Találatok a következő kifejezésre: Ki lehet 75000ft-ból (1 db)

Ki lehet jönni 75000ft-ból?

mert nekünk csak ennyi van és babát akarunk nem dolgozom csak a férjem .van házunk kocsink nincs hitelünk .de viszont van nagyx kertünk amit bevetek zöltséggel paprika ,paradicsom ,meg minden mert legalább a leves ingyen van. szerintetek kilehet jönni ha nagyon sporolok?

Legjobb válasz: Szíja!Bizti vannak,rokonok,és a szüleitek,hogy majd kicsit támogasanak benneteket.Mi sem állunk jobban,rengeteg a rezsi,és a lakáshitel stb.Ráadásul én le is vagyok százalékolva,csak a férjem dolgozik.De meg élünk,és nektek még kertetek is van.Nekünk meg csak panel lakásunk.Azt kell nézzni,hogy egy baba nagy adomány,sokan évekig dolgoznak rajta még sem sikerül.Még a baba után is kapni fogtok pénzt.Szóval én azt mondom nyugodtan vágjatok belle.13 hetes kismami

Szíja!Bizti vannak, rokonok, és a szüleitek, hogy majd kicsit támogasanak benneteket.Mi sem állunk jobban, rengeteg a rezsi, és a lakáshitel stb.Ráadásul én le is vagyok százalékolva, csak a férjem dolgozik.De meg élünk, és nektek még kertetek is van.Nekünk meg csak panel lakásunk.Azt kell nézzni, hogy egy baba nagy adomány, sokan évekig dolgoznak rajta még sem sikerül.Még a baba után is kapni fogtok pénzt.Szóval én azt mondom nyugodtan vágjatok belle.13 hetes kismami
szerintem megoldható.
Persze hogy ki lehet .Nekünk is ennyi a havi jövedelmünk bár mi még csak ketten vagyunk a férjemmel! De ha arra vársz hogy anyagilag jobb legyen akkor lehet sose lesz gyereked.És amúgy meg a Gyes alanyi jogon jár akkor is ha sosem dolgoztál, plusz még jár a családi pótlék is!
A kérdező hozzászólása: meg persze amit majd a babára fogok kapni 3 évig
szerintem elég. Meg kell majd húzni magatokat, az biztos. Más hogy neveli fel a gyerekeit? 2 minimálbérbõl élnek sokan, van akinek lakáéshitel és egyéb plusz költségek is vannak és mégis nevelnek (sokszor nem is egy) gyereket. Nem??
Persze hogy ki lehet, mi is annyiból élünk. Igaz, mi csak ketten vagyunka babával. Nem könnyû, de megy. És nekem hitelem is van, mégis megy. Igaz, néha elõfordul, hogy le kell mennem minuszba, de arra nagyon figyelek, hogy egymás után két hónapban sose kerüljön erre sor. Én már jól megtanultam spórolni, mindig megnézem, hogy hol mi az olcsóbb, igaz, így szinte minden nap kell vásárolnom, mivel egy áruházban csak azt veszem meg, ami ott a legolcsóbb. De ez van. Vagy pl. sokszor csinálok olyat, hogy ha egy ételbe darált hús kell, akkor sajtreszelõn reszelek párizsit, épp olyan finom lesz. Persze a babának olyan kajákat veszek, ami jó minõség, de neki is magam fõzök, üvegeset akkor kap, ha valamiért nagyon nincs idõm fõzni, vagy ilyesmi, van otthon tartalék. Nagyon sokmindenen lehet spórloni, majd meglátod. De én azt tanácsolom, hogy keress valami munkát, és dolgozz legalább egy évet, hogy utána legyen GYED-ed.
Én azt írtam, hogy azért jobb dolgozni elõtte, hogy legyen GYED, nem azt, hogy legyen GYES. És a GYES sem alanyi jogon jár, hanem mindenkinek, aki biztosított. Nagy különbség. A családi pótlék az, ami alanyi jogon jár.
Nekünk is most kb 40 ezer marad általános életre, a többi elmegy számlára. VAlahogy mindig megoldottuk, igaz néha számolgattam az ezreseket az utolsó héten és inkább nem vettem narancsot.. De úgy godnolom hogy a babára valahogy mindig megoldja az ember. És akkor több lesz a gyessel meg a cspvel, ami a legrosszabb esetben is 40 ezer pénz:-) Már mi is várjuk nagyon. Na meg ott az egyszeri anyasági, ami 60 párezer. Szóval nálunk rosszabb körülmények között élõk is felnevelnek gyereket és nem putriban, emberi környezetben, tehát nekünk is menni fog. A család is biztos fog segíteni, ha olyan viszonyban vagytok, hisz a baba mindenkinek nagyo öröm. Mi is minden nagyobb dolgot megkaptunk , csak az apróságokat kell még megvennem, és ez is hatalmas segítség. De én is amit veszek használtan veszem, sokkal olcsóbb.. Sok sikert és boldogságot!
Szerintem te vagyis Ti érzitek, hogy bele vágtok vagy sem.De tény, hogy ha mindenki arra várna, hogy meglegyen a megfelelõ életkörülmény(pénz)akkor nem igen születnének gyerekek.De az is valóban igaz ha elmész dolgozni egy jól fizetö helyre akkor sokkal több pénzetek lesz és most is tudnál még fére tenni.De a Gyes alanyi jogon jár.Én is azt kaptam mível nem voltam bejelentve. Sok sikert.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik itatópohár a jobb? Tapasztalatokra lennék kiváncsi. Nuby sipper vagy avent ivópohár

