Találatok a következő kifejezésre: Ki jó Budapesten, (81 db)

Ki jó fodrász Budapesten?

Egy nagyon jó fodrászra lenne szükségem. Elegem van már h tök sok id? alatt megnövesztem a hajam, elmegyek fodrászhoz és hiába mondom h a hossza maradjon csak legyen valami formája mindig egy csomót levágnak belöle söt az utobbi még meg is ritkitotta amitöl hülyét kapok mert igy is elég vékonyszálú a hajam, Tehát olyan fodrászt keresek aki tudja h mennyi az az 1-2 centi és akivel lehet beszélgetni elötte nem csak nekiesik a hajamnak, vannak jo ötleteim tudja mi áll jol az embernek és meg is valósitsa. Nem olyat szeretnék aki olyan frizurát vág ami a divatlapokban tökéletesen megállja a helyét mert olyan már volt pár, nekem a hétköznapokra kellene egy viszonylak könnyen kezelhetö hosszu frizura ami jol is áll.Légyszi segitsetek ha tudtok ajánlani valakit:) Köszi:)

Legjobb válasz: Újpesten, az Aschner Lipót téren van egy nagyon jó stúdió, rendes, tehetséges fodrászok dolgoznak ott. Az árfekvése sajna nekem nem vált be, de csakis ezért váltottam szalont...:( Itt a link, remélem, ki tudod õket próbálni : http://www.kiss-studio.hu/fodraszat.html

Újpesten, az Aschner Lipót téren van egy nagyon jó stúdió, rendes, tehetséges fodrászok dolgoznak ott. Az árfekvése sajna nekem nem vált be, de csakis ezért váltottam szalont...:( Itt a link, remélem, ki tudod õket próbálni : http://www.kiss-studio.hu/fodraszat.html
Szerintem nagyon jó fodrász a 14.kerületben Németh Mónika. A baráromnak és nekem is mindig szuper hajat vág. :) Sok helyre jártam már de mindig elcseszték a hajam.Nagyon örülök hogy végre kiköthettem egy állandó fodrásznál.
ja és az infók: nemethhajstudio.hu

Próbáltátok már a "Belső gyermek terápiát"? Ha igen, milyenek a tapasztalatok, kit ajánlotok Budapesten? Pánikbetegségre jó lehet?

Legjobb válasz: Nem jó. Sokkal inkább a pszichoterápia lenne jó. Egyes kutatások azt mutatják, hogy a pánikbetegséget a szerotonin hormont felvevõ receptorok csökkent mûködése okozza. Ha jól tudom, erre vannak a gyógyszerek.

Nem jó. Sokkal inkább a pszichoterápia lenne jó. Egyes kutatások azt mutatják, hogy a pánikbetegséget a szerotonin hormont felvevõ receptorok csökkent mûködése okozza. Ha jól tudom, erre vannak a gyógyszerek.

Ki jó fogorvos Budapesten?

Az árak is érdekelnének.

Legjobb válasz: Dr. Lukács László nagyon jó orvos, emellett jó fej is. www.salodental.hu (itt az árakat is megtalálod)

Dr. Lukács László nagyon jó orvos, emellett jó fej is. http://www.salodental.hu (itt az árakat is megtalálod)

Ki JÓ FOGORVOS Budapesten?

Jó, lelkiismeretes fogorvost keresek, kihez nyugodtan elmehetek. Kerületis és magán egyaránt érdekel. Utóbbi kategóriában relatív megfizethet? áron.

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom voltál-e azóta, de õt tudom neked ajánlani. Nem drága, kedves, türelmes, jó ember. http://www.lakidoki.hu/

Szia! Nem tudom voltál-e azóta, de õt tudom neked ajánlani. Nem drága, kedves, türelmes, jó ember. http://www.lakidoki.hu/

Ki tud Budapesten jó, megbízható bőrgyógyászt ajánlani?

Ahol nem 10000 Ft egy vizit. Els?sorban körömgomba és szemölcsök miatt lenne szükségem a segítségére.

