Találatok a következő kifejezésre: Ki hány kortól (69 db)

Multitabs immuno Kidet hány éves kortól lehet adni a gyermekeknek?

A leírásban 4 éves kor van írva. Adootmár valaki el?bb a gyermekének? A fiam 3 éves.

Legjobb válasz: Leírása alapján 4 éves kortól, de az én lányom tavaly is szedte amikor 3 éves volt.

Leírása alapján 4 éves kortól, de az én lányom tavaly is szedte amikor 3 éves volt.
3 éves a fiam, és az orvosunk és a gyógyszerész is ezt ajánlotta.
Milyen formában lehet ezt kapni gyerekeknek?
Az én lányom is kb. 3 éves kortól el tudja szopogatni. Itt az a lényeg, ha már el tudja szopogatni, akkor adhatod nyugodtan.
Tabletta, kb hüvelykujj körömnyi. Az én lányom egyébként nem szopogatja, hanem összerágja.
Az én fiam 2, 5 éves, egy hónapja szedi orvosi ajánlatra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Én is veszek! :)

Milyen tudoerlelo injekciok vannak? Hany hetes kortol adjak? Es ki hany tudoerlelo szurit kapot? Nekem 3 szurit irt fel a doki. Ez eleg, sok, vagy keves?

Legjobb válasz: Szia! A 24. héten kerültem be a kórházba fenyegetõ koraszülés miatt. Ott rögtön kaptam 1 db tüdõérlelõ injekciót. Sajnos a nevét nem tudom, de azt igen, hogy csak egyszer szabad beadni. Tehát hiába adnák be többször, nem fejtene ki több hatást. Ezek szerint többféle van, ha Neked 3 adagban írták fel. Remélem segítettem. Üdv: 36 heteske

Szia! A 24. héten kerültem be a kórházba fenyegetõ koraszülés miatt. Ott rögtön kaptam 1 db tüdõérlelõ injekciót. Sajnos a nevét nem tudom, de azt igen, hogy csak egyszer szabad beadni. Tehát hiába adnák be többször, nem fejtene ki több hatást. Ezek szerint többféle van, ha Neked 3 adagban írták fel. Remélem segítettem. Üdv: 36 heteske
Szia! Amit én kaptam azt egyet beadtak és utána 24 óra múlva a következõt.Én még 2 hét múlva is kaptam.Tehát össz:3-at.A neve:Dexamethason volt

Ki hány hetes kortól hányt (reggeli, szagok stb. )?

Legjobb válasz: Nekem kb a 7. héten kezdõdött a hányingeres idõszak. (Nemcsak reggel, hanem egész nap)

Nekem kb a 7. héten kezdõdött a hányingeres idõszak. (Nemcsak reggel, hanem egész nap)
Szia!En kb.a 6.-ik hettol es egesz nap, addig a pillanatig amig meg nem mozdult a babam. Kitartas, tudom nem egyszeru ez az idoszak, de hamar tul leszel rajta es utana elvezni fogod a kismamasag minden pillanatat.:-) Udv.egy 21 hetes kismami
Én kilenc hónap alatt egyszer se :)
Nekem a 6. héttõ egész naposak voltak a rosszullétek, és ez a 10. hétig nagyon rossz volt, sokszor hánytam, utána a 13. hétig csak reggel voltam rosszul. Most 16 hetes vagyok és semmi bajom, viszont a szagokra érzékeny vagyok. Kitartás, megéri, és ha elmúlnak a rosszullétek, már úgy fogsz emlékezni rá, mint egy kis apró dologra, ami nem is volt olyan kibírhatatlan.Boldog babavárást!
Szia a 6ik hettol a 18ig volt hanyingerem ill volt mikor hanytam sokat segitett a gyomber kapszula aztan a 18 heten egyik naprol a masikra megszuntek ezek a tunetek es jott a gyomoreges. De sebaj egy kisbaba erkezese minden kellemetlenseget elfelejtet majd. Jo egeszseget 30 hetes kismama
Nem hánytam, émelygésem sem volt, csak iszonyú gyomorégésem. Kb. a 3. hónapban volt, hogy a pirított mandula szagát nagyon nem szerettem, de azon kívül semmi. 25 hetes kismama
Szia! 5-14-ig. amíg meg nem mozdult s drágám, addig állandóan, , de van, hogy még heti egyszer-kétszer most is. A szagokra még mindig érzékeny vagyok, de kevésbé, mint eleinte. 28 hetes kismama.
5-10 -ig, de keveset hánytam, sokat émelyegtem.Nem kívántam semmit, bezzeg azóta...-) 23 hetes kismama
Én még nem is tudtam, hogy terhes vagyok, még a menzeszt vártam és már hánytam.Eleinte reggelente, mostanában a nap bármely szakában.Sajnos.Majd elmúlik.:)

Kinek hány hónapos kortól nem fogadta el a babája a tápszert? Egyik napról a másikra?

