Találatok a következő kifejezésre: Ki jó akinek van magánrendelése (3 db)

dr. gubás péter
Dr. Szemán György
Én is dr. Gubás Pétert ajánlom. Nagyon lelkiismeretes, jó doki.
Dr. Szemán György, egyéni stílusa van, de jó fej és alapos.
dr. Cziáky Tamás

Ki jó endokrinológus, akinek van magánrendelése Győrben vagy Szombathelyen?

Végs? esetben olyan jó szakember is érdekel, akinek nincs magánrendelése, de mivel nem helyi vagyok, ezért nekem jobb lenne, ha id?re mehetnék hozzá. Köszi :)

Legjobb válasz: Szia!!! Én is ilyet keresek, de itt nem kapok válasz! Györben a Kardirex-ben van egy endokrinológus, a natan fenn van a száma is, de nem tudom, hogy milyen, és hogy privát-e. Próbáld meg!Még én sem próbáltam!

Szia!!! Én is ilyet keresek, de itt nem kapok válasz! Györben a Kardirex-ben van egy endokrinológus, a natan fenn van a száma is, de nem tudom, hogy milyen, és hogy privát-e. Próbáld meg!Még én sem próbáltam!

Ki jó nőgyógyász Pécsen? Az enyém nyugdíjba ment, azóta sem tudom kihez járjak. Rendszeresen van gyulladásom és cisztám, olyan kellene aki alaposan vizsgál és UH-ban is jártas. Magánrendelés nem érdekel, csak általános.

Most azért is nagyon aktuális, mert az exem elfelejtette közölni hogy HPV-s és nem voltam 2 éve sz?résen, ha kiderül, hogy méhnyakrákom van, akkor kell egy jó orvos, aki rendesen kezel.

Legjobb válasz: Ajánlani tudom Dr.Hartmann Tamást. Az Édesanyák úti szülészeten dolgozik. Nõvéremet most mûtötte, jó fej és precíz, odafigyel a betegekre.

Ajánlani tudom Dr.Hartmann Tamást. Az Édesanyák úti szülészeten dolgozik. Nõvéremet most mûtötte, jó fej és precíz, odafigyel a betegekre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!