Találatok a következő kifejezésre: Ki jó akinek (517 db)

Lányok, asszonyok! Ki az, aki nagyon jó volt matematikából? Mindíg is irigyeltem a jó matekos csajokat!

Legjobb válasz: én a jegyeimet tekintve nem voltam olyan nagyon jó, mert sose tanultam rá, semmi házi, viszont értettem mindent, sõt szerettem is a matekot. :D fura, általában ha egy lány jó matekból, akkor inkább stréberezni szokták mint irigyelni

én a jegyeimet tekintve nem voltam olyan nagyon jó, mert sose tanultam rá, semmi házi, viszont értettem mindent, sõt szerettem is a matekot. :D fura, általában ha egy lány jó matekból, akkor inkább stréberezni szokták mint irigyelni
Gyerekként inkább humános voltam. Általános iskola alsó tagozatban matekból ötöseim voltak, felsõben már csúszott be négyes is. Az elsõ középiskolámban a tanár elég gáz volt; egyszer beszólt, hogy félévkor ugyan megadta a kettest, de lehet, hogy év végére meg fog buktatni. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy iskolát váltottam. Érdekes módon utána soha, sehol nem volt problémám a matekkal: további 11 éven át többnyire ötös volt az év végi jegyem, még a fõiskolán is; és az idõ múlásával egyre jobban kedveltem és értettem a matekot. Tehát én vagyok az egyik példa arra, hogy változhat a preferencia pozitív irányban is; ill. arra is, hogy bár a matek teljesen másfajta gondolkodásmódot igényel, mint a humán tárgyak, de ezt el lehet sajátítani, azaz "fel lehet nõni hozzá". Úgyhogy fel a fejjel. :)
Hüpatia, Lisa Meitner, Péter Rózsa, Marie és Irene Curie, Sarah Frances Whiting, Maria Goeppert-Mayer Amúgy meg matekszakon volt már rá példa, hogy több lány volt egy évfolyamon, mint fiú.
Városi 1., megyei 2., országos 11. voltam, és nagyon szeretem pl. a kvantumfizikát.
Én mindig is jó voltam matekból, a középiskolában sokat segítettem az osztálytársaimnak is. Aztán elvégeztem az alkalmazott matematikus szakot, de inkább elméleti irányba mentem el. Most programtervezõ informatikus képzésen vagyok.
nekem meg 90 f-g t irogat ki aztán 80 D/ E kell
nekem sem az jön ki.Sõt a melltartóknál is változó van hogy elég a 70-es de van hogy kell a 80-as...:) a fazontól függ....de ez hogy...

Ki az aki rendi, jó doki a pécsi Megyei Kórházban? Vagy ne válasszak a szüléshez?

Akihez járok nem mondanak jókat róla. Talán még válthatok:)

Legjobb válasz: Szerintem Pécsen nem érdemes választani, mert mindenki jó orvos. Van pár szülésznõ ismerõsöm a Megyeiben is meg az Édesanyák útján is, és kérdezõsködtem, hogy mit kell róluk tudni. Felsorolták az összeset, hogy éppen ki lehet az ügyeletes, és mindegyirõl azt mondták, hogy "á, hát az nagyon kedves meg jó orvos".

Szerintem Pécsen nem érdemes választani, mert mindenki jó orvos. Van pár szülésznõ ismerõsöm a Megyeiben is meg az Édesanyák útján is, és kérdezõsködtem, hogy mit kell róluk tudni. Felsorolták az összeset, hogy éppen ki lehet az ügyeletes, és mindegyirõl azt mondták, hogy "á, hát az nagyon kedves meg jó orvos".
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. 35 hetes vagyok, és aggódom kicsit. Persze akik ismerik egymást nem mondanak nagyon rosszat a dokikról...

Egy hölgy azt állítja hogy az óvszer használata nem a házasságba való, hanem inkább alkalmi kapcsolatok, futókalandokra jó. Ki az, aki egyetért vele és ki az, aki nem?

Legjobb válasz: Ez attól függ...nem jelenteném ki kategorikusan mi is óvszert használunk mert a fogamzásgátló szétcseszte a szervezetemet pár év után azóta élvezem a mellékhatásokat

