Találatok a következő kifejezésre: Ki lehet 75000ft-ból (1 db)

Ki lehet jönni 75000ft-ból?

mert nekünk csak ennyi van és babát akarunk nem dolgozom csak a férjem .van házunk kocsink nincs hitelünk .de viszont van nagyx kertünk amit bevetek zöltséggel paprika ,paradicsom ,meg minden mert legalább a leves ingyen van. szerintetek kilehet jönni ha nagyon sporolok?

Legjobb válasz: Szíja!Bizti vannak,rokonok,és a szüleitek,hogy majd kicsit támogasanak benneteket.Mi sem állunk jobban,rengeteg a rezsi,és a lakáshitel stb.Ráadásul én le is vagyok százalékolva,csak a férjem dolgozik.De meg élünk,és nektek még kertetek is van.Nekünk meg csak panel lakásunk.Azt kell nézzni,hogy egy baba nagy adomány,sokan évekig dolgoznak rajta még sem sikerül.Még a baba után is kapni fogtok pénzt.Szóval én azt mondom nyugodtan vágjatok belle.13 hetes kismami

Szíja!Bizti vannak, rokonok, és a szüleitek, hogy majd kicsit támogasanak benneteket.Mi sem állunk jobban, rengeteg a rezsi, és a lakáshitel stb.Ráadásul én le is vagyok százalékolva, csak a férjem dolgozik.De meg élünk, és nektek még kertetek is van.Nekünk meg csak panel lakásunk.Azt kell nézzni, hogy egy baba nagy adomány, sokan évekig dolgoznak rajta még sem sikerül.Még a baba után is kapni fogtok pénzt.Szóval én azt mondom nyugodtan vágjatok belle.13 hetes kismami
szerintem megoldható.
Persze hogy ki lehet .Nekünk is ennyi a havi jövedelmünk bár mi még csak ketten vagyunk a férjemmel! De ha arra vársz hogy anyagilag jobb legyen akkor lehet sose lesz gyereked.És amúgy meg a Gyes alanyi jogon jár akkor is ha sosem dolgoztál, plusz még jár a családi pótlék is!
A kérdező hozzászólása: meg persze amit majd a babára fogok kapni 3 évig
szerintem elég. Meg kell majd húzni magatokat, az biztos. Más hogy neveli fel a gyerekeit? 2 minimálbérbõl élnek sokan, van akinek lakáéshitel és egyéb plusz költségek is vannak és mégis nevelnek (sokszor nem is egy) gyereket. Nem??
Persze hogy ki lehet, mi is annyiból élünk. Igaz, mi csak ketten vagyunka babával. Nem könnyû, de megy. És nekem hitelem is van, mégis megy. Igaz, néha elõfordul, hogy le kell mennem minuszba, de arra nagyon figyelek, hogy egymás után két hónapban sose kerüljön erre sor. Én már jól megtanultam spórolni, mindig megnézem, hogy hol mi az olcsóbb, igaz, így szinte minden nap kell vásárolnom, mivel egy áruházban csak azt veszem meg, ami ott a legolcsóbb. De ez van. Vagy pl. sokszor csinálok olyat, hogy ha egy ételbe darált hús kell, akkor sajtreszelõn reszelek párizsit, épp olyan finom lesz. Persze a babának olyan kajákat veszek, ami jó minõség, de neki is magam fõzök, üvegeset akkor kap, ha valamiért nagyon nincs idõm fõzni, vagy ilyesmi, van otthon tartalék. Nagyon sokmindenen lehet spórloni, majd meglátod. De én azt tanácsolom, hogy keress valami munkát, és dolgozz legalább egy évet, hogy utána legyen GYED-ed.
Én azt írtam, hogy azért jobb dolgozni elõtte, hogy legyen GYED, nem azt, hogy legyen GYES. És a GYES sem alanyi jogon jár, hanem mindenkinek, aki biztosított. Nagy különbség. A családi pótlék az, ami alanyi jogon jár.
Nekünk is most kb 40 ezer marad általános életre, a többi elmegy számlára. VAlahogy mindig megoldottuk, igaz néha számolgattam az ezreseket az utolsó héten és inkább nem vettem narancsot.. De úgy godnolom hogy a babára valahogy mindig megoldja az ember. És akkor több lesz a gyessel meg a cspvel, ami a legrosszabb esetben is 40 ezer pénz:-) Már mi is várjuk nagyon. Na meg ott az egyszeri anyasági, ami 60 párezer. Szóval nálunk rosszabb körülmények között élõk is felnevelnek gyereket és nem putriban, emberi környezetben, tehát nekünk is menni fog. A család is biztos fog segíteni, ha olyan viszonyban vagytok, hisz a baba mindenkinek nagyo öröm. Mi is minden nagyobb dolgot megkaptunk , csak az apróságokat kell még megvennem, és ez is hatalmas segítség. De én is amit veszek használtan veszem, sokkal olcsóbb.. Sok sikert és boldogságot!
Szerintem te vagyis Ti érzitek, hogy bele vágtok vagy sem.De tény, hogy ha mindenki arra várna, hogy meglegyen a megfelelõ életkörülmény(pénz)akkor nem igen születnének gyerekek.De az is valóban igaz ha elmész dolgozni egy jól fizetö helyre akkor sokkal több pénzetek lesz és most is tudnál még fére tenni.De a Gyes alanyi jogon jár.Én is azt kaptam mível nem voltam bejelentve. Sok sikert.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen ajándékot vegyek egy olyan 3 éves kisfiúnak, akinek a szuleinek elég jo az anyagi helyzete?

