Találatok a következő kifejezésre: Ki esik a Nagy (1592 db)

Majd csinálj tesztet. Amúgy igen, lehetsz. Ha nem akartok gyereket, akkor védekezni kell.
Igen bunkó vagyok. Te meg cigány.
A kérdező hozzászólása: És elmondanád nekem hogy hogy jön az ide hogy mien nemzetiségü vagyok? De igen képzeld el hogy nem szégyellem hogy cigány vagyok SÖT!!!! Nincs miért szégyeljem mert tisztességesen neveljük a gyerekünket nem csipünk nem lopunk, nem tudom miért kell ítélkezni!!! Nem kértelek meg egyáltalán hogy válaszolj a kérdésemre. Akkor meg minek írtál ide?? Magyarokba is vannak aljas emberek akik lenézik a cigányokat és te úgy látom azok közé tartozol!!!
Már elnézést, de véletlenül sem kritizáltalak. Elõször válaszoltam, aztán rögtön bocsánatot kértem a csupán félig témába vágó kérdésem miatt. Bár választ nem kaptam, úgyhogy még mindig rettenetesen kíváncsi vagyok...
Képzelem. A gyerek ott mászik az ondós földön, az írástudatlan anyja meg azt sem tudja, hogy mitõl eshet teherbe, pedig egyszer már megtörtént. Nem az a baj, hogy cigány vagy, hanem hogy úgy is viselkedsz.
A kérdező hozzászólása: Akkor hogy viselkedjek mint a bunkó magyarok?
A kérdező hozzászólása: A 16-os kommentelõnek meg annyit hogy te tudod hogy írástudatlan vagyok? Ismersz engem? Milyen jogon becsmérelsz te engem? Tudod mit foglalkozz inkább magaddal!!!!!! És csak hogy tudd nem mászik a fiam a földön mert már két éves tud menni. Lehet a tied nem tud mert anyit foglalkozol vele..
Nem az a válasz, hogy feltakarítjátok az ondót a földrõl, hanem hogy a gyerek már tud járni, úgyhogy nem mászik benne? :) Az, hogy azt írták neked, úgy viselkedsz, mint egy cigány, úgy értik, hogy a többség pontosan ilyen hozzáállással viszonyul mindenhez. Nem azt kérik, hogy "magyarként" viselkedj, hanem hogy legyél értelmesebb és gondolkozz.
Attól, hogy tud járni, és nem mászik, ugyanúgy beleléphet... Lehet, hogy nem vagy írástudatlan, és még tudsz helyesen is írni. De hogy a biológia órát kihagytad, az biztos.
A kérdező hozzászólása: A 9-es válaszolonak köszönöm amugy 8-9-én kellene megjönnie. Atöbbi komentálonak meg csak anyi hogy nem aszt kértem hogy kritizáljátok az irásom hanem hogy normálisan válaszoljatok és kébzeljétek el hogy igen 94-es vagyok. És szerintem ahoz senkinek semmi köze. A 6-os kommentálonak meg csak anyi hogy nem vagyok én állat hogy szaporodjak de te bisztos hogy valami nagyon bunkó nöszemély lehetsz.
Ha nem akarsz babát, ne szexelj védekezés nélkül. Mert a megszakítás nem védekezés. Mikor kell megjönnie? Esetleg esemény utáni tabletta?
:) :) :) ez a kerdes bennem is megfogalmazodott... Foldre :) eleg romantikus :) )) en tuti felnyalatnam a ferjemmel xD :) )
Hiába nem szeretnétek de ezt most el csesztétek. Fel találták az óvszert.
A kérdező hozzászólása: Még meg akarom várni hogy meg jön e. Ha nem akkor csinálok egy tesztet.
1994-ben születtél?
o.O ezert nem jo ez a megszakitasos modszer... Van akinek bejon van akinek nem
94es vagy? Van már egy gyereked, de még mindig nem tudod hogyan lesz a gyerek? Ilyen nincs. Védekezz könyörgöm, ne szaporodj.
Van már egy gyereked, és nem akartok másikat, akkor miért megszakítást alkalmaztok védekezés helyett??? Lehetsz terhes, én is így lettem.
Ha kicsi, ha sok megy beléd, teherbe eshetsz. Egyébként bocsi az offért, de hogyhogy a földre ment?? A végén csak simán elélvez szõnyegre, padlóra, akárhová? (Miért nem zsebkendõbe?)
Szia! A megszakítást pont azoknak a pároknak találták ki, akik stabil kapcsolatban élnek. Így, hogy nem vette ki idõben, sajnos van esélye, hogy teherbe esel, de azért bízzunk benne, hogy nem :)
A kérdező hozzászólása: Na jó engem inentöl kezdeve nem érdekel egyikötök véleménye sem!!! Kébzeljétek el hogy egyáltalán nem hagytam a földön és nem is szándékosan ment oda de ne is válaszoljatok. Nem vagyok rá kiváncsi

Felmérés! Ki szereti a kicsi mellű, alacsony, cuki tini lányokat és ki szereti a nagy mellű nagy darab lányokat?

