Találatok a következő kifejezésre: Ki jó akinek van (173 db)

Ez a kérdés ara fejlődött ki, hogy akinek van stardollhoz máig is működő, ingyenes és az illető már használta is és jó az írjon! ?

Hatásos és ingyenes legyen!

Legjobb válasz: Tuti, hogy valami nagyon fontos dolog marad ki az életembõl azzal, hogy nem vagyok regisztrálva a Stardollon.

Tuti, hogy valami nagyon fontos dolog marad ki az életembõl azzal, hogy nem vagyok regisztrálva a Stardollon.
Igen van :)
de létezik ám!
Igen:)
egy párhuzamos univerzumban :D amúgy van még ilyen
Ilyen voltam én is. 18 éves koromig vártam és barátom nem akarta elhinni hogy hogy lehetek még szûz.A külsõ szépség nem függ össze a szüzességgel. Az egyén természete határozza meg hogy mikor és kivel akarja.
A kérdező hozzászólása: Probalok hinni az ikyenek letezeseben de kezdek ketelkedni :/ most a valaszok lattan mar egy halvany remenyt latok mar legalabb :)
igen, sõt olyan is létezik hogy még szûz is 17/l
nana utolsó, nana! :D
Nem tartom magam csúnya arcúnak, nagyok a melleim és nem vagyok kövér, bár nem vagyok teljesen megelégedve az alakommal. Mégis szûz vagyok, és 16 éves. Pedig már volt több barátom is, és nem egy fiúval "kavartam".

A Sony Xperia Z1 (vagy Compact) jó telefon? Vannak oldalak ahol dícsérik és vannak oldalak ahol azt állítják h a legszarabb telefon. Akkor most ki mond igazat?

Legjobb válasz: Mindenképp jó telefon, még ha valaki azt írja nem tökéletes annak igaza van, de aki azt mondja, hogy a legszarabb telefon, az nem látott még szar telefont. Kamerája elég nagy csalódás, nem rossz, de jobbra számított mindenki, szoftveresen lehet javítanak rajta, és akkor igazán jó lehet, ez már csak a Sony-n múlik. Ha nem akarsz nagy, 5"-es telefont venni, de felsõkategóriás mobilt akarsz, akkor Z1 Compact a legjobb választás. Z1 szinte ugyanaz, csak nagyobb kijelzõvel, bár 5"-es mobilok közül már inkább Nexus 5-öt választanám.

Mindenképp jó telefon, még ha valaki azt írja nem tökéletes annak igaza van, de aki azt mondja, hogy a legszarabb telefon, az nem látott még szar telefont. Kamerája elég nagy csalódás, nem rossz, de jobbra számított mindenki, szoftveresen lehet javítanak rajta, és akkor igazán jó lehet, ez már csak a Sony-n múlik. Ha nem akarsz nagy, 5"-es telefont venni, de felsõkategóriás mobilt akarsz, akkor Z1 Compact a legjobb választás. Z1 szinte ugyanaz, csak nagyobb kijelzõvel, bár 5"-es mobilok közül már inkább Nexus 5-öt választanám.
a z1 nagyon jó

Kire hajtanál? Aki nagyon tetszik, de úgy érzed nem sok esélyed van, vagy aki kevésbé tetszik, de jó vagy nála?

Aki nagyon tetszik ahhoz, nincs elég önbizalmam... Kicsit úgy érzem kihasználnám azt a lányt aki kevésbé tetszik, de szerintem csak így tudnék önbizalmat szerezni. Kicsit bûntudatom van emiatt. Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Én csak arra hajtok, aki nagyon tetszik, aki érzéseket kelt bennem. Csak általában ezek a lányok jóval a szintem felett vannak, ezért nincs barátnõm.

Én csak arra hajtok, aki nagyon tetszik, aki érzéseket kelt bennem. Csak általában ezek a lányok jóval a szintem felett vannak, ezért nincs barátnõm.
A kérdező hozzászólása: Igen, eddig én is így csináltam, de a sok pofára esés miatt kicsit lentebb adtam az igényeimet, de lehet mégsem jó ez így...
Annyira nem tuti ez így . Arra hajts, aki szép és tetszik még ha el is utasít akkor is.Úgy is csak arra kíváncsi hogy mennyire vagy belevaló.Ha feladod annyival hogy tûnj el, akkor nem lesz eredmény
én csak arra, aki nagyon tetszik.

