Találatok a következő kifejezésre: Ki jó Miskolcon (17 db)

Ki jó nőgyógyászt BAZ megyében ill. Miskolcon?

Legjobb válasz: Nem tudom milyen orvos érdekel, és mi okból.De én nagyon tudnám neked ajánlani Miskolcon Dr.Bikki Bélát.Most épp hozzá járok, igaz õ magánorvos, de kedves és nagyon ügyes.Írj, ha kérdésed van róla. [email protected]

Nem tudom milyen orvos érdekel, és mi okból.De én nagyon tudnám neked ajánlani Miskolcon Dr.Bikki Bélát.Most épp hozzá járok, igaz õ magánorvos, de kedves és nagyon ügyes.Írj, ha kérdésed van róla. [email protected]
Pázsit Emese
Dr.Vreczenár László Semmelweis

Kihez menjek? Miskolcon keresek jó nőgyógyászt (magánt), lehetőleg aki a Semmelweisben szülész.

A megyei kórházhoz tartozom körzetileg, de én oda még egyszer be nem teszem a lábam. De szeretnék szülni majd 2-3 év múlva, így egy olyan nődokit keresek, akihez most mehetnék magánba, ha pedig babát vállalunk, akkor a Semmelweisben hozhatom majd világra. Kit ajánlanátok?

Legjobb válasz: Én Dr. Sikó Lászlóról tudok, de még nem jártam nála. A Búzatér mögött van rendelõje (van honlapja is).

Én Dr. Sikó Lászlóról tudok, de még nem jártam nála. A Búzatér mögött van rendelõje (van honlapja is).

Miskolcon ki jó nőgyógyász?

Aki nem pénzéhes...és anélkül is megvizsgál?

Legjobb válasz: Bárki megvizsgál, akihez mész (csak a magánrendelésen kell fizetned). Viszont úgy tudom, mindenhol be kell jelentkezni elõre. Nem emlékszem már, hogy hívják a dokit, akinél voltam és jófej volt, de az tuti, hogy szerda délelõtt rendel a MÁV rendelõben. Neked viszont lehet, hogy gyermeknõgyógyászatra kellene még menned.

Bárki megvizsgál, akihez mész (csak a magánrendelésen kell fizetned). Viszont úgy tudom, mindenhol be kell jelentkezni elõre. Nem emlékszem már, hogy hívják a dokit, akinél voltam és jófej volt, de az tuti, hogy szerda délelõtt rendel a MÁV rendelõben. Neked viszont lehet, hogy gyermeknõgyógyászatra kellene még menned.
Van egy nõ a Kiliánnál, nagyon aranyos, és nagyon rendes, mikor még ott laktam hozzá jártam, és volt, hogy csak a kedvemért bejött vasárnap, mert nagyon rossz volt a helyzet.Viszont õ magán nõgyógyász, de tényleg nagyon jó!A nevére nem emlékszem pontosan, de hátha megtalálom... 23L


Ki jó műszempillás Miskolcon? Tartós szempillát szeretnék.

Légyszi írjatok címet, vagy az is elég ha betájoljátok, (Pl. Szemerén a falánk Fanny felett) ÁRAT(!!!), és tapasztalatot vele kapcs. Köszönöm!

Ki jó műkörmös Miskolcon?

(vmi barátságos áron, eddig akiknél voltam mindig drágán csinálták meg és elég rosszul. )

Legjobb válasz: Akkor Barcikán ajánlanám neked File Julcsit,Kocsik Szabinát,Mármarosi Vivient és Dorkényi Ildikót...

