Találatok a következő kifejezésre: Ki jó orvos (63 db)

Ki jó orvos a Péterfyben, budapesten, és mennyibe kerül?

a mostaninál nem fogok tudni szülni úgy néz ki, nincs szülészetük, ezért keresek másik orvost. a péterfy aránylag közel van hozzám, remélem tud valaki jó orvost ott.

Legjobb válasz: Dr. Timmermann Gábor!!! www.timmermann.hu (nézd meg) Én is odamegyek, a barátnõ ott szült, és nagyon jó!

Dr. Timmermann Gábor!!! http://www.timmermann.hu (nézd meg) Én is odamegyek, a barátnõ ott szült, és nagyon jó!
Szia! Dr. Timmermann Gábor, van neki web lapja is, õ a Péterfyben dolgozik. :) )
Én is csatlakozom a két elõttem szólóhoz! Timmermann doktor úrhoz járok én is, maximálisan meg vagyok elégedve vele! Szülésznõm pedig (akirõl szintén csak a legjobbakat hallottam) Keserû Lászlóné Ági. De aki a doktor úr mellett dolgozik Hortobágyi Lilla, õt is tudom ajánlani.
Az árról meg kérdezd meg a TB-t mert ugye fizeted rendesen, akkor meg minek a dokinak fizetni.

Nagykanizsán vagy Marcaliban ki jó orvos? Miért mond mindegyik mást?

ha igen nevet cimet, tel. sz. kérek. Én voltam már pár orvosnál.

Most költöztunk a nyolcadik kerületbe. 4 honapos terhes vagyok. Ki jó védőnő, orvos vagy melyik kórház a jó itt?

Legjobb válasz: Mindenképpen javaslom, hogy az Auróra utcai rendelõbe menj be, ott kérj idõpontot. Mindegyik orvos nagyon helyes és segítõkész. Védõnõt nem tudsz választani, azt a lakhelyeden illetékes fogja ellátni (utca-házszám alapján mondják meg, hogy kihez tartozol).

Mindenképpen javaslom, hogy az Auróra utcai rendelõbe menj be, ott kérj idõpontot. Mindegyik orvos nagyon helyes és segítõkész. Védõnõt nem tudsz választani, azt a lakhelyeden illetékes fogja ellátni (utca-házszám alapján mondják meg, hogy kihez tartozol).


Ki hol lakik? Esetleg aki Magyarorszagon lakik ott milyen az orvosi ellatas? Jo orvosok vannak?

Legjobb válasz: Magyarország:kilométeres várólisták, türelmetlen, sietõs orvosok.Van úgy, hogy az ügyelet, vagy a kórház nem akar fogadni, a legkülönfélébb okokból, ilyenkor mindegy, hogy félholtan fetrengesz, akár fel is fordulhatsz, szó szerint. Egyre kevesebb orvos van, akik még vannak, azok túlterheltek, vannak fura mûhibák... Van úgy, hogy a háziorvos, vagy mentõ kijelenti, hogy nem jön, mert SZERINTE nem sürgõs.Hát mit mondjak még?!Én meg arra lennék kíváncsi, te hol laksz és ott van-e ilyen?Egyáltalán, melyik országban van még az egészségügyben ilyen fejetlenség?

