Találatok a következő kifejezésre: Ki jó a XIV (2 db)

Ki jó gyermekorvos a XIV. kerületben?

A véd?n?m a Csert? parkban van.

Legjobb válasz: Én is oda járok és nekem Dr.Szerdahelyi Éva bevált,nagyon kedves doktornõ,idõsebb tehát tapasztalat is van mögötte!Sok sikert,jó babázást!

Én is oda járok és nekem Dr.Szerdahelyi Éva bevált, nagyon kedves doktornõ, idõsebb tehát tapasztalat is van mögötte!Sok sikert, jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Pont Õt szeretném leváltani, de azért köszi:)

Bp. XIV. Örs vezér téri sztk-ban mikor van terhesultrahang? Ki a jó orvos ott?

Legjobb válasz: Telefonon vagy személyesen kell bejelentkezni? Mikor lehet és milyen számon (ha számon)? Ezek szerint ha csak úgy odamegyek, nem is fogadnak? Köszi szépen, ígz legalább nem mentem el feleslegesen.

A kérdező hozzászólása: Telefonon vagy személyesen kell bejelentkezni? Mikor lehet és milyen számon (ha számon)? Ezek szerint ha csak úgy odamegyek, nem is fogadnak? Köszi szépen, ígz legalább nem mentem el feleslegesen.
http://zesz.hu/zesz_web/inf-keretek/fsz-o-keret.html 204es szobában nincs gép egyedül.
A kérdező hozzászólása: Köszi és Neked is minden jót!
Idõpontra megy a terhes UH. Be kell jelentkezni a terhesgondozásnál, hogy UHt szeretnél. És rendelésidõben megy. Aki ott van orvos-gárda csak jó orvos.
Mennyi idõs terhes vagy? Ha az elsõ lenne(6-8), akkor nem kell bejelentkezni. Elég felkeresni a dokit, hogy lehet terhes vagy, Xhetes, vizsgálat és ha gépes szobában vagy akkor azonnal készítenek hüvelyit, ha a 203azt hiszem, akkor átküldenek egy másik szobába.
A kérdező hozzászólása: 7 hetes vagyok. Látott már doki 6 hetesen, de itt még nem voltam és ide tartozok, meg ide szeretnék járni, ha tényleg jó gárda. Akkor szerinted meg fog nézni holnap? Nagyon köszi, h segítesz!!
Persze megnéznek, pláne, hogy a terhesgondozáshoz kell az orvosi szakvélemény, hogy tényleg babás vagy, mármint él a kicsi, ehhez UHznka. Amúgy az Uhk alkalmával az Uzsokiba vagy az Istvánba utalnak, persze elvégzik itt is, ha kéred. A menetrend: Holnap mész, akkor megvizsgál valamelyik doki, akit választasz(ha akarsz végig járhatsz hozzá, anélkül, hogy õ lenne a szülésnél, vagy akár össze vissza) ad egy leletet, hogy terhes vagy. Akkor ott a 201es szobában lévõ asszisztenstõl kérhetsz idõpontot, ne lepõdj meg, ha elsõ alkalommal nem lesz beszélgetés, hanem csak amikor idõpontra a 201esbe mész. Amikorra kapsz idõpontot, akkor mész a 201be, ahol kitöltik a kartont neked, kérdezhetsz, kapsz beutalót ekgra(szembe folyosó, lent a portán frissen kapott beutalóval mehetsz is azonnal), fogászatra, laborra, házidokihoz és védõnõhöz. Kapni fogsz egy menetrendet, hogy mi mikor jön hetekre lebontva. És mindig úgy megy, hogy 201es, és utána a doki, asszisztens mér vérnyomást, súlyt, töltögeti a kiskönyvet, beutalókat osztogat, a doki vizsgál õ is beírja a dolgokat a könyvbe, és engednek az utadra, 16héttõl azt hiszem meg szívhang keresés is van a dokinál. Ha felvettek terhesnek, akkor bármi van pl pattanás a szeméremajkadon, nincs idõpontod, akkor is a Terhesgondozóra kell menni, soron kívül megnéznek. Elvileg lent a betegeligazítón gépen is be lehet jelentkezni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a rászletes leírást :) Felhívtam õket, adtak idõpontot, csak nagyon sokára (16). Kérdezte, h van-e már papírom a babáról, mondtam, h van. Szóval ha van már papírom, akkor gondolom, nem mehetek csak úgy oda..
Még nem vagy a gondozásban, így menni mehetsz:) ))) azért kérdezte a papírt, hogy beírjanak e, vagy csak most lesz biztos. 14én én ctgre megyek:) így a nevem naranccsal van beírva, azt hiszem az új játékosokat neonzölddel húzzák ki... Sok boldogságot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!