Találatok a következő kifejezésre: Ki játsza mi a címe annak (12 db)

Ki a szerzője és mi a címe annak a tipikus zenének, amit a felhúzhatós babajátékok játszanak le?

Legjobb válasz: Nekünk 3db felhúzható van, midegyik Elvis számot játszik, de a címét nem tudom.

Nekünk 3db felhúzható van, midegyik Elvis számot játszik, de a címét nem tudom.
Szia! szerintem erre gondolsz:Bölcsõdal (J. Brahms) Édes álmot, jó éjt, amit kis szíved kért. Amit vártál oly rég, nézd mi szép most az ég! //: Csillagfény ragyog rád, Sötét fák lombján át. :// Gyere, szép virágszál, kicsi bölcsõdbe már! Aludj békén, csöndesen, drága jó gyermekem! //: Ha majd elszáll az éj, kedves nótával kélj! :// Holnap új mosoly vár, ahol víg lábod jár. Ott a fûszál szebben nõ, nincs ott gond, búfelhõ. //: Aludj jól, aludj hát, Sok kis csillag néz rád! :// Én is ezt éneklem az öcsémnek:-)
hmmm.. talán Kery Hilson-tól az Energy lehet


Mi a címe annak a filmnek melyet az első hozzászólásomban kifejtek? Sajnos nem tudom hogy kik játszanak benne, és nem is emlékszem sok jelenetre, de talán azért felimserhető.

nah tehát két vagy három lány van, akik egy osztálytalálkozón azt mondják hogy ?k találták fel a post it-et, meg a gyorsan ég? a cigit, olyan jelent is van benne hogy a barna hajú csaj beviszi a pulcsiját a tisztítóba mert tiszta ge*i lett, erre bejön a volt tanára meg egy csoport gyerek és mindenki azon agyal hogy mi lehet ez a folt.. sajnos csak ennyire emlékszem..

Legjobb válasz: http://www.filmkatalogus.hu/Romy-es-Michele--f1327

A kérdező hozzászólása: uhh tényleg, köszönöm szépen ;)
az a tisztítós jelenet benne van a Édes kis semmiségben is...
A kérdező hozzászólása: akkor az lehet tényleg nem a romy és michellben, pedig most láttam tegnap az édes kis semmiséget és nem is emlékszem hogy láttam volna benne a tisztitós jelenetet.. lehet pont akkor mentem el fürdeni ;D
A kérdező hozzászólása: amugy nekem is az volt a gondolatom hogy az édes kis semmiségben van, csak néztem és mivel nem láttam azthittem összekevertem valamivel..
én nem láttam az Édes kis semmiséget , de a post it-es történet az tuti, hogy benne van a Romy és Michelle c. filmben .

Kinek a műve, és mi a címe annak a novellának, amelyik történetében testvérek játszanak papás-mamást, és a játék végén az apuka megveri az anyukát?

vagy ehhez hasonló, lehet?leg magyar novellák címeit várom

Legjobb válasz: azt hiszem a 2007-es középszintû magyar érettségiben pont ez a novella volt, érdemes lehet így utánakeresni.

azt hiszem a 2007-es középszintû magyar érettségiben pont ez a novella volt, érdemes lehet így utánakeresni.

Ki játsza és mi a címe annak a számnak, ami a Nagy fogyás végén szokott lenni?

Legjobb válasz: Talán Gáspár Laci: Változz meg! szól a végén is elején is. Itt a dalszövege: http://nagyfogyas.fan-site.hu/dalszoveg-670-1_gaspar_laszlo_..

Talán Gáspár Laci: Változz meg! szól a végén is elején is. Itt a dalszövege: http://nagyfogyas.fan-site.hu/dalszoveg-670-1_gaspar_laszlo_..

Mi a címe és ki az előadója annak a számnak, ami a Játsz/ma című filmben megy abban a jelenetben, amelyben a főhős (Michael Douglas) hazaér, és látja, hogy a lakását valaki telegraffitizte?

Így, hogy nem tudom a szám címét és az eladó(k) nevét, nem tudok sehol rákeresni... :-(

Legjobb válasz: http://www.imdb.com/title/tt0119174/soundtrack Ezek közt nézelõdj.

http://www.youtube.com/watch?v=WANNqr-vcx0&feature=related Remélem jót találtam meg :) ha nem akkor már én is tanácstalan vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek! Igen, a White rabbit az! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!