Találatok a következő kifejezésre: Ki jó a (2338 db)

Szükséges? Kell a napirend? Kinek jó, a babának vagy a mamának? 6hónapos babának már ki kellett volna alakítani?

Legjobb válasz: elméletileg ki kellett volna,de ez nálam sem így megy.Ahogy mi sem tudunk minden nap adott idõben csinálni dolgokat,úgy szerintem egy ilyen pici babánál sem kell erõltetni,majd kialakul nála szép lassan.Nekem akkor alszik a lányom,ha álmos,akkor eszik ha éhes (5 hónapos).Nem erõltetem,mert ha pl. melegebb van,kevesebbet eszik,vagy ha sokat forgolódik,játszik,akkor hamarabb elfárad és többet alszik. Szerintem ez csak az anyának jó,mert így jobban be tudja osztani a napot.

elméletileg ki kellett volna, de ez nálam sem így megy.Ahogy mi sem tudunk minden nap adott idõben csinálni dolgokat, úgy szerintem egy ilyen pici babánál sem kell erõltetni, majd kialakul nála szép lassan.Nekem akkor alszik a lányom, ha álmos, akkor eszik ha éhes (5 hónapos).Nem erõltetem, mert ha pl. melegebb van, kevesebbet eszik, vagy ha sokat forgolódik, játszik, akkor hamarabb elfárad és többet alszik. Szerintem ez csak az anyának jó, mert így jobban be tudja osztani a napot.
Ilyen pici korban az anyának jó, de nagyobb gyermeknek viszont nagyon nagy biztonságérzetet nyújt. Tudja, mikor mi következik, mire számíthat. Késõbb fontosabb lesz.
Mindkettõnek jó. Az anyának érthetõen, a gyermeknek pedig ez is hozzájárul a biztonságérzete kialakulásához. Azonkívül felkészíti a további életében jelenlevõ dolgokra bölcsõde - óvoda stb. De most még a bizt.érz. a cél, az, hogy elhelyezze magát a világban, tudja mi hogy van, mi után mi következik.
Kialakul az magától!Értem ezalatt, mikor eszik, mikor alszik, mikor fürdik... stb Mindkettõtöknek jó lesz! Szerintem ez már nálatok is megvan...
Szerintem szükséges, sõt nagyon fontos!!! Nem az anyának hanem a gyermeknek!! Nagy biztonságérzetet ad, h akárhol vagytok, akkor is mindig megvan h mikor eszik és mikor alszik, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz az élete!!!
A kérdező hozzászólása: öcsémékrõl van szó, kislányukkal a mai napig nemtudnak "napirendre"térni.vagy nem akarnak.szerintem is jó lenne, ha kialakítanák, a felesége még délben sem tudja mi lesz a következõ lépés.pedig azért szerintem egy féléves gyereknél már tudni illene.
12:29-es vagyok újra. Nem feltétel, hogy ez órára pontosan legyen, de a napszak stimmeljen. Nálunk pl. reggel cicivel kelünk, délelõtt tízórai van, meg alvás, délben ebéd, délután megint egy alvás, meg uzsonna, este fürdés, cici, alvás... 8 hós baba anyukája
Nekem nagyon jó babám van, és már kb 2 hónapos korától van napirendünk. Persze mindig változik, de nem sokat. Kicsi tolódások vannak. Ráadásul a mostani napirendet már vagy 2 hónapja tartjuk, és szerintem nagyon jó, és fontos is. 6hónapos baba anyukája
6 hónaposan még nem volt nekünk, nem lehetett nála semmit kiszámítani. 8 hósan már volt. én mondjuk törekedtem rá , de nagyon lassan alakult ki.

Mire jó, miért jó és KINEK jó a kincstári takarékjegy?

Legjobb válasz: Ez egy állampapír típus. megvásárlásával hitelt adsz az államnak, amit lejáratkor megkapsz kamatokkal, ez a jó neked. Közben az állam használja a pénzed, ez a jó neki.

