Találatok a következő kifejezésre: Ki jó aki a (361 db)

Ki az, akinek a napokban miss ab műtétje lesz? Nekem jövő héten lesz, sajnos volt már egy, tudom milyen, és jó lenne olyanokkal beszélni, akik hasonló helyzetben vannak, hogy mire gondolnak, mik az érzéseik.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt és úgy éreztem ilyen csak velem történik.De sajnos mással is megtörténik és egyre több mindenkinél.Nekem áprilisba volt elöször és nehezen dolgoztuk fel.De augusztusba ismét teherbe estem és akkor megértettem lehet hogy még nem voltam felkészülve. Jelenleg 26 hetes kismama vagyok és kivánok Neked is több szerencsét.

Szia! Nekem is volt és úgy éreztem ilyen csak velem történik.De sajnos mással is megtörténik és egyre több mindenkinél.Nekem áprilisba volt elöször és nehezen dolgoztuk fel.De augusztusba ismét teherbe estem és akkor megértettem lehet hogy még nem voltam felkészülve. Jelenleg 26 hetes kismama vagyok és kivánok Neked is több szerencsét.
Hát, nekem nem a napokban lesz, hanem decemberben volt, de még most sem sikerült teljesen feldolgoznom. Elsõ baba volt. Mennyire viselt meg téged az, hogy ez már a második eset? Engem nem is az zavar mostmár, utólag, hogy volt, hanem attól rettegek, hogy lesz még. A férjem nekem rengeteget segített abban, hogy feldolgozzam, úgy-ahogy. Bízik benne, hogy a következõ próbálkozás alkalmával is elsõre összejön. Hogy mi volt az oka, nem derült ki, de jó bemesélni magunknak, hogy azért lehetett, mert egyszer csúnyán leestem a székrõl. Így bízhatunk abban, hogy „csak” ennyi volt a gond, és nem szervi, vagy genetikai baj van velünk. Én például alig vártam, hogy ismét szeretkezhessünk, nekem az sokat segített, megnyugtatott.

Tud v. ki jó dokit a Sote I-en akinek van magánrendelője? Sajnos dokit kell váltanom, de a kórháztól nem szívesen válnék meg.

Az els? babámat is itt szültem,mindennel elégedett voltam csak a dokimmal nem.A nevét nem írom le csak annyit róla,hogy n?.Lehúzott egy valag pénzzel a magánrendel?ben..minden egyes vizsgálat,"beszélgetés",uh,nst egy vagyon volt..de akkor már nem mertem váltani.Aztán benyögte a szülés "árát"-azt hittem rosszul leszek.Amikor szültem-12 órát vajúdtam,egy csomó doki megvizsgált,du-n 15 órakor született meg a fiam és ? 14 órakor jött be hozzám (császár lett a vége).Szóval szeretnék egy olyan dokit aki a Sote I.-en praktizál,van magánrendel?je-ahol normélis árak vannak,kedves,megbízható,nem lehúzós,és olyan beszélget?s legyen.

Legjobb válasz: Dr. Demeter Attila nagyon jó doki, de Dr. Szabó Gábort én is tudom még ajánlani.

Dr. Demeter Attila nagyon jó doki, de Dr. Szabó Gábort én is tudom még ajánlani.
Szia, Ujházi András. Adjunktus, ügyeletvezetõ. Van magánpraxisa is és nem lehúzós. Fiatal doki, nem paráztatós és nagyon rendes. Nem csak babatémában, egyébként is abszolút ott van.
Szia, én dr. Szabó Gáborhoz jártam, a sotén van az alapítványi rendelõben a magánrendelése, ha jól emlékszem péntekenként, mert amúgy Szigethalomra is jár, de a sotén is sokszor ott van. Engem 20 hetesen vett át, azt hittem nem fog vállalni, de nem volt semmi baj. Terhességem alatt is meg voltam vele elégedve, semmi gond nem volt vele, a vizsgálat 5ezer volt, ha uh is volt, akkor 6. Június elején szültem 38+6-ra, reggel 6kor estem be, õ is beért 7re. Amilyen gyakran csak tudott, jött hozzám, míg ctgre voltam kötve, szülésnél is jófej volt, a 3 kórházi nap alatt minden nap bejött hozzám, a varratszedés is ok volt, akkor adtam neki oda a pénzt. Amikor rákérdeztem csak annyit mondott, hogy ha akarom meghálálom, ha nem nem, de 40-60 között szokott kapni. Így kapott 50et meg egy üveg bort. A 6 hetes kontrollon is minden ok volt. Szóval én õt ajánlom, szimpatikus 35 körüli és beszélgetõs!! Sok sikert!
Szia! Én dr. Beke Artúrt tudom neked ajánlani, szerintem nagyon alapos, megértõ rendes és jó szakember. Minden kérdésre szívesen válaszol.A SOTE I-en dolgozik, a magánrendelõje a Nyugatitól kb.5 perc sétára van. A terhesgondozásér 7000 ezer forintot kér a szülésre pedig azt mondta, hogy a vizitdíj 10%-át(azaz 70.000 Ft) szokták adni, de mindenkire rábízza, hogy mennyit ad. Ha a nõgyógyászati magánrendelésre mész akkor 9000 Ft-ot kell fizetni.
Dr. Demeter Attilánál szültem és nagyon jó doki, de sajnos tavaly nyáron, elment a Sotéból egy magánklinikára. :( Kár pedig nála szültem volna most is...
Az iwiw szerint Németországba ment Dr. Demeter Attila. Tud róla valaki valami konkrétabbat? Visszajön? Végleg otthagyta volna a SOTE-t?

