Találatok a következő kifejezésre: Ki jó a 4. vagy a (19 db)

Most költöztunk a nyolcadik kerületbe. 4 honapos terhes vagyok. Ki jó védőnő, orvos vagy melyik kórház a jó itt?

Legjobb válasz: Mindenképpen javaslom, hogy az Auróra utcai rendelõbe menj be, ott kérj idõpontot. Mindegyik orvos nagyon helyes és segítõkész. Védõnõt nem tudsz választani, azt a lakhelyeden illetékes fogja ellátni (utca-házszám alapján mondják meg, hogy kihez tartozol).

Mindenképpen javaslom, hogy az Auróra utcai rendelõbe menj be, ott kérj idõpontot. Mindegyik orvos nagyon helyes és segítõkész. Védõnõt nem tudsz választani, azt a lakhelyeden illetékes fogja ellátni (utca-házszám alapján mondják meg, hogy kihez tartozol).

Ki jó nődoki a 4. vagy a 13. kerületbe?

Bár talán a kerület az midnegy is! Csak ne SZTK:) jah és olyan ami nem vizet?s vagy nem sokba kerül... Pls sürg?s!

Legjobb válasz: Szia! Ha mindegy a kerület, akkor szerintem menj el a Máv rendelõbe (6. ker Podmaniczky utca). Én 13. kerületi voltam, most 4. kerületi vagyok :), és oda járok. Egytõl-egyig jó dokik vannak, tök ingyen. 13. kerületbõl 79/75-ös troli, 105-ös busz, újpestrõl 30-as busz, vagy 14-es villamos, és 79/75-ös troli.

