Találatok a következő kifejezésre: Ki lehet Milyen követelményeknek kell (1 db)

Ki lehet esküdt? Milyen követelményeknek kell megfelelni ahhoz, h. Esküdt lehessen vki?

gondolom erkölcsi bizonyítvány, és még?hogy/honnan választják ki ?ket?

Legjobb válasz: köszönöm a választ.-)

A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek, hogy zárul majd ez a per? (kezesség)

anyukám elment kezesnek,amikor tesóm akkori párja kocsit vett.Szakítottak,szét költöztek.Jöttek a felszólítások,hogy az ex nem fizeti a kocsit.aztán egyszer csak jött a papír,hogy elvitte a bank a kocsit és már el is adták jóval ár alatt.Anyukámékon követelnek több,mint egy milliót miközben csak egy suzuki ignis-ről van szó.Évek óta mey a cirkusz,közben az exnek volt bejelentett munkahelye és ne vonták tőle.Most már külföldön dolozik és nem tudnak vele mit csinálni állítólag.

1

Szerintetek MILYEN A KÖZBIZTONSÁG MA Magyarországon? Egyre több bűnesetet hallunk a médiában. Ez a szellemi-anyagi nyomorodás következménye vagy régen is voltak ugyanilyen számban bűntettek?

űncselekmény, erőszak, kozbiztonság

8

Fel jelenthetem? A rendőrség csinál ezzel valamit?

Facebookon ruhákat teszek közzé, lehet rendelni is La millitaryval vagyok szerződésben.
Tegnap föl raktam egy képet amin én vagyok, fej nélkül egy police pólót reklámozva, és ezt egy lány kirakta saját profilképének, kértem vegye le, mert ezen én vagyok és védett, azt mondta tetszik neki és nem majd mosolyfej, mondtam neki meg fogom tenni a jogi lépéseket!
Sajnos se név, se lakhely, ugyanis valami Ruci Ruci néven szerepel, ő is ruhákat árul!
Kértem a facebookon embereket hogy jelentse de még nem törölték őt le!
Kérdezem hogy a rendőrség tesz valamit ha feljelentem? IP címet le tudják nyomozni? Vagy én le tudom nyomozni?

8

Személyiségi jogok megsértésekor milyen összegű kártérítés jár?

1

A közteresnél milyen jogszabály alapján van tonfa? És milyen jogaszabály alapján használja, ha kell?

Nem egyszer láttam már V. és a VI kerületbem is hogy a közteresek tonfával az oldalukon mászkálnak. Tudtommal a Rendőrségnél is csak annál lehet tonfa - főszabályzat szerint - akinek van rá képzése.

4

Ha több éve megrongálták a tulajdonom és tudom ki volt az tehetek még feljelentést?

6

S. Ábelt a hatóságok tették tették ilyenné?

Nyilván az eljárás évei alatt elszenvedett sérelmei miatt kattant be.

15

Hol lehet panaszt tenni a mukahelyemmel szemben és lehet e névtelenül?

Egy megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató Kht.-nál dolgozom mint részmunkaidős betanított munkás mivel epilepsziás vagyok. Az lenne a bajom a munkahelyemel, hogy sokszor olyan munkát végeztetnek velem(ünk) amit az egészségi állapotom(unk) nem enged meg, de viszont vannak ennél a cégnél olyan munkavállalók kiknek a [email protected] ki van [email protected] Az értelmileg sérült munkavállalókat meg úgy kihasználják hogy azt elmondani nem lehet! Lépcsőn cipeltetnek velem(ünk) fel-le nehéz munkadarabokat, nyomdai papírárut, kész terméket és rakatnak raklapra ezzel veszélyeztetve az én és a kollégám testi épségét, hisz engem bármikor elkaphat egy epilepsziás roham és ráeshetek ezen a lépcsőn munkatársamra letaszítva, őt és ráburítva az anyagot. Nem is szabadna emelnem és sok munkatársamnak sem még is ezt nekünk kell megcsinálni mondva mi vagyunk a férfiak és ki kell szolgálnunk a nőket. Ezt már töbször jeleztem a csoportvezető és az üzemvezető felé, de nem értik meg. Tiszta értelmi fogyatékosnak néznek bennünket. Viszont a nálunk dolgozó nőknek még 10 deka is a szájukba van rakva és ezt mivelünk csináltatják férfiakkal. Sokszor úgy is beszélnek velünk mint az állatokkal. Ja és vannak a férfiak közt [email protected]épek akik mindent megtehetnek. Akkor álnak le mikor akarnak. Túlóráztatnak is velünk annak ellenére hogy csak 4, 5, 6 és 7 óráról szóló munkaszerződésünk van és. A túlórázott munkát csuszóba adják ki, de a csuszót hogy nyilvántartásba vegyék könyörögni kell mire megteszik. Arra is nagyon kell figyelni be írják e mert hamar "elfelejtik" ezt megtenni. Most már betelt a pohár és be szeretném jelenteni a munkahelyem mert ez nem állapot így!

5

Szabálysértés esetén mitől függ a pénzbírság összege? Aki tud segítsen

Jelenleg gyesen vagyok az 1 éves kislányommal, egyedül nevelem. október elején tárgyalásom lesz és nem tudom milyen mértékű bírságra számítsak. előző főbérlőm rám akarja fogni hogy elloptam a rádióját ami a tárolóban volt, mindezt azután tudtam meg hogy gyanusít mikor már elköltöztünk tőle. legrosszabb esetben milyen összegű bírságot kaphatok ha ő 15ezer forint értékű rádió miatt kártérítési pert indított ellenem?? nincs pénzem ügyvédre sem csak abban bízom hogy a bíró is látja majd hogy hazudik a nő :(

0

A Mossad (Zvi Aharoni + az emberei) emberrablást követtek el Buenos Aires-ben amikor elrabolták Eichmann-t, azért őket miért nem vonták felelősségre?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!