Ma derült ki, hogy pajzsmirigyemmel probléma van. A TSH teljesen jó tartományban van, de a T4 szabad frakció 9, 83 (12-22). A terhességem alatt már nézték kb.3 hónappal ezelőtt, de akkor még teljesen jó volt 16, 1. Másnál is volt így?

A babára milyen hatással lehet?

Legjobb válasz: Terhességben picit mások a normálértékek. Ez még csak pici alul mûködés, hányadik hétben vagy? Endokrinológussal kell megbeszélni a továbbiakat, hogy elindult-e egy autoimmun folyamat, vagy pusztán jódhiányos vagy. Ehhez kell még egy vérvétel (pl antiTPO) E Az elsõ 16 hétben gáz az alulmûködés, mert a babának ekkor még nem fejlõdött ki a pajzsmirigye.

Terhességben picit mások a normálértékek. Ez még csak pici alul mûködés, hányadik hétben vagy? Endokrinológussal kell megbeszélni a továbbiakat, hogy elindult-e egy autoimmun folyamat, vagy pusztán jódhiányos vagy. Ehhez kell még egy vérvétel (pl antiTPO) E Az elsõ 16 hétben gáz az alulmûködés, mert a babának ekkor még nem fejlõdött ki a pajzsmirigye.
A kérdező hozzászólása: Holnap töltöm a 32. hetet. Az elõzõ vérvétel is a terhesség alatt volt már.
A kérdező hozzászólása: Amikor 16, 1 volt akkor voltam 16 hetes. Ez folyamatosan csökken vissza, vagy egyik nap ennyi a másik nap annyi?

Ki az aki soha nem tetszett egyetlen egy lánynak sem mert annyira csúnya, de közben jó humora van meg dumája?

Hány évesek vagytok ? és arra céloznék,hogy EGYETLEN EGYNEK SEM,tehát nem olyanra,hogy csak annak nem tetszetek, aki nektek tetszik, hanem az általatok "csúnya, kövér" n?knek mondott lányok is beleszámítanak !

Legjobb válasz: Akinek jó humora meg dumája van, az tetszik valakinek. Az többet számít mint a külsõ.