Legjobb válasz: Én dr Dobray Máriát ajánlom, a 11.-kerületben sztk-s orvos, de van magánrendelése is. Magánrendelésen asszem 8000ft az elsõ vizit, utána 4000, ha rákeresel a nevére, akkor megtalálod sztem, de ha jó a nem magán (nemhiszem, hogy ott kevésbbé foglalkozna a betegekkel), akkor itt a link: http://www.gyogyir11.hu/szakrendelesek_es_gondozok_felnott.p.. Nekem pattanásim voltak és õ volt az, aki nem kenceficéket írt rá, hanem elküldött vérvételre, meg egy csomó kivizsgálásra, hogy a belsõ okokat kiderítse... Elõtte egy másik bõrgyógyász kb kiröhögött, hogy biztos nem megfelelõ arclemosót használok, meg zsíros a bõröm, biztos azért van, közben valójában vesegyulladásom volt...

Én dr Dobray Máriát ajánlom, a 11.-kerületben sztk-s orvos, de van magánrendelése is. Magánrendelésen asszem 8000ft az elsõ vizit, utána 4000, ha rákeresel a nevére, akkor megtalálod sztem, de ha jó a nem magán (nemhiszem, hogy ott kevésbbé foglalkozna a betegekkel), akkor itt a link: http://www.gyogyir11.hu/szakrendelesek_es_gondozok_felnott.p.. Nekem pattanásim voltak és õ volt az, aki nem kenceficéket írt rá, hanem elküldött vérvételre, meg egy csomó kivizsgálásra, hogy a belsõ okokat kiderítse... Elõtte egy másik bõrgyógyász kb kiröhögött, hogy biztos nem megfelelõ arclemosót használok, meg zsíros a bõröm, biztos azért van, közben valójában vesegyulladásom volt...
Felejtsétek el ezt a Dobrayit, egy kinövést hónapokig nem kezelt, mert nyár jön, beizzad stb. s az csak úgy is egy sima szemölcs, majd amikor már bevérzett, hónapokig fagyasztgatta. De az eredménytelenség nem vette el a kedvét, vagy hogy valami alaposabb vizsgálatot csináljon. Így aztán a romló helyzet miatt magánklinikán, másik dokinál lemetszés, kiégetés, szövettan: rák. Na ennyit a Dobray doktornõrõl ... felejtõs!

Ki jó nőgyógyászt Budapesten?

Fogamzásgátlót szertnék iratni,kedves megbízható n?gyógyászhoz szeretnék menni.Ha lehet n? legyen!Kit ajánlanátok?

Legjobb válasz: Nõt nem tudok, férfit tudok ajánlani, aki nagyon jó, és megbízható, és rendes, alapos, kiváló orvos. A Podmaniczky utcai MÁV rendelõintézetben praktizál (anyukámnak az életét mentette meg, amikor öcsém születése után 40%-os vérmérgezéssel visszakerült a kórházba, mert a szülészorvos - aki egy doktornõ volt - elszúrta, ez talán jelent valamit), a fia a szülészeten dolgozik, szintén nõgyógyász, idõsebb Dr. Kelemen Csaba (a fia ifjabb Dr. Kelemen Csaba).

Nõt nem tudok, férfit tudok ajánlani, aki nagyon jó, és megbízható, és rendes, alapos, kiváló orvos. A Podmaniczky utcai MÁV rendelõintézetben praktizál (anyukámnak az életét mentette meg, amikor öcsém születése után 40%-os vérmérgezéssel visszakerült a kórházba, mert a szülészorvos - aki egy doktornõ volt - elszúrta, ez talán jelent valamit), a fia a szülészeten dolgozik, szintén nõgyógyász, idõsebb Dr. Kelemen Csaba (a fia ifjabb Dr. Kelemen Csaba).
Egy nõ nõgyógyász sokkal kegyetlenebb, mint egy férfi- hidd el, tapasztalat. Dr. Panyi Mihály- Péterfy Sándor utcai kórház
Ne hari, hogy offolok, de lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban (mivel ti pesten laktok). Szóval én Dunaharasztin lakok, és a szigetszentmiklósi rendelõintézethez tartozom területileg, oda is járok nõgyõgyászhoz. De ha pestre szeretnék pl. kórházba, amit írtatok, akkor fizetnem kell, vagy egyáltalán nem is fogadnak, mert nem vagyok pesti? Köszi a választ :)
Pesten is ellátnak, szabad orvosválasztás van. Egyik nagynénémnek pesti a háziorvosa, miután leköltözött Pestrõl Siófokra, utána is felutazott a pesti dokihoz. Csak sürgõsségi esetben van az, hogy az ügyeletes körzethez visznek, egyébként te dönthetsz. Ha Amerikában akarod kezeltetni magad, azt is megteheted, ha van rá. :-)
Köszi :)

Ki jo szajsebesz Budapesten? Betort bolcsessegfogrol van szo, ami nem faj, de jobb nem megvarni. Boditasban vegeznek ilyet?

