Találatok a következő kifejezésre: Ki lehet Milyen (619 db)

Azt mondják a szem a lélek tükre. Szerinted ki lehet Õ? Milyen ember?

Annak aki szeret játszani:)) Köszi mindenkinek!

Legjobb válasz: sztem olyan akinek puncija van

sztem olyan akinek puncija van
Szerintem egy lelkileg erõs, és eléggé nagypofájú lány/nõ.Ezt a környezetemben élõ hasonló szemû nõk alapján mondom :DD
Szerintem is nagyszájú lehetsz, barna hajú. És nem tudom valamiért mindjárt az ugrott be hogy ilyen pláza*icsa lehetsz. Bocsi ha tévednék.
Nekem egy kicsit nagyképû, eléggé hiú és hisztis nõnek tûnik. 20-as éveinek elején járhat.
Bizonytalan, érzékeny, jó lelkû, 16-25 év közötti.
A kérdező hozzászólása: :) )
szerintem egy aranyos, igényes, közvetlen lány lehetsz. 20 év körüli.
A kérdező hozzászólása: Amúgy aki írta h bizonytalan, érzékeny lelkû az nagyon bele talált:) ) továbbá hûséges, rendmániás, kicsit mûvész lélek....családcentrikus!!!!!nagyképû semmiképpen...inkább csendes, vissza húzódó.... Néha hülyeségeken megsértõdöm, de könnyen békülök...... amúgy nem vagyok hisztis, kivéve ha reggel nem iszom kávét:DDD Köszi Mindenkienk! 24 N
na most már lássunk egy teljes alakos képet :) )
A kérdező hozzászólása: :D azt nem rakok fel..maradjunk annyiba tök átlag..tucat:DDD
a többit a képzeletemre bízod? ;) ilyen szép szem mellé, biztos szép arc társul :)
16.50 vagyok. Mégis lepontoztak, mindenesetre köszönöm a kérdezõnek visszajelzést!
A kérdező hozzászólása: 16.50..most nyomtam még egy zöld kezet Neked "kárpótlásiul" :) ) Amúgy nagyon érdekes volt ez a játék...köszi Mindenkinek!!! Nagyon érdekelnek a pszichológia...szeretnék erre váltani/ezt tanulni... amúgy a "szép" test mellé egy csodás férj és két gyönyörû ikerbaba is tartozik :DD uh még hozzá tenném h szeretek anyuka/feleség lenni:D meg imádok fõzni/sütni
Szerintem 30 körül lehetsz, plázacicás és nagyképû, de akit szeretsz azzal kedves vagy.
Köszi, hogy megértesz :)
A kérdező hozzászólása: semmi gond:) ) ez amúgy is csak egy kép és egy játék:) igen, sajnos a világos szem olyan hideg tud lenni:SS én is barna szemet szerettem volna, de ezt kaptam :) ) meg ugye ha van ismid akit nem kedvelsz és neki is ilyen szeme van még jó h én sem lettem a szíved csücske:DDD
Utolsó vagyok, valószinûleg azért van ilyen érzésem veled kapcsolatban, mivel nem szeretem a világos szemeket, csak a feketét és mert az egyik ismerõsömnek ugyanilyen szemei vannak, és õt khm.. utálom , de te egész rendesnek tûnsz. Tehát bocsi :)
A kérdező hozzászólása: hmm....transzvesztita is lehetek :DDDDD
ezt fényképrõl nem lehet megállapítani :D
Szerintem tuti jó segge és melle van:D
A kérdező hozzászólása: 17.18-asnak Csináltam egy képet magamról meztelenül, netezés közben...ezen meg csak a szemem van eltakarva :) ) 18+++++ os:DDDD http://www.google.hu/imgres?q=ronda+testek&um=1&hl=hu&sa=N&b..
Visszaszívom, amit elõbb mondtam:D:D:D
A kérdező hozzászólása: 17.39---azt hiszem Neked unszimpi vagyok szem alapján:) )
Hûtlen, unszimpatikus, érzéketlen, rendetlen, megbízhatatlan ember. Bocsi, de nekem ez jut róla eszembe, és még a hideg is kiráz tõle :S
A kérdező hozzászólása: hû....köszi azért:) ))ment a zöld neked is nem gondoltam h ennyire unszimpi leszek :S akkor gondolom ez a zöld szemszín miatt van?? egy meleg barna biztos más benyomást kelthet:SSS
A kérdező hozzászólása: amúgy hûséges típus vagyok és iszonyat rendmániás :DDDDDD
ááá még énis válaszolni akartam, de már leírtad magad. mié??