Magyarország:kilométeres várólisták, türelmetlen, sietõs orvosok.Van úgy, hogy az ügyelet, vagy a kórház nem akar fogadni, a legkülönfélébb okokból, ilyenkor mindegy, hogy félholtan fetrengesz, akár fel is fordulhatsz, szó szerint. Egyre kevesebb orvos van, akik még vannak, azok túlterheltek, vannak fura mûhibák... Van úgy, hogy a háziorvos, vagy mentõ kijelenti, hogy nem jön, mert SZERINTE nem sürgõs.Hát mit mondjak még?!Én meg arra lennék kíváncsi, te hol laksz és ott van-e ilyen?Egyáltalán, melyik országban van még az egészségügyben ilyen fejetlenség?
Vannak itt nagyon jó orvosok.
A kérdező hozzászólása: Haziorvosom van...hozza mentem...de a problemam nem a szakterulete...ugy h elkuldott egy olyan orvoshoz akinek ez a szakterulete.De fel eve semmi eredmeny...ezert mas orvoshoz nem fordultam...nem is tudom kihez lehetne meg.Ezert gondoltam Magyarorszagra.
Nálatok azon a szakrendelésen csak ez az egy orvos van? Ott nem tudsz jobbat keresni?
A kérdező hozzászólása: Hat akkor biztos h figyelmesebb. Hat annyi baj legyen h nem eleg turelmes vagy draga csak hasson a kezeles vagy a gyogyszer szerintem.
Hát magánrendelés.Én azt gondolom, ha egy orvos magánrendelésen is fogad fizetõs pácienseket, akkor azokkal valószínûleg még figyelmesebb, türelmesebb.De jó néhány ismerõsöm jár magán rendelésre és sokszor nem elégedettek.Például , hogy nem elég türelmes az orvos, vagy túl drága , általában ez a problémájuk.
A kérdező hozzászólása: Maszek orvos alatt mit ertesz? :D Milyen panaszt hallottal? ha szabad kerdeznem
Képzettek, azzal szerintem nincs baj, és van sok kedves orvos is, de maga az e.ü rendszerünk egy katasztrófa.Talán, ha maszek orvost próbálnál itt magyarországon felkeresni...Bár én már azokra is hallottam nem egy panaszt.
A kérdező hozzászólása: Nekem sem volt eddig panaszom az orvosokra...a haziorvos is nagyon kedves es az o segitsegevel meggyogyultam mindig.....de most elkuldod egy masik orvoshoz mert nem az o szakterulete az amilyen problemam van nekem(errol nem is szeretnek beszelni) es ez az orvos egyszeruen nem tudom h mi van vele de mar fel eve jarok hozza es semmi eredmeny a gyogyulasra.Ezert is elvagyok keseredve es azert kerdeztem h Magyarorszagon hatha vannak jobb orvosok.
Nekem szerencsére idáig nem volt rossz tapasztalatom az orvosokkal, sem a háziorvosi, sem a szakorvosi rendelõben, mindegyik orvos kedves, segítõkész volt, rendesen elláttak, türelmesen felelgettek kérdéseimre. Ügyeletre egyszer mentem, igaz 2 órát kellett várni mire sorra kerültem, de ott is nagyon kedves és szakszerû ellátásban részesültem. A körzeti fogorvos kivételével mindenhonnan elégedetten távoztam. Budapest, XVIII. kerület.
A kérdező hozzászólása: Hat ez eleg gaz...sot szomoru...nem gondoltam vna ezt.Azt gondoltam Magyarorszag nagyobb orszg es jobb orvosok is vannak de nem ugy nez ki. En Romaniaban lakom.Ahol en lakom vannak orvosok itt sem sok es nem eleg kepzettek ugy gondolom....ezert is erdeklodtem Magyarorszag felol h hatha ott jobbak az orvosok es kepzetebbek.
Én nagyon sokat járok orvoshoz sajnos. Összességében meg vagyok elégedve velük, persze én is találkoztam már flegma, lekezelõ orvossal és azt is éreztem hogy nincs idejük de szerencsére legtöbbször nagyon is rendesek voltak. Szerintem ha azt érzed hogy a dokid nem törõdik veled, nem érdekli a problémád akkor keress másikat. De ha azt látod hogy igyekszik és folyamatosan próbál új megoldást találni számodra akkor tarts ki mellette. Én is jártam már úgy hogy nyolc hónapig jártam egy orvoshoz de láttam rajta hogy igenis meg akarja oldani a problémámat ezért kitartottam. A betegség akkor alakult ki nálam és azért nem lehetett diagnosztizálni mert pl. laborban nem mutatkoztak meg azok az értékek aminek kellett volna. Ezért tartott sokáig hogy rájöjjenek mi a bajom nem az orvos hibája volt.

A párommal 7 hónapja vagyunk együtt és szeretnék tablettát szedni. Még nem voltam nőgyógyásznál, 17 éves vagyok. Hogy érdemes nekikezdeni ennek az egésznek? Hol találok jó orvost, kihez menjek?

Legjobb válasz: Az elsõ alkalommal anyukám elkísért az õ nõgyógyászához. Az orvosban így megbízom, és jó volt, hogy az elsõ alkalommal anyukám is ott volt.

