Találatok a következő kifejezésre: Ki jó nőgyógyász Budapesten (10 db)

Ki jó nőgyógyászt Budapesten?

Fogamzásgátlót szertnék iratni,kedves megbízható n?gyógyászhoz szeretnék menni.Ha lehet n? legyen!Kit ajánlanátok?

Legjobb válasz: Nõt nem tudok, férfit tudok ajánlani, aki nagyon jó, és megbízható, és rendes, alapos, kiváló orvos. A Podmaniczky utcai MÁV rendelõintézetben praktizál (anyukámnak az életét mentette meg, amikor öcsém születése után 40%-os vérmérgezéssel visszakerült a kórházba, mert a szülészorvos - aki egy doktornõ volt - elszúrta, ez talán jelent valamit), a fia a szülészeten dolgozik, szintén nõgyógyász, idõsebb Dr. Kelemen Csaba (a fia ifjabb Dr. Kelemen Csaba).

Nõt nem tudok, férfit tudok ajánlani, aki nagyon jó, és megbízható, és rendes, alapos, kiváló orvos. A Podmaniczky utcai MÁV rendelõintézetben praktizál (anyukámnak az életét mentette meg, amikor öcsém születése után 40%-os vérmérgezéssel visszakerült a kórházba, mert a szülészorvos - aki egy doktornõ volt - elszúrta, ez talán jelent valamit), a fia a szülészeten dolgozik, szintén nõgyógyász, idõsebb Dr. Kelemen Csaba (a fia ifjabb Dr. Kelemen Csaba).
Egy nõ nõgyógyász sokkal kegyetlenebb, mint egy férfi- hidd el, tapasztalat. Dr. Panyi Mihály- Péterfy Sándor utcai kórház
Ne hari, hogy offolok, de lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban (mivel ti pesten laktok). Szóval én Dunaharasztin lakok, és a szigetszentmiklósi rendelõintézethez tartozom területileg, oda is járok nõgyõgyászhoz. De ha pestre szeretnék pl. kórházba, amit írtatok, akkor fizetnem kell, vagy egyáltalán nem is fogadnak, mert nem vagyok pesti? Köszi a választ :)
Pesten is ellátnak, szabad orvosválasztás van. Egyik nagynénémnek pesti a háziorvosa, miután leköltözött Pestrõl Siófokra, utána is felutazott a pesti dokihoz. Csak sürgõsségi esetben van az, hogy az ügyeletes körzethez visznek, egyébként te dönthetsz. Ha Amerikában akarod kezeltetni magad, azt is megteheted, ha van rá. :-)
Köszi :)

Ki jó nőgyógyász Budapesten?

Már egy ideje fáj a bal oldali petefészkem és folyásom is van. Eddig 2 orvosnál jártam, egyik sem tudta megállapitani hogy mitöl lehet és nem voltak valami kedvesek pedig magánrendelésen voltam.:( Kérlek ajánljatok nekem jó férfi n?gyógyászt Budapesten aki jó szakember és rendesen megvizsgálna és kideritené végre hogy mi a baj. Nem tudom van e olyan akihez TB alapon is lehet menni esetleg vagy nem túl drágák a vizsgálatai mert valószinüleg nem egyszeri alkalom lesz és ez anyagilag elég nehéz:( El?re is köszönöm a segitségeteket:) 19/L

Legjobb válasz: Én most találtam meg álmaim nõgyógyászát! Kedves, türelmes, alapos. 2 hónapja járok hozzá, és helyrejöttem, nekem krónikus petefészek gyulladásom volt. Ha írsz privit, megadom az elérhetõségét.

Én most találtam meg álmaim nõgyógyászát! Kedves, türelmes, alapos. 2 hónapja járok hozzá, és helyrejöttem, nekem krónikus petefészek gyulladásom volt. Ha írsz privit, megadom az elérhetõségét.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Írtam:)
Dr Takáts Béla a legkiválóbb szakember. Aki nem hiszi, gyozodjon meg róla saját maga.