Ez egy állampapír típus. megvásárlásával hitelt adsz az államnak, amit lejáratkor megkapsz kamatokkal, ez a jó neked. Közben az állam használja a pénzed, ez a jó neki.
A kérdező hozzászólása: Tudom mi ez, csak nem értem miért jó ez nekem. Ennyi erõvel le is köthetem a pénzemet a folyószámlámon. Azzal is tisztában vagyok hogy a kamatozása fix és így kisebb a kockázat. De a folyószámlán lekötött pénzemnek is fix a kamatozása. Miért érdemes kincstári takarékjegyet vennem? Ennek magasabb minden esetben a kamata, mint a folyószámlán lekötött összeg után járó kamat?
Van azért pár elõnye. Rövidtávú lekötéseknél jobb a kamata, és lejárat elõtt is eladható. Aztán ha értékpapír számládról részvényt(nagy kockázat) és állampapírt(pl. kamatozó kincstárjegyet) is veszel, akkor ha veszteséges a részvény, csak a kincstárjegy hozama-részvény vesztesége az az összeg amit le kell adóznod kamatadóként, ha viszont egy részét bankbetétbe helyezed a pénznek folyószámláról, egy részét részvénybe fekteted értékpapír számláról, akkor a lekötés teljes hozama után adózol, akkor is, ha a részvénnyel veszteséges vagy.
Thermaltake V sorozat
A kérdező hozzászólása: Azok sajnos nem tetszenek
Én is a te cipõdben járok, én a Thermaltake V4 Black Edition-t választom majd, annyira nem rossz kinézetû az a ház, de nagyon jó ár/érték arányban...
Sharkoon : 9-20 ezer között elég sok választékot kínál, hogy megtaláld a neked tetszõ és megfelelõ házat, ami persze az igényeidnek is megfelelhet. A jól kinézõ ház az ugye egyéntõl függ. Ha rövid távra gondolkozol (új gépnél cserélsz mindent) akkor célszerû nem túl drágát választani. pl. : Sharkoon Vaya http://www.220volt.hu/Sharkoon+Vaya+szamitogephaz+ablakos+fe.. Ha hosszabb távra akkor egy drágább modellt ajánlanék : Sharkoon Rex8 http://ipon.hu/webshop/product/sharkoon_rex8_value_fekete/29..
Gigabyte GZ G1 Plus


Sportolók! Olyan fülest szeretnék, ami nem esik ki, jó a basszusa, és starpabíró, mit ajánlotok?

Nem esik ki-nél arra gondolok hogy futás, torna közben sem kezd el mocorogni, nem ugrik ki a fülb?l. Lehet?leg bírja a gy?r?dést, ne legyen kontakthibás az els? hónapban.

Legjobb válasz: valami agybadugósat vegyél, azoknak jó a basszusuk nagyon. a Sennheiser-nek vannak direkt sportra szánt modelljei asszem, azok nagyon minõségûek és jól szólnak.

valami agybadugósat vegyél, azoknak jó a basszusuk nagyon. a Sennheiser-nek vannak direkt sportra szánt modelljei asszem, azok nagyon minõségûek és jól szólnak.
Én egy AKG in-ear fülest nyúztam 2 évig, bírta a sós izzadtságot meg mindent, nem esett ki soha, kis súlyú, szilikonos nagy szakadás álló kábellel. Végül saját hibámból én téptem ki az egyik kábeljét RIP :) Negatívum, hogy 9000 Ft volt, de a minõséget meg kell fizetni.
A kérdező hozzászólása: köszke

Kinek jó a közmunka!?

Mert hogy nekem nem az holt biztos! De szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

Legjobb válasz: Hát akkor mondd azt, hogy "csókolom, én többet nem jövök". Majd lesz más.