Legjobb válasz: Én a múlt héten jártam így 4 hónapos babámmal. Reggel mikor még félálomban volt és este mikor már félálomban volt akkor tudtam megetetni Vele a tápszert, de ha teljesen felébredt akkor túrta ki a nyelvével a tápszert a szájából. Gyakorlatilag naponta 2X evett rendesen, napközben csak ilyen 30-40-et tudtam "beletuszmálni": Persze éhes volt, mert a teát nyakalta. Levittem a gyerekorvoshoz, kiderült 3 hét alatt csak 200 gr-ot hízott ( már ekkor 1 hete kínlódtunk). Írt fel újfajta tápszert és javasolta kezdjem el a gyümölcsöket, fõzelékféléket. Az új tápszert elfogadja most, sõt többet eszik belõle, mint az elõzõbõl. A hozzátáplálást meg fokozatosan elkezdtem. Holnap kell újra vinnem méretni!

Én a múlt héten jártam így 4 hónapos babámmal. Reggel mikor még félálomban volt és este mikor már félálomban volt akkor tudtam megetetni Vele a tápszert, de ha teljesen felébredt akkor túrta ki a nyelvével a tápszert a szájából. Gyakorlatilag naponta 2X evett rendesen, napközben csak ilyen 30-40-et tudtam "beletuszmálni": Persze éhes volt, mert a teát nyakalta. Levittem a gyerekorvoshoz, kiderült 3 hét alatt csak 200 gr-ot hízott ( már ekkor 1 hete kínlódtunk). Írt fel újfajta tápszert és javasolta kezdjem el a gyümölcsöket, fõzelékféléket. Az új tápszert elfogadja most, sõt többet eszik belõle, mint az elõzõbõl. A hozzátáplálást meg fokozatosan elkezdtem. Holnap kell újra vinnem méretni!
2 nappal az elsõ szülinapja után utasította el baromi határozottan
5 hónapos a kisfiam, kb egy hete alig eszik. Mivel koraszülött volt, a doktornõ még tolná a hozzátáplálást, de szerintem nem húzhatjuk sokáig! Eddig 150-180 grammokat evett alkalmanként, most meg a 100-120-at kb félóra alatt tudom "belecsorgatni". A teát viszont nagyon inná egész nap! Lehet, hogy ez csak a melegnek tudható be? Nem tudom...
Kedves Kérdezõ! Ne haragudj hogy belekérdezek a kérdésedbe! Elsõ válaszoló! Nem mondta a dokitok, hogy mitõl van az hogy az eddig bevált tápszert nem fogadja el és az újat eszi? Mert az én kislányom 3 hónapos és õ is kevesebbet eszik mint eddig és van hogy elkezdi enni és egy idõ után kitolja a cumit a szájából, de van amikor megeszi mindet. Lehet nekünk sem jó ez a tápszer már?
13 hónapos volt a kislányom, amikor nem fogadott el többé tápszert semmivel ízesítve sem(kakaó, kávé). Addig is többször kellett váltanunk, mert idõnként ráunt, és inkább nem evett. Úgyhogy egy próbát megér a váltás, kedves utolsó.
Kisfiam 3 hónapos volt amikor egyik napról a másikra elutasította a tápszert.Viszont õ szopizik, csak keveset kellett neki pótolnom. A védõnõm szerint azért nem kellett neki, mert a tej édes a tápszer/HA-s/ meg kesernyés. Írtak fel másik tápszert és megoldódott a problémánk. Azóta sincs semmi baj és remélem nem is lesz, mert borzasztó volt az a 2-3 nap mire rájöttem, hogy miért nem kell neki a tápi.

Ki hány hetes terhes kortól kezdett el vásárolni, rendezni a ruhákat kis ágyat stb?

Érdekelne hogy ki hány hetesen kezdett el vásárolni a picurjának és mikor lett kompletten kész a kiságya és a kisszobája?