3

Aki különleges nevet adott a gyermekének, miért döntött így?

5

Hogy oldanátok meg?

Férjemmel albérletben élünk .ideiglenesen be vagyunk jelentkezve. Jön a baba hogy tudnánk ideiglenesen őt is majd ide bejelenteni hiszen nem lesz rendes lakcime ami feltétele az ideiglenes lakcímnek.ti hogy oldanátok meg?

3

Csecsemős nővérekről tapasztalat? Történet? Jó vagy rossz. Mindegy

Annyi sztorit hallani innen onnan ,úgyhogy érdekelne kivel mi történt míg kórházban volt
37 hetes vagyok..ahogy sok kismamával talizok,mind előad rosszabbnál rosszabb véleményt a csecsemősökről
Nálatok volt valami ?

10

Ti mit csináltok (csinálnátok), mikor kullancs ment a gyereketekbe?

Lányomból kiszedtem este egy kullancsot. 1-2 mm-es volt, vajon mikor mehetett bele? A haja alatt volt, most vettem észre.
Ahogy kiszedtem belőle, "szétesett" a kullancs, így is el lehet küldeni bevizsgáltatni?
Ti mit csináltok, mikor kullancs ment a gyereketekbe?

9

Mit szóltok a Flóra és Glória nevekhez?

17

Ha van rá kereted megvennéd mind a hatot? My little pony 2013-as meséjének "emberfigurái". (link)

http://ingyeneshirdetes.net/j%C3%A1t%C3%A9k/egy%C3%A9b/hirde..
Most néztem a Tescóban, a lányomat alig bírtam elrángatni onnan. Szívem szerint mindet megvenném neki karácsonyra, de nem kis összegről van szó.

4

Szabó vezetéknévhez milyen szép lány név illik?

Nekünk eddig a Dorka,Lili,Dorina,Hanna,Elena tetszik. Válaszokat előre is köszönöm!

7

Létezik olyan, hogy lelki okok miatt rendszertelen a mensesem és többször 10 napig is tart?

Tavaly év végén volt egy vetélésem középidősen. Voltam orvosnál ezzel a problémával ,megvizsgált nem talált semmit , de pl.ultrahangot és hormonvizsgálatot nem csinált. Õ mondta , hogy szerinte még nem dolgoztam fel a baba elvesztését. Én viszont nem annyira hiszek ebben , hogy ez állna a háttérben.

3

Szerintetek mennyit várjunk még a gyermekvállalással?

5 éve vagyunk együtt a párommal,
idén költöztünk össze albérletben.
A Párom 3.5 éve, én 2.5 éve dolgozok folyamatosan.
Fent tudjuk tartani magunkat és félre is tudunk tenni.
Én vállalkozó vagyok, szolgáltató. Sajnos nekem mindenképp újra kell majd építenem a vendégkörömet teljesen amikor vissza állok a munkába, emiatt semmikor nem jobb vagy rosszabb abbahagynom.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!