Találatok a következő kifejezésre: Ki jó B-A-Z (2 db)

Ki jó jósnő B-A-Z megyében?

Legjobb válasz: Az, aki felhív téged, anélkül, hogy elmennél hozzá. Ha ennyit sem tud megjósolni, akkor pancser.

Az, aki felhív téged, anélkül, hogy elmennél hozzá. Ha ennyit sem tud megjósolni, akkor pancser.
Pontosan. Ezen kívül nem kell neki bemutatkozni, vagy elõre fizetni. Semmit nem kell elmondani magadról. Ezeket ugyanis már tudja. Elmész hozzá: már az ajtóban vár, és elmondja, mi a helyzet veled. Anélkül, hogy egy szót is válaszolnál neki arra, amit mond.
Mi lenne, ha legalább annyival megtisztelnétek a kérdezõt, hogy ha nem tudtok komolyan válaszolni a kérdésére, akkor nem írtok neki hülyeségeket? Miért jó ilyen bunkónak lenni?
Én vagyok a #2. Már ne haragudj: mindkettõ korrekt válasz volt. Röviden úgy is lehetett volna írni: az a jó jósnõ, amelyik TUD jósolni. De akkor átfogalmazom kicsit a kérdést: "Melyik az a jósnõ, amelyik ugyan nem tud jósolni, de olyan érzéssel hagyom õt ott, mintha tudna?" Nos: az, amelyik remek pszichológus. Egy olyat keress, akit arrafelé sokan dícsérnek: õ ilyen lesz. Neki viszont feltétlenül beszélj mindenrõl, amit csak kérdez. Ha néma vagy, és nem reagálsz arra sem, amit mond - akkor õ NEM fog tudni jósolni neked, vagy csak véletlenszerûen mond valamit.
BAZ a nagy varázsló

Hogyan b. a. ss. Z. a. k ki az iskolámmal? (a leg brutálisabb ötleteket kérném! XD és nem baj ha undorító attól én megfogom csinálni ha jó az ötlet! )

amit csak ki tudsz találni!!!!!

Legjobb válasz: -Pingponglabdát összevágsz, és alufóliába tekered, elkezded melegíteni, majd eldobod.(füstbomba) -Egy nejlonszatyrot tölts meg liszttel, késs kicsit elsõ óráról, majd belépve küldd meg a tanárt vele. -Vizeslufit tölts meg valami durvával(méz,sz.ar) és szünetben vágd a felügyelõ tanárhoz, és futás.

-Pingponglabdát összevágsz, és alufóliába tekered, elkezded melegíteni, majd eldobod.(füstbomba) -Egy nejlonszatyrot tölts meg liszttel, késs kicsit elsõ óráról, majd belépve küldd meg a tanárt vele. -Vizeslufit tölts meg valami durvával(méz, sz.ar) és szünetben vágd a felügyelõ tanárhoz, és futás.
legjobban úgy baszhatsz ki az iskoláddal, ha kiiratkozol onnan. Ugyanis minden gyerek után, fejenként 400 ezret kapnak egy tanévre. Egy gyerek elvesztése nagy érvágás, mert akkor az igazgató kevesebbet tud ellopni.
Rugasd ki magad, és akkor eggyel kevesebb diák után kap támogatást.
menj el oda éjszaka és grafitivel firkáld össze a sulit, aztán törd ki az ablakot egy kõvel.(lehetõleg a legnagyobb ablakot célozd meg mert akkor nagy lesz a kár. hehe na meg szarj a bejárati ajtó elé (én ezt csináltam)
A kérdező hozzászólása: nem vagyok roma csak nagyon elegem van abból hogy sértegetnek a tanárok meg az igazgató: "hül, ye, fa, sz, köc, sög, minipö, cs, mar, ha, kussojámá fa, sz, pöc, s, kis disznó" "egyszer az egyik kiránduláson el lopták a bukszám és az igazgató leszidott miatta (3x nézte át a zsebeim meg a táskám) aztán meg a amikor megadta a pénzt halkan azt mondta" "anyádat"!!!!!!milyen dolog ez már? és mindig letagadják
most is adózol, közvetlenül akkor, amikor a boltban veszel valamit, ÁFA formájában. Ezt beszívtad, gyerek.
Ugye roma vagy?
A kérdező hozzászólása: Brutááááál nagyon fas.za!nagyon tetszenek majd megcsinálom õket de engem nem igazán érdekel hogy milyen adóból fizetik amíg nem adózok!XD(anyám meg nem fogja fizetni mert nem tudják majd meg hogy én voltam!)
és ha rongálod az iskoládat, mondd meg kérlek, MITÕL LESZ JOBB? a helyreállítást a szüleid, és mindenki adójából fizetik, kisgyerek!!!!!!
elõzõ vagyok. -Töltsd meg mindenki cipõjét mézzel tesióra alatt. -törj ki minden ablakot, csak 1 et hagyj ki. A lehetõ legkissebbet. -"Véletlen" rúgd le valamelyik tanárt focilabdával. -Tegyél a konvektorba ragasztót(én olyannal csináltam, ami a ragasztópisztolyba kell) úgy fog füstölni mint atom.(csak nyisd ki az ablakot) Majd írd meg hogy sikerült. Sok sikert, és ha tetszettek az ötletek katt a zöld gombra.
Majd írd meg hogy sikerült légyszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!