Találatok a következő kifejezésre: Ki jó a SOTE II. számú (2 db)

Jó orvosra lenne szükségem a SOTE II. számú klinikáján.24 hetes vagyok, és orvost kell váltanom. Nem tudom kihez forduljak? Területileg a klinikához tartozom. Ajánlanátok egy megbízható orvost?

Legjobb válasz: Szia! Én a Máv-ban Dr. Kisfalvi Istvánnál szültem, õ már a SOTE II-n van. Nagyon aranyos, kedves, és figyelmes. Õt meleg szívvel tudom ajánlani. A másik Dr. Újári Elemér. Hozzá jár a nõvérem (35 hetes) és nagyon dícséri. Boldog babavárást! :o)

Szia! Én a Máv-ban Dr. Kisfalvi Istvánnál szültem, õ már a SOTE II-n van. Nagyon aranyos, kedves, és figyelmes. Õt meleg szívvel tudom ajánlani. A másik Dr. Újári Elemér. Hozzá jár a nõvérem (35 hetes) és nagyon dícséri. Boldog babavárást! :o)
Bocsi: Újvári
Dr.Kósa Zsolt, szerintem õ is fantasztikus
Szia.Én is a Kisfalvi dokihoz járok, szívessen ajánlom.Nagyon aranyos, nem beképzelt, nyugodt, segítség kell nyugodtan lehet hívni.Nem a SOTE II.-n rendel hanem az Oxivit Rendelõben.A SOTE-n csak szül.Én is nála fogok, most vagyok 14 hetes.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
Dr. Timmermann Gábor is ott fog dolgozni májustól, Õ eddig a Péterfy Sándor utcai kórházban volt. Fantasztikus orvos, én is nála fogok szülni!Ajánlom a honlapját: http://www.timmermann.hu!Sok boldogságot!19 hetes kismama

Ki jó szülésznő a SOTE II. számú klinikáján?

Orvost nem választok, de szülészn?t szeretnék, ? tölt velem sok id?t, szeretném, ha egy megbízható és kedves hölgy lenne velem. El?re is köszönök minden választ, ajánlást.

Legjobb válasz: Sok ismerõsöm Etát istenítette. Szülés elõtt egy hónappal érdemes bemenni hozzá, állítólag mindent részletesen elmond. Elõször én is akartam szülésznõt választani, meg is kérdeztem a dokimat, azt mondta, hogy rendben, de aztán rájöttem, hogy nekem mindegy, így annál szültem, aki bent volt: egy Móni nevû nagyon kedves hölgy. Nagyon elégedett vagyok, ha kellett, ott volt, de feleslegesen nem, így a férjemmel együtt tök jó volt a szülõszobán. Most már gondolkozom, hogy ha második gyerek születik, legyen ismét õ.

Sok ismerõsöm Etát istenítette. Szülés elõtt egy hónappal érdemes bemenni hozzá, állítólag mindent részletesen elmond. Elõször én is akartam szülésznõt választani, meg is kérdeztem a dokimat, azt mondta, hogy rendben, de aztán rájöttem, hogy nekem mindegy, így annál szültem, aki bent volt: egy Móni nevû nagyon kedves hölgy. Nagyon elégedett vagyok, ha kellett, ott volt, de feleslegesen nem, így a férjemmel együtt tök jó volt a szülõszobán. Most már gondolkozom, hogy ha második gyerek születik, legyen ismét õ.
A kérdező hozzászólása: Régi kérdésemre küldök kommentet, hátha valaki rákeres. Azóta megszületett a lányom, és egy nagyon kedves doktornõ és szülésznõ segítette világra. Mindenkinek csak ajánlani tudom Dr. Vonnák Eszter doktornõt és Gál Emese szülésznõt!!!!
Én is ott szültem, és az Eta volt a szülésznõm. Nagyon rendes, nem híve a fájdalomcsillapítós módszernek (EDA), persze ez a Te kérésed függvénye. Nálam rendes volt, sokszor odajött, megnézett, végig velem volt, bár a vége császár lett, de Õ a legtapasztaltabb. Kedves, halk szavú, és nem köntörfalazik. Másnak is csak jó tapasztalata volt vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!