Szia! Ha mindegy a kerület, akkor szerintem menj el a Máv rendelõbe (6. ker Podmaniczky utca). Én 13. kerületi voltam, most 4. kerületi vagyok :) , és oda járok. Egytõl-egyig jó dokik vannak, tök ingyen. 13. kerületbõl 79/75-ös troli, 105-ös busz, újpestrõl 30-as busz, vagy 14-es villamos, és 79/75-ös troli.
köszi szépen a választ:) és ide be se kell jeletkezni csak odamegyek?
Engem fogadtak, mert nekem nem volt dokim, csak úgy odamentem ahhoz, aki volt. A recepción be kell jelentkezni, és megkérdezik kihez jöttél. Én mondtam, ahhoz aki van. 3-an rendeltek, az egyikhez találomra beírt, egy nyugdíjas fõorvos volt, és nem bántam meg. Egyetlen dokiról van csak negativ tapasztalatom, õ dr. Harsányi Lehel. 18 hetes genetikai uh-ot csinált, és egy paraszt volt. De õ az egyetlen, aki nekem unszimpi. Sok sikert!
4 hetesen mi alapján állapítottak meg várandósságot? Ilyenkor még semmi nem szokott látszani...
Ha az elõzõ ciklusban fogant volna, már szívhang is lenne. De 4 hetes terhességet még nem lehet kimutatni uh-val. Nekem 24-26 napos ciklusaim voltak, korai peteéréssel, de még így is 5 hetesen látszott nagyon jó felbontású uh-val egy pici pötty... Szerintem a barátnõd valamit nagyon akart mutatni, és keresett egy pöttyöt (lehet azért találni pöttyöket ultrahanggal), és ráfogta, hogy az a petezsák... Mindenestre ha a teszt pozitív, abban alapvetõen bízhatsz, csak majd 6 hetesen csináltass ultrahangot, orvossal. :)
Lehet, hogy a bnõd is a petezsákot látta. Ha van petezsák, akkor lehet belõle baba. Az orvosnak már hihetsz, meg a tesztnek is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Én is gratulálok szívbõl mindenkinek, akinek sikerült. Hiszen tudjuk, hogy nem olyan egyszerû teherbe esni.. Aki szeretné annak nem megy, aki nem szeretné annak rögtön sikerül. Nekünk szerencsénk volt, gyakorlatilag azonnal sikerült.. Kiskorom óta az volt a rémálmom, hogy valamiért nem lehet majd saját gyermekem. Remélem minden rendben lesz, és megmarad. Kívánok mindenkinek minden jót, boldog babavárást! Akinek eddig nem sikerült annak pedig azt hogy mielõbb sikerüljön, és kitartást!
A kérdező hozzászólása: 26, 27 naposak a ciklusaim, és valószínû korai peteérésem volt. Nem jött meg, ezért teszteltem, pozitívat. Ez az utolsó menzesz szewrinti 4. héten. Barátnõm szonográfus, õ nézett hüvelyi UH-val. És látszott. Képet is adott, de jól ránagyított, és egy picike fekete foltot látni. Miért? Azt gondolod, hogy az elõzõ hónapban "készült", csak megjött mégis? Vagy miért olyan hihetetlen ez?
"És csak kíváncsiságból írtam így a kérdést, ugyanis már majdnem 6 hetes vagyok. " "2 hét múlva kell csak mennem hozzá ismét. :-(" Addigra mar 8 hetes lennel....:D meg hazudni sem tudsz.... hazudj meg valamit..hatha elhiszik a tobbiek is...
megint egy untakozo NO..... "És csak kíváncsiságból írtam így a kérdést, ugyanis már majdnem 6 hetes vagyok. " a kovetkezo hozzaszolasod mi lesz? "igazabol nem is akarok terhes lenni, mert van egy 3 honapos kisfiam, akit meg szoptatok...." vagy mi?????? anyaaaam
de tegnap atirtad, ami valamiert eltunt innen, hogy most 6 hetes terhes vagy.... akkor most mi van....??? szerintem kamu kerdes, vagy valami nagyon teves informaciot kaptal....
4.héten is látszik, csak alig. Doki is ezt mondja, hogy 90%, de 2 hét múlva ismétlés. Szóval látszik!!!