Jó nőgyógyász Budapesten? Hova, kihez jártok?

A lényeg,hogy szakmailag és emberileg is normális legyen,jobban felszerelt rendel?vel,hogy ne kelljen uh-ért külön járnom.Budapesten belül bárhova elmegyek.Ha tudok árakat is írjatok,az sem utolsó szempont,köszönöm!

Legjobb válasz: MOM Park, Oxivit orvoscsoport (keress rá a neten), dr Szuromi András, terhesgondozás most 8ezer, amúgy a Jánosban van, szuper doki, szuper rendelõ (uh, ctg, vérvétel...). Szívbõl ajánlom neked.

MOM Park, Oxivit orvoscsoport (keress rá a neten), dr Szuromi András, terhesgondozás most 8ezer, amúgy a Jánosban van, szuper doki, szuper rendelõ (uh, ctg, vérvétel...). Szívbõl ajánlom neked.
Margit kórházban bármelyik doki, mindegyiknek van magánrendelõje. akihez én jártam nem drága, nem lehúzós UH, labor, CTG a kórházban. nevet nem írok, ha érdekel írj privit
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Az Oxivitet én is néztem, mindenképpen megkérdezem. Második válaszoló, Neked is köszönöm szépen, a kérdésben nem írtam, hogy magánorvost keresnék, hogy ne kelljen a kórházba semmilyen vizsgálatra, vérvételre stb menni.Valószínûleg egy magánklinikát is választanék, például a Kútvölgyiben van olyan lehetõség, hogy saját-külsõs orvossal is lehet szülni.Ott esetleg nem ismer valaki megbízható dokit? Köszi a válaszokat:)
II-es klinikán tudok szuperjót!
Én orvosom nõ és a kettes nõi klinikán vezet le szüléseket, és a magán rendelõjében van UH és labor vizsgálati lehetõség is . A laboroknak az árát nem tudom mert azt én máshol csináltattam ha érdekel akkor írj nyugodtan privátot. :)
1.vagyok. 2.babámat szültem a Szuromi doktornál, 100%-os doki!!!! (Komolyan: egy isten :) ) 1.babámat viszont a Kútvölgyiben szültem, amikor még nem magánkórház volt (2008.dec.). A dokik szinte ugyanazok most is, mint akkor. Nekem akkor Gozár T. csinálta a terhesgondozást, de pont elutazott, mikor szültem, átadott egy kollegájának (Sándor Gy.). Nem volt velük bajom, minden jó volt, de a János kórházas Szuromi doki ezerszer jobb!!! Sándor Gyulával csak szültem, aranyos volt, kedves volt, végig mellettem volt, bár rövid ideig tartott a szülés, utána jött látogatni, de igazán nincs róla véleményem, mert tényleg nem ismerem õt. Gozár doktor kedves, aranyos, vele annyi bajom volt csak, hogy nem igazán szeret ultrahangozni, nincs is a magánrendelõjében (amit együtt csinál Sándor dokival az 1.ker-ben), legalább is akkor még nem volt. De a terhesség elején úgy szóltam neki mindig a kórházban, hogy csináljon már uh-t légyszi. Az utolsó hónapban sem csinált már uh-t, utoljára a 30.héten láttam a babámat. Szóval emberileg nincs vele bajom, de jobb szeretem, ha a dokik lelkesebb ultrahangozók, mert nekem ez fontos. Szuromi doki imád ultrahangozni :) :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen:) Képzeld, éppen ma voltam Sándor Doktornál, egy kolléganõm ajánlotta, és nagyon rendes volt, abszolút szimpatikus, úgy éreztem, hogy nála szeretnék szülni már az amikor találkoztam vele az ajtóban:) Örülök, hogy megerõsítettél benne, hogy valóban jó orvos.
A kérdező hozzászólása: Rendes vagy, köszi, hogy megírtad.:) Gátvédelemre rákérdeztem futólag, azt mondta, hogy megoldható, de hát még a jövõ zenéje és annyira nem is firtattam, elõször voltam, ráér még:) Ha esetleg késõbb elázárkózik, akkor majd meglátjuk.Azért is maradtam mellette, mert a Kútvölgyi nagyon szimpatikus, nem tudom jártál e ott azóta, de gyönyörûen meg van csinálva, iszonyú kedves mindenki, tényleg mintha nem is kórházban lennél, és kiszámolva az árban sem sokkal drágább, mint egy állami, ráadásul így számlával a férjem biztosítása állja is:) Szóval köszönöm szépen, ha a késõbbiekben úgy alakul, eltettem Szorumit nevét:) :)
Kútvölgyi már akkor jó kórház volt, mikor állami volt, amikor én is ott szültem (2008 dec.). Remélem nem fogsz csalódni :) Minden jót! Üdv