Legjobb válasz: arany középút, ne legyen "nagydarab" de legyen mit fogni. mint a párom:)

arany középút, ne legyen "nagydarab" de legyen mit fogni. mint a párom:)
És ha közepes testalkatú vagyok tenyérnyi (nem kicsi és nem is túl nagy) mellekkel, akkor már nem is lehetek cuki? :D Ennyi hülye kérdést.
kicsi cuki o/ 25/f
A kis mell és a vékonyság az jó, de az alacsonyság nem. Egy magas de vékony kismellû nõ a legszebb.
kicsi, az a jó, ha még nem tud járni sem
Mindkettõ jó :/ Ha nagyon muszáj akkor kicsike :) Késõbb nem lóg majd annyira a melle :D
Ebbõl a kettõbõl az elsõt választanám.
Kicsi cuki, de nem tini, én már öreg vagyok hozzájuk. 22/f
ketto kozott. legyen legalabb egy kis tenyernyi cici!
a kettõ között ;) 16/f
Fogadjunk te egy kis mellû alacsony, cuki tinilány vagy, aki rohadt féltékeny egy nagy mellû nagydarab lányra.A kérdésre válaszolva: nem túl szép ha egy lánynak kicsi a melle.Ja és a kettõ közül egyik se.
egy 80b-s minim legyen:D alacsony magas nem szamit, ne legyen dagi, ennyi az egesz;))

Kinek milyen az átlagos lány és a nagyon szép lány kategória?

Azt mondják, hogy ez mindenkinél változó, és valakinek a legszebb lányok másnál csak átlagosak. Nektek hogy van ez? (Szeretném összehasonlítani a magam ízlésével)

Legjobb válasz: Nincs is annál "vonzóbb", mint egy beképzelt p*csa... xD Te...álomnõ...xD A belsõd mindenesetre romlott. Amúgy meg ne egy hülyének a mércéje szerint nézd, hogy ki csúnya és ki nem. Mindenkinek más a szép, és mindenkinek olyan orra van, amilyen az arcához illik. És egy barna lány lehet ugyanolyan szép, mint egy szõke.

Nincs is annál "vonzóbb", mint egy beképzelt p*csa... xD Te...álomnõ...xD A belsõd mindenesetre romlott. Amúgy meg ne egy hülyének a mércéje szerint nézd, hogy ki csúnya és ki nem. Mindenkinek más a szép, és mindenkinek olyan orra van, amilyen az arcához illik. És egy barna lány lehet ugyanolyan szép, mint egy szõke.
Jé a 2. válaszoló mércéje szerint szép lány vagyok, Jennifer miért átlagos szegény?
Jesszus, akkor én mivel 57 kg vagyok 173 cm-hez, akkor már nem is lehetek szép. Hú, jó tudni, köszi ^^
Hm, pedig a szõkék a legszebbek.
Az irigységedet pedig kis "álomnõ" nem itt kell levezetni. 163 centihez 50 kiló elég gáz.
hm.. néhány példa: britney spears, jennifer aniston, ördög nóra átlagos sophia bush, eva longoria, rachel mcadams nagyon szép és egy ennél is magasabb kategória a gyönyörû és különleges, ez nekem például helena bonham carter és eszenyi enikõ ez az én személyes véleményem, de nyugodtan pontozzatok csak le...
Miért? Neked hosszú kampós orrod van és kiálló fogad? XDDDD
Lány vagyok (!!). Az én szememben azok a lányok szépek akik elfogadják azt , ahogy kinéznek és nem ezen görcsölnek. Egy lány lehet szép 50 kg-as és 60+ -an is. És csak üzenném azoknak a fiúknak akik mondják , hogy a szép lány ennyi centi és annyi kiló. Ha tetszik nektek egy lány jófej meg minden de leméred és mondjuk 170 cm-hez 60 kiló akkor otthagyod? Csak mert a külsõ szépség múlékony dolog tönkreteheti az idõ vagy egy baleset de a belsõ szépség attól még megmarad :D
ennek nagyon örülök! :D:D
uccsó õ az abszolút best ^^ :)
Kedves 1., én lány vagyok, de nagyon tetszik a pontozásod! *.* Fõleg Helena Bonham Carter miatt :D:D
1. vagyok elõre leszögeztem, hogy az ÉN VÉLEMÉNYEM, ami azt jelenti, hogy SZUBJEKTÍV (saját világlátású, elfogult gyengébbek kedvéért) kapiisssss????? nem vagyunk egyformák ezért más az ízlésünk is, nem csodálom, hogy másokat tartunk szépnek... szánalmas a lepontozás, de légyszi ezt is ...
Az átlagos lány aki: -nem dohányzik -nem [email protected] be minden hétvégén -nem zsírdisznó (70kg alatt van) A szép lány: -az összes elõzõ -nem szõke -értelmes/lehet vele barátként is beszélgetni -165-170cm/50kg
Dehogy, ha valakinek hosszú kampós orra van, kiálló foga és szõke akkor is szép, 3. voltam
Nem, de nem is vagyok szõke , 50 kiló, 163 centi, az àlom nõ xd
"Az átlagos lány aki: -nem dohányzik -nem b*szik be minden hétvégén -nem zsírd*sznó (70kg alatt van)"-szerintem pont, hogy ezeknek az ellentéte az átlagos.

17 éves vagyok és nemtudom mi kezdjek majd magammal ha ki kerülök a nagy világi életbe. Konkrét terveim nincsenek. :S mit tegyek?

