Találatok a következő kifejezésre: Ki jó a Péterfyben, (2 db)

Ki jó orvos a Péterfyben, budapesten, és mennyibe kerül?

a mostaninál nem fogok tudni szülni úgy néz ki, nincs szülészetük, ezért keresek másik orvost. a péterfy aránylag közel van hozzám, remélem tud valaki jó orvost ott.

Legjobb válasz: Dr. Timmermann Gábor!!! www.timmermann.hu (nézd meg) Én is odamegyek, a barátnõ ott szült, és nagyon jó!

Dr. Timmermann Gábor!!! http://www.timmermann.hu (nézd meg) Én is odamegyek, a barátnõ ott szült, és nagyon jó!
Szia! Dr. Timmermann Gábor, van neki web lapja is, õ a Péterfyben dolgozik. :) )
Én is csatlakozom a két elõttem szólóhoz! Timmermann doktor úrhoz járok én is, maximálisan meg vagyok elégedve vele! Szülésznõm pedig (akirõl szintén csak a legjobbakat hallottam) Keserû Lászlóné Ági. De aki a doktor úr mellett dolgozik Hortobágyi Lilla, õt is tudom ajánlani.
Az árról meg kérdezd meg a TB-t mert ugye fizeted rendesen, akkor meg minek a dokinak fizetni.

Péterfy Sándor utcai korhában jo nőgyógyászt ismer valaki? Császárral fogok szülni, és nem tudom ki a jó szakember?

3 jó orvos elment, és akik maradtak, azokból senkit nem ajánlottak. Valaki esetleg tud segíteni?

Legjobb válasz: Szia én nem találkoztam ott jó orvossal.Ki az a három akit Te jónak írtál és elmentek?Azt hiszem dr Kia is elment már onnan,bár õt dicsérték,a többivel viszont sajnos nincs jó tapasztalatom.

Szia én nem találkoztam ott jó orvossal.Ki az a három akit Te jónak írtál és elmentek?Azt hiszem dr Kia is elment már onnan, bár õt dicsérték, a többivel viszont sajnos nincs jó tapasztalatom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!