Március elsején menstruáltam utoljára, április elsején ugyanolyan fekete foltom volt méhen belül, hüvelyi uh-val, mint neked. Csak abban a ciklusban eshettem teherbe, és ugyanilyan rövid ciklusaim voltak, 25 naposak.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm! Csak itt mindenki azt mondja hogy 4 hetesen még nem lehet látni semmit hüvelyi ultrahanggal. És ezért nem értem. Hogy akkor mikor készült, mert nincs túl sok variáció.... De szerinted 4 hét 5 naposan a 8x 10 mm-es petezsák az megfelelõ?
Elõször felritkulás, aztán gesztációs gyûrû, majd szikhólyag látható. Igen, látszik már egy jó Uh val. Nem a baba, henem a hely, amit elõkészít magának. Én gratulálok:)
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjatok, nem vagyok unatkozó, és nincs gyerekem se, és hát nem is szoptatok. Csak õszintén szólva nekem is furcsa volt ez, hogy 4 hetesen látni valamit. Én meg ott örültem akkor hogy de jó ott az én kis babám, legalábbis a kuckója. Azt mondta a barátnõm, hogy ha a teszt pozitív, akkor már lehet látni ultrahanggal is. Akkor azt gondoljátok, hogy az csak a sárgatest, vagy valami felritkulás lehet? De az is egy kis folt a képen? Azt hiszem ez azért fontos számomra, mert nem szeretném ha õ nézegetne úgy, hogy közben nem tudja mit néz, és engem pedig illúziókba ringat, és valótlan dolgokat mutogat nekem. Azóta voltam orvosnál, rá 6 nappal. Tehát 4hét 5 naposan, és õ mért nekem 8x10 mm-es petezsákot. Neki azért hihetek? 2 hét múlva kell csak mennem hozzá ismét. :-(
Annyi látszik, amennyit mondott. Hogy volt ovulációd, és a petesejt helyén kialakult a sárgatest, ami amúgy is minden ciklusban kialakul, ha volt ovu. Még nem látja a babát ilyenkor, majd 5 hetesen kb. a petezsákot, szívcsõpulzációt meg a 6. hét körül.
jah most irtad, hogy pozitiv... bocs... hat akkor gratulalok... :) de hat akkor miert nem kerdezted meg ott, hogy medig normalis ez? Mi nemtudhatjuk...hiszen ez a teherbeeses, es nem a terhesek kerdesbe irtad be.....
2. vagyok. pozitiv tesztet van mar?
A kérdező hozzászólása: Akkor én ezt már végképp nem értem... Lehet hogy az elõzõ hónapban fogant? De akkor csak a ciklus közepén lehetett, mert csak akkor voltunk együtt. És arról nem is beszélve, hogy akkor még megszakítással, de védekeztünk. Hó végén csináltam tesztet is, az negatív lett (de mondjuk azt lehet túl korán.), és meg is jött rendesen a menzeszem. És a menzsz utáni napokban már nem védekeztünk. Szóval vagy egy héttel a menstruációm után fogant, vagy már az elõzõ ciklus közepén, de akkor meg miért jött meg? És a negatív teszt? Meg hát akkor ez már kb. 8 hetes terhesség, amikor is ugye már embrió van szívmúködéssel, meg nem is tudom, de kb 15-20 mm CRL. Na ezt lehet találgatni... Segítsetek, erre már nagyon kíváncsi vagyok.
Tyûha ez furi!Azt láthatták hogy történ-e peteérés, de hogy te négy hetes terhes vagy, és ezt orvos mondta ez lehetetlen!!Szerintem válts orvost!
4 hetes magzat akkora, mint egy makszem... nem lehet eszrevenni meg az UH-on.... ez lehet a legelso foto a 4 hetes magzatrol..... http://babafalva.hu/files/2010/01/clearblue-terhess%C3%A9gi-..
A kérdező hozzászólása: Nem kamu, és nem hazudtam. Nem töröltem ki innen semmit. Kamu volt igen a kérdésben, hogy 4 hetes vagyok. És ennyi. Így könnyebb volt feltenni. Holnap töltöm elvileg a 6.hetet, és igen, a doki csak 2 hét múlva rendelt vissza. Bocsi mindenkitõl, aki esetleg azt gondolta kamu az egész, és ezen felbosszantotta magát. Az volt a célom, hogy kiderítsem a barátnõm vagánykodni akart-e csak, vagy valóban lehet látni 4 hetesen bármit is. Azért köszönöm a válaszokat, itt se voltam... :-((