Legjobb válasz: Hidd el, sok ember, fiatal van hasonló helyzetben. Próbáld meg megtalálni azt a tantárgyat, amit szeretsz és szeretetbõl csinálod. Most az egyetemeken a matek-fizika-kémia az, amit nagy számban támogatnak államilag, és ide bekerülni is könnyû, mert matek szakon 4000, és jogász szakon csak 250 embert támogat az állam... Keress magadnak valami hobbit, aminek nem kell túl bonyolultnak lennie: lehet keresztrejtvény-fejtés, biciklizés, kutya, gördeszka, sportolás, vagy valamilyen más fiús dolog. :) Barátkozz és légy nyitott, szeress mindenkit, és akkor Téged is szeretni fognak, könnyebb lesz beilleszkedned, egy adott helyre.

Hidd el, sok ember, fiatal van hasonló helyzetben. Próbáld meg megtalálni azt a tantárgyat, amit szeretsz és szeretetbõl csinálod. Most az egyetemeken a matek-fizika-kémia az, amit nagy számban támogatnak államilag, és ide bekerülni is könnyû, mert matek szakon 4000, és jogász szakon csak 250 embert támogat az állam... Keress magadnak valami hobbit, aminek nem kell túl bonyolultnak lennie: lehet keresztrejtvény-fejtés, biciklizés, kutya, gördeszka, sportolás, vagy valamilyen más fiús dolog. :) Barátkozz és légy nyitott, szeress mindenkit, és akkor Téged is szeretni fognak, könnyebb lesz beilleszkedned, egy adott helyre.
Ennyi idõsen én sem tudtam. Ráadásul tapasztalatom sem volt, hogy milyen munkák léteznek a cégeknél, mihez van tehetségem. Csak menet közben derült ki, amikor már dolgoztam egy helyen, és helyettesíteni kellett a pénzügyeseket amikor nyáron szabadságra mentek. Amikor üresedés lett, a fõnök nekem ajánlotta az állást, mert ügyes voltam és számomra is kiderült, hogy ezt élvezem. Nekem kb 22-23 évesen volt. Ezeket gondold végig: Milyen tanuló vagy, van-e esélyed a továbbtanulásra. Ha igen, a szüleid tudják-e finanszírozni a tanulmányaidat. Mi az, amiben jó vagy (rajz, nyelvek, barkácsolás, sport) és mivel szereted az idõdet tölteni. Pl. aki pörgõs, szeret emberekkel csacsogni, nem szereti ha egy gép elõtt ül egész nap, annak animátori, rendezvényszervezõi stb állások valóak.
Az állam az adófizetõk pénzébõl.
Illetve bizonyos esetekben magáncégek.
meg gondolom alapítványok

Egy barátom macskáját most herélték ki, és a srác nagyon sajnálja, szarul érzi magát emiatt. Hogyan vigasztaljam meg?

Mondtam neki, hogy a macska ezt nem úgy fogja fel, meg tovább fog élni, nem lesz miatta vízbe fojtva más házaknál a felesleges alom, stb. stb. De nemigen hatott. Nagyon a szívéhez n?tt a macska, és a szül?k er?ltették az operációt. Még csak meg se várták a macska ivarzását, így a haverom nem láthatta, milyen szar is egy ivarzó macskával egy lakásban.

Legjobb válasz: Mondd neki, hogy képzelje el, hogy amikor szexuális izgalmat érez, nem szeretkezhet SOHA, és máshogy sem "könnyíthet" magán. A macskáknál ugyan nem teljesen így van, de mivel õ pasi, ezzel a példával biztosan meg fogja érteni:D Szóval jobb úgy a cicának, hogy azelõtt lett kiherélve, hogy megtudná mi is az a párzás, párzási idõszak. Ilyenkor egyébként az állatok vagy nagyon agresszívak lesznek, vagy nagyon "depressziósak", letörtek. Szóval mindenképp jobb így a macseknak.