Ultrahangos kutyariasztóval kapcsolatban kérnék néhány tapasztalatot. Milyen hangot ad ki? Lehet hallani? Bizti nem káros az ember hallására? A kutyának nagyon kínzó? És pontosan milyen hangot ad ki h a kutya megijed tőle? Mit utánoz az a hang?

Legjobb válasz: Csak sorban: -ultrahangot ad ki -nem lehet hallani, mivel ultrahang -nem káros emberre -kérdezd a kutyát, hátha Neked sikerül, mert eddig még nem született meg az az ember aki kutyával beszélgetett volna -ijesztõ hangot ad ki -semmit nem utánoz

Csak sorban: -ultrahangot ad ki -nem lehet hallani, mivel ultrahang -nem káros emberre -kérdezd a kutyát, hátha Neked sikerül, mert eddig még nem született meg az az ember aki kutyával beszélgetett volna -ijesztõ hangot ad ki -semmit nem utánoz
A kérdező hozzászólása: ha a kutya vinnyogva szalad el, akkor azt jelenti, h fájhat neki, de ha csak úgy elcammog, akkor nem fáj neki. Nem azt kértem bárkitõl is, h beszéljen a kutyával...
Ha csak ez a kérdésed maradt megválaszolatlanul, akkor 85%-ra választ kaptál. Könyveld el a többi 15-öt hibaszázaléknak. ;)

Ki lehet-e kérni látleletet és feljelentést lehet-e tenni 1, 5 év elteltével? Ha igen, milyen következménnyekkel jár, ha nem a konkrét eseményt, ill. személyt nevezte meg az ember az adott eseménnyel kapcsolatban?

Nyolc napon túli sérülésr?l van szó.

Legjobb válasz: 1,5 év után mégis milyen látleletet akarsz? Persze, ki lehet mutatni hogy a csont el volt törve de hogy mikor és hogyan azt már aligha.

1, 5 év után mégis milyen látleletet akarsz? Persze, ki lehet mutatni hogy a csont el volt törve de hogy mikor és hogyan azt már aligha.
Ha akkor nem vetettél látlelet akkor semmit nem tudsz tenni.
Ha nem azt a személyt nevezte meg, akkor a hamis vád miatt felelnie kell. Nem kell szórakozni a hatósággal, és akkor talán nem bánt a lelkiismeret, hogy maradandó sérülést okozott valaki büntetlenül.
A kérdező hozzászólása: Talán rosszul tettem fel a kérdést... Az orvos látott, tehát a vizsgálatról van papírom. Azt hiszem, inkább azzal nem vagyok tisztában, hogy ez-e a látlelet?
8 napon túl gyógyuló feljelentés esetén az orvosnak hivatalból kell megtennie a feljelentést, az már nem magánindítványos, tehát nincs meg a lehetõsége, hogy elállj a feljelentéstõl. Ha akkor nem nevezted meg az illetõt, viszont már akkor is tudtad, hogy ki volt, akkor hatóság félrevezetése bûncselekményt készülsz elkövetni. 237. §596 Aki hatóságnál büntetõeljárás alapjául szolgáló olyan bejelentést tesz, amelyrõl tudja, hogy valótlan - amennyiben a 233. § esete nem forog fenn - vétséget követ el és egy évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. Volt egy ilyen ügyem, ahol pénz fejében hazudott az orvosnak a balesetes sértett, így a személyi sérüléses baleset elkövetõje büntetlen maradt, a balesetes pedig maradandó fogyatékosságot szerzett. Nem tudja a kezét megfelelõen használni. Azóta sem jött be a rendõrségre (ismerettség által tudok a valódi történetrõl), de azt mondom, hogy meg is érdemelte akkor! Ha másnak pénzben mérhetõ az egészsége...

Milyenek az osztrák emberek? Pl. Mentalitás, habitus stb. -re lennék kiváncsi. Jól ki lehet velük jönni?