Budapesten, a XV. Kerületi Rákos úti rendelőintézetben keresek egy jó nőgyógyászt, akihez bizalommal lehet fordulni bármikor. Ki ilyen?

Legjobb válasz: szia én a Kovács Péterhez járok, imádom:-)de állítólag a Krammer József is nagyon jó. Mivel a Kovács most megy szabira, inkább a Krammerhoz menj:-)

szia én a Kovács Péterhez járok, imádom:-)de állítólag a Krammer József is nagyon jó. Mivel a Kovács most megy szabira, inkább a Krammerhoz menj:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot! :) Megfogadom:)
Szunyogi is jó doki, igaz õ idõsebb.
Szia, Én is a Kovács Pétert ajánlanám. Kedves, segítõkész, alapos, bátran kérdezhetsz tõle, nem az a "fintorgós" típus és ráadásul még humora is van :) Én is hozzá járok és eddig csak pozitív dolgokat mondhatok róla.

Budapesten keresek nagyon jó nőgyógyászt, magánrendeléssel, kit javasoltok?

Legjobb válasz: Én az elsõ babámmal a Kisfalvy István dokihoz jártam a Margit híd budai hídfõjéhez. nagyon korrekt alapos doki, eléggé ismert ha beírod a nevét a google ba sok oldalt találsz róla

Én az elsõ babámmal a Kisfalvy István dokihoz jártam a Margit híd budai hídfõjéhez. nagyon korrekt alapos doki, eléggé ismert ha beírod a nevét a google ba sok oldalt találsz róla
Bábinszki Ágota
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi szépen. Nem õt néztük ki, és ahogy írtad nekem is ez volt az érzésem Pop doktornõrõl, hogy amíg rákszûrésre mész évente egyszer nagyon jó, de amikor valami gond van, és kellene vizsgálatok van több kérdésed..akkor lepattint..Köszönöm!
Persze. Harsányi Lehel volt. A MOM Medicalba jártam hozzá, akkor a Telkiben, és a MÁVban vezetett szülést. A vizsgálat 14.000 ft volt, és õ is kb 5 perc alatt lezavarta. Mikor meg elkezdtem görcsölni egyáltalán nem foglalkozott vele. Látszott, hogy csak a problémamentes páciensekkel szeret foglalkozni. :( Nem tudom ott van-e még, de õt tuti nem ajánlom!
A kérdező hozzászólása: Pop Andrea doktornõhöz jártam, de kissé elhagyott a bizalom felé..Mostanában minden rendelésen 5 perc alatt leráz(pedig nem olyan kevés a vizsgálat ára), nem tudtam elérni egy elég éles helyzetben több napig, a vérvételi papíromon kihagyott egy értéket, így másnap mehettem újra..Szóval nincs meg a kellõ bizalom, és babát tervezünk nagyon, szeretnék egy új orvost. Az asszisztensekkel, magával a hellyel semmi gondom, sõt!Csak nem szeretnék ott rendelõn belül már más orvoshoz menni.. Megkérdezhetem, hogy a Telkiben kit hagytál ott és milyen volt(ha negatív is a tapasztalat), pont õket nézegettem este..
Komolyan? Megkérdezhetem ki az? Annyira meglepõdtem, mert két babám terhesgondozását csináltuk végig náluk és maximálisan elégedettek voltunk. Pedig elõtte 3 orvost cseréltünk le, köztük egy Telkis magándokit. De persze mindenhol lehet sajnos rossz tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek Igazság szerint pont a G1bõl jönnék át, mert nem vagyok megelégedve egy ottani orvossal, és habár másról hallottam jókat, nem maradnék a rendelõ berkein belül..
Szia! Nem ismerem, de dr. Spánik Gábor szimpatikusnak tûnt. Õt néztem ki, de aztán úgy döntöttünk fontosabb, hogy a közelben legyen az orvos. Vidéken lakunk. Csak jókat olvastam róla. Fiatal orvos, a mávban dolgozik. 16+0 km
G1 Intézet, Óbuda. Nagyon jó, lelkiismeretes orvosok, asszisztensek, és igazán színvonalas ellátás, és környezet. Nagyon tudom ajánlani õket!
Nem tudom aktuális-e még.. De ha igen, akkor Lintner Balázs!!!