Legjobb válasz: Sajnos jo szajsebesz ismerosom nincs, de ha meg akarod kimelni magad egy kellemetlen elmenytol, akkor a Maria utcaba semmikepp se menj!

Sajnos jo szajsebesz ismerosom nincs, de ha meg akarod kimelni magad egy kellemetlen elmenytol, akkor a Maria utcaba semmikepp se menj!
Szia! Monoron rendel egy jó szájsebész, a neve: dr Urbán Gábor +36 (30) 249 4404 a száma, és szolnokon is rendel. Kedves és jó munkát végez. Ha gondolod, keresd meg. E-mail: [email protected]
http://www.orvoskatalogus.hu/index.php?lap=lista&szakma_id=3 itt még több infó Urbán Gáborról.
Most látom, vmiért nem kaptad meg a válaszom. Üllõi út, Tálos Mariann, altatásban is csinálja, nagyon jó! 3 éves korom óta Õ kezel (bölcsességfogas sztorim is volt már).Ma 24 vagyok. Roppant mód kedves. Ha érdekel, írj priviben, megadom az elérhetõségeket.
bocsi, utsó válaszoló -> Üllõi 14 (Kálvin tér)

Ki jó orvos a Péterfyben, budapesten, és mennyibe kerül?

a mostaninál nem fogok tudni szülni úgy néz ki, nincs szülészetük, ezért keresek másik orvost. a péterfy aránylag közel van hozzám, remélem tud valaki jó orvost ott.

Legjobb válasz: Dr. Timmermann Gábor!!! www.timmermann.hu (nézd meg) Én is odamegyek, a barátnõ ott szült, és nagyon jó!

Dr. Timmermann Gábor!!! http://www.timmermann.hu (nézd meg) Én is odamegyek, a barátnõ ott szült, és nagyon jó!
Szia! Dr. Timmermann Gábor, van neki web lapja is, õ a Péterfyben dolgozik. :) )
Én is csatlakozom a két elõttem szólóhoz! Timmermann doktor úrhoz járok én is, maximálisan meg vagyok elégedve vele! Szülésznõm pedig (akirõl szintén csak a legjobbakat hallottam) Keserû Lászlóné Ági. De aki a doktor úr mellett dolgozik Hortobágyi Lilla, õt is tudom ajánlani.
Az árról meg kérdezd meg a TB-t mert ugye fizeted rendesen, akkor meg minek a dokinak fizetni.

Ki tud nagyon jó Budapesten lévõ gimnáziumokat javasolni?

Én a jogi pályán szeretnék elhelyezkedni,és hát kitûnõ tanuló voltam mindig is ezért szeretnék valami jó gimnáziumba menni.Ti melyiket javasolnátok?

Legjobb válasz: Apáczai, Eötvös, Berzsenyi, Madách

Apáczai, Eötvös, Berzsenyi, Madách
Karinthy, Szent Laszlo, Fazekas, Apaczai, Eotvos mas igy most nem jut eszembe :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!

Ki jó fogorvos Budapesten?

Keresnék egy precíz, megbízható és anyagilag elfogadható fogorvost Budapesten. Voltam SZTK-ban, és hiába,hogy ingyenes a kezelés, viszont nagyon bunkók voltak, illetve nem foglalkoztak velem megfelelõen. Anno Miskolcon volt egy magándoki aki jól dolgozott,lelkiismeretes volt de nemtudok hozzá hazajutni. Itt Budapesten van olyan fogorvos akihez bátran elmehetek ?

Legjobb válasz: Gyuri

Gyuri
[link]
Nehéz jó fogorvost találni, mert mind csak a pénzed húzná ki a zsebedbõl. El vannak szállva a diplomájukkal, azt hiszik õk a nagy emberek, pedig hitvány buták. Pesten ráadásul drágán dolgoznak, egy tömésért képesek 14-20 ezret is elkérni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!