Mennék dolizni Bécsbe és ezért érdekel. Mire kell ügyelnem meg ilyesmi is érdekelne. Együtt élnék egy családdal majd.

Legjobb válasz: Én egy osztrák nõt ismerek, õ rendes, nyugodt, könnyen ki lehet jönni vele. Együtt élek vele (mármint nem úgy, csak egy házban, érted), nem volt még probléma semmibõl. Persze nyilván 1 ember alapján nem lehet megmondani milyen a többi, de nekem csak ennyi tapasztalatom van.

Én egy osztrák nõt ismerek, õ rendes, nyugodt, könnyen ki lehet jönni vele. Együtt élek vele (mármint nem úgy, csak egy házban, érted), nem volt még probléma semmibõl. Persze nyilván 1 ember alapján nem lehet megmondani milyen a többi, de nekem csak ennyi tapasztalatom van.
Én jobban szerettem ott élni, mint itt.Jól kijöttem mindenkivel, minden népcsoporttal, mert ugye nem csak osztrákok vannak ott, hanem a töröktõl, szerbig mindenki.Sokkal több ismerõsöm lett az itthonihoz képest.És rosszindulatot max.csak másik magyartól tapasztaltam:)
Anyagiasak, merevek, nagyképûek. Külföldi munkaerõvel szemben duplán.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, így elsõre szimpinek tûntek, de nem tudom a mindennapokban is jófejek-e vagy majd bekeményítenek. A gyerekekre fogok vigyázni amúgy.

A vajúdás a szülőszobában történik? Kb mennyi idő? Vajúdás alatt ki lehet menni Wc-re? A kitolási idő milyen hosszú? És ha nekem akkor kell wc-re mennem akkor mi van?

Legjobb válasz: Ahol én szültem, ott végig a szülõszobában voltam, bár lehet, hogy van olyan kórház, ahol nem így van. De szerintem teljesen mindegy. Az, hogy mennyi ideig tart, az nagyon változó. Én mindkét lányomat kb. 5 óra alatt szültem meg, de pl. a nõvérem 2 napig vajúdott. Vajúdás alatt persze, hogy ki lehet menni wc-re, sõt gyakran megkérnek, hogy ha úgy érzed, hogy nem is kell, akkor is menjél ki, mert az gyorsítja a szülést. Nekem volt, hogy nem kellett pisilnem, erre megkatétereztek. vááá A kitolás szintén egyéntõl függ. Nekem az elsõ kb. 40 perc volt, farfekvéssel, a második fejjel elõre jött, az kb. 15 perc volt (legalábbis amennyire emlékszem) Kitolás alatt nemigen kell wc-re menned, mivel valószínûleg elõtte kapsz beöntést, a pisit meg az elõbb leírtam, hogy hogy mûködik. Bár, amikor jön a kitolási szakasz, azt pont arról lehet felismerni, hogy úgy érzi a nõ, mintha azonnal ki kellene mennie, de az igazából csak a baba.