Meg persze nem fog feleslegesen párzani és nem lesz több utcai kiscica... Nem fog nõstény macskákat bántani... Ha ez nem elég vigasztalás neki, akkor ennyi esze van.
Ha a macska NINCS ivartalanítva, a macska rendszeresen erõs késztetést érez arra hogy szaporodjon, ha ebben akadályozva van (és akadályozva kell hogy legyen, ha nem akarja az ember a menhelyek lakóit szaporítani), akkor agresszív lesz, sõt, tovább megyek: tapasztalatom szerint az ivaros állatok soha nem szocializálódnak rendesen. De a lényeg, hogy ez a helyzet a macska szempontjából tényleg szenvedés, tényleg ahoz lehet leginkább hasonlítani, mint hogy haverod érezné a szexuális izgalmat, de soha nem "könnyíthetne" magán. Ellenben, ha ivartalanítva van, akkor azon kívül hogy számtalan egészségügyi elõnye van, a macska NEM ÉREZ többé szexuális késztetéseket, tehát nem is szenved tõlük, ezáltal sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, és ragaszkodóbb lesz.
Mikor párzási idõben kiszökik és csak egyik szeme van meg, a másik helyén véres-lucskos seb, akkor verné a falba a fejét, hogy miért nem ivartalaníttatta. Amikor meg lespriccel mindent, és bûzlik a lakás a macskapisiszagtól, akkor a szülei vernék a fejét a falba.
Lehet, hogy az állatorvos elmondta neki, de én is elmondom, hogy az ivartalanított macska nem lesz elcsavargós és így kevesebb veszély leselkedik rá pl. kutyák, szomszéd a kapanyéllel, légpuskások stb. Nem fog jelölgetni, ami elviselhetetlen bûzzel jár, és nem lesz verekedõs.
Kérdezd meg, hogy tudja-e mi történt, ugyanis konkrétan a macska f.asza megmaradt, csak kiszedtek a golyójából egyet s mást és pár hét múlva az sem fog látszani. Egy csomó idióta, aki emiatt sajnálkozik eleve úgy kezdi, hogy én nem vágatnám le a macskám f.aszát. Mintha, így csinálnák. A macska azt sem tudja fiú-e vagy lány, fingja sincs arról, hogy mire jó, amit leszedtek róla, nem fog neki hiányozni, hogy rájöjjön a dughatnék és ez neki kb olyan volt, mintha a haverod azon sírna, hogy leszednek egy anyajegyet róla.
Mondd neki, hogy képzelje el, hogy amikor szexuális izgalmat érez, nem szeretkezhet SOHA, és máshogy sem "könnyíthet" magán. A macskáknál ugyan nem teljesen így van, de mivel õ pasi, ezzel a példával biztosan meg fogja érteni:D Szóval jobb úgy a cicának, hogy azelõtt lett kiherélve, hogy megtudná mi is az a párzás, párzási idõszak. Ilyenkor egyébként az állatok vagy nagyon agresszívak lesznek, vagy nagyon "depressziósak", letörtek. Szóval mindenképp jobb így a macseknak.
Amúgy még az erdõben lévõ vadállományt is ritkítják, nehogy túlszaporodjanak.
Mondd el neki, a mûtéttel éveket adott a cica életéhez. Ma már azért élnek a maccsok akár 17-20 évet is, mert ivartalanítás van és jó minõségû étel, orvosi felügyelet.
Az a különbség, hogy õ azért akar szexelni, mert az de milyen jó és élvezet. Ezzel szemben a macskára rájön egy évben kétszer, hogy de krva jó lenne a génjeit tovább örökíteni, más kérdés, hogy az jó-e vagy sem. A macska egy két éves gyerek értelmi szintjén van, nem tudja, hogy dugni jó, meg lehet olyat akarni, nem tud különbséget tenni a között, hogy most akkor õ már többet nem akar. Ha nem akar, eszébe sem jut, akkor miért is lenne neki szarabb, mikor nem is tud a kis kellemetlenségrõl, ami évente kétszer rátör? Amúgy ezzel a nem természetessel hagyjuk már. Még ha az erdõben lakna a macska akkor érteném, de ott tartj a szobában, fõz neki/konzervvel eteti, párnán alszik és akkor itt álszenteskedik, hogy természetesség.
A kérdező hozzászólása: Az enyém nõstény, és anno én is sajnáltam. :( Persze utána megvigasztalódtam, de nagyon szép macska, és néha belegondolok, milyen gyönyörû kölykei lennének (egyszer se voltak neki)
A kérdező hozzászólása: 22 éves. Egyáltalán nem egy anyámasszonykatonája, vagy valami, normális srác, aki szereti a kisállatát. Én egyáltalán nem vetem meg azért, mert sajnálja a macskát. Ebben az egyben lehet, hogy téved, de összességében szerintem szép, hogy ennyire szeret egy állatot (ez nem csak a sajnálatban nyilvánul meg). A barátnõje is imádja ezért, hogy ennyire macskabarát. Érveket szerettem volna, hogy mivel vigasztaljam meg (ezeket köszönöm is), nem azt, hogy leosszátok.
Szerintem hagyd békén. Majd túl éli. Ne haragudj, de milyen pasi az aki ezen siránkozik? Nekem lakásban tartott lány cicám van. És 2 hetente rájött anno a tüzelés. Na ha egy olyan éjszakát végig hallgatott volna azt hiszem magától vitte volna el a cicát ivartalanítani!!! Meg ha ki tud szökni akkor összeverekszik más cicákkal és esetleg a szemébe kapnak, tályogos lesz a lába, valami nõsténytõl összeszedhet bármi nemi uton terjedõ betegséget! Így ez a veszély már nem áll fennt! És a cica sem fog a falnak menni, mert nincs kivel párosodnia!
Ha szegény fiú egy kandúrnál ennyire maga alatt van, mit tenne egy nõstény macska esetében? A macskát sajnálja, vagy saját magát??? Hány éves?
A kérdező hozzászólása: HÜLYESÉGEKET NE ÍRJATOK!!! Köszi.
A kérdező hozzászólása: Ezeket én is mondtam neki (mondjuk szobamacskáról van szó, de ki tud szökni, volt már rá példa, alig lett meg...) de akkor is azt hajtogatja, hogy de ez nem természetes, meg szegény, meg stb.
A kérdező hozzászólása: Köszi Neked is, második, ezeket majd bevetem!
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, szerencsés-e vele párhuzamot vonni. (A srácnak barátnõje és tudtommal jó szexuális élete van, nem akarom, hogy minden hülyeséget a fejébe vegyen, és ez kihasson arra) Pont azzal gyõzködtem, hogy a macskáknál nem úgy van, mint az embernél. De tényleg jobb szegénynek, hogy meg se tudta, milyen. De én úgy tudtam, hogy a macska most már izgalmat sem fog érezni, nem fogja érdekelni a párzás. Nem így van?
A kérdező hozzászólása: Mára már olyan lett a macska, mint volt, nem kómás már, teljesen jól van, meg beszélgettünk egy kicsit, mondogattam azokat is, amiket írtatok, és megnyugodott, hogy tényleg ez volt a legjobb :) Köszi a válaszokat!

Mit szoktatok akkor amikor nagyon rátokjön a szexelhetnék de nincs kivel és a maszturbálás is unalmas?