Mikor zarhato ki a mehen kivuli terhesseg? 4 hetes terhes vagyok, a petrezsak 4 mm de a doki azt mondta h meg nem tudja megmodnani jo helyen van e. mikor nyugodhatok meg?

Legjobb válasz: Mi az, hogy nem tudja megmondani? Ha már látta a petezsákot, akkor nyilván tudja,hogy hol látta!

Mi az, hogy nem tudja megmondani? Ha már látta a petezsákot, akkor nyilván tudja, hogy hol látta!
A kérdező hozzászólása: 5 hetes vagyok, bocsi, elirtam:)
A kérdező hozzászólása: ezt nem ertettem en se....
Nem értettél félre valamit! Én most 4+5 hetesen voltam uh-on, akkor már látta petezsákot és nyilván a méhemben látta!
A kérdező hozzászólása: tegnap vereztem egy nagyon kicsit igy ma is elmentem dokihoz. meg mindig csak 4 mm az egesz. azt mondta jovohetig nonie kell. jovo pentekre rendelt vissza a doki. azt mondta ugy latja mintha a mehembe lenne de rosszul latszott nagyon.... remelem midnen ok lesz vele. mig ilyen kicsi addig remelem nem okozohat gubancot, ha mehen kivuli lenne is, nem? tehat jovo pentekig nem lehet nagy baj.
Hát az a baj, hogy elég nagy gubancot tud okozni egy késõn észrevett méhen kívüli. Barátnõmnek eltávolították az egyik petevezetékét! És még elég sok embernek, ahogy olvasom. Csak akkor lehet ezt kivédeni, ha idõben észreveszik! Nem tudsz másik dokihoz menni?
Lehet, hogy a petevezeték beszájadzásához nagyon közel vagy a nyílásban tapad, ez egy kevésbé jó felbontású UH-képen nem biztos, hogy elkülöníthetõ. A petevezeték belül kb. ceruzabél vékonyságú csõ, ha ebben tapad meg a megtermékenyült petesejt, akkor ott nem fog tudni fejlõdni. "Korai felismeréssel" sem változtatható meg az a tény, hogy ott tapadt meg, a petevezetékbõl akkor is el kell távolítani azzal a darabkával együtt, ahol megtapadt. Ha nem ismerik fel idõben, akkor a növekvõ embriótól megrepedhet a petevezeték, ami erõs vérzéssel jár és így is, úgy is sérülne. Féloldali alhasi szúró fájdalom lehet az elõjele.
A kérdező hozzászólása: ket orvosnal is voltam mar:)
A kérdező hozzászólása: tegnap voltam a masik dokinal, a meretet o is ugyanakkoranak latta ., 4 mmm-nek es azt mondta h ha midnen igaz jo helyen van de nem tud 100 szazalekot jovohetig modnani mert nem latszik teljesen jol... azzal nyugtatom magam, h egy -ket nap alatt nem tortenhet nagy baj, nem tud annyit noni...igaz csak egy het mulva kell menjek ujra uh-ra....

A Jó barátokban akkor kicsoda Phoebe vér szerinti apja, vagy ez nem derül ki? A 4. évadban se nagyon értem a tengerpartos részt.

Legjobb válasz: A tengerparton nem tudunk meg semmit az apjáról. Azt tudjuk meg, hogy ki Pheebs vérszerinti anyja. Késõbb megtudjuk hogy ki az apja. :) Sleepy girl sleepy girl why aren't you sleeping yet? :)

A tengerparton nem tudunk meg semmit az apjáról. Azt tudjuk meg, hogy ki Pheebs vérszerinti anyja. Késõbb megtudjuk hogy ki az apja. :) Sleepy girl sleepy girl why aren't you sleeping yet? :)
De kiderül, Phoebe nagyanyjánakl a temetésére eljön!
Frank
A kérdező hozzászólása: De akkor õ a vér szerinti?Lily, Phoebe és Frank együtt lógtak, Frank felcsinálta Phoebet, abból lettek az ikrek, aztán Phoebe lelépett és így Lily és Frank összeházasodtak??

Ki van otthon a pajzsmirigyben? A tsh.4, 709 t4 és a t3 egy hét mulva lesz kész. Rossz vagy jó az eredményem? Meddig jó a tsh?

Legjobb válasz: Ez már a felsõ határ, vagy alulmûködéses felé mész. Nekem 6 volt, az már nagyon alúlmûködéses. Minél magasabb az érték, annál inkább sorvad el a nem megfelelõ mûködés miatt. A te eredményed még javítható, ha babát szeretnél, akkor 2 alá kell vinni.