Jó magán nőgyógyász Budapesten? Fogamzásgátló tablettát szeretnék felíratni és egy olyan orvosra lenne szükségem, aki körültekintően választja ki a hozzám legjobban illő gyógyszert és nem csak rábök a hasára.

Legjobb válasz: Dr. Hamvas Ferenc. Igaz, én csak orvostudakozón olvastam a válaszait, nem voltam nála, de nagyon szimpatikus ember:) Ha pesti lennék, biztos hozzá mennék. Ha itt rákeresel, akkor is csak pozitív véleményt találsz róla.

Dr. Hamvas Ferenc. Igaz, én csak orvostudakozón olvastam a válaszait, nem voltam nála, de nagyon szimpatikus ember:) Ha pesti lennék, biztos hozzá mennék. Ha itt rákeresel, akkor is csak pozitív véleményt találsz róla.
Dr Alexanjan Nelli, õ a Rákoczi úton rendel. Én meg voltam vele elégedve. 23/L
Hamvas Ferencrõl csak pozitív véleményt itt? Akkor az elsõ nem olvasta jól a válaszokat. :) Én õt semmiképp nem ajánlom.
Semmelweis, I. számú Nõgyógyászati klinika, dr. Magyar Zoltán :) Nála szültem, pedig messze lakok. (3 óra vonattal) Hozzá járok mégis. Pedig nem két forintba kerül az utiköltség, de megéri. Írhatott volna fogamzásgátlót, amit szoptatás alatt is szedhetek, de lebeszélt róla. Körültekintõ, nagyon rendes. Én õt ajánlom.
Dr. Sára Levente Nagyon jó orvos, és szimpatikus is.

Ki tud ajánlani egy jó, nő(!) nőgyógyászt Budapesten?

20 éves n? vagyok, most költöztem Budapestre, Ferencvárosba. El?re is köszönöm a segítségeteket!

