Találatok a következő kifejezésre: Ki jó a 4. vagy (20 db)

Ki jó nődoki a 4. vagy a 13. kerületbe?

Bár talán a kerület az midnegy is! Csak ne SZTK:) jah és olyan ami nem vizet?s vagy nem sokba kerül... Pls sürg?s!

Legjobb válasz: Szia! Ha mindegy a kerület, akkor szerintem menj el a Máv rendelõbe (6. ker Podmaniczky utca). Én 13. kerületi voltam, most 4. kerületi vagyok :), és oda járok. Egytõl-egyig jó dokik vannak, tök ingyen. 13. kerületbõl 79/75-ös troli, 105-ös busz, újpestrõl 30-as busz, vagy 14-es villamos, és 79/75-ös troli.

Szia! Ha mindegy a kerület, akkor szerintem menj el a Máv rendelõbe (6. ker Podmaniczky utca). Én 13. kerületi voltam, most 4. kerületi vagyok :) , és oda járok. Egytõl-egyig jó dokik vannak, tök ingyen. 13. kerületbõl 79/75-ös troli, 105-ös busz, újpestrõl 30-as busz, vagy 14-es villamos, és 79/75-ös troli.
köszi szépen a választ:) és ide be se kell jeletkezni csak odamegyek?
Engem fogadtak, mert nekem nem volt dokim, csak úgy odamentem ahhoz, aki volt. A recepción be kell jelentkezni, és megkérdezik kihez jöttél. Én mondtam, ahhoz aki van. 3-an rendeltek, az egyikhez találomra beírt, egy nyugdíjas fõorvos volt, és nem bántam meg. Egyetlen dokiról van csak negativ tapasztalatom, õ dr. Harsányi Lehel. 18 hetes genetikai uh-ot csinált, és egy paraszt volt. De õ az egyetlen, aki nekem unszimpi. Sok sikert!

Most költöztunk a nyolcadik kerületbe. 4 honapos terhes vagyok. Ki jó védőnő, orvos vagy melyik kórház a jó itt?

Legjobb válasz: Mindenképpen javaslom, hogy az Auróra utcai rendelõbe menj be, ott kérj idõpontot. Mindegyik orvos nagyon helyes és segítõkész. Védõnõt nem tudsz választani, azt a lakhelyeden illetékes fogja ellátni (utca-házszám alapján mondják meg, hogy kihez tartozol).

Mindenképpen javaslom, hogy az Auróra utcai rendelõbe menj be, ott kérj idõpontot. Mindegyik orvos nagyon helyes és segítõkész. Védõnõt nem tudsz választani, azt a lakhelyeden illetékes fogja ellátni (utca-házszám alapján mondják meg, hogy kihez tartozol).

A Jó barátokban akkor kicsoda Phoebe vér szerinti apja, vagy ez nem derül ki? A 4. évadban se nagyon értem a tengerpartos részt.

Legjobb válasz: A tengerparton nem tudunk meg semmit az apjáról. Azt tudjuk meg, hogy ki Pheebs vérszerinti anyja. Késõbb megtudjuk hogy ki az apja. :) Sleepy girl sleepy girl why aren't you sleeping yet? :)

A tengerparton nem tudunk meg semmit az apjáról. Azt tudjuk meg, hogy ki Pheebs vérszerinti anyja. Késõbb megtudjuk hogy ki az apja. :) Sleepy girl sleepy girl why aren't you sleeping yet? :)
De kiderül, Phoebe nagyanyjánakl a temetésére eljön!
Frank
A kérdező hozzászólása: De akkor õ a vér szerinti?Lily, Phoebe és Frank együtt lógtak, Frank felcsinálta Phoebet, abból lettek az ikrek, aztán Phoebe lelépett és így Lily és Frank összeházasodtak??


Ki van otthon a pajzsmirigyben? A tsh.4, 709 t4 és a t3 egy hét mulva lesz kész. Rossz vagy jó az eredményem? Meddig jó a tsh?

Legjobb válasz: Ez már a felsõ határ, vagy alulmûködéses felé mész. Nekem 6 volt, az már nagyon alúlmûködéses. Minél magasabb az érték, annál inkább sorvad el a nem megfelelõ mûködés miatt. A te eredményed még javítható, ha babát szeretnél, akkor 2 alá kell vinni.

