Találatok a következő kifejezésre: Ki jó Vácon (7 db)

Ki szült Vácon, a Gyurkovics Istvánnal!? Kénytelen vok Sajna Vácra járni, páran mondták, hogy ö jó orvos! Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: szia! Nagyon jó dokik vannak Vácon, az intézmény a "bababarát kórház" címre pályázik.

szia! Nagyon jó dokik vannak Vácon, az intézmény a "bababarát kórház" címre pályázik.
Keresztlányom nála született, a szülés rendben ment, nagyon kedves volt. Én voltam nála párszor nõgyógyászati ügyben, nem találtam elég körültekintõnek... Mondjuk ez 7-8 éve volt, azóta máshoz járok.
Szia! Én Dr.Dubecz Dánielt ismerem Vácon. Sokáig hozzá jártam a magánrendelõjébe, de mióta babát várok egyszerûbb a lakóhelyemen, Budapesten, orvoshoz menni. Én nagyon elégedett voltam vele, sajnálom, hogy olyan messze van és mást kellett választanom!
Szia! Bocsi: Gyurkovics dr-t nem ismerem, nem hallottam róla se jót, se rosszat:) Bényi doktorról rosszakat hallottam és tapasztaltam( a húgom nála szült, majdnem ottmaradtak a szülõágyon:( ) Szanyiszló Zsoltról hallottam nagyon sok jót. Nekem még Félix doktor is nagyon szimpatikus volt, az én orvosom 1x Õt kérte meg, hogy amíg nincs bent "nézzen" rám:) nagyon kedves, figyelmes orvosnak tartom:) Én áprilisban szültem Dubecz doktornál. CSAK JÓT TUDOK róla mondani(lelkiismeretes, kedves, megbízható). Szülésznõt is fogadtam, Kiskuti Noémit.Róla is csak JÓKAT tudok mondani. Végig mellettem volt, kedves, precíz, megbízható. Én Õket tartom a legjobbnak:) :) BOCSI, HA NEM TUDTAM SEGÍTENI! Boldog babavárást:)
Nagyon kedves és nyugodt ember. Én már többször voltam nála.
Sziasztok, én a fiatalabb Gyurkovicshoz kerültem mikor 22hetesen megindult a szülés, nem Vácon volt dokim, nem odajártam kórházba, csak ilyen helyzetbe a legközelebbi a legjobb megoldás, a doki nagyon segítõkész aranyos volt, nyugtatott, sajnos a baba már nem élt, 3napig benn voltam, mindig nap bejött hozzám többször, pedig 1ft ot sem kapott, szerintem nagyon jó doki,

Ki jó szülésznő Vácon?

Szeretnék szülészn?t fogadni, de sajnos nem ismerek senkit.

Legjobb válasz: Szia! Én is Vácon szültem. A szülésznõm Kiskuti Noémi volt. (a hugomnak és a sógornõmnek is)Tiszta szívbõl tudom ajánlani, nagyon kedves, aranyos és érti a dolgát. Mindenben segítségemre volt, bármikor hívhattam, mindig eltudtam érni!!! csak ajánlani tudom:) Boldog babavárást! Könnyû, szép szülést:)

Szia! Én is Vácon szültem. A szülésznõm Kiskuti Noémi volt. (a hugomnak és a sógornõmnek is)Tiszta szívbõl tudom ajánlani, nagyon kedves, aranyos és érti a dolgát. Mindenben segítségemre volt, bármikor hívhattam, mindig eltudtam érni!!! csak ajánlani tudom:) Boldog babavárást! Könnyû, szép szülést:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Már többen ajánlották.Döntöttem, õt szeretném felkérni. Meg tudnád nekem adni priviben az elérhetõségét? Nagyon megköszönném.

Vácon ki jó szülésznő?

Legjobb válasz: Dícsérik Bényit,Feketét,Kondért,Szaniszlót,Gyurkovicsot.Ez utóbbit és Kondért ismerem személyesen is.Ha választhatok inkább Kondér,Gyurkovics nekem nem szimpatikus.Szaiszló nagyon pénztárca barát,mert még csak fiatal doki,és nincs magánrendelõ stb,és ha adsz adsz,ha meg nem akkor nem adsz típus.Fekete a fõorvos.Bényirõl meg tényleg csupa jót hallottam.

Dícsérik Bényit, Feketét, Kondért, Szaniszlót, Gyurkovicsot.Ez utóbbit és Kondért ismerem személyesen is.Ha választhatok inkább Kondér, Gyurkovics nekem nem szimpatikus.Szaiszló nagyon pénztárca barát, mert még csak fiatal doki, és nincs magánrendelõ stb, és ha adsz adsz, ha meg nem akkor nem adsz típus.Fekete a fõorvos.Bényirõl meg tényleg csupa jót hallottam.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ezek szülészek.....:) Én szülészNÕre gondoltam!
Kiskuti Noémi( a Kiskuti nem biztos, de Noémi a második neve az tuti)
Farkas Anita (Fáni).Nagyon jó, én nála szültem tavaly.


Dr Dubecz Dániel- õ a Nyírõböl jött Vácra a meddõségi centrumból

Váci nőgyógyászok? Ki a jó, és árban is megfelelő?

Nemsokára tervezzük a kistestvért, és én Pesten szültem, de májusban ide költöztünk, szóval érdekl?dnék az orvosok fel?l, hogy kit tartotok jónak, és árban is megfelel?. Köszönöm!

Legjobb válasz: Bényi Béla nagyon jó nõgyógyász, ajánlom neked. Bár a legutóbbi ulrahangnál a popómba nyúlt és az nagyon nem tetszett.

Bényi Béla nagyon jó nõgyógyász, ajánlom neked. Bár a legutóbbi ulrahangnál a popómba nyúlt és az nagyon nem tetszett.
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszönöm a választ......Hát hogy sikerült neki oda nyúlni, jujj.... nem is értem. Nõvérem is nála szülte mindhárom kicsijét, õ is azt mondta hogy jó orvos, azonban az utolsó szülésnél komplikáció merült fel, amit alig tudott megoldani, és sajnos nekem sem volt egyszerû az elsõ szülésem, ezért kicsit félek tõle!!! De azért még várom a válaszokat!!! Köszönöm!

Ki volt már Vácon szülésfelkészítőn? Jó? Megéri elmenni?

Legjobb válasz: elmentem, megérte, jó volt, válaszoltak a kérdésekre, és megmutatták a szülõszobát is, plusz a szoptatásról néztünk videót. Csak leírtam, ha valaki valaha megnézi a kérdést:)

A kérdező hozzászólása: elmentem, megérte, jó volt, válaszoltak a kérdésekre, és megmutatták a szülõszobát is, plusz a szoptatásról néztünk videót. Csak leírtam, ha valaki valaha megnézi a kérdést:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!