Ahol én szültem, ott végig a szülõszobában voltam, bár lehet, hogy van olyan kórház, ahol nem így van. De szerintem teljesen mindegy. Az, hogy mennyi ideig tart, az nagyon változó. Én mindkét lányomat kb. 5 óra alatt szültem meg, de pl. a nõvérem 2 napig vajúdott. Vajúdás alatt persze, hogy ki lehet menni wc-re, sõt gyakran megkérnek, hogy ha úgy érzed, hogy nem is kell, akkor is menjél ki, mert az gyorsítja a szülést. Nekem volt, hogy nem kellett pisilnem, erre megkatétereztek. vááá A kitolás szintén egyéntõl függ. Nekem az elsõ kb. 40 perc volt, farfekvéssel, a második fejjel elõre jött, az kb. 15 perc volt (legalábbis amennyire emlékszem) Kitolás alatt nemigen kell wc-re menned, mivel valószínûleg elõtte kapsz beöntést, a pisit meg az elõbb leírtam, hogy hogy mûködik. Bár, amikor jön a kitolási szakasz, azt pont arról lehet felismerni, hogy úgy érzi a nõ, mintha azonnal ki kellene mennie, de az igazából csak a baba.
Ahol én szültem ott vajúdni nem csak a szülõszobában lehetett. Nyugodtan sétálhattam a folyóson, ha pihenni szerettem volna egy kicsit akkor bementem a szülõszobába. Ott leülhettem, vagy le is feküdhettem volna. Én 8-kor mentem be este és éjfél elõtt feküdtem csak a szülõágyra amikor burkot repesztettek, addig sétáltam, illetve kaptam közben beöntés akkor a budin ültem, utána lezuhanyoztam. Burokrepesztés után pedig már nem kellhettem fel, mert nem sokra rá éjfél után pár perccel megszületett a lányom. Én ittam közben így nem kellett katéterezni, mert spontán volt vizeletem szülés után, és infusiót sem kaptam. Kitolási idõ alatt nem kell wc-re menned, csak úgy érzed, hogy majd be tojsz, de ezek a tolófájások. Nekem kb 10-15 perc volt. Ez fáj a legjobban, de már alig várja az ember, mert tudod, hogy nemsoká a kezedben tarthatod a babád. Mindenkinél más és más az idõ. Vannak szerencsésebbek akik hamar megszülnek és van bizony aki sokáig szenved. De ne izgulj el fogod felejteni az egészet és csak a szépre fogsz emlékezni. 7 hetes kislány anyukája
És még valami (az elsõ vagyok): Nekem személy szerint az az elsõ babánál a tolófájások egyáltalán nem fájtak, de tényleg, csak néztem, ahogy a hasam mozog le-fel, és csodálkoztam, hogy nem fáj. Viszont ahogy a baba kijött, az nagyon-nagyon fájt. A másodiknál a tolófájásokat is megéreztem, bár hírül sem fájt annyira, mint a vajúdás, de a baba megszületése nem volt olyan fájdalmas, mint az elsõnél. Úgy tudom, a legtöbb nõnél a kitolási szakasz már megkönnyebbülést jelent.
Én a sima kórházi ágyon vajúdtam, és nagy nehezen, mikor már majdnem összeestem a wc-én beöntés után majdnem fél órával akkor engedtek be a szülõszobába:(! Kórház válogatja, ki hogy szülhet és vajúdhat:) Nekem péntek reggel kezdõdött a tágulás amikor bementem a kórházba, mert véreztem is, akkor még csak 1 ujjnyira voltam kiengedtek! Szombatra visszarendeltek kontrollra, de akkor is haza küldtek! Vasárnap fél négy fele, mentem vissza 5 percesekkel, és nagy nehezen fél hatkor ténylegesen elhitték hogy nem csak bebeszélem magamnak a dolgokat és befektettek! Éjfélkor elfolyt a magzatvíz és 2:20 percre megszületett a lányom! Nem érzed a kitolási idõszakban, hogy wc-re kell menned, mert a szülésznõ, azt fogja mondani, hogy amikor fájásod van csinálj úgy mintha kakilnál és akkor nem csak a baba jön, hanem minden ami még bent volt, nem szégyen az! Remélem tudtam segíteni! 3 hónapos kislány anyukája
szia én alternativ szobában szültem, igy nem kaptam beöntést sem, volt zuhanyzós wc-je, oda járkálhattam wc-re, én elég sokszor mentem pisilni, mert nekem engedték h igyak, kb 1.1, 5liter vizet meg is ittam...nekem maga a vajudás 10 óra volt..vajudás alatt azt csinálhattam amit akartam, párom is bent volt, sétáltunk, labdán üldögéltem, mindent kiprobáltam még amivel fel volt szerelve a szoba, , , kitolási rész, kb 15-20 perc volt, de hozzá teszem, én akkor már 36 órája fent voltam, és naon fáradt voltam...szülés után 2 órát még feküdnöd kell, nem kelhetsz fel..mikor a kitolási rész volt, olyan érzésem volt, h nagy wc-re kell mennem, amit közöltem is a dokival, h nekem kakilnom kell, de õ csak nevetett és azt mondta akkor nyomjon, persze nem wc-nem kellett, hanem a babóca jött...ja és mikor még a szülöcsatornába van, de már a lábad között a baba feje naon fog fesziteni, fájdalmas lesz, de legalább hamarabb kinyomod onnan:-)) könnyû és gyors szülést

Milyen az ételallergia? Melyik testrészen jön ki és milyen? Kislányomnak a nyaka tiszta pötty és piros is pár napja. Én a nyálra gondoltam mert ömlik neki 7, 5 hós, de tegnap már a kezén is jöttek ki pöttyök. Esetleg ez lehet a melegtől is?