http://elefani.eu/spd/91-556213/Philips-AVENT-Elso-ivopohar-..


tisztíthatóság is szempont és kakaóra, tejre lenne használva egyelőre 15 hónaposnak
vizet a dm sajátmárkásból kapja ami nuby puha szilikoncsőrös.
Szívószálast nem akarok, mert nehéz tisztítani, bár lehet ezt a szilikoncsőröst is nehéz lenne, szóval bármi tippet ajánlást elfogadok

1

Mit csináljak, hogy ne legyen folyamatosan beteg a lányom?

3 éves kislányom mst kezdet az ovit 2 hete és máris beteg lett.Már járt bölcsibe is,de ott is egy hét bölcsi egy-két hét itthon.
Mit tehetnék,hogy ne legyen ilyen beteges?Így nem tudok semmilyen munkát vállalni,mert nincs kire bízni a gyereket.A pénz viszont nagyon kellene :(

4

Ismertek a 10 alatti korosztályban Mária, Irén, Erzsébet, Ilona, Margit, Jolán vagy Teréz nevet viselő kislányt?

Érdekelne, hogy adja e most valaki ezeket a nagyszüleim idejében gyakori neveket a gyermekének.

15

Johanna vagy Ramóna?

Melyik tetszik jobban?:)
Egy nevet szeretnénk adni a kislányunknak, ez a kettő maradt a listán. Te melyiket választanád? (Vezetéknévhez mindkettő passzol :))

13

Ti hogyan szoktatnátok le 15 hónapos gyermekedet a hajnali szopiról?

A gyerekorvos szerint kínáljam meg vízzel, teával.Viszont ilyenkor félig alszik, miben adjam neki?Cumisüveget nem használtunk, csőrös pohárból kapja?Köszönöm.

3

Kevés pénzből élő nagycsaládosok! Mennyi pénz jut naponta kajára és miket esztek ennyiből?

2

Anyukák, írnátok valami jó házigyurma receptet?

3

Szülés után ennyire megváltozhat a menses? Normális ez, vagy valami rendellenességre utalhat?

Szülés előtt a mensim úgy jött meg, hogy pici barna (2-3óra), aztán pici vér (ez is 2-3óra), majd elindult fokozatosan.
Most meg, mint a vízesés. Zutty...:(:( Nagyon erősen hirtelen indul meg.

6

Hol lehet Szolnokon Superfit cipőt kapni?

Újonnan!

1

Kemény csőrös itató vagy puha szilikonos csőrös a jobb, egyáltalán melyiknek mi a funkciója?

Sziasztok!
Kisfiam már 15 hónapos neki szeretnék venni valamilyet, puha szilikonost használ ami a dm-ben van sajátmárkás, de nuby igazából Erre gondoltam amúgy A cumisüveg nem érdeklni hónapok óta, így mindenképpen itatót vennék, de nem akarom a vizes itatót erre a célra befogni. Vagy vegyek ugyanolyat, mint az? Igazából nem is értem mi a különbség, hogy puha csőrős vagy kemény csőrős.
A másik, hogy a kemény csőrösben van valami fehér műanyag valami, amivel a folyás erősséget lehet állítani, ha a leggyorsabbon van, akkor mennyire folyik gyorsan? Mert lehet kapni az ikeában is, de abba nincs semmi ami megakadályozza, hogy ha elborul akkor ne folyon ki.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!