Hát akkor mondd azt, hogy "csókolom, én többet nem jövök". Majd lesz más.
62 ezer is több mint a semmi így neked is, mert ha nem lenne jó egyszerûen nem mennél be.
"most meg 62-ezerrel kiszúrják a szemem! " Nem kötelezõ a közmunka. Igaz, hogy akkor nem kapszz egy vasat sem, de legalább nem kell reggel felkelni.
A kormány foglalkoztatási statisztikáinak.
Gondolom annak, aki statisztikát akar vele javítani.
A statisztikáknak.
Nekem jó, ha felsöpröd elõttem az utcát. Ha már egyszer az én adómból tartanak el téged. Átlag napi négy órát dolgozok, hogy ne dögöljetek éhen, ne daráljon le a kapitalizmus. Na uccu söpörni!
Mivel, köz ezért a közösségnek!
A kérdező hozzászólása: Géplakatos vagyok. Eddig a Linamarnál dolgoztam mint szerelõ, de sajna szezonális meló volt úgyhogy vége. Aztán most behívtak közmunkára, mint gépkezelõ. Nem is ezzel van a gond, hanem a fizetéssel! Szerelõként kerestem: Netto: 119.600.-Ft-ot, most meg 62-ezerrel kiszúrják a szemem! # 2. Bocsika, de az utca felsöprögetése rád vár! "Na uccu söpörni!" XD.
Kinek jó? Hát mindenkinek, pl.jó Orbáncnak, jó a cséfalvay államtitkár et.nak, nagyon jó a fidess-nek, és nagyon jó a statisztikák javításához, hogy a tavasszal elmondhassa pártunk és kurmányunk, a ksh adatokra hivatkozvan, mintegy 150ez.fõvel nõtt a foglalkoztatottság, ennyivel dolgoznak többen, 2012-év végéhez képest, a munkaerõpiacon. A közmunkásoknak nem jó? Azok ott fognak megfagyni az út +árok szélen, a télen, de kit érdekel, az adófizetõket nem, az biztos. Egyébként innen üzenem nekik, hogy a közmunka már nem az õ adójukból van finanszirozva, hanem uniós fogl.i alapból, amelyet 27tagország adófizetõi fizettek be, és nem mink birka tudatlan magyarok.
Veres Attila László: "engem nem fog bedarálni a kapitalizmusod te lófasz mer én tuti nem soprom fel elõtted az utat ...Csak fizesd helyettem a szaros adódat ez adolgod :-) mit képzelsz te majom" :) ) Annyira tudtam h nem fogja kibírni, hogy ne írogasson privátot. Gondolom este felöntött a garatra a 62000-bõl. Még a közmunkát is vissza fogod sírni, te szánalomhegy!

Kire jó a tally weijl nadrág 32-es mérete?

Van itt valaki aki olyat hord?

Legjobb válasz: Én 34-esbe néha beszuszakolom magam, de igazából 36-ost hordok. És elég sovány vagyok. Kb. ilyen: http://www.pulsarmedia.eu/data/media/822/Thin%20Girl%201024X.. A 34-es még ennél is kisebb, szóval csak a tényleg nagyon extrán vékonyakra jó.

Én 34-esbe néha beszuszakolom magam, de igazából 36-ost hordok. És elég sovány vagyok. Kb. ilyen: http://www.pulsarmedia.eu/data/media/822/Thin%20Girl%201024X.. A 34-es még ennél is kisebb, szóval csak a tényleg nagyon extrán vékonyakra jó.
A kérdező hozzászólása: ügyes vagy!:) Egyébként a kérdést azért írtam ki, mert amikor új ruhákat hoznak, rengeteg 32es méretet látok. 2-3 nap múlva visszamegyek, és marad 1 vagy 2 db 32es méret. és azért utt (kisvároosi pláza) nem látok olyan vékony nõket/lányokat... de midegy is én iskolába vagyok, szal nem látom a boltot egész nap, csak hát fura nagyon.. :)
Hûû, én pont szombaton vettem 32-es Tally csõnadrágot, iszonyatosan boldog voltam, tavaly ilyenkor szinte ugyanezt a darabot 34-es méretben kellett megvennem, de mostanában már lecsúszott rólam. Azt hittem, hogy kinyúlt, de nem, tényleg 32-es kell, szóval borzasztóan boldog vagyok. 160 cm vagyok, és ma reggel 42.4-et mutatott mérleg, szóval megérte a sok kemény munka. Tényleg borzalmasan örülök.
Nekem elvileg 36-os a méretem, pedig a linkelt képnél is vékonyabb vagyok. Valamelyik boltban szerintem elszámozták/máshogy számozzák a ruhákat, vagy nem is tudom. :D
Én is 34-st hordok, de múltkor nem volt a kinézett nadrágból, csak 32-es. Gondoltam, nem lehet olyan kicsi, felpróbálom. Körülbelül a combom feléig jött fel, utána levenni is alig tudtam, pedig a 34-es egy kicsit nagy rám... Ezért nem is szeretek abba a boltba járni, extra mini méretek vannak, elhitetik velem, hogy kövér vagyok. :D 16/L
A kérdező hozzászólása: azért, mert az nagyon vékonykákra való. én 34est hordok, de a 2 méret közt nagy a külömbség sztem..
Én azt hordom, pont ma vettem egyet. :D Miért kérded??
A kérdező hozzászólása: aha. Amugy az a fura, h a 32es méret vékony, és nagyon hosszu a lábszára.
bocsi, "a 32-es még ennél is kisebb"
Én rengeteg vékony lányt látok : o

Ha erőből hasba vágnak egy lányt, az kinek jó? A csajnak, vagy annak aki üt?