Akinek jó humora meg dumája van, az tetszik valakinek. Az többet számít mint a külsõ.
A kérdező hozzászólása: Próbálkoztál már lányoknál egyáltalán ?
Ja és 26 éves vagyok, ez lemaradt, és sosem volt párkapcsolatom sem, sõt még kezét sem fogtam meg lánynak.
Én még egy lánynak sem tetszettem, mert nagyon ronda vagyok, ha rám néz valamilyen csaj, egybõl kiül az undor az arcára. Ez van, már kezdek hozzászokni. Amúgy a dumámmal nincs nagy gond, kb. bármirõl elég jól el tudok beszélgetni, elvileg a humorommal sincs nagy probléma, csak a kinézetemmel, de azzal nagyon. A férfiatlan is igaz lehet rám. Alacsony vagyok, viszonylag magas a hangom (telefonban sokszor hitték már, hogy gyerek vagyok), és az arcom is elég kisfiús sajnos (többször még most is elkérik a személyim, hogy vagyok-e már 18...) Növesztenék magamnak szakállat, de nem nõ. :( Illetve nõ, olyan 30-40 szál kb, azok nagyon kitartóan tudnak nõni, de több nem (azokat meg inkább akkor már leborotválom, mert így inkább gáz lenne ha meghagynám).
Hacsak nem vagy tini - köztük mostanában divat a férfiatlan fiúkat szeretni -, akkor bizony az fontos, hogy férfias legyél. Azt viszont nem tudom, mitõl lesz valaki férfias. Például a barátom annak látom, pedig nem egy don juan-típus, egymagas velem, és nem is egy nagy szépség. Mégis a kiállása, viselkedése olyan, hogy elalélok tõle. Van benne valami plusz, amitõl férfias lesz. Ezt a pluszt kellene talán neked is megtalálnod.
A kérdező hozzászólása: Akkor voltaképp nem számít a humor meg a duma, ha nem férfias a kiállásom ?
Nem az a lényeg, hogy mit mondasz, hanem az, hogy hogyan mondod. Van egy haverom, aki finoman szólva sem sikeres a nõknél. Nagyon csúnya lányoknak tetszett már, de az olyanokkal akik 40-50 kilóval nehezebbek nála, nem tud mit kezdeni. Halálian jó humora van, de ha csaj lennék, nekem se tetszene. Nem valami férfias a kiállása, valamint a hangja sem az. Kisugárzásra is mint egy riadt kölyök inkább, mint egy 25 éves férfi.
Volt, de nem sok, és nekik se tetszettem. Vagy magukat, vagy engem vertek át azzal, h a külsõm ellenére is tudnak szeretni, így nem is tartott sokáig egyik esetben sem.
A kérdező hozzászólása: Nem is volt soha párkapcsolatod ?
27 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Csak szimplán kíváncsi vagyok , semmi több. Utolsó hány éves vagy, ha megkérdezhetem ?
Én is ilyen vagyok. A jó humor meg duma nem érdekel senkit, ha ronda és kicsi vagy.
Most ezt a kérdést csak azért írtad ki, hogy találj EGY embert, akire ez igaz és így be tudod majd mesélni magadnak, hogy nem a te hibád...Szerintem nézz magadba és találd ki, hogy mi nem stimmel veled, mert ha így folytatod nem is lesz csajod.
A kérdező hozzászólása: Kevés dologban vagyok annyira biztos, mint, hogy ez a két tulajdonság nagyon is mellettem áll !
Ha tényleg jó humorod és dumád van, akkor csak egy magyarázat lehet: süt rólad kifelé, hogy "csajok, valaki akarjon már engem!" Ez pedig akkor is taszító, ha te vagy a legjobb pasi a világon.
Szerintem csak te hiszed azt, hogy jó.
A kérdező hozzászólása: Én is úgy látom a környezetemben, hogy a duma meg a humor többet számít, csak úgy tûnik rám ez nem igaz, pedig hát nekem elég jó mindkettõ.
Te vagy az egyetlen...
Naná, hogy próbálkoztam. Egész pontosan mára már 142 lánynál. Neten, utcán, boltban sorbanállás közben, könyvtárban, tömegközlekedési eszközökön, egyetemen stb. Persze az elsõ elutasítások után komoly önfejlesztésbe kezdtem, mind a külsõm, mind a belsõm tekintetében. De eredményt nem hozott. És persze a lassabb, elõbb barátkozzunk utat is kipróbáltam, mindnél az lett a vége, hogy maradjunk inkább barátok. Mindnél az volt a kifogás, hogy ronda vagyok (nem egy lány elég bunkómód közölte ezt velem). Szóval már kezdek beletörõdni, hogy egyedül fogom leélni az életem, csak mert a természet ilyen külsõvel átkozott meg.

Ki jó nőgyógyász Pécsen? Az enyém nyugdíjba ment, azóta sem tudom kihez járjak. Rendszeresen van gyulladásom és cisztám, olyan kellene aki alaposan vizsgál és UH-ban is jártas. Magánrendelés nem érdekel, csak általános.

Most azért is nagyon aktuális, mert az exem elfelejtette közölni hogy HPV-s és nem voltam 2 éve sz?résen, ha kiderül, hogy méhnyakrákom van, akkor kell egy jó orvos, aki rendesen kezel.

Legjobb válasz: Ajánlani tudom Dr.Hartmann Tamást. Az Édesanyák úti szülészeten dolgozik. Nõvéremet most mûtötte, jó fej és precíz, odafigyel a betegekre.

Ajánlani tudom Dr.Hartmann Tamást. Az Édesanyák úti szülészeten dolgozik. Nõvéremet most mûtötte, jó fej és precíz, odafigyel a betegekre.

Kinek milyen tapasztalatai vannak a mai ismerkedési szokásokról? Mennyire könnyen lehet jó kapcsolatot kialakítani egy nõvel vagy akár összejönni vele? A duma számít inkább vagy hogyha jól néz ki a srác akkor mi degy mit mond megkapja a lányt?