Szegénykémet úgy sajnálom olyan rücskös a kis b?re!

Legjobb válasz: Az én kislányomnak pont ilyen volt a melegtõl/naptól. Nem voltunk vele napon,természetesen csak akkor miko már lehet (sõt),inkább este 5-6 után vagy korán reggel. Mégis lettek kiütései. Orvosnál is voltunk, pont ilyenek voltak mint a kislányodnak, és azt mondta a yerekorvos, hogy napallergia, el fog múlni. Igaza lett. Írt fel rá valami krémet amivel be kellett kenni (úgy keverték kki a gyógyszertárban). Azt mondta, 90% hogy napallergia,de ha mégsem múlik el 2 napon belül akkor menjünk bõrgyógyászatra. Elmúlt másnapra!

Az én kislányomnak pont ilyen volt a melegtõl/naptól. Nem voltunk vele napon, természetesen csak akkor miko már lehet (sõt), inkább este 5-6 után vagy korán reggel. Mégis lettek kiütései. Orvosnál is voltunk, pont ilyenek voltak mint a kislányodnak, és azt mondta a yerekorvos, hogy napallergia, el fog múlni. Igaza lett. Írt fel rá valami krémet amivel be kellett kenni (úgy keverték kki a gyógyszertárban). Azt mondta, 90% hogy napallergia, de ha mégsem múlik el 2 napon belül akkor menjünk bõrgyógyászatra. Elmúlt másnapra!
Vidd el orvoshoz, vagy patikába, adnak rá krémet. Nekem is baba korom óta ilyen a karom szinte egész nyáron, vagy ha túl van fûtve a lakás. (És ha elviszed krémért, egyúttal meg is kérdezheted az ételallergiát.)
Nagy valószínûséggel ez melegkiütés lesz, nem ételallergia. Én Nivea hintõport vettem kisfiamnak, azzal bekenem a kis testét este fürdés után. Abban van bõrnyugtató hatóanyag.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!Ma sikerült elérnem az orvost ugy hogy nem sokára megyünk hozzá.Majd írok, hogy mik ezek a pöttyök.
A kérdező hozzászólása: Melegkiütés + a nyakánál még rásegített a nyálzás és ez okozta a pirosságot és a pöttyöket!!!Kaptunk valami gyógyszertári kenceficét és ma 3x kentem.Már a 2.kenés után sokkal szebb volt a kislányom bõre.

Költözés előtti csomagolás, költöztetés. Kivel milyen baki, rémtörténet esett meg, amiből tanulni lehet? Milyen tanácsaitok vannak?

Egy hónapom van, minden ötlet jól jön:)

Legjobb válasz: Érdemes nagy kukazacskókat/zsákokat is beszerezni és abba rakni pl a vállfás ruhákat, kabátokat, párnát, paplant. Ha esetleg van fõliahegesztõtök, azzal le lehet zárni, ha nincs, akkor tûzõgéppel összetûzögeted az alját és nem peregnek ki a cuccok. (olcsóbb, mintha ruhazsákokat vennél)

