Találatok a következő kifejezésre: Ki ismer megbízható (16 db)

BEKO-mosógépet néztem ki. Megvehetem, megbízható, ki ismeri? !

Most 5év garit adnak rá...Elöltölt?s,digitális,inox...

Legjobb válasz: Szia! Anyukámnak is ilyen, de az már nagyon régi, kb 15 éves. Most kezdi bemondani az unalmast. Voltak neki kicsi hibái pl elõl a tekerõjét kellett kicserélni, akkor az ajtójának a kinyitója tört le. De motorikusan nem volt vele gond. Most volt neki olyan hibája, hogy a szivattyúval lett valami és nem akarta abbahagyni a víz engedését. De egyébként megbízható, szerintem nyugodtan megveheted, ezek a hibák más márkánál is elõfordulhatnak, meggondolom amit te kinéztél az már modernebb is.

Szia! Anyukámnak is ilyen, de az már nagyon régi, kb 15 éves. Most kezdi bemondani az unalmast. Voltak neki kicsi hibái pl elõl a tekerõjét kellett kicserélni, akkor az ajtójának a kinyitója tört le. De motorikusan nem volt vele gond. Most volt neki olyan hibája, hogy a szivattyúval lett valami és nem akarta abbahagyni a víz engedését. De egyébként megbízható, szerintem nyugodtan megveheted, ezek a hibák más márkánál is elõfordulhatnak, meggondolom amit te kinéztél az már modernebb is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!
Megveheted. Nekem 6. érzékes van, aztán 1 éves kora óta folyamatosan jönnek elõ a hibák. Sok mostani mosógép ki sem húzza 5 évig!
Ne vedd meg!!!Mi már annyit ráköltöttünk a javításokra hogy vehettünk volna az árán egy újat!!Még 5 éves sincs, és épp most romlott el harmadszor!

Ki ismer nagy összegű, megbízható ptc-ket?

Ha ismer valaki nagy összegú ptc-t ami fizet írja le legyen szíves

Legjobb válasz: biztos elsiklott a figyelmed e felett a lehetõség felett. http://www.google.hu/search?q=ptc+oldalak&ie=utf-8&oe=utf-8&.. próbáld ki hátha sikerül

biztos elsiklott a figyelmed e felett a lehetõség felett. http://www.google.hu/search?q=ptc+oldalak&ie=utf-8&oe=utf-8&.. próbáld ki hátha sikerül
http://ptc-oldal.blogspot.com/ Javaslom, elõször a jobb oldali, a PTC-rõl felirat alatti linkeket olvasd el. Vagy röviden: - Nincs ilyen - Ha van, akkor az scam (átverés)


Ki ismeri a XoomStore webaruhazat mennyire megbizhato? Az araik nagyon baratsagosak.

Legjobb válasz: Sziaa Te mar rendeltél? Mert en is akarok tõlük csak nem merek

Sziaa Te mar rendeltél? Mert en is akarok tõlük csak nem merek
Én is rendeltem egy laptopot a bolttól, ami kb 2x kapcsolt be.Mire visszaküldtem rá 2 hét múlva rájuk kellett szólni, hogy jó lenne fizetni! A visszapostázás költségét buktam a cégen. Senkinek nem javaslom a bolttól való vásárlást! A véleményet leírtam az árukeresõn is, amire válaszolt Stenczel teljesen valótlanságokat állítva.

Androidos telefont szeretnék vásárolni. Ki ismeri a digifactor.hu oldalt. Megbízhatók a szolgáltatásaik?

Legjobb válasz: http://www.digifactor.hu/vasarloi-velemenyek.html parancsolj :)

Nekem nincs jó tapasztalatom. Rendeltem novemberben egy telefont, decemberben, egy hónap várakozás után megérkezett. Márciusra elromlott, visszaküldtem. Most június vége van, május 10-én ígérték e-mailben, hogy kapok újat, azóta nem tudom õket elérni. Semmi emailre nem válaszolnak, telefont vagy nem lehet elérni, vagy nem veszik fel, facebookon nem reagálnak. Fogyasztóvédõk elé tártam az esetet. Várom, mi lesz, de a 34.000 Ft-ra vagy a telefonra keresztet vethetek. Nem ajánlom senkinek a rendelést.
Digifactor.hu Vásároltam volna egy telefont de soha nem kaptam meg. Emailt küldtem, nem kettõt, nem hármat. Soha nem kaptam választ. Telefonon nem lehet elérni õket. A pénzt mai napig nem utalták vissza.

Van egy állítólagosan megbízható látnok Páhiban, aki a Kecskeméti Rendőrkapitányságon dolgozik. Ki ismeri az elérhetőségét?

Legjobb válasz: Már láttam én is ezt, de itt sem kaptam az elérhetõségérõl választ. Azért köszönöm.

A kérdező hozzászólása: Már láttam én is ezt, de itt sem kaptam az elérhetõségérõl választ. Azért köszönöm.
Azt gondoltam, írsz a kérdezõnek.
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem is ott, és privátban is írtam a kérdezõnek, de semmi válasz :(
Látnik bizony, a girhiny egye ki a szemit. Elõre látya hogy menyit fosz kapni. Csarava!
ha igazi látnok, úgyis tudja, hogy keresed:) :) :)

Ki ismeri az NCR chip gyártó céget? Azon belül is bedolgozásos, otthoni munkát? Tapasztalatok? Megbízható cég?

Legjobb válasz: Ezt a szöveget kaptam, de ne ülj fel neki, mert csalók! Változtatják a neveket, címeket! Tehát ne dölj be és ne fizess! Kérem utalja az egyszeri!! regisztrációs díjat a következõ bankszámlaszámra, OTP Bank 11773425-02758376 Milák Krisztián szállítási vezetõ

Ezt a szöveget kaptam, de ne ülj fel neki, mert csalók! Változtatják a neveket, címeket! Tehát ne dölj be és ne fizess! Kérem utalja az egyszeri!! regisztrációs díjat a következõ bankszámlaszámra, OTP Bank 11773425-02758376 Milák Krisztián szállítási vezetõ
A kérdező hozzászólása: Igen, pont ezt kaptam én is e-mailben. Csak elég komoly cégnek tûntek a honlapjuk alapján, azért gondoltam, hogy talán van kivétel. Köszönöm!
http://www.expressz.hu/allas-munka/allasajanlat/hirdetes-309.. Most épp ezzel próbálkoznak!Csalás az egész!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!