Ez attól függ...nem jelenteném ki kategorikusan mi is óvszert használunk mert a fogamzásgátló szétcseszte a szervezetemet pár év után azóta élvezem a mellékhatásokat
Jajj ez való-nem való... minden kapcsolat egyedi, szerintem hozza magával, hogy milyen a megfelelõ védekezési módszer.
egyetértek. Házasságba a tabletta való.
Egyetértek!
Házasságban csak hosszantartó gombás fertõzés esetén tudnám elképzelni.De állandó védekezésre nem.
Nem csak gumi és tabletta létezik! De házasságban én a bizalom hiányának mondanám a gumi használatát.
A kérdező hozzászólása: Ha bizalom hiányról lenne szó, akkor gumit sem kellene használni. Pontosabban nem is kellene akkor nemiéletet sem élni, és ehhez akkor a gumi sem kellene. Lehet én gondolom rosszul, de ennyi erõvel mondhatnánk bárkire hogy bizalom hiányos aki tablettát szed, vagy bármilyen más módon védekezik(kivéve a megszakításos közösülést, mert itt a bizalomra épül) Ez csak az én meglátásom, de nem muszály velem egyetérteni.
A kérdező hozzászólása: A spirálokkal kapcsolatban meg azt tudom ajánlani, hogy látogasson el a Pharmatex weblapjára.Ott megtudja mi micsoda.
Kedves Kérdezõ, úgy érzem, besértõdött csöppet :) Nem kell, csak rákérdeztem a számomra logikátlan érvelésre. Még csak véleményt sem formáltam az ön véleményérõl. A Pharmatex csupán egy termékcsalád, szerencsére van még pár száz lehetõség a különbözõ gyógyszergyáraknak köszönhetõen :) Mint írtam, a mai spirálok többsége (nem az összes, hiszen sok nõ számára nem ajánlottak a hormontartalmú szerek) hormont tartalmaz. Ha csak terméknév alapján tud tájékozódni, akkor írok egy példát: Mirena.
A kérdező hozzászólása: Nem sértõdtem be :-) Szó sincs ilyenrõl. Én csak a véleményemet írtam le. Az, hogy ki milyen védekezési módszert választ, az egyéni dolog.Kinek mi jön be leginkább. Mondhatnám viccesen: Kinek a Nagy, kinek a Nagyné :-) Nem így van?
Szerintem belefér az óvszer.Abban az esetben, meg fõleg, mikor valaki nem szedhet gyógyszert és a spirált seb bírja.ILyen esetben marad az óvszer.Csak kompromisszumot kötve mennék bele óvszer nélkül, mégpedig , ha terhes leszek megtartom.
A tabletta és spirál káros hosszú távon.Marad az óvszer esetleg a spermicid cuccok.
Végigolvastam, azért kértem, hogy fejtsd ki :) Mert nem értem az általad vázolt összefüggést.
A kérdező hozzászólása: 12-esnek: Olvassa végig mégegyszer azt, ahol ezt leírtam.
Ha gyerek is van, akit szoptatni kell, akkor gyógyszer ki van zárva, marad a gumi. Házasságban tök természetes dolog.
"Ha bizalomhiányról lenne szó, akkor gumit sem kellene használni" Ezt kifejtenéd?... A mai spirálok legtöbbje pedig hormontartalmú. Nem oly mértékben, mint a tabletta, de mégis csak hormon.
Szerintem fordítva van. Alkalmi kapcsolatokba mindenképpen csakis gumi való, mert nem ismered a másikat. Házasságban pedig azt használnak a felek, ami jó nekik. Van olyan, akinél tényleg csak az óvszer alkalmazható biztonságosan, és ezt a tényt a házasság sem változtatja meg.
A kérdező hozzászólása: 8-asnak: Ergó! a spirál módszer az hormonmentes.
A kérdező hozzászólása: 6os nem értek veled egyet! Nem a bizalom hiányról van szó a gumi használatánál!Ha bizalomhiányról lenne szó, akkor gumit sem kellene használni és egyáltalán a dolgot sem megejteni! Ez az én véleményem...
Hát mondjuk ki, azért még mindig az óvszer a legegészségesebb és legbiztonságosabb módszer. A tabletta vagy a spirál kényelmesebb, de mivel hormon van benne vannak mellékhatások, és a védelem sem 100%. Ha meg anális szex is van, akkor meg kötelezõ a gumi.
Remélem hamarosan megjelennek itt azon emberek, akik szerint az ilyen nõ álságos módon csapdába akarja csalni a férfit, és a bogyószedést titkon megszüntetve, teherbeeséssel óhajtják a férjet magukhoz láncolni :) Feleségként, a monogám kapcsolatot preferáló nõként a tablettára szavazok. A többiek álláspontját nem ismerem.
Inkább óvszer mint terhességmegszakítás!!!!!!

Kire hajtanál? Aki nagyon tetszik, de úgy érzed nem sok esélyed van, vagy aki kevésbé tetszik, de jó vagy nála?

Aki nagyon tetszik ahhoz, nincs elég önbizalmam... Kicsit úgy érzem kihasználnám azt a lányt aki kevésbé tetszik, de szerintem csak így tudnék önbizalmat szerezni. Kicsit bûntudatom van emiatt. Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Én csak arra hajtok, aki nagyon tetszik, aki érzéseket kelt bennem. Csak általában ezek a lányok jóval a szintem felett vannak, ezért nincs barátnõm.