Legjobb válasz: http://www.cseherika.hu/index.php

Ferencvárosban a Mester u-i sztk-s rendelõben ajánlom neked Dr. Boiskó Klárát. Nagyon alapos, nyugodt, naprakész. Elég komoly, nem "tutujgatja" a beteget, de nem is azért jár az ember nõgyógyászhoz, a feladatát maximálisan ellátja. Nem ül rá a dolgokra, bármi apró eltérést tapasztalt, akkor engem egybõl küldött vérvételre, hasi uh-ra, visszarendelt, szóval nem akart öt perc alatt lerázni. Én éveken keresztül jártam hozzá, akkor is, amikor már elköltöztem a 9. kerületbõl, szívem szerint terhesgondozásra is hozzá járnék, de közben külföldre költöztem. Ezen az oldalon meg tudod nézni, hogy mikor rendel: http://www.fesz.axelero.net/index.php?page=jaro Elõtte fel kell hívni a rendelõt és idõpontot kell kérni. Nem azt mondom, hogy várni soha sem kellett, de fél órán belül mindig bent voltam, ami nem sok ahhoz képest, hogy nem magánrendelésrõl van szó, hanem sztk-s.
Ajánlom neked a Déli Pályaudvarnál az országos onkológiai intézetben regisztrálj a hét bármely napján és egy bizonyos DR Lehoczky Gyõzõt keress szerdán rendel 11h-ig sorszámhúzás nincsen, a vizsgálat ingyenes.Az ország egyik legjobb nõgyógyász fõorvosa.
Én is Boisko doktornõt ajánlom. :) )) A többedik nõi nõgyógyász akinél jártam, és nagyon elégedett vagyok vele.

Ki jó női nőgyógyász Budapesten?

Legjobb válasz: Az uzsokiban rendel Járányi Beáta doktornõ, én hozzá járok és meg vagyok vele elégedve. A magánrendelõjébe is lehet menni, az a Bajcsy-Zsilinszki úton van. Ha akarod megadom a rendelõ számát priviben.

Az uzsokiban rendel Járányi Beáta doktornõ, én hozzá járok és meg vagyok vele elégedve. A magánrendelõjébe is lehet menni, az a Bajcsy-Zsilinszki úton van. Ha akarod megadom a rendelõ számát priviben.
Van férfi nõgyógyász is xD??
Én dr. Radványi Krisztinához járok, nagyon rendes és nagyon jó humora van :) Õ a Blaha közelében rendel, de mostanában Érden is megtalálható. Mondjuk az árak igencsak csillagászatiak (legalábbis számomra): egy vizit 12ezer ft.... De csak ajánlani tudom!
Dr. Aszódi Ágnes a Terézvárosi Eü-i Szolgálatnál dolgozik ill keddenként a magánrendelõjében rendel újpesten.Én egyszer már voltam nála.Elég szimpinek tünt és lelkiismeret is sztem, mivel nem írt fel rögtön fogigátlót, hanem elõbb elküldött vérvételre. Ha kell szivesen megadom a telószámát és a címét priviben.
A Margit kórházban dolgozik egy dr.Sárvári János nevû nõgyógyász.elég alapos és kedves.Tudom, h férfi, dehát...
Dr.Cseh Erika nem a legjobb orvos.Én már voltam.Kedves, de nem elég tapasztalt.Vizsgálat díja:8000.- Ebbe nincs benne a rákszûrés se.
Timmermann Gábor: rákszûrés+ hüvelyi UH = nekem 8 ezer ft volt
http://www.timmermann.hu Dr. Timmermann Gábor Naggggggyyyyyyon jó! :-))))))
Dr. Cseh Erika szokott itt hirdetni. Mondjuk nem tudom, mennyire jó doki, nem voltam még nála.
Nézz körül itt: http://orvos.linkegyseg.hu -> Szülész-nõgyógyász doboz Sok orvos oldalának linkje megtalálható itt, köztük van nõi orvos is.
A kérdező hozzászólása: A második válaszolónak köszönöm, hogy írt, de NÕI nõgyógyászt keresek!
A kérdező hozzászólása: Azt megköszönném!! És te a magánrendelõjébe jársz? nem tudnád esetleg az árakat is megírni?? Nagyon köszönöm
Én Lõrincen tudok egy nõgyógyészt Dr.Mészáros László ha kell a címe és telefonszáma megadom privátban.
Dr. Kovács Esztert ajánlom a SOTE I. sz. nõi klinikán van, és magánrendelõje pedig ugyanott a Blahánál, mint Dr. Radványi Krisztinának. Árat nem tudok, mert a magánrendelõbe még nem kellett mennem, minden alkalommal a klinikán találkoztunk. Nagyon kedves, megértõ és szerintem nagyszerû szakember.