Sziasztok. 23/F vagyok. Meguntam hogy egyedül vagyok. Szeretnék találni egy normális nõt. Másfél éve hogy nincs tartós kapcsolatom.

Legjobb válasz: Akár én is írhattam volna ezt a kérdést, kor is passzol :) A társkeresõs téma nekem se jött be eddig, a legtöbb normálisnak tûnõ is defektes, már bocsi a kifejezésért. Sokszor elõfordult, hogy olyan képet tettek ki magukról, ami nagyon eltért a valóságtól és sok dolgot hazudtak vagy elhallgattask. Nem véletlen, hogy a társkeresõ oldalakon próbálkoznak... Arra válaszolva, hogy mi jön be a nõknek, elsõsorban mindenképp kell egy megjelenés, de nem kell adonisznak lenned, legyél ápolt és legyen kiállásod. Viszont tuti, hogy a dumával tudod megfogni.

Akár én is írhattam volna ezt a kérdést, kor is passzol :) A társkeresõs téma nekem se jött be eddig, a legtöbb normálisnak tûnõ is defektes, már bocsi a kifejezésért. Sokszor elõfordult, hogy olyan képet tettek ki magukról, ami nagyon eltért a valóságtól és sok dolgot hazudtak vagy elhallgattask. Nem véletlen, hogy a társkeresõ oldalakon próbálkoznak... Arra válaszolva, hogy mi jön be a nõknek, elsõsorban mindenképp kell egy megjelenés, de nem kell adonisznak lenned, legyél ápolt és legyen kiállásod. Viszont tuti, hogy a dumával tudod megfogni.
Az a legnagyobb probléma, hogy a mai férfi semmi ingyenes dolgot (azaz viselkedési formát) nem tud adni egy olyan szingli nõnek, akinek saját lakása, autója és kis félretett pénzecskéje van a min. 10 éves saját megtakarításaiból. Ezt a legtöbb 30 feletti srác is tudja, viszont az õ érdeklõdési körük mindig a 18-23 éves csaj korosztály lesz (reménykedve, hogy be tudják majd fûzni gyerek nemzésre), mert otthon a szülõk már bökdösik folyton az unokahiány miatt. A még mindig kölyök fejû, érzelmi intelligenciában és komoly helyzetmegoldásokban, kitartásban nagyon minimálisan mûködõ és ugyanakkor kényelmes srácok itt a legnagyobb probléma, s véletlenül sem a tisztességes szingli nõk.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én csak a magam részérõl tudok nyilatkozni. Nekem mind a kettõ fontos. Mármint fontos, hogy valamennyire megfogjon külsõleg a srác, valami legyen benne, ami felkelti az érdeklõdésemet. Lehet ragozni, de olyannal, akihez fizikailag nem vonzódom, nem fogok összejönni, max. ha régebb óta ismerem, és akkor fog meg a belsõje úgy, hogy a külsejét is szebbnek látom, mint elsõ alkalommal... de ehhez spontán kialakult kapcsolatok kellenek, nem vki, aki pincsiskedik, hogy legyünk barátok meg minden, és tök nyilvánvaló, hogy csak azért van mellettem, hogy hátha... de a szépség amúgy is relatív, sok embert, aki nekem bejön / bejött, mások tök rondának tartottak... nem a címlapfiúk, modellek, testépítõk az ideáljaim :) . De ha õszinte akarok lenni, a "duma"(de nem szeretem ezt a szót, olyan érzete van, mintha elõre el lenne döntve, meg lenne szerkesztve az ismerkedõs párbeszéd...) fontosabb. Akármilyen helyes egy srác, ha paraszt, túl rámenõs (Szia cica, Jó a csöcsöd és tsai-féle szövegek), ha nem képes értelmesen, helyesen beszélni, ha ezer éves netes csajozós szövegekkel jön úgy elõadva, mintha õ találta volna ki és mennyire eredeti lenne, vagy ha erõltetetten és gyerekesen poénkodna, akkor azonnal faképnél hagynám. Szeretem, ha vki õszinte, természetes, kedves. Ha nem totál ronda, akkor több esélye van, mint ha szuperül nézne ki, de 2 mondat után már hányok a személyiségétõl. De persze ez függ a lányoktól is. Nyilván van olyan lány, akinek nagyon markáns ízlése van srácok terén, olyan is, akinek bejön az erõszakosabb közeledés, de olyan is, aki csak akkor áll le veled, ha gazdagnak tûnsz... a legjobb az, ha magadat adod - akinek tetszenél, annak úgyis jó vagy, ahogy vagy. Egyébként nemcsak szórakozóhelyen lehet ismerkedni, sõt ott még bajosabb is, már ha diszkókról beszélünk - nagy a hangzavar, egy csomó ember tök részeg... utcán is lehet ismerkedni.