Ez már a felsõ határ, vagy alulmûködéses felé mész. Nekem 6 volt, az már nagyon alúlmûködéses. Minél magasabb az érték, annál inkább sorvad el a nem megfelelõ mûködés miatt. A te eredményed még javítható, ha babát szeretnél, akkor 2 alá kell vinni.
Dehogy amiatt változik! :D Minden laborban más a referenciatartomány, más-más módszerrel határozzák meg az eredményeket, ezért az eltérõ referenciatartomány.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.amennyi helyen olvasom annyi határártéket it de ez kortol függ gondolom.
Azért, mert rájöttek, hogy nem egyforma a határa egy 70 évesnek és egy 24-nek mondjuk. A 4 körüli érték egy termékeny korban lévõ nõnél már bizony probléma, autoimmun gyulladásra és ebbõl következõ alulmûködésre enged következtetni. Ezért még kötelezõ lenne néhány dolgot a laborban megnézni. Pl anti TPO és anti-thyreogglobulin, emellett egy pajzsmirigy UH. Keres egy normális endokrinológust, aki kivizsgál, én dr Balázs Csabát ajánlom.
A kérdező hozzászólása: ugy olvastam a googleba hogy régen kicsit kevesebb volt a felsõ értékhatára a tsh-nak most meg 5 vagy mennyi nem tudom pontosan.
Mármint milyen érték határ?
A kérdező hozzászólása: azért köszi .csak nem tudom miért váltotik az értékhatár.
Nekem is 4, 7 volt, akkor nem írtak fel gyógyszert.Fél év múlva mentem megint, akkor már 7, 3 volt a tsh, és írtam fel gyógyit.
4, 2 -ig jó. Ha a T4 és T3 jó nem kell semmit tenni. Fél egy év múlva kontroll.
Endokrinológus mondta a korcsoportonkénti eltérést.

Ki tud Egy jó szolárium helyet a 20 kerületben vagy a 4 kerületben?

érlet árral együtt , + ami jó is +cím ( a csoki csöves nem jött be ) köszi el?re is

Legjobb válasz: én a 6. kerületbe tudok az viszont nagyon jó 10 perc után már gyönyörû színem lett!http://www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/prestige-ergoline-sola..

én a 6. kerületbe tudok az viszont nagyon jó 10 perc után már gyönyörû színem lett!http://www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/prestige-ergoline-sola..

4 hónapos kismama vagyok jó 2 hete nagyon fáj a bal oldalamon a szeméremcsontnál. Be is van dagadva. A combomból van egy ér ami arrafelé vezet, az sugározhat oda ki? A doki venoruton adott azzal kenjem. Valakinél hasonló eset?

Legjobb válasz: Nálam is úgy volt.Ez megmarad a terhesség végéig. Gyakorlatilag viszértágulat. Ha volt valamilyen nõgyógyászati, vagy más alhasi mûtéted ahol elkötöttek eret elég könnyen kialakulhat. Ha állsz, vagy sokat vagy talpon erõsödni fog a duzzanat és a fájdalom is.Enyhíteni csak pihenéssel tudsz rajta..vizszintes testhelyzetben.Szülés után magától elmúlik. Mindkét terhességemnél elõjött.

Nálam is úgy volt.Ez megmarad a terhesség végéig. Gyakorlatilag viszértágulat. Ha volt valamilyen nõgyógyászati, vagy más alhasi mûtéted ahol elkötöttek eret elég könnyen kialakulhat. Ha állsz, vagy sokat vagy talpon erõsödni fog a duzzanat és a fájdalom is.Enyhíteni csak pihenéssel tudsz rajta..vizszintes testhelyzetben.Szülés után magától elmúlik. Mindkét terhességemnél elõjött.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ

Simson schwalbe-nak mi lehet a baja? 3-4 rugásra indul. Amikor huzokrá egy kis gázt akkor megáll a motort. Vagy ha sebességbe teszem akkor is meg áll . Karbulártot ki pucoltam de még mindig nem jó.

Legjobb válasz: talán kicsi a fõfúvóka esetleg vegyél vissza a levegõbõl, egyébként a krumplit szokták pucolni a karburátor tisztítjuk vagy kifújjuk

talán kicsi a fõfúvóka esetleg vegyél vissza a levegõbõl, egyébként a krumplit szokták pucolni a karburátor tisztítjuk vagy kifújjuk
A kérdező hozzászólása: Mar megoldodott. Betettem egy másik laptopba és ott engedte.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!