Legjobb válasz: Én is 20+2-n vagyok ma :) Mi most szereljük a kiságyát,már kifestettük a szobáját.A babaholmikat még akkor elkezdtük beszerezni,mikor eldöntöttük,hogy jöhet a baba.Minden hónapban egy új dolgot,így nem volt olyan megterhelõ anyagilag.Persze semleges színben és kevés helyet foglaló dolgokat: pl. pelenkázótáska,kenguru,légzésfigyelõ stb. Most,hogy tudjuk a nemét már vettünk neki ruhákat is és már a fali dekorációt tervezzük.Még sajnos jó pár dolog hiányzik,de nem egyben akartuk megvenni,mert úgy nagyon sokba került volna.Figyelem folyamatosan az akciókat,azzal is spórolunk.

Én is 20+2-n vagyok ma :) Mi most szereljük a kiságyát, már kifestettük a szobáját.A babaholmikat még akkor elkezdtük beszerezni, mikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba.Minden hónapban egy új dolgot, így nem volt olyan megterhelõ anyagilag.Persze semleges színben és kevés helyet foglaló dolgokat: pl. pelenkázótáska, kenguru, légzésfigyelõ stb. Most, hogy tudjuk a nemét már vettünk neki ruhákat is és már a fali dekorációt tervezzük.Még sajnos jó pár dolog hiányzik, de nem egyben akartuk megvenni, mert úgy nagyon sokba került volna.Figyelem folyamatosan az akciókat, azzal is spórolunk.
28 hetes vagyok. Kiságyat és babakocsit kaptunk, úgyhogy az itt van már kb. a 15. héttõl kezdve. Másfél szobás lakásba érkezik a pici, eddig mi voltunk a kisszobába, a nagy amolyan nappaliétkezõ volt. Múlt héten már kikültöztünk, így kisszobában már csak a picúr dolgai vannak. Pelenkázót a párom csinál majd (asztalos). Kisruhákat még egyáltalán nem vettünk, leszámítva egyetlen egy darabot, amit kb. a 18. héten szereztem be, mondván, terhes vagyok, jön a picúr, legyen már valamije :D Egyéb apróságok, mint törlõkendõ, pelenka, popsikrém, ilyesmik, még semmi nincs. Február végére vagyok kiírva, az új évvel rohamosan fogjuk ezeket beszerezni, nehogy kicsússzunk az idõbõl :D Anyósom mondja mindig, hogy nem is szabad ennyire elõre venni, mert balszerencse. Mi nem vagyunk babonásak, mégis így alakult. De tény, hogy kisebb és könnyebb pocakkal egyszerûbb a vasalás, pakolás rakodás, ezért úgy gondolom, hogy jobb lett volna elõbb elkezdeni :D
Sztem nálunk a 18 hetes genetika után fognak gyûlni a dolgok. A szobákat tavasszal fogjuk festeni és át/berendezni. Május-júniusra lesz babánk.
Èn azt mondtam a 8 hónapig semmi nem jön a lakàsba, most 13 hetes vagyok
Sziasztok.Mi 21hetessek vagyunk, elsõ baba lesz.Sajna eddig nem mutatta meg magát a kicsikenk.Így még nincs semmink.Amit eddig vettem az pár maci, egy krémszínû papucs :) Azért nyitott szemmel járok
Elsonel 7 most pedig 5 hetesen. Nem vagyunk babonasak.
Én áprilisra várom. Mivel már van nagytesó, csak pár dolgot kell vennünk. Szerintem februárban elkezdek betárazni pelusból, popsikrémbõl, meg egyéb babápolási dolgokból. Kell venni új cumikat, ágynemût...stb. Az ágyikót csak márciusban rakjuk be a helyére:)
A kérdező hozzászólása: Igen már 2 éve le lett tárgyalva hogy mi lesz a babánk neve ha fia ha lány :) mert nekünk 2 évre sikerült a picur. Emília lesz :) nektek ?
én talán a 12. hét után kezdtem el neki venni dolgokat.Elõször csak kis mamuszt mertem.Aztán anyukám lebukott, hogy õ már egy stóc babaruhát vett neki, így én is elkezdtem vásárolni.26. hétben vagyunk, pár hete jött meg a kiságy, komód, összerakva a helyén van, kisruhákból szinte minden van 62es méretig, nagyobból is van már jópár , mind kimosva, elrakva.Babakocsiért ma megyünk és már egy csomag pelus is van.Már csak fürdetõ, olaj, sampon , ilyesmi kell, az ágynemûje, de ezeken kívül minden megvan, ja kivétel az elektromos cuccok, mert azt késõbb vesszük meg a garancia miatt. Nem nagy pocakkal hóban akartam mindenért futni, orvoshoz is sokat kell járnom , így inkább mindent beszereztünk elõbb.
Kisfiunk lesz :) Tudjátok már a nevét? (elsõ vagyok)
A kérdező hozzászólása: nekünk nem sok mindent kell venni mert testvéreimtõl elég sok mindent kapunk. mi januártól akarunk el kezdeni össze szedni mindent hogy mit kell venni és mi az ami meg van! Milyen nemû babátok lesz? Nekünk kislány a pocak lakónk :)
30. hétig dolgoztam, addig csak 1-2 beleszeretõs apróságot vettünk. Utána vásároltunk, szereltünk, mostam-vasaltam.
Most 32hetes vagyok.az elsö rugit 16hetesen vettem, 18hetesen tudtuk meg a nemét akkor megvettük a baba kocsit, kiságyat és jópár dolgot. Még pár dolog hiányzik azt Vasárnap megvesszük.A mosást tegnap kezdtem el.A kiságyat Karácsonykor szereljük össze, akkor leszek 34-35hetes.Elöbb nem akarjuk, mert így is rossz lesz még pár hetet nézegetni.Már nagyon-nagyon várjuk a kisfiunkat :)