Miért? Van az hogy van egy csaj akivel joban is roszban is vok mindig ki békülünk de a suliban sose beszélgetünk, délután meg egy csomot beszélgetünk meg minden. Ha veszek neki ajándékot vagy vmit akkor jo vok aztán meg nem is szol hozzám.

szerintetek hogy lehetne jobb vele a kapcs?:D kérdezzetek nyugottan. S?rgös!

Legjobb válasz: Nekem nem kéne egy olyan ringy* akinek az ajándék kell, de én magam nem. Nem vagyok a Teréz anya! Hidd el öregem ez a csaj játszik veled, az is lehet több vasat tart a tûzben. Szállj ki ebbõl az egészbõl. Majd rájön mit veszített. Suliban nem vállalja fel, hogy ismer, sõt jóba vagytok. Az ajándékot elfogadja, hátat fordít. CSAK KIHASZNÁL! Én mondom ez nem kapcsolat. Max ha szeretnél lábtörlõ lenni. Sok sikert egy másik lányhoz aki úgy szeret ahogy vagy. Ajándékkal, vagy anélkül. A sulitársai elõtt vagy nem elõtt.

Nekem nem kéne egy olyan ringy* akinek az ajándék kell, de én magam nem. Nem vagyok a Teréz anya! Hidd el öregem ez a csaj játszik veled, az is lehet több vasat tart a tûzben. Szállj ki ebbõl az egészbõl. Majd rájön mit veszített. Suliban nem vállalja fel, hogy ismer, sõt jóba vagytok. Az ajándékot elfogadja, hátat fordít. CSAK KIHASZNÁL! Én mondom ez nem kapcsolat. Max ha szeretnél lábtörlõ lenni. Sok sikert egy másik lányhoz aki úgy szeret ahogy vagy. Ajándékkal, vagy anélkül. A sulitársai elõtt vagy nem elõtt.
A kérdező hozzászólása: kösz


pénzért?
1. Pénzért 2. Nem õ van regisztrálva csak valaki lopja a képét a nagyobb esély érdekében..
Szerinted? Pénzbõl él az ember. Õ meg simán kuva...
A kérdező hozzászólása: A buliban is tudja árulni a testét aki jól néz ki.
Érdekes vita születhet ebbõl. Jó, hogy õ legalább nem k***va, hanem prostituált:) Mindenki döntse el maga, melyik a jobb. Bulikban pénzért azért nehéz, mert szerintem sok helyen figyelik a szekások, hogy ki srihel.
Ha nincs stricije, ami nagyon ritka, akkor naponta bevállal pl. 5 dugást, ami egy nap alatt 5*14.000=70.000ft adómentesen. Ha van strici, akkor ebbõl kb. kap egy 10est.
OMG

Lányok, asszonyok! Ki az, aki nagyon jó volt matematikából? Mindíg is irigyeltem a jó matekos csajokat!

Legjobb válasz: én a jegyeimet tekintve nem voltam olyan nagyon jó, mert sose tanultam rá, semmi házi, viszont értettem mindent, sõt szerettem is a matekot. :D fura, általában ha egy lány jó matekból, akkor inkább stréberezni szokták mint irigyelni