Missed AB után milyen vizsgálatokat csináltassak? Mit és kivel nézessek meg a véremben? Kérek Mindenkit, ha tud ajánljon nekem Budapesten vagy Tatabánya környékén becsületes, jó dolgozó, nem pénzéhes nőgyógyászt, endokrinológust és körzeti orvost!

Sziasztok!

Legjobb válasz: Drága Anita, sajnos én nem tudok neked sgíteni. De nagyon megértem a veszteség okozta fájdalmadat. Én egészséges vagyok és tavaly a tizedik héten elment a kisbabám. Én is úgy éreztem, senki nem ért meg. Elgyászoltam õt aki nem akart velünk maradni de a te eseted egészen más. Kívánok neked mikor készen leszel rá egy boldog egészséges terhességet! Addig pedig ne szégyeld és beszélj róluk, hogy el tudd õket engedni.

Drága Anita, sajnos én nem tudok neked sgíteni. De nagyon megértem a veszteség okozta fájdalmadat. Én egészséges vagyok és tavaly a tizedik héten elment a kisbabám. Én is úgy éreztem, senki nem ért meg. Elgyászoltam õt aki nem akart velünk maradni de a te eseted egészen más. Kívánok neked mikor készen leszel rá egy boldog egészséges terhességet! Addig pedig ne szégyeld és beszélj róluk, hogy el tudd õket engedni.
Nagyon sajnálom, ami történt! Tudom, hogy nehéz jó orvost találni... Ezen az oldalon sok tapasztalatot írnak a nõgyógyászokról (én más megyében vagyok, de itt rengeteg infót találtam az itteni orvosokról). Indíts egy új fórumot, ha nem találsz kielégítõ információt. http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=23337 Nehéz a családnak is egy ilyen helyzet után eldönteni, hogy hogy viselkedjen, lehet csak ez áll a megértéshiány mögött. Nem tudom mi vigasztalhatja ilyenkor az embert, de próbálj a következõ babá(k)ra gondolni, nekem végig ezt mondogatták a kórházban, kicsit segített, de hát...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a hozzászólásokat! A tizedik héten mit mondtak, hogy miért ment el a Kisbabád? Ezen az oldalon miket olvastál a nõgyógyászokról? Sajnos mégegyszer olyan szerencsém már biztosan nem lesz, hogy kettõ gyönyörû Babácskát érezzek magamban és lássak az UH-on. Neked hogyan változott meg a fájdalmad? Igazán sajnálom, hogy ennyien vagyunk, Akiknek ilyen nagy veszteséget kellett elszenvednünk!!! Én az utóbbi 2 hétben, már 3X álmodtam Róluk és szépen bemutatkoztak, majd minden álmomban ugyan úgy, de sajnos kissé homályosan néznek ki! A 20. héten miért kellett elveszítened a Kisfiadat? Milyen ok miatt? Te is okolod az orvosokat? Szövettani kivizsgálás sem volt? Nekem meg nem is akar megjönni, csak görcsölök és néha foltozgatok. De szerencsémre és nem igazán tudom, hogy miért, de nem csak a terheségi feleslget, hanem már -2 kg-ot, amit azelõtt sehogy nem sikerült, most sikerült leadnom. Neked mit írtak a zárójelentésedre? Mennyi idõs a két Gyerkõcöd? Sajnos nem bítok benne, hogy a következõ terhességemnél körbeugrálnak. Átmentem ahoz az orvoshoz, Aki végül a mûtétet csinálta, de nem jön meg a mensim. Nem is tudom hogyan fogom kibírni, ha nem leszek terhes, amire szülnöm kellett volna. De elõttem áll még egy epemûtét, de sajnos ott sem vállalnak, addig amíg egy menses nem múlik el. Köszönöm a válaszokat! Minden jót kívánok Nektek és szebb napokat, tiszta szívbõl! Üdv.: Anita
Én vagyok akinek a 20. héten ment el a babája. Én nem okolom az orvosom, a kisfiamnak a szíve nem fejlõdött rendesen. Én nem vagyok terhes még, pedig 2 héttel ezelõtt szültem volna, s nem haltam bele. Majd meglátod, hogy változik ez a dolog benned is. Nem is merek még babát vállalni, nem hiszek abban, hogy 3-6 hónap alatt regenerálódik a tested egy ilyen nagy igénybevétel után. Leírtam neked, hogy engem is nagyon de nagyon megviselt és igen kemény volt az a nap és az azt megelõzõ egész hónap amikorra ki voltam írva, de nem látom értelmét, hogy a következõ babát meg ne tudjam kihordani, mert a méhszájam igen sokat volt feszegetve. Ráadásul nekem van egy 18 hós kisfiam is, aki még csak 9 hónapos volt mikor a babánk fogant és számold ki, hogy 18 hónapon belül 2-szer voltam terhes és kétszer "szültem". Amint az elõbb írtam van egy 18 hós kisfiam és egy 8 éves lányom. Kívánom neked, hogy egészséges babákat szülj, mikor itt lesz az ideje!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Akkor a Te Kisfiad hasonló idõs volt, mint az én Ikreim. Mesélnél Róla? Örülök, hogy azért kis korkülönbséggel van Gyermeked. Lehet, hogy nem volt elég fejlett a méhed a korkülönbség miatt? Szerinted mikor lesz itt az ideje? Mi most voltunk elõször együtt úgy, hogy nem védekeztünk. Az a szomorú, hogy 3 évet vártunk az Ikrekre. Szerintem ha a méhem már elég erõs lesz, akkor meg fog maradni a Baba. Nem? Az epekõ mûtétre pedig május végére adtak sajnos csak idõpontot. Sok sikert kívánok: Anita

