Találatok a következő kifejezésre: Ki játsza mi (172 db)

Az NHL-ben miért nem játszik egymással soha, a Chicago Blackhawks és a Pittsburgh Penguins? Az alapszakaszban mi határozza meg, hogy a csapatok kivel játszanak?

Legjobb válasz: De, játszanak egymás ellen. Március 1-jén és 30-án lesznek az egymás elleni meccseik.

De, játszanak egymás ellen. Március 1-jén és 30-án lesznek az egymás elleni meccseik.
A liga a keleti és a nyugati konferenciára oszlik. A két konferencia további két csoportból áll. A nyugati divízióknak hét–hét csapat, a keleti divízióknak nyolc–nyolc tagja van. Az alapszakaszban minden csapat 82 mérkõzést játszik (41-et otthon, 41-et idegenben). Jelenleg a 82-bõl 32 mérkõzést a saját csoportjában szereplõ csapatokkal játszanak (nyolc mérkõzés minden egyes divízió-ellenfél ellen), 40-et pedig olyan csapatok ellen, amelyek nem csoportellenfelek (ezek a csapatok ugyanabban a konferenciában játszanak, csak más osztályban, minden csapat ellen négy mérkõzést). A maradék tíz mérkõzésen olyan együttesek ellen játszanak, amelyek másik fõcsoportban szerepelnek. Ez a tíz mérkõzés minden évben más klubbal történõ játékot jelent. :)
#2: ez nem így van. A magyar Wikipedia nem aktuális információt tartalmaz errõl, merthogy onnan másoltad. Most úgy van, hogy a saját divízión belül 4 vagy 5 meccset játszanak a csapatok egymás ellen, azonos konferencián belüli, de különbözõ divízióban szereplõ csapatok 3-szor játszanak egymás ellen. A nem azonos konferenciában szereplõ csapatok 1 vagy 2 meccset játszanak egymás ellen. Szóval minden csapat játszik mindegyik ellen legalább 1-szer.
#3. nagyon korrekt, de hogy minden a helyére kerüljön... [link] [link]

Mikor lesz a Super Bowl döntő és kik játszanak?

NFL

Legjobb válasz: A Giants játszik a New England-el, nem tudom mikor lesz, szerintem kb. egy hét múlva, február elején szokott...

A Giants játszik a New England-el, nem tudom mikor lesz, szerintem kb. egy hét múlva, február elején szokott...
A választ már megkaptad, csak egy kis szemantikai kötözködés: A Super Bowl elnevezés magát a döntõt jelenti. Nincs olyan hogy Super Bowl döntõ. Vagy NFL döntõ vagy csak simán Super Bowl :D Az általad használt kifejezés arra utal, mintha lenne egy olyan bajnokság, amit Super Bowl-nak hívnak és annak a döntõjérõl kérdeznél.
Február 5-én lesz, és jól mondja az elsõ, a New England Patriots és a New York Giants játszik.
Steam nélkül nehéz lesz menteni...
A kérdező hozzászólása: és hogy tudom összehozni a steammel?

Ki játszik közületek a Star Stable nevű játékkal? Milyennek tartod? Mi a véleményed?

Legjobb válasz: Régebben játszottam a Star Stable 1. Az õsz lovasai-val. Nagyon jó volt és izgalmas. Most éppen a Star Stable 3. A tavasz bajnokán játszom, ez is nagyon jó..

Régebben játszottam a Star Stable 1. Az õsz lovasai-val. Nagyon jó volt és izgalmas. Most éppen a Star Stable 3. A tavasz bajnokán játszom, ez is nagyon jó..
A kérdező hozzászólása: köszi ^.^
Minden része CSODÁLATOS! Persze vannak még hibák, de maga a játék csodálatos! Szerintem megéri! Én imádom!
szerinten szimplán sz.ar a neted
A kérdező hozzászólása: Mért lenne szar??
Azt jelenti hogy "Connection to server lost during level change" Lehetséges hogy a neted akadozik, vagy netszolgáltatónál van valami baj. Esetleg töröld le és telepítsd újra vagy tegyél fel másik verziót!
Boccs, szóval azt jelenti hogy "Kapcsolat szerverre szintváltozás alatt tévedt el" #3 voltam.
A kérdező hozzászólása: Másik verzióval is próbálkoztam de akkor is kidobott :S Esetleg más ötlet??
Neted...
nekemis egy ideig ezt csinalta nagy volt a pingem es laggoltam ! Eldobtam a wifimet mert szarra' volt menve es tettem kebeles nettet es tobbet nem csinalta :P
A kérdező hozzászólása: de én nem laggolok 10 perceket játszok azt kidob :S