Fegyverengedély: hogyan? Kinek? Hány éves kortól? Feltételek?

Laikus vagyok a témában, viszont érdekelne honnan/hogyan lehetne szerezni engedélyt, ha igen milyen fegyverre, hány éves kortól, mi lenne a vizsgán stb

Legjobb válasz: Értem, köszi a választ. Szlovákián élek, ott valamiképp máshogy van?

A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a választ. Szlovákián élek, ott valamiképp máshogy van?
A kérdező hozzászólása: Ó nagyon szépen köszönöm, még van pár évem a 21ig, majd 19-20 évesen ráérek vele foglalkozni ezek szerint. :)

Egy 18 éves prosti, akit egy netes oldalon néztem ki, hány éves kortól fogad?

Hány évesnek kell lennem hogy lefeküdjön velem?

Legjobb válasz: attól függ mennyit fizetsz neki...

attól függ mennyit fizetsz neki...
14 évesen még ne akarj prostival szeretkezni. Várjál még 4 évet legalább, vagy szerezz egy veled egyidõs barátnõt :D
hát igen, Mátyásból egy komolyabb stócot kérne, Istvánból és Deák kartársból már vékonyabb kupaccal is beéri :D
pénz beszél öcsém, nem az életkorod
Szerintem neki tökmindegy.
Szerintem kicsit többet kér a matyinál, inkább egy "deák igazolványt":D Adj neki csõdör!
Nem személyit fog kérni, hanem Mátyás királyt.
19:07-es ez jó volt :D am sztem se nézi a kort :D
A kérdező hozzászólása: nem én, hnem egy haverom akarja ezt nekem van barátnõm, nem [email protected]
haha na persze! Most meg simitani probalsz a dolgokon...nagyon eretlen vagy
"Egy 18 éves prosti, akit egy netes oldalon néztem ki, hány éves kortól fogad?" az a nézTEM ki valahogy nem arra utal, hogy a barátodnak kell.... amúgy meg tegyél le róla szóba se állnak veled, gyerek vagy!
persze a barátodnak... önbecsülésed nincs túl sok
A kérdező hozzászólása: [email protected] be mindenki aki nem hiszi el hogy retkes csöves haveromnak kell a [email protected]
16-17 éves kortól van esélyed, az alatt nem tudom elképzelni
14 évesen esélyed sincs. Nem a prostikat akarom fényesíteni, de azért annyira vigyáznak magukra és rád, hogy nem fekszik le veled. De te meg, egy szánalmas p..o..cs vagy, amiért qvák után nézel. Nincs 14 éves lány a közelben? Ráér még, ott a jó öreg [email protected]és és kész. Vagy menj oda hozzá és tízezerért kérd meg, hogy lefényképezhesd mindenhol, na aztán arra végezd a munkát!xD
Vele akarod elveszteni a szüzességed? Nem a legjobb befektetés... Ismerkedj inkább lányokkal, és sztem egy buliban még ingyen is összeszedhetsz egy ribit, aki lefekszik veled. Amúgy sztem sem személyit kér tõled, hanem híres emberek arcképeit.
Inkább nézzél sok pornót, de prostihoz ne menjél, fõleg 14 éves korban...
tök égõ ha prostival akarsz dgni:( mivan másnak nem kellesz? vagy ilyen gazdag vagy kispocs...
14 évesen ne foglalkozz ilyenekkel :O úristen..
Sima ügy leszel!Még szeretik is az ilyet, mert hipp -hopp a lóvé!
A kérdező hozzászólása: de mondjuk egy 14 évessel?
vannak 14 éves kur-ák is nem bûn ha 14 éves kortársadat megdu-od nem kérnek többet 5000-8000 ft nál híd el el vannak akik 60 évesen is lefeküdnek veled de ez már forint kérdés és nem vagy pancser riizikó és beégés veszéje nélkul elveszteted a szüzeségedet, én 15 voltam és látam a tatabányai mésztelepen 12-14 éveseket de a tapasztaltabb réteget kerestem fel most is megteném önbizalmat adott.