Valahogy nem sikerül egy jó csajt sem találnom!? Van 2 csaj akivel nem rég megismerkedtem össze is szeretnének velem jönni. (jól néznek ki nem azzal van a baj).14/F

Hanem , hogy ha találkozunk akkor, nem lehet vele rendesen beszélgetni, persze a Facebookonn ott mindig rám ír megkérdezi , hogy "járunk?". Nem értem,hogy nem lehet egy jó csajt sem találni aki nem sminkeli magát, nem egy beképzelt ..... és nem azzal kezdi , hogy "Ha, kinyalsz akkor leszoplak" az előző lánynál így volt... és rohadtul nem értem! (nem vagyok homokos), amúgy nem smároltam még az gáz? pedig volt már rá elég sok esélyem..

Legjobb válasz: Én se smároltam még soha am úgyis akkor fogsz rátalálni arra akit keresel amikor nem is gondolnád az én barátnõm is mindig izgult hogy milyen gáz hogy 15 éves és még nem volt pasija aztán amikor nem is gondolta volna pár hét alatt össze jött egy fiúval és mai napig együtt vannak és szeretik egymást.

Én se smároltam még soha am úgyis akkor fogsz rátalálni arra akit keresel amikor nem is gondolnád az én barátnõm is mindig izgult hogy milyen gáz hogy 15 éves és még nem volt pasija aztán amikor nem is gondolta volna pár hét alatt össze jött egy fiúval és mai napig együtt vannak és szeretik egymást.
szerintem semmi gáz nincs ebben az egész helyzetben. manapság az olyan csaj, aki azért akar összejönni valakivel, hogy legyen mit kiírni a facebookra... az ilyenek mint mondtad sminkelik magukat és minden nap teljes pompában jelennek meg a suliban, és szerintem emiatt nem tartogatnak semmi "többet" amit csak ritkán mutatnak meg magukból. ilyenek kellenek a mai kisfiúknak, mert "szépek"... miattuk nem találok én se senkit magam mellé, mert a hozzám hasonló lányok már nem is lányok, csak selejtes lúzerek. bocsi, kicsit elkalandoztam:D

Ki hol lakik? Esetleg aki Magyarorszagon lakik ott milyen az orvosi ellatas? Jo orvosok vannak?

Legjobb válasz: Magyarország:kilométeres várólisták, türelmetlen, sietõs orvosok.Van úgy, hogy az ügyelet, vagy a kórház nem akar fogadni, a legkülönfélébb okokból, ilyenkor mindegy, hogy félholtan fetrengesz, akár fel is fordulhatsz, szó szerint. Egyre kevesebb orvos van, akik még vannak, azok túlterheltek, vannak fura mûhibák... Van úgy, hogy a háziorvos, vagy mentõ kijelenti, hogy nem jön, mert SZERINTE nem sürgõs.Hát mit mondjak még?!Én meg arra lennék kíváncsi, te hol laksz és ott van-e ilyen?Egyáltalán, melyik országban van még az egészségügyben ilyen fejetlenség?