én a jegyeimet tekintve nem voltam olyan nagyon jó, mert sose tanultam rá, semmi házi, viszont értettem mindent, sõt szerettem is a matekot. :D fura, általában ha egy lány jó matekból, akkor inkább stréberezni szokták mint irigyelni
Gyerekként inkább humános voltam. Általános iskola alsó tagozatban matekból ötöseim voltak, felsõben már csúszott be négyes is. Az elsõ középiskolámban a tanár elég gáz volt; egyszer beszólt, hogy félévkor ugyan megadta a kettest, de lehet, hogy év végére meg fog buktatni. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy iskolát váltottam. Érdekes módon utána soha, sehol nem volt problémám a matekkal: további 11 éven át többnyire ötös volt az év végi jegyem, még a fõiskolán is; és az idõ múlásával egyre jobban kedveltem és értettem a matekot. Tehát én vagyok az egyik példa arra, hogy változhat a preferencia pozitív irányban is; ill. arra is, hogy bár a matek teljesen másfajta gondolkodásmódot igényel, mint a humán tárgyak, de ezt el lehet sajátítani, azaz "fel lehet nõni hozzá". Úgyhogy fel a fejjel. :)
Hüpatia, Lisa Meitner, Péter Rózsa, Marie és Irene Curie, Sarah Frances Whiting, Maria Goeppert-Mayer Amúgy meg matekszakon volt már rá példa, hogy több lány volt egy évfolyamon, mint fiú.
Városi 1., megyei 2., országos 11. voltam, és nagyon szeretem pl. a kvantumfizikát.
Én mindig is jó voltam matekból, a középiskolában sokat segítettem az osztálytársaimnak is. Aztán elvégeztem az alkalmazott matematikus szakot, de inkább elméleti irányba mentem el. Most programtervezõ informatikus képzésen vagyok.
Fénycsõ alatt az UV-b-set érted ugye? Mert akkor jó amit leírtál. Lumen számot nem tudok mondani.
Jó persze. Nekem 26 wattos van. Nem tudom a lumen számát, de nem világít túl erõsen. Pl a pozsgás növényeim nem maradnak meg alatta. Nem fehér a fénye, egy cseppet sárgás, de kellemes a szemnek. A kicsi sivatagi gekkóm fölött van.

Van egy upc modemem az egyik jó van rajta net de a másik ki van kapcsolva. A kérdés az hogy ha a jó modemnek amin van internet annak a ügyfél adatait adom meg akkor lesz rajta net?

Legjobb válasz: "Van egy upc modemem az egyik jó van rajta net de a másik ki van kapcsolva." ha egy van,akkor a másik ,hogy lehet kikapcsolva ? kiscsillag ,te olyan zavarosan kérdezel,hogy még érteni sem lehet a problémádat ,

"Van egy upc modemem az egyik jó van rajta net de a másik ki van kapcsolva." ha egy van, akkor a másik , hogy lehet kikapcsolva ? kiscsillag , te olyan zavarosan kérdezel, hogy még érteni sem lehet a problémádat ,
nekem meg 90 f-g t irogat ki aztán 80 D/ E kell
nekem sem az jön ki.Sõt a melltartóknál is változó van hogy elég a 70-es de van hogy kell a 80-as...:) a fazontól függ....de ez hogy...

Ki az aki rendi, jó doki a pécsi Megyei Kórházban? Vagy ne válasszak a szüléshez?

Akihez járok nem mondanak jókat róla. Talán még válthatok:)

Legjobb válasz: Szerintem Pécsen nem érdemes választani, mert mindenki jó orvos. Van pár szülésznõ ismerõsöm a Megyeiben is meg az Édesanyák útján is, és kérdezõsködtem, hogy mit kell róluk tudni. Felsorolták az összeset, hogy éppen ki lehet az ügyeletes, és mindegyirõl azt mondták, hogy "á, hát az nagyon kedves meg jó orvos".

Szerintem Pécsen nem érdemes választani, mert mindenki jó orvos. Van pár szülésznõ ismerõsöm a Megyeiben is meg az Édesanyák útján is, és kérdezõsködtem, hogy mit kell róluk tudni. Felsorolták az összeset, hogy éppen ki lehet az ügyeletes, és mindegyirõl azt mondták, hogy "á, hát az nagyon kedves meg jó orvos".
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. 35 hetes vagyok, és aggódom kicsit. Persze akik ismerik egymást nem mondanak nagyon rosszat a dokikról...
Alaplapnak Asus M5A97 EVO R2.0 kellene VGA, táp?
A kérdező hozzászólása: vga meg táp nem kell az már van. A vga-knál külön van intelre meg amd-re szabva? Mert, ha nem akkor fölös volt feltenni ezt a kérdést:) )
A kérdező hozzászólása: egyébként az alaplap amit kiraktam miért nem jó?
Sajnos nem. Amint megláttam, hogy amd, már onnan tudtam ez egy rossz konfig. Mindenképpen Intelt ajánlanék. Ha meg ennél maradsz, akkor egy ASUS M97 Evo 2.0 lap, meg mondjuk egy Kingston vagy egy Corsair ram.
Nem kell ám az utolsó válaszolóra hallgatni, semmi baj az AMD konfigokkal, csak õ egy intel fanboy.
Azért nem jó az általad írt lap, mert az M5A97 EVO R2.0 több fázisú lap, szóval stabilabb tuningot érnél el vele az FX6300-val.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!