Találatok a következő kifejezésre: Ki gyújtotta Manderleyt (1 db)

Ki gyújtotta fel Manderleyt?

Aki olvasta a Manderley-ház asszonyát(Daphne du Maurier),az bizonyára tudja,hogy úgy fejez?dött be a regény,hogy vörös volt az ég alja,mert lángokban állt Manderley.Ez szerepel valahol a regényben,vagy direkt ilyen sejtelmes lett a vége,avagy lehet sejteni,ha nem is mondják ki konkrétan?Én Mrs.Danversre gondolok,de ? elhagyta a kastélyt akkorra.Favell pedig kés?bb érkezhetett...

Legjobb válasz: Na igen,egy kicsit rejtélyes a könyv.DE épp ezért szeretem.

A kérdező hozzászólása: Na igen, egy kicsit rejtélyes a könyv.DE épp ezért szeretem.
Szerintem Favell volt, mert amikor kijönnek de Winterék Bakeréktõl azt mondja Favell, hogy "Igen, szerencséd volt, Max - mondta lassan -, persze, most azt hiszed, hogy te gyõztél. De azért a törvény keze még elérhet. És én is elérhetlek, ha más úton-módon is..."
Mrs.Danvers gyújtotta fel és õ maga is benn égett. Az utolsó jelenetek egyikében, lehet látni ahogy szalad végig sorban a lezárt szárny (Rebecca) szobáin.
A kérdező hozzászólása: Oké, de a könyvbõl ez nem derül ki egyértelmûen, vagy legalábbis számomra.Csak sejteni lehet...A filmet láttam, de arra már nem emlékszek... A könyvben amúgy az van, hogy Mrs.Danvers elhagyta a kastélyt, és utána jött, hogy látták, ahogy Manderley ég.
Csak valószínû, hogy Mrs. Danvers volt a gyújtogató, de az biztos, hogy nem égett benn. A visszaemlékezés elején ugyanis van egy ilyen mondat: "Mrs.Danvers. Vajon mit csinál most?"


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vér és csillagfény napjai megjelenése?

Mikor jelenik meg Laini Taylor trilógiájának második kötete?A Füst és csont leánya nagyon tetszett de ezt még nem találom sehol.

1

A szent johanna 3. és 4. része izgalmas?

nem kell leirni a tartalmát csak hogy ze örömmel olvastad-e??

5

Tudtok hasonló könyvet? Easy-Tammara Webber-hez?

2

Milyen konyvet vegyek a baratnomnek karacsonyra?

Milyen konyvet vegyek a baratnomnek karacsonyra? Olyan konyvet keresek ami Parizsrol szol, romantikus regeny es szep a boritoja. Kerlek segitsetek ! :)

3

Tudom, hogy nagyon sokan kérdezik de hasonló könyveket tudtok?

Olyanok érdekelnének, mint pl.: Obszidián, Lélektársak, Enigma

4

Mennyit szoktak késni a vörös pöttyös könyvek az eredeti megjelenéshez képest?

Most néztem , hogy a Vonzás szabályai elméletben december 15-én fog megjelenni, viszont pár nappal ezelőtt még nov. 30-a volt. Várható még késés? Mi a tapasztalatotok?

1

A Hana Yori Dango mangát letölthetem valahonnan magyarul?

A manga.hu-ról letöltöttem az elkészült részeket (26 kötet van lefordítva), érdekelne, hogy esetleg más oldalon fenn van-e mind a 37 kötet? Nagyon szeretem és kíváncsi lennék a végére. ^^

2

A szent johanna gimi melyik része a legjobb? Miért?

7

Ki tudja, hogy ez az idézet melyik könyvből van?

-Utállak! -vágtam vissza, de a magabiztosságom igencsak halványka volt.

2

Melyik alegjobb könyv?

minden féle könyvet szeretek de most szerelmes könyvre gondoltam:)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!