Skóciában hány éves kortól adják ki a piát? Hány litert lehet átvinni a határon vám nélkül? Mennyi ott egy üveg vodka? Kocsmába hány éves kortól engednek be? Azt mondják a kompon olcsó a pia. Igaz ez? És ott hány éves kortól adják ki?

Legjobb válasz: Nem nézik meg, egy-két üveggel simán berakhatsz a bõröndödbe. Én is vittem Skóciába, Angliába borokat. Kompokon azért olcsó a pia -ez relatív szerintem, nem utaztam kompon Angliába-, mert vámmentes "duty free". Az italárak boltban olyanok, mint itthon, sõt, egyes italok olcsóbbak. Szórakozóhelyek viszont nem olcsók. A legolcsóbb kocsmában is 3 font felett van egy korsó sör, a vodka árára már nem emlékszem. Viszotn "Smirnoff Ice" boltban nem volt 4 font, azt is érdemes venni.

Nem nézik meg, egy-két üveggel simán berakhatsz a bõröndödbe. Én is vittem Skóciába, Angliába borokat. Kompokon azért olcsó a pia -ez relatív szerintem, nem utaztam kompon Angliába-, mert vámmentes "duty free". Az italárak boltban olyanok, mint itthon, sõt, egyes italok olcsóbbak. Szórakozóhelyek viszont nem olcsók. A legolcsóbb kocsmában is 3 font felett van egy korsó sör, a vodka árára már nem emlékszem. Viszotn "Smirnoff Ice" boltban nem volt 4 font, azt is érdemes venni.
18 alatt nem adják ki. A kompon tényleg olcsóbb, mert vám mentes, de ott sem adják ki, mindenhol elkérik a szobakártyádat, ami elárulja hány éves vagy. Mi pár hete voltunk kint osztállyal és simán vittünk ki piát kb 4 liter volt összesen. Nem a hátárnál volt a gond hanem a tanárokkal (a vodkát ásványvizes palackban vittük)

Fogfehérítés. Hány éves kortól csinálják? Hogy zajlik? Fáj? Ha a fogam le van törve és az ki van pótolva azt is "kifehéríti"? Vagy nem?

Nekem le van törve 2fogamból egy kis darab. Egy baleset során történt és ugye az ki van pótolva. De nem lett jól megcsinálva es lett egy kis rés a pótlásnál oda meg bementek ezek a szennyeződések és nagyon csúnyán el van szineződve. Azt a pótlást akkor újra meg kéne csinálni?Köszi a választ előre is:)

Legjobb válasz: 18 éves kortól fehérítenek hivatalosan. Úgy történik, hogy kifehérítik a fogad, majd utána azokat a töméseket/pótlásokat ki kell cserélni, amik elütnek az új fehérségtõl. Ami nem foganyag, az nem is fehéredik fehérítõ anyagtól, tehát csak cserével lehet megoldani, ha a tömésed sötétebb a fehérítés után. Ha rosszul van megcsinálva a pótlásod és el van színezõdve, akkor az is lehet, hogy nem csak színezõdve van, hanem szuvasodva, meg kellene nézetned szerintem. Az is lehet, hogy koronát lenne érdemes tenni a csorba fogadra, akkor meg nem kell fehéríteni sem. Egy jó fogorvost keress fel, õ dönti el úgyis, hogy milyenek a fogaid és mi lenne a legjobb megoldás.

18 éves kortól fehérítenek hivatalosan. Úgy történik, hogy kifehérítik a fogad, majd utána azokat a töméseket/pótlásokat ki kell cserélni, amik elütnek az új fehérségtõl. Ami nem foganyag, az nem is fehéredik fehérítõ anyagtól, tehát csak cserével lehet megoldani, ha a tömésed sötétebb a fehérítés után. Ha rosszul van megcsinálva a pótlásod és el van színezõdve, akkor az is lehet, hogy nem csak színezõdve van, hanem szuvasodva, meg kellene nézetned szerintem. Az is lehet, hogy koronát lenne érdemes tenni a csorba fogadra, akkor meg nem kell fehéríteni sem. Egy jó fogorvost keress fel, õ dönti el úgyis, hogy milyenek a fogaid és mi lenne a legjobb megoldás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!