Mostanában sok ilyen kérdés van, hogy pasim hasba akar vágni, meg ilyenek, és kérdezik, hogy mennyire fáj... Nekem nem fér a fejembe, ez kinek is jó? el nem tudnám képzelni, hogy a barátn?met, csak úgy gyomron vágom. Egyáltalán ezt szex közben csinálják, vagy helyette? Mi értelme ennek az egésznek?

Legjobb válasz: Én azt ütném meg erõbõl aki ilyet csinál

Én azt ütném meg erõbõl aki ilyet csinál
Hát errõl még nem is hallottam :D Engem már vágtak hasba jó párszor...de az edzésen volt, úgyhogy nem számít :) Jó érzésnek a közelébe sincs...
4. te egy idióta vagy..
Annyiból jó, hogy ha nem akar szopni, akkor jól erõsen gyomorszájba símítod, aztán meggörbül tõle, ráál a szája a farokszintre! Szado mazónál tudom csak elképzelni maximum, semmi más esetben nem.
Nem tudom, hogy kinek jó ez, de az biztos, hogy én kétszer akkorát ütnék vissza annak a beteg állatnak aki hasbavágna.
Sok elmebeteg írogat itt kérdéseket. Eleinte én is megdöbbentem az ilyen kérdéseken de mostmár csak átsiklok felette azzal hogy: na megint egy elmebeteg.
A kérdező hozzászólása: jó, hát végülis sok értelmes választ nem kaptam, nem lettem okosabb... na mindegy, azért én így is szeretlek titeket :D
Egy átlagos pasi nem nagyon tud megütni, mert kick-boxolok :D De mondjuk ha meg is próbálna ott verném szét helyben.
A kérdező hozzászólása: ugye? tiszta ökörség! egyszerûen nem fér a fejembe
Értelmes válasz, kedves kérdezõ: Mert tárgyként kezeli a csajt, és csak kihasználja. Ha egy férfi szereti a nõt, akkor nem az vágja hasba, hanem azt a férfit, aki rá mer nézni a nõjére. De ha csak egy ribit kefél, akkor "azért nem kár."

Kinek jó a letapadt hurut?

Legjobb válasz: Neked! :D

Neked! :D
A gyóccergyáraknak vazze!
A kérdező hozzászólása: nekem biztos nem xD

Ki jó a szexben?

Hallottam olyat hogy az jó az ágyba (férfi,nő) akinek: szőrös a hasa, természetes tejföl/platina szőke, vagy a tenyere hideg. Ezek az állítások igazak vagy hamisak? Lehet valóság alapja ezeknek? Ha tudtok ilyeneket akkor írjatok már léci!!

Legjobb válasz: Az a jó a sexben, akit kíván a másik fél, vagy olyan ügyesen b..sz, hogy a másik egy k..va nagyot élvez.

Az a jó a sexben, akit kíván a másik fél, vagy olyan ügyesen b..sz, hogy a másik egy k..va nagyot élvez.
Szõrös a hasam, barna hajú vagyok és nem hideg a tenyerem, még is ku*va jó vagyok.
nekem nem olyan szõrös a hasam... nem hideg a tenyerem és nem is izzad barna hajam van és azt mondják jó vagyok 19/f
Mind igaz rám és valóban egy csõd vagyok az ágyban...egy csõdör:D
én úgy tudom, h az jó az ágyban, akinek banán volt a jele az óvodában.
Egyszeru: az a jo az agyban aki ki tudja elegiteni a partneret. De sajnos mindenkit maskent kell kielegiteni. Sajnos a kerdes tul altalanos ezert nem tudok valaszolni ra.
Teljesen mindegy, hogy milyen kinézetû. Lehet, ilyen-olyan szõrös. hideg-meleg kezû. A lényeg, hogy figyeljen a partnerére az ágyban, és ne csak magával legyen elfoglalva. Így biztos, hogy jó lesz a szex. Szerény véleményem, 38 éves tapasztalattal a hátam mögött.