17 /F

Legjobb válasz: hát ha nincs kivel akkor csak a maszturbálás maradt! miért olyan unalmas az neked ? valamit biztos roszúl csinálsz

hát ha nincs kivel akkor csak a maszturbálás maradt! miért olyan unalmas az neked ? valamit biztos roszúl csinálsz
hát, én semmit. jóbaráttal nem akarok, mert lehet másképpen néznék rá onnantól.úgyh szenvedek. :D 18/l
A kérdező hozzászólása: hát azért egy idõ után elég unalmassá válik a dolog
Erre én is kiváncsi vagyok, mert egyik barátom akarja csinálni...velem....barátok vagyunk de nekem azért tetszik, és ezt õ is tudja, de akarja.
A kérdező hozzászólása: nekem is vannak lánybarátaim de nem megyek oda hozzá hogy Dugunk_? szûz vagy? mert ha igen akk csak 1x lefeküdne veled azt otthagyna
az vagyok de õ ugy tudja hogy nem.Hát ahhoz túl jóban vagyunk hogy utánna otthagyna csak ugy.Nem tudom.
A kérdező hozzászólása: mondd meg neki hogy te még szûz vagy .szerintem jobb elõre elmondani neki mert aktus közbe úgy befogja nyomni hogy be..... tehát mondd meg neki hogy te nem ilyen lány vagy és csak barátok maradtok

2 naponta mosok hajat, mert olyan gyorsan zsírosodik, már a 2. napot is csak alig bírja ki és már nagyon unom, hogy ilyen hamar zsírosodik. Milyen samponnal mossak hajat, hogy ne zsírosodjon ilyen hamar?

Olyan sampont írjatok ami tényleg hatásos, már sok mindent kipróbáltam, de egyik sem hatott.

Legjobb válasz: R. F. válaszában annyi igazság lehet, hogy a tusfürdõben és a samponban ugyanaz az anyag található meg-az SLS vagy SLES. Viszont egy tusfürdõ nem tartalmaz annyi ápoló összetevõt, mint egy sampon, így hosszú távon ronthat is a haj szerkezetén! A legjobban bevált termék nekem a Forfora Urto, ami kb. 3500-5000 Ft-be kerül, de néhány használat után teljesen megoldotta a problémát. Nagyon ajánlom! :)

R. F. válaszában annyi igazság lehet, hogy a tusfürdõben és a samponban ugyanaz az anyag található meg-az SLS vagy SLES. Viszont egy tusfürdõ nem tartalmaz annyi ápoló összetevõt, mint egy sampon, így hosszú távon ronthat is a haj szerkezetén! A legjobban bevált termék nekem a Forfora Urto, ami kb. 3500-5000 Ft-be kerül, de néhány használat után teljesen megoldotta a problémát. Nagyon ajánlom! :)
Kénes vagy tojássampon!
Én nem nagyon tudom h mit csinálj sztem erre nem nagyon van módszer cs annyit mondok h ne zsírosodás elleni samponnal moss hajat mert az elveszi a hajról az összes zsírt és ez arra készteti a fejbõrt h még több zsírt termeljen és az egész egy ördögi kör lesz
A kérdező hozzászólása: A kénes sampont már próbáltam, de egyáltalán semmi hatása nem volt, tusfürdõvel is sokszor mostam már hajat, mert volt olyan helyzet, hogy itthon hagytam a samponom mikor elutaztam valahova, de azzal se volt jobb. De köszönöm a tanácsokat! Most a száraz sampont szeretném kipróbálni, de nem tudom, hogy jó ötlet-e. Anyukám mindig azt mondta, hogy várjak vele még +2 napot, hogy öntisztítóvá váljon a hajam, de az sem segített.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :) ki fogom próbálni:)

A hónaj szőrzetem kezd nőni. Gondolom 14 évesen ezzel nincs is baj. Nagyon zavar amikor leborotválom és olyan pici "sörték" vannak és nőnek ki és a látvány sem valami szép. Hogyan tüntessem el? Vagy hogyan akadályozzam meg? (Fiú vagyok.)

El?re is köszi....

Legjobb válasz: Hát ennek nem igazán tudsz mit csinálni. Vagy gyakran borotválod, vagy inkább gyantázd, esetleg szõrtelenítõkrémet használj, akkor késõbb kezd el nõni.