Budapesten olyan jó, megbízható, emberséges nőgyógyászt keresek aki rendesen foglalkozik az emberrel. Kihez mehetnék?

Még ha megírnátok azt is, hogy melyik kórházban dolgozik azt megköszönném.

Legjobb válasz: Szia En Dr.Baltschik Mikloshoz jarok,es csak ajanlani tudom. O Janos korhazban is rendel,es van maganrendelese is. Itt van a honlapja,meg tudod nezni,h szimpatikus e vagy sem. http://www.baltschik.hu/baltschik/bemutatkozas.php 36 hetes kismama

Szia En Dr.Baltschik Mikloshoz jarok, es csak ajanlani tudom. O Janos korhazban is rendel, es van maganrendelese is. Itt van a honlapja, meg tudod nezni, h szimpatikus e vagy sem. http://www.baltschik.hu/baltschik/bemutatkozas.php 36 hetes kismama
én Dr Nyulasi Gábort ajánlom és õ a szent imrében dolgozik.nagyon rendes
Dr. Domokos Tamás- Péterfy-ben dolgozik, Király u-ban van magánrendelése. Ha gondolod, írj privit és megadom az elérhetõségét. 2, 5 hós kislány anyukája.
Dr. Jerger András
Szia.Én Dr.Kisfalvi Istvánhoz járok magánrendelésre.Õ az Oxivit rendelõben rendel a II.ker Bem u.-ban és a SOTE II.-n szül.Én is ott fogok.Nyugodt, rendes és elmond mindent.29 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
SZia!Én is Nyulasi Gáborral szültem-császárt .Nagyon rendes korrekt orvos.A kház is nagyon jó, mindenki aranyos volt, nagyon jól éreztem magamat bennt, nem bántam meg a választásomat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!