Találatok a következő kifejezésre: Ki játsza mi a (135 db)

Ki játszik közületek a Star Stable nevű játékkal? Milyennek tartod? Mi a véleményed?

Legjobb válasz: Régebben játszottam a Star Stable 1. Az õsz lovasai-val. Nagyon jó volt és izgalmas. Most éppen a Star Stable 3. A tavasz bajnokán játszom, ez is nagyon jó..

Régebben játszottam a Star Stable 1. Az õsz lovasai-val. Nagyon jó volt és izgalmas. Most éppen a Star Stable 3. A tavasz bajnokán játszom, ez is nagyon jó..
A kérdező hozzászólása: köszi ^.^
Minden része CSODÁLATOS! Persze vannak még hibák, de maga a játék csodálatos! Szerintem megéri! Én imádom!

Az NHL-ben miért nem játszik egymással soha, a Chicago Blackhawks és a Pittsburgh Penguins? Az alapszakaszban mi határozza meg, hogy a csapatok kivel játszanak?

Legjobb válasz: De, játszanak egymás ellen. Március 1-jén és 30-án lesznek az egymás elleni meccseik.

De, játszanak egymás ellen. Március 1-jén és 30-án lesznek az egymás elleni meccseik.
A liga a keleti és a nyugati konferenciára oszlik. A két konferencia további két csoportból áll. A nyugati divízióknak hét–hét csapat, a keleti divízióknak nyolc–nyolc tagja van. Az alapszakaszban minden csapat 82 mérkõzést játszik (41-et otthon, 41-et idegenben). Jelenleg a 82-bõl 32 mérkõzést a saját csoportjában szereplõ csapatokkal játszanak (nyolc mérkõzés minden egyes divízió-ellenfél ellen), 40-et pedig olyan csapatok ellen, amelyek nem csoportellenfelek (ezek a csapatok ugyanabban a konferenciában játszanak, csak más osztályban, minden csapat ellen négy mérkõzést). A maradék tíz mérkõzésen olyan együttesek ellen játszanak, amelyek másik fõcsoportban szerepelnek. Ez a tíz mérkõzés minden évben más klubbal történõ játékot jelent. :)
#2: ez nem így van. A magyar Wikipedia nem aktuális információt tartalmaz errõl, merthogy onnan másoltad. Most úgy van, hogy a saját divízión belül 4 vagy 5 meccset játszanak a csapatok egymás ellen, azonos konferencián belüli, de különbözõ divízióban szereplõ csapatok 3-szor játszanak egymás ellen. A nem azonos konferenciában szereplõ csapatok 1 vagy 2 meccset játszanak egymás ellen. Szóval minden csapat játszik mindegyik ellen legalább 1-szer.
#3. nagyon korrekt, de hogy minden a helyére kerüljön... [link] [link]


Mikor lesz a Super Bowl döntő és kik játszanak?

NFL

Legjobb válasz: A Giants játszik a New England-el, nem tudom mikor lesz, szerintem kb. egy hét múlva, február elején szokott...

A Giants játszik a New England-el, nem tudom mikor lesz, szerintem kb. egy hét múlva, február elején szokott...
A választ már megkaptad, csak egy kis szemantikai kötözködés: A Super Bowl elnevezés magát a döntõt jelenti. Nincs olyan hogy Super Bowl döntõ. Vagy NFL döntõ vagy csak simán Super Bowl :D Az általad használt kifejezés arra utal, mintha lenne egy olyan bajnokság, amit Super Bowl-nak hívnak és annak a döntõjérõl kérdeznél.
Február 5-én lesz, és jól mondja az elsõ, a New England Patriots és a New York Giants játszik.

Ki a szerzője és mi a címe annak a tipikus zenének, amit a felhúzhatós babajátékok játszanak le?

Legjobb válasz: Nekünk 3db felhúzható van, midegyik Elvis számot játszik, de a címét nem tudom.

Nekünk 3db felhúzható van, midegyik Elvis számot játszik, de a címét nem tudom.
Szia! szerintem erre gondolsz:Bölcsõdal (J. Brahms) Édes álmot, jó éjt, amit kis szíved kért. Amit vártál oly rég, nézd mi szép most az ég! //: Csillagfény ragyog rád, Sötét fák lombján át. :// Gyere, szép virágszál, kicsi bölcsõdbe már! Aludj békén, csöndesen, drága jó gyermekem! //: Ha majd elszáll az éj, kedves nótával kélj! :// Holnap új mosoly vár, ahol víg lábod jár. Ott a fûszál szebben nõ, nincs ott gond, búfelhõ. //: Aludj jól, aludj hát, Sok kis csillag néz rád! :// Én is ezt éneklem az öcsémnek:-)
szerinten szimplán sz.ar a neted
A kérdező hozzászólása: Mért lenne szar??
Azt jelenti hogy "Connection to server lost during level change" Lehetséges hogy a neted akadozik, vagy netszolgáltatónál van valami baj. Esetleg töröld le és telepítsd újra vagy tegyél fel másik verziót!
Boccs, szóval azt jelenti hogy "Kapcsolat szerverre szintváltozás alatt tévedt el" #3 voltam.
A kérdező hozzászólása: Másik verzióval is próbálkoztam de akkor is kidobott :S Esetleg más ötlet??
Neted...
nekemis egy ideig ezt csinalta nagy volt a pingem es laggoltam ! Eldobtam a wifimet mert szarra' volt menve es tettem kebeles nettet es tobbet nem csinalta :P
A kérdező hozzászólása: de én nem laggolok 10 perceket játszok azt kidob :S

Ki játszik benne és/vagy mi a címe?

Van egy régebbi film (kb.5-6 éves).Két csaj a f?szerepl?, egy sz?ke meg egy barna és Los Angelesbe mennek, egy piros cip? miatt változik az életük. Van benn szerelem is meg azt hiszem vaami varázslat is. De nem tudom a címét.(a történetb?l is csak ennyi dereng) Nem ismert rá valaki? ha igen, léci írjátok le a címét, vagy hogy ki játszik benne. Köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!