Ez már a felsõ határ, vagy alulmûködéses felé mész. Nekem 6 volt, az már nagyon alúlmûködéses. Minél magasabb az érték, annál inkább sorvad el a nem megfelelõ mûködés miatt. A te eredményed még javítható, ha babát szeretnél, akkor 2 alá kell vinni.
Dehogy amiatt változik! :D Minden laborban más a referenciatartomány, más-más módszerrel határozzák meg az eredményeket, ezért az eltérõ referenciatartomány.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.amennyi helyen olvasom annyi határártéket it de ez kortol függ gondolom.
Azért, mert rájöttek, hogy nem egyforma a határa egy 70 évesnek és egy 24-nek mondjuk. A 4 körüli érték egy termékeny korban lévõ nõnél már bizony probléma, autoimmun gyulladásra és ebbõl következõ alulmûködésre enged következtetni. Ezért még kötelezõ lenne néhány dolgot a laborban megnézni. Pl anti TPO és anti-thyreogglobulin, emellett egy pajzsmirigy UH. Keres egy normális endokrinológust, aki kivizsgál, én dr Balázs Csabát ajánlom.
A kérdező hozzászólása: ugy olvastam a googleba hogy régen kicsit kevesebb volt a felsõ értékhatára a tsh-nak most meg 5 vagy mennyi nem tudom pontosan.
Mármint milyen érték határ?
A kérdező hozzászólása: azért köszi .csak nem tudom miért váltotik az értékhatár.
Nekem is 4, 7 volt, akkor nem írtak fel gyógyszert.Fél év múlva mentem megint, akkor már 7, 3 volt a tsh, és írtam fel gyógyit.
4, 2 -ig jó. Ha a T4 és T3 jó nem kell semmit tenni. Fél egy év múlva kontroll.
Endokrinológus mondta a korcsoportonkénti eltérést.

Ki tud Egy jó szolárium helyet a 20 kerületben vagy a 4 kerületben?

érlet árral együtt , + ami jó is +cím ( a csoki csöves nem jött be ) köszi el?re is

Legjobb válasz: én a 6. kerületbe tudok az viszont nagyon jó 10 perc után már gyönyörû színem lett!http://www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/prestige-ergoline-sola..

én a 6. kerületbe tudok az viszont nagyon jó 10 perc után már gyönyörû színem lett!http://www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/prestige-ergoline-sola..

Simson schwalbe-nak mi lehet a baja? 3-4 rugásra indul. Amikor huzokrá egy kis gázt akkor megáll a motort. Vagy ha sebességbe teszem akkor is meg áll . Karbulártot ki pucoltam de még mindig nem jó.

Legjobb válasz: talán kicsi a fõfúvóka esetleg vegyél vissza a levegõbõl, egyébként a krumplit szokták pucolni a karburátor tisztítjuk vagy kifújjuk

talán kicsi a fõfúvóka esetleg vegyél vissza a levegõbõl, egyébként a krumplit szokták pucolni a karburátor tisztítjuk vagy kifújjuk
A kérdező hozzászólása: Mar megoldodott. Betettem egy másik laptopba és ott engedte.

Segítsen valaki, hogy a Ca-Kid Forte kalcium szirup mire való? Mert ezt írt fel a doki 4 hós kislányomnak, aki 2 napja náthás és köhög. Jó ez a torkára vagy náthára? Kiváltsam?

Legjobb válasz: A kálcium adása megfázásnál és egyéb betegségeknél (fõleg felsõ légúti) meggyorsítja a gyógyulást.

A kálcium adása megfázásnál és egyéb betegségeknél (fõleg felsõ légúti) meggyorsítja a gyógyulást.

Kismamik mivel csalogathatnám ki a csepp fiamat? Szombatra vagyunk kiírva és nagyon nem szeretném túlhordani, mert még a 4 napos ünnep előtt mindenképp jó lenne hazajönni? :- (

Másik hogy átmeneti overállban tervezzük hazahozni,hány fokig kell átmeneti overáll majd kb?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem úgyis akkor jön ha õ akar. Mi sexeltünk, csavargattunk, lépcsõztem, sõt kapáltam szülés elõtti napon. Két héttel túlhordtam a lányom. 10-15 fokban az átmeneti overál tökéletes egy újszülöttnek. Õ 37 fokhoz van szokva.