Hát ennek nem igazán tudsz mit csinálni. Vagy gyakran borotválod, vagy inkább gyantázd, esetleg szõrtelenítõkrémet használj, akkor késõbb kezd el nõni.
Nekem 12-13 évesen kezdett el nõni a szõr a hónaljamon, lábamon, karomon és egyéb helyeken. Elkezdtem borotválni, de nem erõsödött a szõr, nem is kell gyakrabban, bár lehet, hogy csak kivétel vagyok... ha zavar, akkor nyugodtan borotváld. De, ha nem zavar akkor meg felesleges. Egy lánynál ilyen korban a minimum, de te maradhatsz "férfias".
Ha szõrteleníteni akarsz, akkor én a gyantát javaslom, mert most még nincs megerõsödve a szõr, így nem fog annyira fájni, plusz a gyantázásnak van egy olyan pozitív hatása, hogy ritkul tõle a szõr és néhány év múlva kevesebb szõröd lesz. Viszont ha borotválod, akkor megerõsödik és több is lesz, mint most.
A borotválástól nem erõsödik és nem sûrûsödik a szõr csak látszólag lesz több mert az aktzv szõrszálak mind egyszerre fognak látszani és nem elvékonyodva, hanem metszve. A szörzet sûrûsége, vastagsága (normál esetben (egészséges embernél) genetikailag meghatározott) :) ) Én is szõrös (macsó) pasi párti vagyok de nagyon tetszik az is ha nincs. Az meg olyan ápolt és gyengés hatást kelt. Én a gyantázást vagy (kapaszkodj meg) az epillálást javaslom. Borotváld le (a hosszú szõrt feltekeri az epilátor és kínok kínját okozza) és amikor kb fél-egy centis akkor epillátorral le tudod szedni. Én ezt szoktam . Ki lehet bírni és egy hónapig ha nõ is, csak pehely, nem is látszik. Kb 2 hetente szoktam megcsinálni és bármikor amikor ujjatlan ruhát veszek fel. :) Az elõnye, hogy magadnak tudod csinálni.
lány vagyok, és nem értek egyet a szõrtelenítõs pasikkal... egy férfi legyen szõrös! de ha ennyire zavar, akkor vagy gyantázd, mv borotváld, és ha az utóbbit választod, akkor úgy csináld, hogy lefelé is, fölfelé is, jobbra is, balra is. nem kell feltétlenül sborotvahab, elég ha tusfürdõt kensz oda.
sörték (nálam) akkor szoktak maradni, ha nem használok elegendõ borotvahabot. Esetlega borotvád éle nem a megfelelõ (kicsit kopott, vagy olcsóbb), vagy lehet, hogy egyszerûen izmosabb vagy és a penge nem fér hozzá bizonyos területekhez. Egyébként szerintem 14 évesen még ne borotváld, nem olyan ciki fiúknak, és ha már most rendszeresen borotválod, késõbb eleve sörteszerû lesz az egész szõrzeted..
nem is értem, hogyan jut el odáig egy pasi, hogy nekiálljon a hónaját borotválni. de biztos bennem van a hiba
Amikor látod, hogy már picit is, de nõ, akkor borotváld le ismét. Nem kell megvárni, hogy nagyon megnõjön. Sajna mást nagyon nem tehetsz. Próbáld meg elfogadni, hogy ott is szõrös leszel. Na meg ha most túl sokszor borotválod, akkor hamarabb is fog nõni és még többször kell majd borotválni.
Köszi, hogy válaszoltál. Érdekes, hogy zavar, és bár szerintem egy férfi legyen szõrõs, azert egyetértek veled, mert ha zavar, akkor igenis szõrtelenítsd. még annyit megpróbálhatsz, bár tapasztalatom nincs (tudod, en gyantaztatok, az meg egy honapra eltunteti a nem kivant szort), szóval vannak ilyen szõrnövés lassító dezodorfélék, meg krémek, hátha. (krém tuti, dezodorféle nem tudom van e férfiban) sok szerencsét, és bár rajtam kivul lattam kaptal nehany "szõrpárti" választ, biztosíthatlak, hogy nagyon sok lány éppen azért van oda, hogy szõrteleníted (de a legfontosabb, hogy neked jo legyen :) sok siker!
A kérdező hozzászólása: Ksözönöm a válaszokat... Az utolsó válaszolónak...:Hát nekem nem tetszik sõt ha rövidujjuban vagyoknagyon zavar fõleg ha társaságban vagyok...meg ha jelentkezek órán...
szió! próbáld a gyantát, picit fáj, de utána sokáig nem lesz gondod vele, és nem lesz "borostás" se, és idõvel puhább, gyengébb lesz, igy fajni se fog annyira, amikor megcsinaljak. vannak, akik maguknak meg tudjak csinalni ugyesen, en sose tudtam, kozmetikus megcsinalja gyorsan es fajdalommentesen. amugy errol beszeltunk a kozmetikusommal eppen, hogy egyaltalan nem ciki, ha férfi jon hozza gyantaztatni a honaaljat, én orulok, hogy a paromnak eszebe se jut ilyen, szerintem férfias. (a kozmetikus ellenérve a higenia). hat izlesek es pofonok. a borotvat azert se szeretem, mert erzekeny helyeken "benõ" a szõr a bõr alá néha, és akkor be is gyullad, meg hamar kijon a szor, es erosebb is lesz :( (Amugy csunyanak talalod, vagy miert borotvalod?)
annyit hozzafuznek az elozo valaszokhoz hogy a kremek, deok stb. amik allitolag lassitjak a szor noveset nem hasznalnak. a szor novese a gyokertol fugg, az meg tul melyen van es osszetettebben mukodik semhogy vmi kence befolyasolhassa. de lehet h szerencsed van.....probalkozni lehet.

Kik építhették a Nagy piramist, ha ma sem tudjuk megépíteni és a források szerint ez az egyipatomiakra maradt?

Vannak egyiptomi források mely szerint a nagy piramis rájuk maradt. Ma sem tudnánk megépíteni ezt, de még egy 20 emeletes japán piramis is összeomlott nemrég.

Legjobb válasz: Földi emberek, földi technikával nem tudták megépíteni, mivel ma sem tudják megépíteni, tehát külsõ segítséget kellett, hogy kapjunk. Egyértelmû!

