Találatok a következő kifejezésre: Ki jó a 4 (66 db)

Ki jó nődoki a 4. vagy a 13. kerületbe?

Bár talán a kerület az midnegy is! Csak ne SZTK:) jah és olyan ami nem vizet?s vagy nem sokba kerül... Pls sürg?s!

Legjobb válasz: Szia! Ha mindegy a kerület, akkor szerintem menj el a Máv rendelõbe (6. ker Podmaniczky utca). Én 13. kerületi voltam, most 4. kerületi vagyok :), és oda járok. Egytõl-egyig jó dokik vannak, tök ingyen. 13. kerületbõl 79/75-ös troli, 105-ös busz, újpestrõl 30-as busz, vagy 14-es villamos, és 79/75-ös troli.

Szia! Ha mindegy a kerület, akkor szerintem menj el a Máv rendelõbe (6. ker Podmaniczky utca). Én 13. kerületi voltam, most 4. kerületi vagyok :) , és oda járok. Egytõl-egyig jó dokik vannak, tök ingyen. 13. kerületbõl 79/75-ös troli, 105-ös busz, újpestrõl 30-as busz, vagy 14-es villamos, és 79/75-ös troli.
köszi szépen a választ:) és ide be se kell jeletkezni csak odamegyek?
Engem fogadtak, mert nekem nem volt dokim, csak úgy odamentem ahhoz, aki volt. A recepción be kell jelentkezni, és megkérdezik kihez jöttél. Én mondtam, ahhoz aki van. 3-an rendeltek, az egyikhez találomra beírt, egy nyugdíjas fõorvos volt, és nem bántam meg. Egyetlen dokiról van csak negativ tapasztalatom, õ dr. Harsányi Lehel. 18 hetes genetikai uh-ot csinált, és egy paraszt volt. De õ az egyetlen, aki nekem unszimpi. Sok sikert!

Most költöztunk a nyolcadik kerületbe. 4 honapos terhes vagyok. Ki jó védőnő, orvos vagy melyik kórház a jó itt?

Legjobb válasz: Mindenképpen javaslom, hogy az Auróra utcai rendelõbe menj be, ott kérj idõpontot. Mindegyik orvos nagyon helyes és segítõkész. Védõnõt nem tudsz választani, azt a lakhelyeden illetékes fogja ellátni (utca-házszám alapján mondják meg, hogy kihez tartozol).

Mindenképpen javaslom, hogy az Auróra utcai rendelõbe menj be, ott kérj idõpontot. Mindegyik orvos nagyon helyes és segítõkész. Védõnõt nem tudsz választani, azt a lakhelyeden illetékes fogja ellátni (utca-házszám alapján mondják meg, hogy kihez tartozol).
Punkbuster csalónak minõsített és letiltott az összes punkbusteres szerverrõl.
cserélj cd keyt és jó lesz ha kell help xfirem geryy222


A Jó barátokban akkor kicsoda Phoebe vér szerinti apja, vagy ez nem derül ki? A 4. évadban se nagyon értem a tengerpartos részt.

Legjobb válasz: A tengerparton nem tudunk meg semmit az apjáról. Azt tudjuk meg, hogy ki Pheebs vérszerinti anyja. Késõbb megtudjuk hogy ki az apja. :) Sleepy girl sleepy girl why aren't you sleeping yet? :)

A tengerparton nem tudunk meg semmit az apjáról. Azt tudjuk meg, hogy ki Pheebs vérszerinti anyja. Késõbb megtudjuk hogy ki az apja. :) Sleepy girl sleepy girl why aren't you sleeping yet? :)
De kiderül, Phoebe nagyanyjánakl a temetésére eljön!
Frank
A kérdező hozzászólása: De akkor õ a vér szerinti?Lily, Phoebe és Frank együtt lógtak, Frank felcsinálta Phoebet, abból lettek az ikrek, aztán Phoebe lelépett és így Lily és Frank összeházasodtak??

Miért irja ezt ki? Payday 2. updatelom de a 4. updatenál ezt irja ki a rendszer nem találja a megadott fájlt meg ilyen baromságokat. És utánna amit tovább tennék updatokat nem jó.

Ugyan ezeket kiirja xdelta3: target windows checkslum mismatch: XD3:INVALID_INPUT

Legjobb válasz: meg kéne venni és nem lennének ilyen gondok..

meg kéne venni és nem lennének ilyen gondok..

Így vinném ma ki a 4 hónapos kislányomat, szerintetek jó?

Kb. 17 fok van,adnék rá egy rövid ujjú bodyt,hosszú ujjú felsőt,pulcsit, kis kabátot, harisnyát,nadrágot,kis cipót,és bele a babát egy kocsizsákba plusz sapi,pléd

Legjobb válasz: Szerintem elég egy body, pulcsi, hari, naci, kabi, sapi, cipõ és pléd!

Szerintem elég egy body, pulcsi, hari, naci, kabi, sapi, cipõ és pléd!
A kérdező hozzászólása: Akkor a zsák nem kell?
Zsák talán nem, de azért a biztonság kedvéért vigyél magaddal egy kis takarót. Nálunk is 17 fok körül van, viszont eléggé fúj a szél. Mikor elmegy a nap, kifejezetten hûvös.
Én ezt adtam a 7 hónapos lányomra: R.Body, H.felsõ, vékony kiskabát, harisnya, nadrág, cipõ(R-rövidujju, H-hosszujju)
4 hós babámra adtam tegnap 17 fokban egy r.ujju body, hosszu ujju felso, vékony. kapucnis pulover, kord nadrag, 2 zokni, pamutsapi. Kerdezõ ne öltözesd túl, mert visszájára sülhet el a dolog.. Csak joindulatbol irom, hogy a babákra eggyel több réteg kell csak mint nekünk. persze a szél közvetlenül nem jó ha mondjuk felcsúszik a pulcsi és a derekát éri, de gondolom babakocsiban viszed. En kengurubann vittem, az a hátánál védte, elölröl meg én. sajnos pont most 1 hete történt az ismrertségi körömben hogy tüdõgyuszit kapott a 7 hónapos gyerek mert az anyja nagyon felöltöztette mindig, a lakásban is meleget csinált amikor meg a jobb idõben kivitte kevesebb ruciban, másnapra tüdõgyuszi, kórház...

Ki tud Egy jó szolárium helyet a 20 kerületben vagy a 4 kerületben?

érlet árral együtt , + ami jó is +cím ( a csoki csöves nem jött be ) köszi el?re is

Legjobb válasz: én a 6. kerületbe tudok az viszont nagyon jó 10 perc után már gyönyörû színem lett!http://www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/prestige-ergoline-sola..

én a 6. kerületbe tudok az viszont nagyon jó 10 perc után már gyönyörû színem lett!http://www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/prestige-ergoline-sola..
Bob Marley -.-"
Copy Con.(:(L)
Ladánybene 27 copy con bob marley ire maffia Ce'anne Jr brown connections mc pita ramos king wellowman mammazita stb...
Gyorsteszt? Vettek vért?
te vagy az aki minden 7en feltesz egy aids-es kérdést?
A kérdező hozzászólása: Igen, vettek vért. És nem én vagyok, aki minden héten feletsz egy kérdést.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!