Érdemes nagy kukazacskókat/zsákokat is beszerezni és abba rakni pl a vállfás ruhákat, kabátokat, párnát, paplant. Ha esetleg van fõliahegesztõtök, azzal le lehet zárni, ha nincs, akkor tûzõgéppel összetûzögeted az alját és nem peregnek ki a cuccok. (olcsóbb, mintha ruhazsákokat vennél)
húú, rengeteg hasznos tanácsot kaptál már. Esetleg annyi jutott még eszembe, hogy a szekrényekrõl érdemes a fogantyúkat lecsavarozni (ha levehetõ) és azt is zacskózva, pl. a szekrény belsejében az egyik falra ragasztani. Nekünk pár fogantyú eltört a szállítás közben, persze ugyanolyat nem kaptunk, cserélhettük az összeset egy kisebb vagyonért.
Mikor mi költöztünk (még fiatal lányként anyumékkal), akkor a törékeny, ami kisi volt vagy nem jutott neki pl. ágynemû azt újságba csomagoltuk. Szerencsére semmi nem tört el. Tükör a dohányzó asztalra ragasztva (ahogyan már feljebb írták). Ruháknak, játékoknak szemeteszsák, de mi duplán raktuk, mert volt amelyik kihasadt...és nem volt kedvünk útvonalnyomot hagyni. Ezekre is rá lehet írni alkoholos tollal/filccel, hogy kinek milyen (téli/nyári) ruhája van benne. Amire tudod, hogy hamar szükség lesz azt amennyire lehet egybe és ráírni. A dobozokat akár be is lehet számozni és egy papírra listát írni melyik számú dobozba pontosan mi rejtõzik. Egy nyillal lehet a dobozokon jelölni melyiknek merre a teteje. Mi azt is ráírtuk ha nehéz, meg azt is ha törékeny...jó feltünõ helyre. Más ami esetleg új lehet nem jut eszembe.
Szerintem ne olyan helyrõl szerezd be a dobozokat, ahol lehet csótány (vagyis ahol van kaja), inkább drogériákból, számítástechnikai boltokból. Velünk a dm-ben nagyon kedvesek voltak, az összes doboz onnan volt. És mindre írd rá, hogy mi van benne, és azt, hogy melyik szobába való. Így könnyebb lesz majd kipakolni. Kukászacsit, vastag filcet, spárgát és sok újságpapírt (törékeny dolgokat ebbe is lehet csomagolni) szerezz be a dobozok mellett.
Mi amikor csak egy emelettel költöztünk feljebb eltûnt a hûtõ. Mentünk körbe-körbe a két lakás között amikor kiderült hogy a másik lakásba vitték.( Volt, mellettünk egy másik teljesen üres lakás) Nem tudom nálatok ki fogja vinni a dolgokat de ha valami törékenyt visznek akkor szólj nekik mert képesek összetörni. Amikor mi költöztünk nagyon siettünk mert nem akartunk még egy havi albérletet kifizetni, listát írtam hogy mi az ami nélkül nem lehet ottmaradni és mi az ami még várhat.
Mi kamionnal költöztünk, faluról városba, egy napunk volt rá! Gondold el egy falusi házból, egy városi kisebb sorházba szinte semmi nem fért volna be annyi volt a cuccunk. A kamion háromszor fordult a szeméttelepre, amíkor a melléképületekbõl kihordta a sok felesleges holmit. Azután jött a lakás kipakolása, õrület volt. szószerint! Egy teljesen más életforma várt ránk, mint falun, sokmindentõl meg kellett válnunk, de ha utólag mérlegelem, arra nem is volt igazán szükségünk.
ruhák: évszaknak megfelelõ, számítva hûvösre, esõre, nem túl sok: kézközelbe. (fürdõruha) Amibõl enni tudtok, evõeszközök, amennyire feltétlenül szükség van, kézközelbe.
A kérdező hozzászólása: Kéátszer költözök. Az elsõ csak pár utcával arrébb (ideiglenesen), oda mi visszük át a cuccok nagyrészét, csak a bútorokat, hûtõt viszi szállító, utána mindent egy várossal tovább már költöztetõ, mert nincs nagy autóval ismerõs bútorszállításhoz és a kis cuccok is sok-sok fordulót jelentenének autóval.
Arra figyelj, hogy mindenképpen egy hivatalos, jóhírû fuvarcéggel dolgozz. Mi nem vigyáztunk. Eltûnt egy kartonban kb. 100 db zene cd, szerencsére csak kevés eredeti volt köztük, továbbá egy egész doboz szerszám, és barkácscuccok, és a hangfal egyik membránját egy nagyobb fékezéskor benyomta valami.
A 03-20 10:16 válasz írójának: Én is hamarosan költözök. Annyira fontos dolgokat tudtam meg az írásodból ami korábban nem jutott eszembe, hogy külön le is mentettem magamnak! Köszönöm! Az jó lenne ha valaki megírná hogy a költöztetõ-szállító embereknek kell-e borravalót adni. Ebbõl is lehet baki, vagy nem!?

Külső DVD-íróval pdf-et is ki lehet írni DVD-re? Nemcsak mp3-at és filmet, gondolom - milyen program kell hozzá?