Julcsi drága(3950 porcelán)de gyors, háromnegyed óra alatt van kész. Ildikó lassabb (2 óra)és talán 2500. Vivien gyors és 3500.
Akkor Barcikán ajánlanám neked File Julcsit, Kocsik Szabinát, Mármarosi Vivient és Dorkényi Ildikót...
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm!!!! Rendes vagy!!:D:D:DD
KÖRÖMSTÚDIÓ Miskolc, Széchenyi u. 64. 1. emelet (a skálánál) 0630/ 727 3293
Juhos Dóri miskolcon dolgozik, 2500ért, szerintem eléggé barátságos ár. [email protected] az emailje
3200 tipes és 4200 az épített, azt hiszem
A kérdező hozzászólása: Ez drága??
Kazincbarcika neked már messze van??? Mert ott tudok egy két jó embert...
A kérdező hozzászólása: És nem mennyiért dolgoznak kb???
A kérdező hozzászólása: Nincs messze!!
Mûkörmös vagyok és elmondanám hogy 2500 az annyira olcsó hogy éhen halni is kevés...gondold már át hogy anyagköltségre mennyit kell költeni pláne ha nem valami olcsó gagyi anyaggal dolgozik az emeber. Neked drága 3600 porcelánért körömért??Nem vagy tisztában az anyag árakkal. PErsze lehet csináltatni körmöt 2000 Ft ért is de az olyan is :S Persze pénztárcához és fizetéshez mérve kienk mi a drága.De ha valaki már ízléses precíz mûkörömre vágyik nem valami mázas maszlagra akkor nehogy már drága legyen 4000 Ft.

Miskolc Kazincbarcikán ki tudd jó tetoválót aki nem üzletbe csinálja?

Legjobb válasz: Én tudok egy nagyon jót Miskolcon. Engem is õ tetovál.

Én tudok egy nagyon jót Miskolcon. Engem is õ tetovál.

Ki, kit tud ajánlani Miskolcon JÓ nőgyógyászt?

Mág nem voltam n?gyógyászaton eddig s egy jó n?gyógyászt keresek !? Aki tud segitsen! el?re is Köszönöm!

Legjobb válasz: Steinhoffer doktorúr,Semmelweisben rendel,meg van magánredelõje is ahogy a villanyrendõrtõl jössz fehérholló gyógyszertár fele,kb félúton,jobboldalt ennyire normális nõgyógyásszal még nem találkoztam semmelweisben ingyen van,menj be hozzá,kérdezd ki...utána ha gondolod mehetsz hozzá magánrendelésre is,de õ tipikusan az az orvos,aki ugyanugy viselkedik a fizetõs és a nemfizetõs betegeivel

Steinhoffer doktorúr, Semmelweisben rendel, meg van magánredelõje is ahogy a villanyrendõrtõl jössz fehérholló gyógyszertár fele, kb félúton, jobboldalt ennyire normális nõgyógyásszal még nem találkoztam semmelweisben ingyen van, menj be hozzá, kérdezd ki...utána ha gondolod mehetsz hozzá magánrendelésre is, de õ tipikusan az az orvos, aki ugyanugy viselkedik a fizetõs és a nemfizetõs betegeivel
dr. gubás péter
Dr. Szemán György
Én is dr. Gubás Pétert ajánlom. Nagyon lelkiismeretes, jó doki.
Dr. Szemán György, egyéni stílusa van, de jó fej és alapos.
dr. Cziáky Tamás

Jó nőgyógyász Miskolcon a Semmelweisben - kit javasoltok?

Legjobb válasz: Szinte egyforma mind! Kinek milyen tapasztalata volt attól fog függeni a döntésed? Mindegyiknek csak a pénzed kell. És azért mindenre képesek!

Szinte egyforma mind! Kinek milyen tapasztalata volt attól fog függeni a döntésed? Mindegyiknek csak a pénzed kell. És azért mindenre képesek!
Tiszaújvárosban Dr. Kovács Ágnes. :)
Miskolcon Dr. Mislay Mária. A Vologda városrésznél rendel, nagyon kedves, korrekt, a vizitekért nem kell fizetni (tehát amikor csak megnézi hogy minden oké-e, de nem csinál semmit), és a beavatkozásokra (tömés, pótlás) is egy év garancia van (tehát ha egy éven belül tönkremegy amit csinált, akkor megcsinálja újra ingyen). Én nagyon szeretem, az egész családunk hozzá jár, de összesen szerintem nem hagytunk még ott 20 ezernél többet, pedig volt tömés, letört fogdarab, fogkõ egy jó pár év alatt. csak javasolni tudom. :)
Én a párom édesanyját ajánlanám, Almásiné Dr.Kovács Ágnesnek hívják, Tiszaújvárosban van magánrendelõje.
2-es vagyok. Miskolcon még ifj. Wopera Lászlót is tudom ajánlani, a Villanyrendõrnél rendel. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!