Star Foxról leírás kéne. Arra gondolok, hogy hány része van? Mikor adták ki őket? Mikre adták ki őket? Végül, vagy ha valaki ismer még valamit róla az is jöhet, de Krystal szereplő melyik részekbe játszik?

Sajna már googleban minden magyar oldalt végignéztem, de nem találtam semmit, már találtan pornó játékokat is a végén :S. Angolul nem igazán tudtok ezt angol oldalakat nem nagyon tudtam átnézni, de a nagyobb oldalakat azért sikerült, de nem találtam semmit.

Hogyan lehet szerverrel játszani vagy szervert csinálni cs 1.6-on? Nagyon régen játszottam vele és azt sem tudom hogy mit hogy kell ezért részletesen lécci és ugy hogy lássam is hogy kik játszanak még akárhol is

köszi

Legjobb válasz: Amikor megnyitod a CS-det, akkor ugye bal oldalt van a menü. Menny rá a Find Servers - re. Ha rámentél elõdob egy ablakot . Fenti fület közül válaszd ki a Favorite vagyis a kedvencek fület. Aztán ha ez megvan menny rá alul az add server -re. Egy kis ablak fog eléd jönni. Az elõtted lévõ mezõbe beírhatod a kívánt szerver IP-címét: pl. 91.82.84.190:27049 Ha nem tudsz ip-ket akkor nézz fel ide: http://www.gametracker.com/search/cs/HU/? De úgy is csatlakozhatsz, hogy megnyitod a console-ot (0 val) és oda beírod, hogy connect <ip cím> például: connect 91.82.84.190:27049 . OFF: Attól, hogy régen cs-ztél még nem felejthetted el, szóval ez ürügy és KAMU, hogy elfelejtetted. Legyél öszinte.

Amikor megnyitod a CS-det, akkor ugye bal oldalt van a menü. Menny rá a Find Servers - re. Ha rámentél elõdob egy ablakot . Fenti fület közül válaszd ki a Favorite vagyis a kedvencek fület. Aztán ha ez megvan menny rá alul az add server -re. Egy kis ablak fog eléd jönni. Az elõtted lévõ mezõbe beírhatod a kívánt szerver IP-címét: pl. 91.82.84.190:27049 Ha nem tudsz ip-ket akkor nézz fel ide: http://www.gametracker.com/search/cs/HU/? De úgy is csatlakozhatsz, hogy megnyitod a console-ot (0 val) és oda beírod, hogy connect <ip cím> például: connect 91.82.84.190:27049 . OFF: Attól, hogy régen cs-ztél még nem felejthetted el, szóval ez ürügy és KAMU, hogy elfelejtetted. Legyél öszinte.

Hogy derítsem ki, hogy amikor játszok mi melegszik túl a gépemben és mér fagy le?

ha nagyobb terhelés van a gépen amikor játszok, akkor lefagy minden és csak az ujraindítás segít rajt...:( pl:Cod2, Street Fighter 4 (A játék követelmények bőven megvannak a gépben)

Legjobb válasz: LOLOLOL COD 2-TÕL TÚLMELEGSZIK A GÉPED :D Amúgy porold ki a ventillátorokat, az segít kicsit, és vannak olyan programok amik kiírják a hõmérsékletét a hardvereknek... amúgy valószínáleg videókártya, vagy processzor.

LOLOLOL COD 2-TÕL TÚLMELEGSZIK A GÉPED :D Amúgy porold ki a ventillátorokat, az segít kicsit, és vannak olyan programok amik kiírják a hõmérsékletét a hardvereknek... amúgy valószínáleg videókártya, vagy processzor.
A kérdező hozzászólása: -.-" max 10 éves lehetsz. Képeld hogy a MW3 meg csak néha fagy ki szóval nem játékfüggõ ez csak egy pl volt!Kiporoltam már...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!