Földi emberek, földi technikával nem tudták megépíteni, mivel ma sem tudják megépíteni, tehát külsõ segítséget kellett, hogy kapjunk. Egyértelmû!
A kérdező hozzászólása: Ma se, akkor se tudták megépítani http://www.youtube.com/watch?v=IJIJpq4loVs Miért építettek az ufós civilizációk piramist az egyiptomiakkal vagy régebbi emberekkel ?
A Piramisokat egyiptomi mérnökök, munkások építették rámpák segítségével itt olvashatsz róla. [link] [link]
>ha ma sem tudjuk megépíteni Tényleg van ma még ember, aki ezt elhiszi? Tényleg ennyire fogalmatok sincs a technológiáról, a fizikáról? Tényleg ennyire elkeserítõen tudatlanok és hiszékenyek vagytok? Egy piramist hónapok vagy hetek alatt össze lehetne dobni, ha rendelkezésre állna a kellõ géppark, szervezés és pénz. Sokkal nagyobbat, sokkal pontosabban. Arról, hogy ki építette a piramisokat, nem vitázok, lerágott csont, mindenki higgye azt, ami neki szimpatikus. Miattam aztán a marslakók is idefoshatták õket. De aki tényleg elhiszi, hogy ma nem lennénk képesek úgy egymásra pakolni egy rakás megmunkált követ, hogy meg is maradjon, az bizony el van tévedve :)
"Vannak egyiptomi források mely szerint a nagy piramis rájuk maradt." Nosza lássuk azokat a forrásokat! Utána majd vitatkozhatunk rajta. (Az azért leszögezném, hogy az nem forrás, hogy az Ancient Aliensben egy sportmenedzser elmondja, hogy "Számos forrás állítja...")
Homok volt bõven a sivatagban. Sõt, a köveken és a melósokon kívül szinte csak az volt. A 2, 5 tonnás kõtömböket tökéletesen meg lehetett faragni homokkal. Pont úgy mûködött, mint ma a durva szemcséjû csiszolópapírok, csak nem voltak a homokszemek ráragasztva a papírra (akkoriban növényi eredetû rostokat használtak). A homok viszont nem csak erre volt jó. Elsõ körben a helyszínre hurcoltak egy nagy rakás kifaragott kõtömböt, ezekbõl kirakták a piramis alapját. Majd a következõ szintet kezdték építeni, a következõ módon: egy kötelet átvetettek a kõtömb egyik vége alatt (könnyû volt alóla a homokot egy csíkban kikaparni), majd emberi vagy állati erõvel (pl. tevékkel), vagy akár egyszerû emelõvel megemelték. Nem kellett magasra emelni, elég volt 10-20 centi. Ezután homokot lapátoltak alá, majd a másik felét emelték meg, és itt is homokot lapátoltak alá. Ezzel a módszerrel viszonylag kis erõbefektetéssel könnyedén fel tudták tornászni olyan magasságba a kõtömböt, hogy azt utána az alálapátolt homokágyról át lehessen borítani vagy vonszolni a már kész kõtömbalapra. Így gyakorlatilag (csaknem) bármekkora magasságú piramist viszonylag egyszerûen és viszonylag kevés ember közremûködésével fel lehetett építeni. (Azért csaknem, mert a kõtömbök szilárdsága azért határt szab a belõlük készített piramis magasságának). A munkások nagyobb része amúgy sem a piramis tényleges építésénél tevékenykedett (oda elég volt néhány akkori mérnök/építõmester, és piramisoldalanként néhánytíz ember pár tevével), hanem a kõtömbök kifaragásában és szállításában mûködött közre, valamint az ételt és vizet szállította a munkások részére. Néhány megbízott ember pedig az egész mûvelet logisztikáját irányította. Egy ilyen piramis felépítésénél (2, 5 millió kõtömb) a kövek kifaragása tartott a legtöbb ideig, nyilván ott dolgoztak messze a legtöbben - ám ott volt hely is bõven, tehát elfértek: akár százezer munkás is faraghatta a kõtömböket egyszerre, amiknek a piramis helyszínére juttatásához már csak párezer munkásra volt szükség, a tényleges építkezésben pedig már csak párszáz ember vett részt. Mindez pedig egyetlen ember, a fáraó kedvéért, aki a csúcsot képviselte az egész hierarchiában. A szervezet felépítése is hûen tükrözte az építmény szerkezetét ;) Számoljunk egy kicsit! Tegyük fel, hogy egy kõtömböt 4 ember 7 napon át reszelt, mire kifaragta. Tegyük fel továbbá, hogy összesen 50.000 ember faragta a köveket. Ez azt jelenti, hogy egy hét alatt 12.500 kõtömböt voltak képesek kifaragni. Tehát a 2, 5 millió kõtömb kifaragásához összesen 1400 napra volt szükség, ami mindössze 4 év. Továbbá ha feltételezzük, hogy öt kifaragott kõtömb közül csupán egy érkezett meg épségben a rendeltetési helyére (a többi négy összetört, kicsorbult vagy elsüllyedt a folyóban), akkor is mindössze 20 évre volt szükség a szóban forgó piramis felépítéséhez. Ez igazán nem hosszú idõ egy ilyen monumentális építmény létrehozásához.
#8. Azért ne felejtsük el, hogy nem "csak" görgetni kellett. Azokat ki kellett termelni, tökéletesre megmunkálni, eljuttatni a helyszínre, utána precízen egymásra rakni, nem kis magasságokba feljuttatni toronydaruk nélkül. "A gízai piramisok mérete lenyûgözõ. A Kheopsz piramis 138 méter magas, eredetileg 147 méter volt. 2, 5 millió, egyenként 2, 5 tonnás faragott mészkõtömbbõl építették"