Én csak arra hajtok, aki nagyon tetszik, aki érzéseket kelt bennem. Csak általában ezek a lányok jóval a szintem felett vannak, ezért nincs barátnõm.
A kérdező hozzászólása: Igen, eddig én is így csináltam, de a sok pofára esés miatt kicsit lentebb adtam az igényeimet, de lehet mégsem jó ez így...
Annyira nem tuti ez így . Arra hajts, aki szép és tetszik még ha el is utasít akkor is.Úgy is csak arra kíváncsi hogy mennyire vagy belevaló.Ha feladod annyival hogy tûnj el, akkor nem lesz eredmény
én csak arra, aki nagyon tetszik.

Mire jó ha az xBox ki van flash-eltetve? Az igaz ha ki van akkor valamit a controllerekkel is csinálni kell?

Legjobb válasz: Arra jó, hogy többet a géppel ne tudj multizni. Igen igaz, a kontrollereket nyomkodni kell, különben elég unalmasak a játékok.

Arra jó, hogy többet a géppel ne tudj multizni. Igen igaz, a kontrollereket nyomkodni kell, különben elég unalmasak a játékok.
arra jó a flash hogy a másolt játékkal is tudjál játszani, nem kell akkor megvedd a játékokat több ezerért !
De a flashelés nem éri meg. RGH-zni kell.
A kérdező hozzászólása: mi a külömbség?
Rghnál ki se kell irni a játékot csak felmásolod a boxra.

Ki jó nőgyógyász Pécsen? Az enyém nyugdíjba ment, azóta sem tudom kihez járjak. Rendszeresen van gyulladásom és cisztám, olyan kellene aki alaposan vizsgál és UH-ban is jártas. Magánrendelés nem érdekel, csak általános.

Most azért is nagyon aktuális, mert az exem elfelejtette közölni hogy HPV-s és nem voltam 2 éve sz?résen, ha kiderül, hogy méhnyakrákom van, akkor kell egy jó orvos, aki rendesen kezel.

Legjobb válasz: Ajánlani tudom Dr.Hartmann Tamást. Az Édesanyák úti szülészeten dolgozik. Nõvéremet most mûtötte, jó fej és precíz, odafigyel a betegekre.

Ajánlani tudom Dr.Hartmann Tamást. Az Édesanyák úti szülészeten dolgozik. Nõvéremet most mûtötte, jó fej és precíz, odafigyel a betegekre.
pénzért?
1. Pénzért 2. Nem õ van regisztrálva csak valaki lopja a képét a nagyobb esély érdekében..
Szerinted? Pénzbõl él az ember. Õ meg simán kuva...
A kérdező hozzászólása: A buliban is tudja árulni a testét aki jól néz ki.
Érdekes vita születhet ebbõl. Jó, hogy õ legalább nem k***va, hanem prostituált:) Mindenki döntse el maga, melyik a jobb. Bulikban pénzért azért nehéz, mert szerintem sok helyen figyelik a szekások, hogy ki srihel.
Ha nincs stricije, ami nagyon ritka, akkor naponta bevállal pl. 5 dugást, ami egy nap alatt 5*14.000=70.000ft adómentesen. Ha van strici, akkor ebbõl kb. kap egy 10est.
OMG

Ki az aki soha nem tetszett egyetlen egy lánynak sem mert annyira csúnya, de közben jó humora van meg dumája?

Hány évesek vagytok ? és arra céloznék,hogy EGYETLEN EGYNEK SEM,tehát nem olyanra,hogy csak annak nem tetszetek, aki nektek tetszik, hanem az általatok "csúnya, kövér" n?knek mondott lányok is beleszámítanak !

Legjobb válasz: Akinek jó humora meg dumája van, az tetszik valakinek. Az többet számít mint a külsõ.