Magyarország:kilométeres várólisták, türelmetlen, sietõs orvosok.Van úgy, hogy az ügyelet, vagy a kórház nem akar fogadni, a legkülönfélébb okokból, ilyenkor mindegy, hogy félholtan fetrengesz, akár fel is fordulhatsz, szó szerint. Egyre kevesebb orvos van, akik még vannak, azok túlterheltek, vannak fura mûhibák... Van úgy, hogy a háziorvos, vagy mentõ kijelenti, hogy nem jön, mert SZERINTE nem sürgõs.Hát mit mondjak még?!Én meg arra lennék kíváncsi, te hol laksz és ott van-e ilyen?Egyáltalán, melyik országban van még az egészségügyben ilyen fejetlenség?
Vannak itt nagyon jó orvosok.
A kérdező hozzászólása: Haziorvosom van...hozza mentem...de a problemam nem a szakterulete...ugy h elkuldott egy olyan orvoshoz akinek ez a szakterulete.De fel eve semmi eredmeny...ezert mas orvoshoz nem fordultam...nem is tudom kihez lehetne meg.Ezert gondoltam Magyarorszagra.
Nálatok azon a szakrendelésen csak ez az egy orvos van? Ott nem tudsz jobbat keresni?
A kérdező hozzászólása: Hat akkor biztos h figyelmesebb. Hat annyi baj legyen h nem eleg turelmes vagy draga csak hasson a kezeles vagy a gyogyszer szerintem.
Hát magánrendelés.Én azt gondolom, ha egy orvos magánrendelésen is fogad fizetõs pácienseket, akkor azokkal valószínûleg még figyelmesebb, türelmesebb.De jó néhány ismerõsöm jár magán rendelésre és sokszor nem elégedettek.Például , hogy nem elég türelmes az orvos, vagy túl drága , általában ez a problémájuk.
A kérdező hozzászólása: Maszek orvos alatt mit ertesz? :D Milyen panaszt hallottal? ha szabad kerdeznem
Képzettek, azzal szerintem nincs baj, és van sok kedves orvos is, de maga az e.ü rendszerünk egy katasztrófa.Talán, ha maszek orvost próbálnál itt magyarországon felkeresni...Bár én már azokra is hallottam nem egy panaszt.
A kérdező hozzászólása: Nekem sem volt eddig panaszom az orvosokra...a haziorvos is nagyon kedves es az o segitsegevel meggyogyultam mindig.....de most elkuldod egy masik orvoshoz mert nem az o szakterulete az amilyen problemam van nekem(errol nem is szeretnek beszelni) es ez az orvos egyszeruen nem tudom h mi van vele de mar fel eve jarok hozza es semmi eredmeny a gyogyulasra.Ezert is elvagyok keseredve es azert kerdeztem h Magyarorszagon hatha vannak jobb orvosok.
Nekem szerencsére idáig nem volt rossz tapasztalatom az orvosokkal, sem a háziorvosi, sem a szakorvosi rendelõben, mindegyik orvos kedves, segítõkész volt, rendesen elláttak, türelmesen felelgettek kérdéseimre. Ügyeletre egyszer mentem, igaz 2 órát kellett várni mire sorra kerültem, de ott is nagyon kedves és szakszerû ellátásban részesültem. A körzeti fogorvos kivételével mindenhonnan elégedetten távoztam. Budapest, XVIII. kerület.
A kérdező hozzászólása: Hat ez eleg gaz...sot szomoru...nem gondoltam vna ezt.Azt gondoltam Magyarorszag nagyobb orszg es jobb orvosok is vannak de nem ugy nez ki. En Romaniaban lakom.Ahol en lakom vannak orvosok itt sem sok es nem eleg kepzettek ugy gondolom....ezert is erdeklodtem Magyarorszag felol h hatha ott jobbak az orvosok es kepzetebbek.
Én nagyon sokat járok orvoshoz sajnos. Összességében meg vagyok elégedve velük, persze én is találkoztam már flegma, lekezelõ orvossal és azt is éreztem hogy nincs idejük de szerencsére legtöbbször nagyon is rendesek voltak. Szerintem ha azt érzed hogy a dokid nem törõdik veled, nem érdekli a problémád akkor keress másikat. De ha azt látod hogy igyekszik és folyamatosan próbál új megoldást találni számodra akkor tarts ki mellette. Én is jártam már úgy hogy nyolc hónapig jártam egy orvoshoz de láttam rajta hogy igenis meg akarja oldani a problémámat ezért kitartottam. A betegség akkor alakult ki nálam és azért nem lehetett diagnosztizálni mert pl. laborban nem mutatkoztak meg azok az értékek aminek kellett volna. Ezért tartott sokáig hogy rájöjjenek mi a bajom nem az orvos hibája volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!