Nem feltétlen fákon görgették, lehet hogy felhúzták õket fából készített síneken. Rámpákat használtak a piramis körül (erre van bizonyíték), amin a köveket húzták fel, így vagy úgy... semmi misztikum nincs benne, nem olyan ördöngõsség, mint ahogy azt elképzeled... hogy ne tudnák már felemelni, körülbelül 2-3 tonnás kövekrõl van szó, ha 10-en körbe állják, emberi erõvel is felemelhetõk, amíg alápakolják a farudakat. De nyilván nem emberi erõt használtak, hanem különbözõ mechanikus szerkezeteket. Hihetetlen, hogy mindenben az ufot keresitek, fogjátok már fel, hogy az idõ halad, ugyan olyan emberek voltak akkor, mint most, a világ akkor is színes volt, nem fekete fehér, és akkor sem jöttek UFOK és most sincsenek UFOK közöttünk, bármennyire is hihetetlen. Attól, hogy régi, meg kevés forrás van, nem jelenti azt, hogy valami rejtélyes dologról lenne szó. Hogy ne tudnánk ma felépíteni. De minek szórakozzunk vele, ha most már meg van hozzá a technológiánk.
Miért kellene, hogy földönkívüliek legyenek? Már Nemere István a 80'-as években írt könyvet - A rejtélyes elõdök címmel, de Erich von Däniken is kutat több évtizede és gyûjti a bizonyítékokat egy fejlett civilizációról, bár õ más aspektusból közelíti meg ezeket a dolgokat. Platón már 400 évvel Krisztus elõtt írt Atlantiszról, tehát én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy akár az atlantisziak leszármazottjait ufózzuk le. Ma is nagy a kontraszt a fejlett és a kevésbé fejlett civilizációk közt, ahogy 3-4 ezer évvel ezelõtt is lehetett ilyen. Gondoljunk, csak bele, hogy az ûrrepülõk, felhõkarcolók, szuperszámítógépek korát éljük, miközben mai napig vannak pl. az Amazon mellet a dzsungelben olyan törzsek, amiket még fel sem fedezett senki, nem is tudunk a létezésükrõl és úgy élnek, ahogy õseink éltek 10-20 ezer évvel ezelõtt. Most egy ilyen törzshöz menj el egy helikopterrel és építs nekik valamit... Te is a mítoszukba, talán a szentírásukba leszel még ezer év múlva is. És mikor már mi elhagyjuk a földet, õk elérnek egy fejlettségi szintet, akkor néznek majd õk is bután, ahogy most mi.
te kretén
A Piramisokat emberek építették. De hatalmas segítséget kaptak, amely nem Földi eredetû volt. Források is alátámasztják ezt, ha a mûvészettörténelmi alkotásokban lapozgatsz egy kicsit. Ez a Földön kívüli segítség pedig a napjainkig hatással van az emberiségre. Hisz mi értelme lett volna akkor segíteniük az embereknek, hogy utána itt hagyják, megfigyelés nélkül? A nagyobb katasztrófáknál (9/11, vagy a második világháború) is sokszor láttak a helyszínen, vagy az adott idõben azonosítatlan repülõ tárgyakat, és az észlelések aránya megnõtt. Tehát figyelemmel követnek minket, és ez így volt a késõbbi korokban is ( Az Istenek, akiket tiszteltek sem éppen e világiak voltak. Természetesen akadtak emberszerû Istenek is, de valamiféle elváltozás, még ha szimbolikus is, de volt. Erõszeretettel keverik ebbe az annunakikat és a szürkéket is, bár utóbbi segítõinkre sokkalta nagyobb esélyt látok. Szent írásokban és képeken is rendszeresen ábrázolták õket, vagy a hajóikat (melyeket hosszas megfigyelés után rendszereztek, majd keresek képet, ami többnyire társítja azok típusait és az azt használó "idegen" fajt). Persze sok más teória is van, amik kimondottan csak azt bizonyítják (akarnák), hogy emberi építmény, semmi külsõ segítséget nem kaptak, de elég gyönge lábakon áll az összes dolog. És ezekre még annyi bizonyíték sincs, mint arra, hogy esetleg a szürkék, vagy más idegen faj segített be. Ezekre ugyanis vannak utaló jelek, képek, írások (mint azt már említettem). Egy pár videó, ami talán meggyõzõ lehet azok számára, akik nem ezt gondolják (természetesen bármire rá lehet fogni, hogy megjátszás, de ezzel az ellenkezõje sincs bebizonyítva) - http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tmM3y.. - http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tmM3y.. A döntés, hogy mit hisztek el, a tiétek. Ettõl a valóság nem fog megváltozni, bármi is az.
Ebbõl is látszik, hogy az egyiptomiak is okosabbak és ügyesebbek voltak mindazon mai embereknél, akik szerint az egyiptomiak önmagukban képtelenek lettek volna felépíteni az egyiptomi piramisokat :)
Hol hallottad ezt h ma sem tudják megépíteni? xDD Megtudják, és akkor is megtudták, mert levan írva a falakra.
A kérdező hozzászólása: Vajon kik építették ?
Mindkét tábor mellett szólnak érvek. A saját véleményem annyi, hogy az egyiptomiak építették viszont a hozzá szükséges tudást kívülrõl kapták. Pl: matematika, fizika és csillagászat a pontos tájoláshoz. Viszont arra kiváncsi lennék h valaki tudja e h az egyiptomiak 6-os v 10-es számrendszert használtak?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!