Találatok a következő kifejezésre: Ki lehet a 100%-os (7 db)

Ki lehet bírni a 100%-os intim gyantázást?

Amúgy lány vagyok. Nem fáj iszonyúan? Mert én most mennék el?ször, eddig nem mertem borotvával neki esni, túl gyakran kéne. És "ott" is hozzámnyúlna a kozmetikus?

Legjobb válasz: Ki lehet bírni, pár perc az egész és utána hetekig sima marad. És ott is hozzádnyúl, mivel máshogy nem tudja legyantázni...

Ki lehet bírni, pár perc az egész és utána hetekig sima marad. És ott is hozzádnyúl, mivel máshogy nem tudja legyantázni...
biztos hogy kilehet birni különben senki nem menne oda.
Fájni fáj, de idõvel egyre jobb!Az elsõ pár alkalom a legszörnyûbb, de megéri!Tényleg hetekig sima marad, nem bök amikor nõl és még ritkul is!Hajrá!!!:) Mások is kibírják, neked is menni fog!:)
nem sokan haltak bele idáig de azért elõtte szedj be valami vidítót mert lehet hogy fájni fog!;)
ja és miért nem próbálod meg tapasztaltabb barátnõddel otthon akiben jobban megbízol? vagy ilyen nincs? mert nem hiszem hogy te képes lennél lerántani magadról az kb egyenértékû azzal mikor valaki azon hezitál hogy magába döfje e a bökõt vagy ne? lol
Szerintem ne a baratnoddel csinaltasd, nekem is csinalta az unokatesom de azt hittem megorulok, pedig csak a szelet szedte le......Menj sztm kozmetikushoz, az csak jobban tudja a dolgokat es a trukkoket :) ) En mindjart 2 eve csinalom es nem faj, el vannak vekonyodva a szorszalak, es ki is ritkult.Eloszor nagyon fajt, mikor beljebb szedte ....( mert borotvaltam), de mikor "VELETLENUL "lekaota az egeszet meg sem ereztem:) ) kicsit felre ertettuk egymast. Azota mindig ugy szedetem a parom imadja!
Na jó, az enyhe túlzás, hogy nem fáj, hiszen mégiscsak kitépik a szõrödet... És Oda néha kénytelen nyúlni a szebb eredmény érdekében. De hidd el, ha odanyúl gyantázás közben, az fog zavarni a legkevésbé. :D
Én legelõször beitalozva gyantáztattam. Két kozmetikusnál is csináltattam már ilyet. Nagyon nem mindegy, hogy milyen gyantával gyantáz és mennyire szakképzett az illetõ! A papírlehúzócsikos gyantát felejtsd el, ha kevésbé szeretnél fájdalmat akkor a felmelegítõs-spatulás a legjobb megoldás!!!

Hogy lehet a nfs carbonba mentést tenni? Mert amikor beteszem a 100%-ost akkor azt irja ki hogy el se kezdtem.

Legjobb válasz: A ... \My Documents\NFS Carbon konyvtarba rakjad ANev konyvtarba es a fajlnak is a neve ANev legyen. Nekem legalabbis igy csinaltra a konyvtar es a fajl nevebe is a nevem el rakott egy A-t

A ... \My Documents\NFS Carbon konyvtarba rakjad ANev konyvtarba es a fajlnak is a neve ANev legyen. Nekem legalabbis igy csinaltra a konyvtar es a fajl nevebe is a nevem el rakott egy A-t

Egy LG Flatron Wide monitorban kellene egy 1000 uf, 16V és 105℃-os kondenzátort kicserélnem, de nekem 85℃-os van, a többi paraméter ugyanaz. Kérdés: ki lehet cserélni vagy 105℃-ost lehet csak beletenni?

Legjobb válasz: Nyugodtan beleteheted. Nem uralkodik a monitorba akkora hõmérséklet, hogy ne lenne elég. De ha nem válik be legroszabb esetben megadja magát a kondi melynek értéke olyan 500 Ft. Semmiképpen nem vesztesz, de sztem biztosan jó lesz. (7 évig elektronikát tanultam)

Nyugodtan beleteheted. Nem uralkodik a monitorba akkora hõmérséklet, hogy ne lenne elég. De ha nem válik be legroszabb esetben megadja magát a kondi melynek értéke olyan 500 Ft. Semmiképpen nem vesztesz, de sztem biztosan jó lesz. (7 évig elektronikát tanultam)
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Akkor kicserélem inkább mindet, az a biztos. Igen, az enyém, de nem mutatta a Saját Kérdéseim között, azért írtam ki megint. Köszönöm a segítséget!


Ha 100%-os narancslevet iszom, estére úgy érzem mintha teljesen ki lenne száradva a nyelvem, és fehéres árnyalatban is pompázik, pedig elvileg nem fehér. Miért lehet? A savtól talán?

Legjobb válasz: a 100%-os narancslé esetén 100 ml-ben 10-11 g szénhidrát van, ami 1 liter esetén már 100-110 g szénhidrát (ez a hozzáadott cukor nélküli cukormennyiség). valszeg ez sem tesz jót.

a 100%-os narancslé esetén 100 ml-ben 10-11 g szénhidrát van, ami 1 liter esetén már 100-110 g szénhidrát (ez a hozzáadott cukor nélküli cukormennyiség). valszeg ez sem tesz jót.
túl savas és messze nem megfelelõ a sóarány benne
A kérdező hozzászólása: akkor hígítsam vízzel? úgy jó lesz?
miért nem iszol vizet?
A kérdező hozzászólása: mert az borzasztó. szörnyû szájízem lesz tõle, a szomjamat sem csillapítja és 5 percenként wc-re kell mennem tõle.
hát, a helyedben elmennék egy vércukorvizsgálatra...

Honnan tudhatom, hogy egy CPU ki tudja 100%-osan hajtani a videókártyát? Ki lehet számolni valahogy?

Legjobb válasz: Sehonnan, ezt már csak azért sem lehet konkrétan megmondani, mert a processzor és videokártyára jutó terhelés játékonként változó (két példa: a GTA 4 felzabálja a processzort, szinte mindig cpu-limit van, az Aliens vs. Predator meg még gyengébb processzor mellett is kinyírja bármely videokártyát). A vga-limit meg még attól is függ, milyen felbontáson és részletességgel játszol.

Sehonnan, ezt már csak azért sem lehet konkrétan megmondani, mert a processzor és videokártyára jutó terhelés játékonként változó (két példa: a GTA 4 felzabálja a processzort, szinte mindig cpu-limit van, az Aliens vs. Predator meg még gyengébb processzor mellett is kinyírja bármely videokártyát). A vga-limit meg még attól is függ, milyen felbontáson és részletességgel játszol.
De lehet. Még hivatásos is lehet, ha korrekciós szemüveggel javítható a színtévesztése.
szia na az ilyeneket háziorvosnak s nõgyógyásznak érdemes feltenni....
Szia! Terhesség alatt nem lehet szedni béta blokkolót a Metoprolol pedig az, beszéld meg a háziorvosoddal, hogy babát szeretnétek és olyan gyógyszert írjon fel amit lehet terhesség alatt is szedni, ilyen gyógyszer a Dopegyt. Üdv.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!