Legjobb válasz: Windows 7 en ráhuzod dvd mapára és kiirás adat irása de még szerintem xp vel is lehet kiirni adat dvd t persze vistaval is lehet mint win7 el amugy pedig Nero van ingyenes változata is Astroburn meg egyéb iró programok mp3 atv mivel irod ki windows media player? . ha azt is ráhuzásal akor pdf et is ugy kel ráhuzod irás

Windows 7 en ráhuzod dvd mapára és kiirás adat irása de még szerintem xp vel is lehet kiirni adat dvd t persze vistaval is lehet mint win7 el amugy pedig Nero van ingyenes változata is Astroburn meg egyéb iró programok mp3 atv mivel irod ki windows media player? . ha azt is ráhuzásal akor pdf et is ugy kel ráhuzod irás
Bármit kiírhatsz ami adatállomány, felhasználhatóságát tekintve a külsõ író semmibe nem különbözik a belsõtõl. A mai operációs rendszerek is automatikusan felismerik. És persze bármilyen íróprogramot használhatsz. Itt van néhány ingyenes: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=12650

STM (storchenmühle) Explorer autósülésről mi a véleményetek? Kinek van, milyen tapasztalataitok vannak? Biztonságos ülés? 15kgs, 100cm fiúnak megfelelő? Mikortól lehet a kocsi saját övével kötni a gyerekeket? Elvileg ez német tesztgyőztes márka.

http://www.kisbaba.hu/index.php/stmexplorer

Legjobb válasz: Nekem ez volt az egyik "kedvencem", amikor a neten elkezdtem keresgélni autósülést. Szar az anyaga, a gyerek meg véletlenül sem lát ki belõle. Lehet, hogy tesztgyõztes, de szörnyû. Ezt választottam: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/37112?storetype=s.. 1 éve használjuk, elégedett vagyok vele. Szerintem jó lesz a fiadnak, a lányom nem volt 100 cm, amikor megvettük neki. Ha lehet, akkor próbáljátok bele a gyereket!

Nekem ez volt az egyik "kedvencem", amikor a neten elkezdtem keresgélni autósülést. Szar az anyaga, a gyerek meg véletlenül sem lát ki belõle. Lehet, hogy tesztgyõztes, de szörnyû. Ezt választottam: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/37112?storetype=s.. 1 éve használjuk, elégedett vagyok vele. Szerintem jó lesz a fiadnak, a lányom nem volt 100 cm, amikor megvettük neki. Ha lehet, akkor próbáljátok bele a gyereket!
http://www.argep.hu/product_432519.html Ezt sokáig tudja használni a gyerek, tágas, kényelmes. Römert nem ajánlom, nagyon szûk. Magassága állítható mindnek ebben a kategóriában, de próbáld bele a gyereket overálban, és még úgy is szélesebb legyen, mert 2 év múlva is el kell benne férnie!!! Ezzel a márkával nagyon megvagyok elégedve! Huzat anyaga, kialakítása szuper. Az elsõ válaszolóé azért nem tetszett mikor keresgéltem, mert nem védi a gyerek oldalát törzsét, csak a vàllat fejet. Divatos, de nekem a fõ szempont a teljes védelem.
Ha az ár nem számít (merthogy egypár évig használva lesz), akkor válassza a Storchenmühle Starlight-ot. Nem olcsó kategóriás, mint amit ön kinézett, annál majdnem 3-szoros az ára, de nagyon jó! 9-36 kg-ig használható. Mindkét gyerekemnek ilyet vettem, vígan kibírnak 10-12 órás utakat is benne, a fiamé immár 4. éve, a lányomé 2. éve van használatban, és mégis szalonképesen néznek ki, nem feslenek vagy kopnak, láthatóan jó minõségû anyagokból készültek, szépek is, és kényelmesek. 15 kilós gyereket már lehetne elvileg a kocsi saját övével bekötni (gyereküléssel együtt), de én nem teszem. Az én fiam kicsit már nagyobb, 110centi, ~21 kilo, de inkább akkor is a gyerekülés saját bizt.övével kötöm be. És a gyerekülés maga van az autó bizt. övével rögzítve. Így azért stabilabb.

Lépműtét? Milyen a műtét, hogyan veszik ki? Lehet élni lép nélkül? (alacsony trombocita miatt lehet kiveszik majd)

Legjobb válasz: Persze hogy lehet élni nélküle,különben minek vennék ki?

Persze hogy lehet élni nélküle, különben minek vennék ki?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!