Találatok a következő kifejezésre: Ki esik a Nagy Fogyásban, (3 db)

Ki esik ki a Nagy Fogyásban, és miért, jövő héten?

Legjobb válasz: Na mint kiderült, csak arról volt szó, hogy nincsenek többé csapatok, hanem mindenkinek egyénileg kell jó eredményt elérnie.

Na mint kiderült, csak arról volt szó, hogy nincsenek többé csapatok, hanem mindenkinek egyénileg kell jó eredményt elérnie.
Edina, mert szexelt a biztonsági õrrel. [2007-11-15] Nagy Fogyás: szex a biztonsági õrrel! A Norbi csapat száztizennyolc kilós szinglijét, Edinát az egyik biztonsági õrrel kapták rajta a mosókonyhában. A férfifaló nagy fogyó beismerte: viszonyuk egy hete kezdõdött. Újabb biztonsági õrnek kell távoznia a Nagy Fogyás stábjából. Azonban lehetséges, hogy nem csak a bitonságinak, hanem Edinának is ott kell hagynia a házat. Szerzõdésük ugyanis kimondja: tilos érintkezniük a külvilággal. http://nagyfogyas.fan-site.hu/hirek
Én meg voltam gyõzõdve róla, hogy az Istvánt kizárják, mert a verseny alatt pálinkát ivott. Az pedig (az alkohol) doppingszernek minõsül. De akkor már most kirakták volna, úgyhogy nemértem.
Én a Nagy Fogyásból a Goo Goo Dolls "Iris" c.számára emlékszem.
ha arra a reklámra gondolsz amikor forognak a szobák akkor ez: Lisa Mitchell - Neopolitan Dreams
A kérdező hozzászólása: Kösziii Szépen

Ki játsza és mi a címe annak a számnak, ami a Nagy fogyás végén szokott lenni?

Legjobb válasz: Talán Gáspár Laci: Változz meg! szól a végén is elején is. Itt a dalszövege: http://nagyfogyas.fan-site.hu/dalszoveg-670-1_gaspar_laszlo_..

Talán Gáspár Laci: Változz meg! szól a végén is elején is. Itt a dalszövege: http://nagyfogyas.fan-site.hu/dalszoveg-670-1_gaspar_laszlo_..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!