Kinek jó a kickbox?

Lassan 1 éve aikidozom de mivel nem gyakorlunk az edzésen ütést meg rúgást ezért elszeretnék kezdeni kickboxolni vagy boxolni. Körülbelül 50kg vagyok és 160cm 16 évesen szóval nem vagyok nagydarab. Ajánljátok így is a kickboxot? Vagy mit kéne elkezdenem? Kickbox edzésen kötelező ringbe szállni egy másik ellen? köszi előre is

Legjobb válasz: Nem kötelezõ, de ha nem gyakorlod másik fél ellen, akkor nem ér semmit.Sem reflexed, sem a védekezõ/támadóképességed nem fejlõdik kellõképp, úgyhogy kell a sparring. Elõször is mi a célod?Verekedni akarsz 'megtanulni', vagy hobbi gyanánt szeretnéd ûzni? Amúgy, mivel alacsony vagy, ezért inkább a Karate-t választanám, mégpedig az okból, hogy 160 cm-es magassággal nem fogsz tudni magasra rúgni, és az ütéstávolságod is rövid, ami nehézséget okozna. A Karate meg sokkal inkább összpontosít arra, hogy az ütések, rúgások nagyon kis távolságokon belül érjenek 'célt', ugyebár a Karate-t Japánban fejlesztették ki, õk meg alacsonyak ugyebár, tehát ezt javaslom, sokkal jobban passzolna hozzád, meg persze nem az a cél, hogy hülyére verd a másikat. Remélem segítettem.

Nem kötelezõ, de ha nem gyakorlod másik fél ellen, akkor nem ér semmit.Sem reflexed, sem a védekezõ/támadóképességed nem fejlõdik kellõképp, úgyhogy kell a sparring. Elõször is mi a célod?Verekedni akarsz 'megtanulni', vagy hobbi gyanánt szeretnéd ûzni? Amúgy, mivel alacsony vagy, ezért inkább a Karate-t választanám, mégpedig az okból, hogy 160 cm-es magassággal nem fogsz tudni magasra rúgni, és az ütéstávolságod is rövid, ami nehézséget okozna. A Karate meg sokkal inkább összpontosít arra, hogy az ütések, rúgások nagyon kis távolságokon belül érjenek 'célt', ugyebár a Karate-t Japánban fejlesztették ki, õk meg alacsonyak ugyebár, tehát ezt javaslom, sokkal jobban passzolna hozzád, meg persze nem az a cél, hogy hülyére verd a másikat. Remélem segítettem.
An itt hüyeség, látom. A Karate nemjapánban fejlõdött ki, hanem Okinawa szigetén, ami valójában egy kultúrális és gazdasági csatorna kína és japán között. A karate alapja a kínai kung fu és kempo. Az Okinawán sok kínai ember élt tõlük tanultak ökölharcot a japánok. A "Kara Te" eredeti jelentés "Kínai Kéz" volt, szóval ennyit arról, hogy a japánok fejlesztették ki. A Kick Box pedig a Karatéból lett kifejlesztve (karöltve a Kung Fu-val és Tae Kwon Do-val) szóval semmivel sem lenne jobb, h karatéznál Kick Box helyett. Ha már annyira akarsz ütni meg rúgni is, akkor járj Ju Jitsu-ra. Abból fejlõdött ki az Aikido és a Judo, na meg ott tanulsz ütést és rúgást is...
A kérdező hozzászólása: Nem akarok karatezni, se Jiu jutsuzni mivel mar elkezdtem az aikidot. A karate meg szimplan nem jon be.
Én mindenképp ajánlanám a Kick-Boxot, a karaténál szerintem sokkal jobb. Nem kötelezõ ringbe szállni, de ajánlott.
Mindegy menj kickboxra én ismerek olyan kis kickboxost aki elég ütõképes igaz lecsapnám, de csak azért mert én kung fu-zom és birkóztam is. De ha mész kickboxra akkor ring is ajánlott mert anélkül az semmi ringbe gyûjtöd a tapasztalatot. Egyébként karate is lehet jó mindkettõt próbáld ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!