Akinek jó humora meg dumája van, az tetszik valakinek. Az többet számít mint a külsõ.
A kérdező hozzászólása: Próbálkoztál már lányoknál egyáltalán ?
Ja és 26 éves vagyok, ez lemaradt, és sosem volt párkapcsolatom sem, sõt még kezét sem fogtam meg lánynak.
Én még egy lánynak sem tetszettem, mert nagyon ronda vagyok, ha rám néz valamilyen csaj, egybõl kiül az undor az arcára. Ez van, már kezdek hozzászokni. Amúgy a dumámmal nincs nagy gond, kb. bármirõl elég jól el tudok beszélgetni, elvileg a humorommal sincs nagy probléma, csak a kinézetemmel, de azzal nagyon. A férfiatlan is igaz lehet rám. Alacsony vagyok, viszonylag magas a hangom (telefonban sokszor hitték már, hogy gyerek vagyok), és az arcom is elég kisfiús sajnos (többször még most is elkérik a személyim, hogy vagyok-e már 18...) Növesztenék magamnak szakállat, de nem nõ. :( Illetve nõ, olyan 30-40 szál kb, azok nagyon kitartóan tudnak nõni, de több nem (azokat meg inkább akkor már leborotválom, mert így inkább gáz lenne ha meghagynám).
Hacsak nem vagy tini - köztük mostanában divat a férfiatlan fiúkat szeretni -, akkor bizony az fontos, hogy férfias legyél. Azt viszont nem tudom, mitõl lesz valaki férfias. Például a barátom annak látom, pedig nem egy don juan-típus, egymagas velem, és nem is egy nagy szépség. Mégis a kiállása, viselkedése olyan, hogy elalélok tõle. Van benne valami plusz, amitõl férfias lesz. Ezt a pluszt kellene talán neked is megtalálnod.
A kérdező hozzászólása: Akkor voltaképp nem számít a humor meg a duma, ha nem férfias a kiállásom ?
Nem az a lényeg, hogy mit mondasz, hanem az, hogy hogyan mondod. Van egy haverom, aki finoman szólva sem sikeres a nõknél. Nagyon csúnya lányoknak tetszett már, de az olyanokkal akik 40-50 kilóval nehezebbek nála, nem tud mit kezdeni. Halálian jó humora van, de ha csaj lennék, nekem se tetszene. Nem valami férfias a kiállása, valamint a hangja sem az. Kisugárzásra is mint egy riadt kölyök inkább, mint egy 25 éves férfi.
Volt, de nem sok, és nekik se tetszettem. Vagy magukat, vagy engem vertek át azzal, h a külsõm ellenére is tudnak szeretni, így nem is tartott sokáig egyik esetben sem.
A kérdező hozzászólása: Nem is volt soha párkapcsolatod ?
27 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Csak szimplán kíváncsi vagyok , semmi több. Utolsó hány éves vagy, ha megkérdezhetem ?
Én is ilyen vagyok. A jó humor meg duma nem érdekel senkit, ha ronda és kicsi vagy.
Most ezt a kérdést csak azért írtad ki, hogy találj EGY embert, akire ez igaz és így be tudod majd mesélni magadnak, hogy nem a te hibád...Szerintem nézz magadba és találd ki, hogy mi nem stimmel veled, mert ha így folytatod nem is lesz csajod.
A kérdező hozzászólása: Kevés dologban vagyok annyira biztos, mint, hogy ez a két tulajdonság nagyon is mellettem áll !
Ha tényleg jó humorod és dumád van, akkor csak egy magyarázat lehet: süt rólad kifelé, hogy "csajok, valaki akarjon már engem!" Ez pedig akkor is taszító, ha te vagy a legjobb pasi a világon.
Szerintem csak te hiszed azt, hogy jó.
A kérdező hozzászólása: Én is úgy látom a környezetemben, hogy a duma meg a humor többet számít, csak úgy tûnik rám ez nem igaz, pedig hát nekem elég jó mindkettõ.
Te vagy az egyetlen...
Naná, hogy próbálkoztam. Egész pontosan mára már 142 lánynál. Neten, utcán, boltban sorbanállás közben, könyvtárban, tömegközlekedési eszközökön, egyetemen stb. Persze az elsõ elutasítások után komoly önfejlesztésbe kezdtem, mind a külsõm, mind a belsõm tekintetében. De eredményt nem hozott. És persze a lassabb, elõbb barátkozzunk utat is kipróbáltam, mindnél az lett a vége, hogy maradjunk inkább barátok. Mindnél az volt a kifogás, hogy ronda vagyok (nem egy lány elég bunkómód közölte ezt velem). Szóval már kezdek beletörõdni, hogy egyedül fogom leélni az életem, csak mert a természet ilyen külsõvel átkozott meg.

Ki debreceni akinek lenne eladó érintőképernyős LG gs290 bármilyen színben jó állapotú telefonja 5000Ft-ért vagy alatta? Azért mert van aki ennyiért ad el és a tesómnak kellene sürgősen!

persze fogok igazi kérdéseket is feltenni de ez állati pontos :/ mondom köszike el?re is írjatokkkkkk lécccciiike!!! azért köszike mondom el?re is !

Legjobb válasz: Vaterán a legolcsóbb is 13000 Ft. És ez pont debreceni. Azt írja, hogy zsebkopott, de tökéletesen mûködik. 5000ért vagy az alatt nem fogsz ilyen kaliberû készüléket kapni, pláne nem jó állapotban. Manapság csak egy érintõpanel kerül 5000be.

Vaterán a legolcsóbb is 13000 Ft. És ez pont debreceni. Azt írja, hogy zsebkopott, de tökéletesen mûködik. 5000ért vagy az alatt nem fogsz ilyen kaliberû készüléket kapni, pláne nem jó állapotban. Manapság csak egy érintõpanel kerül 5000be.
5000???:D ne viccelj....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!