Az elsõ alkalommal anyukám elkísért az õ nõgyógyászához. Az orvosban így megbízom, és jó volt, hogy az elsõ alkalommal anyukám is ott volt.
szia, veled egyidõs vagyok, remélem tudok segteni (: jó orvosokat magánklinikákon találsz. ha rám hallgatsz, ne menj a körzeti orvoshoz, nekem nincsneek jó tapasztalataim (nem igazán foglalkozik a problémákkal...). ha félsz elmenni egyedül, vidd magaddal anyukádat vagy a barátnõdet. egyébként az orvos-választásban lehet hogy õk is tudnak segíteni. bár hogy egy tabletta-vizsgálat hogy folyik, nem tudom, de azt igen, hogy ha jó az orvos akkor tudsz vele beszélgetni, és a vizsgálat sem fájdalmas. csak az elsõ alkalom félelmetes egy kicsit, de hajrá (:
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Szia! Gondoltam segítek kicsit. Én is 17 éves vagyok és pont a héten voltam nõgyógyásznál (ekõszõr) Tablettát feliratni. Hát én úgy kezdtem neki az egésznek, hogy fórumokon utánéztam a lakhelyem orvosainak. Így nagyjából megtudtam ki milyen ember. Utánna jelentkeztem, az egyik kiszemelthez (végül nem õ volt mert valami dolga volt, de ez lényegtelen) Szóval elmentem, mindenki azt mondta ne legyek félõs az orvosnál, mert azt nem szeretik, szépen határozottan mondtam mit akarok, megvizsgált (egyáltalán nem fájt amin csodálkoztam, mert azt mondják kellemetlen) SZóval szerintem nem olyan borzasztó, ki lehet bírni nem kell izgulni. Elküldött vérvételre, ugye az is kell a feliráshoz (legalábbis jobb orvosoknál) Holnap megyek vissza eredménnyel, remélem mostmár csak a felírás marad :) Szóval ezzel a kis történettel azt akarom mondani, hogy nem nagyon kell parázni Tõle. Meg annyira nem értek azzal egyet hogy magándokik, meg anyuka... Egyik ismerõsöm magándokihoz ment, kifizetett vagy 8-10 ezret, és még jól meg is bántotta az orvost azzal: "Hogyha nemi életet tudsz élni, akkor egy vizsgálatra is eltudsz egyedül jönni" (üvöltve) Sírva jött ki... szóval a lényeg bátran, mondd mitakarsz, és kész , egyébként minden beteg, minden orvos más, szóval lehetnek rossz tapasztalatok is :) SOk sikert, és csak pozitívan!!

Jó orvosra lenne szükségem a SOTE II. számú klinikáján.24 hetes vagyok, és orvost kell váltanom. Nem tudom kihez forduljak? Területileg a klinikához tartozom. Ajánlanátok egy megbízható orvost?

Legjobb válasz: Szia! Én a Máv-ban Dr. Kisfalvi Istvánnál szültem, õ már a SOTE II-n van. Nagyon aranyos, kedves, és figyelmes. Õt meleg szívvel tudom ajánlani. A másik Dr. Újári Elemér. Hozzá jár a nõvérem (35 hetes) és nagyon dícséri. Boldog babavárást! :o)

Szia! Én a Máv-ban Dr. Kisfalvi Istvánnál szültem, õ már a SOTE II-n van. Nagyon aranyos, kedves, és figyelmes. Õt meleg szívvel tudom ajánlani. A másik Dr. Újári Elemér. Hozzá jár a nõvérem (35 hetes) és nagyon dícséri. Boldog babavárást! :o)
Bocsi: Újvári
Dr.Kósa Zsolt, szerintem õ is fantasztikus
Szia.Én is a Kisfalvi dokihoz járok, szívessen ajánlom.Nagyon aranyos, nem beképzelt, nyugodt, segítség kell nyugodtan lehet hívni.Nem a SOTE II.-n rendel hanem az Oxivit Rendelõben.A SOTE-n csak szül.Én is nála fogok, most vagyok 14 hetes.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
Dr. Timmermann Gábor is ott fog dolgozni májustól, Õ eddig a Péterfy Sándor utcai kórházban volt. Fantasztikus orvos, én is nála fogok szülni!Ajánlom a honlapját: http://www.timmermann.hu!Sok boldogságot!19 hetes kismama

Ki a jó orvos a II. női klinikán?

Szeretnék kórházat és orvost is váltani, tudnátok ajánlani valakit?

Legjobb válasz: Nekem Timmermann doktor volt az orvosom és nagyon meg vagyok/voltam elégedve vele. http://www.timmermann.hu

Nekem Timmermann doktor volt az orvosom és nagyon meg vagyok/voltam elégedve vele. http://www.timmermann.hu
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!
Dr. Radványi Krisztina is kiváló és nagyon kedves!