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem úgyis akkor jön ha õ akar. Mi sexeltünk, csavargattunk, lépcsõztem, sõt kapáltam szülés elõtti napon. Két héttel túlhordtam a lányom. 10-15 fokban az átmeneti overál tökéletes egy újszülöttnek. Õ 37 fokhoz van szokva.
Miert akarsz hazamenni az unnep elott? Ugysem tudsz semmit csinalni, a korhazban meg mindegy, hogy unnep van-e.... Egyetertek azzal, aki azt irta, hogy akkor jon a baba, amikor o akar. :-)
ha piszkálod, csavargatod a mellbimbóidat az segít úgy tudom.Hiszen maga a szoptatás is méh összehúzódást okoz.
Az átmeneti overál jó, de 10-15fokban már sok. Nyitva van a méhszáj? Próbálkozzatok a szexxel, vagy vannak a neten bábakoktélok, ez csupa homeós szerbõl áll, sokmindenkinek segít.
Nagyon gratulálok! Ezek szerint, hallgatott az anyukájára és elindult a nagy világ felé:)
A kérdező hozzászólása: 6.án 23:30 kor magától elfolyt a magzatvíz mindenféle rásegítés nélkül és 07.én 10:13 perckor megszületett Bence baba 3800 gr 57 cm , vasárnap jöttünk haza :-))
Na mi újság?
1. szex - az orgazmus méhösszehúzódásokat idézhet elõ, a sperma pedig méhszáj érlelõ hatású. 2. bimbó ingerlése- méhösszehúzódást elõidézhet, de a túlzott stimulálás nem ajánlott!! 3. olasz kaja fogyasztása- mivel az olasz kajában levõ egyes fûszerek a méhre hatnak, beindíthatják a szülést, vagy ha nem szereted az olaszt, akkor valami magyaros, jó sok petrezselyemmel megszórva!! 4. Bába koktél- ezzel vigyázni kell, mert nem csak a méh izomzatát mozgatja meg, fájásokat elõidézve, szülés megindításánál, hanem a kismamának hasmenése lehet tõle, sõt, a magzat is belekakálhat a magzatvízbe!!! 5. Egyesek forró fürdõt javasolnak, de ez méhlepény leválást okozhat! 6. Lépcsõzés - segíthet, de csínnyán ezzel, mert a baba nyakára tekeredhet a köldökzsinór 7. Nagytakarítás- szintén óvatosan, mert a baba nyakára tekeredhet a köldökzsinór (hogy mi az összefüggés, azt nem tudom, olvastam valahol még fél éve) 8. A legtutibb módszer pedig ha nem siettetjük a dolgot, sõt, nem is gondolunk a nagy pillanatra, hanem "elfelejtjük" és valami jó kis egész napos programot csinálunk- az esetek többségében ilyenkor, amikor a kismama ellazul, nem a szülés körül keringenek a gondolatai, szokott a szülõszobán kikötni :-) (én anno elhitettem magammal, hogy ráhúzunk simán két hetet, és kigondoltam, hogy másnap és harmadnap milyen dolgokat kell csinálni, hova kell menni- az nap még bevágtam egy hatalmas adag petrezselyem zölddel alaposan megfûszerezett töltött kacsát-amire már hosszú hónapok óta vágytam, erre másnap reggelre meglett a kicsi lánykánk.) Mielõbbi könnyû szülést és egészséges kisbabát!! Üdv: 3 lányos
Én is szerettem volna ha a kislányom elõbb jön, ennek ellenére a 42.héten indítottak.Azzal hogy túlhordod nem lesz semmi baja a babádnak.Én március 11.-én szültem, császárral.15.-én jöhettünk haza.
A kérdező hozzászólása: Nah ha a sperma is rásegít akkor este megkörnyékezem apócát hátha :-)
Szia! A szeretkezésben az lenne a lényeg, hogy a férjed spermája a méhszájhoz kerüljön. A spermában van ugyanis a szülés indulásáért felelõs hormon. Természetesen az orgazmus csak rásegít.:) Akkor indítja csak be a szülést, ha a babóca készen áll a születésre. Nálunk már kétszer indított fájásokat, úgyhogy most le vagyunk tiltva róla, mert nekem még van 3-4 hetem a végéig.
Együtt érzek veled! Én mára vagyok kiírva, de egyenlõre semmi!!!! Tegnap nagy takarítottam (azon kívül, hogy hulla fáradt lettem nem történt semmi), együtt vagyunk a párommal minden nap, az se segít (pedig vasárnap még 4× is csináltuk)!!!! Szerintem úgy is akkor jönnek, ha õk akarnak! Én is átmeneti overálba fogom hazahozni! inkább legyen meleg, mint megfázzon, a kocsiban pedig ki lehet cipzározni! Melyik kórházban fogsz szülni?
Egy jó kiadós takarítás (barátnõmnek ez jött be), vagy egy szülésrõl szóló reality mûsorban mondta a szülésznõ, hogy mellszívó. A szoptatást utánozza, a szoptatás pedig méhösszehúzódásokat okoz. (Elvileg ezért nem lehet teherbe esni szoptatás alatt. Szomszéd lány ezt tudná cáfolni, október huszon valahanyadikán szült és most 6 hetes terhes, pedig csak szopat.) De ez vagy beválik vagy nem.
Én úgy olvastam, egy jó kis sex beindítja a szülést... És még kellemes idõtöltés is. A babaruházkodással én még mindig hadilábon állok, még csak 3 hónapos a kisfiam. De mivel a gyerekek a testhõmérséklet melegéhez vannak szokva a pocakban, érdemes jó melegen öltöztetni inkább, mint fázzon.... Szerintem...
Gratulálok!!! Jó egészséget!!! Üdv: 3 lányos


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!