Ki a jó orvos a SOTE I. sz. Női Klinikán?

Legjobb válasz: Szia.Én Dr Silhavy-t tudnám ajánlani.Én nála szültem a fiamat 3éve,csak ajánlani tudom.Bár a szülés nem volt komplikáció mentes,de az orvos jól helyt tudott állni,tehát tökéletesen megoldotta a problémát.Nekem ez volt a fontos,hogy ha baj van,akkor is legyen kellõ tapasztalata.Ha tehetném most is nála szülnék,de sajan területileg más megyéhez tartozom..... üdv:22hetes kismama

Szia.Én Dr Silhavy-t tudnám ajánlani.Én nála szültem a fiamat 3éve, csak ajánlani tudom.Bár a szülés nem volt komplikáció mentes, de az orvos jól helyt tudott állni, tehát tökéletesen megoldotta a problémát.Nekem ez volt a fontos, hogy ha baj van, akkor is legyen kellõ tapasztalata.Ha tehetném most is nála szülnék, de sajan területileg más megyéhez tartozom..... üdv:22hetes kismama
dr.beke artúr
Dr. Csaba Ákos a legprofibb, legkedvesebb, csak ajánlani tudom.
Dr. Sziller István
szia. én december 20.án Dr. Balogh Beatrixnál szültem, nem kért pénzt és nagyon rendes aranyos volt. ajánlom ÕT! +++

Bp, Örs vezér téri sebészeten jó orvos? Lenőtt nyelv miatt mennénk, 2, 5 éves gyerkőccel. Kit ajánlotok?

Hogyan csinálják? Utána fáj?

Legjobb válasz: Koszó Péter nagyon jó sebész

Koszó Péter nagyon jó sebész
Egy lenõtt nyelv bemetszést bárki meg tud csinálni.:) Nekem mindkét fiamnál megcsinálták, igaz picik voltak még. 1 másodperc az egész. Nem is sírtak. Lehet utána nyugodtan enni, inni.

Ki jó szülész-nőgyógyász orvos a Honvéd kórházban? Jó kórház? A szülészete milyen? Valaki szült ott már?

Első gyerekemmel nem kicsi komplikációk léptek fel a szüléskor,majdnem ott maradt egy önfejű orvos miatt(azóta szerencsére,hála az égnek minden rendben és 100%-osan egészséges,és most újra úgy néz ki,hogy bővül a család,viszont keresni szeretnék egy megbízható jó orvost,aki meghallgatja az előzményeimet és ha kell császárral szedi ki (mert az előző nem akarta) pedig faros volt és neki állított úgy kinyomni,első gyereket ebből lettek a nagy bonyadalmak az utsó pár percben! :(

Legjobb válasz: Szia! A szülészeket nem ismerem. Konkrétan mióta összevonták a Honvéd Kórházat a Máv Kórházzal azóta csak az utóbbiba van szülészet, de terhesgondozás mindkét helyen van.

Szia! A szülészeket nem ismerem. Konkrétan mióta összevonták a Honvéd Kórházat a Máv Kórházzal azóta csak az utóbbiba van szülészet, de terhesgondozás mindkét helyen van.
Én a Máv kórházba szültem 2010. nyarán. Nem tudom, hogy ez is érdekel-e.
A kérdező hozzászólása: Persze érdekel.De aki most Hondédes, az Más-os is, nem ?Mert összevonták.Tehát ha terhesgondoz a kp-i épületben, akkor szüleszteni meg átmegy a Máv régi ép.-be ? Vagy hogy ?Dr.Kiss Attilát olvasom sok helyesn, hogy jó.
2. vagyok. Nem tudom, hogy ez hogy van, terhestanácsadásra nem oda jártam. Én dr. Balog Lászlónál szültem. Nem õ volt az orvosom, hanem õ ügyeletes volt. Nagyon rendes, figyelmes volt. Szülés után is többször benézett hozzám, hozzá mentem vissza a 6 hetes kontrollra is. A szülõszobák talán 3 éve lettek felújítva, nagyon jól felszerelt. Egy alternatív szoba van. Nem tudom mire vagy kiváncsi, kérdezz és ha tudok, válaszolok:-) Hány hetes vagy?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!