Találatok a következő kifejezésre: Ki esélyes után Magyarország új miniszterelnökének, (1 db)

Ki esélyes 2010 után Magyarország új miniszterelnökének, és melyik párt képviseletében?

Kezd a régi megszokott egyensúly kicsit felborulni idehaza azzal hogy sokan rájöttek hogy orbán nem volt képes egy értelmes javaslattal el?állni az elmúlt másfél ciklus alatt, hanem nevetséges sárdobálással igyekezett minden droidját az épp aktuális kormányzat ellen hangolni, miközben ? baromi jól szórakozott, mint egy debil óvodás. Zsinórban 2 elvesztett szavazás után el kellett volna egyébként is gondolkoznia a fidesznek hogy érdemes e továbbra is az épp aktuális majmokkal égetniük magukat csak mert a képük olyan jó reklám párak szemében, mert ? a személyes megváltójuk akit imádhatnak.

Legjobb válasz: Orbán Viktor

Orbán Viktor
A magyar választópolgár nem tradicionális választó. A nemzetközi pénzügyi válság miatt bedõlt hitelesek, hogy fognak szavazni? Nem látható elõre, nem tudni. Lehetséges, hogy mérgükben, olyan pártokat is beszavaznak a parlamentbe, amelyeknek eddig esélyük sem lett volna bekerülni. Egy biztos, a kis pártok nagyon is meg fogják lovagolni ezt a témát.
Vona
Thürmer Gyula
http://jobbik.hu/ EZT TESSÉK MEGNÉZNI :)
Mondjuk én szívesen látnék ott a bársonyszékben valami iszonyat sportmániást. Támogatná a sportot minden mennyiségben, ezáltal lenne egy generáció amelyik a sport szellemében nõ fel, ergo nem lesz beteges és fáradékony, jobban helytáll a munkában. Ebbõl az következik, hogy a gazdaság is jobban teljesítene erõs és rugalmas munkaerõvel. Ha asportba fektetnének pár milliárdot, tuti megtérülne. Ezt én is olvastam és elgondolkodtatott, szerintem helyes az elv.
talán nem kellene magyar kánaánban reménykedni sem, mert olyan nem volt itt 1100 éve ez mindig is egy centralizált hatalmú, sok letelepített etnikumokból álló, vallásilag és politikailag megosztott ország volt szerintem a korrupció legyõzése lenne az elsõdleges és kulcsfontosságú feladat, ugyanis enélkül mindig is maradhatna a kettészakadás, mert a lenyúlt pénzekbõl mindkét fél saját tábort igyekszik építeni maga mögé és ez már annyira nemzeti sport lett, hogy az emberek maximum egy még húsosabb fazék miatt képesek verekedni egymással - pontosabban azon, hogy nehogy valaki másnak átengedjenek bármilyen felhalmozható hasznot/hatalmat a kérdésre válaszolva: talán valamelyik eddig politikailag semleges multimilliárdos rákattan az országvezetésre, à la Berlusconi?
Orbán lesz! Az a síkhülye birka, aki Fletóra szavazott!
A kérdező hozzászólása: A radikalizmussal maximálisan egyetértek mert szánalmas csürhe mindkét oldal a követõjeivel együtt, csk pár elvakult droid aki skandálja amit a személyes messiásuktól látnak csak annyi a különbség köztük hogy az egyik képtelen elfogadni a rendszerváltást a másik meg még ma sem hiszi el hogy megtörtént. Csak egy a baj ezzel, hogy a magyar az síkhülye volt mindig is ahhoz hogy a szélsõségekhez nyúljon mert ahhoz ész és önfegyelem is kell, ez pedig szánalmas csõcselék itt nem kultúrált nép.
Csak egy radikális párt jöhet szóba. A gazdaság csak úgy állna talpra, ha kissé letipornák a demokratikus útvesztõket, és egyenesen nekivágnának a teendõknek.
Mivel a magyar nép birka, így Orbán lesz a Fidesz szineiben. (egyébként fleto is ugyanolyan rossz lenne) úgy érzem, hogy ennek az országnak királyra lenne szüksége, mert csak 2 megalomániás közül tudunk választani.
Én az mszp-re tippelek Bajnai Gordonnal az élen.
Szerintem MSzP lesz, még az is lehet, hogy Gyurcsány. A Fidesz 3 választásra elegendõ lõszert lõtt el az elmúlt 2 évben. Kérdéses, hogy össze tudnak-e annyit söpörni a következõ 2 évben, ami elég a gyõzelemhez. Azt sem árt tudni, hogy egy komplett adó és nyugdíjreform egyeztetés fut a háttérben, kvázi fû alatt, ami ha 1 éven belül meg tud valósulni, akkor 1 év alatt meg tudja simán mutatni, hogy mennyire jó. Nehéz lesz a jobboldalnak nyernie, fõleg, ha nem Gyurcsányt indítják jelöltnek.
Erre egy ember nem képes. Társadalmi összefogásra lenne szükség. Elõször is szõnyeg alá kellene söpörni a pártpolitikát, a személyes érdekekkel együtt. Aztán megfelelõ szakembereket a megfelelõ helyre, pártoktól függetlenül. Más kiút nincs.
Gyurcsány Ferenc
Wittner Mária rakna rendet!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Támogatjátok, hogy Magyarországon is elérhető legyen a melegek számára a házasságkötés? IGEN/NEM

164

Értelmes magyarázat?

Fideszes támogatók,szimpatizáns hölgyek,urak. Mi vezérel(t) titeket arra,hogy fanatikus Fideszesek legyetek?
Megmagyarázná valaki,hogy a Fidesz mi jót tett a szegényekért,hajléktalanokért,éhezőkért,munkanélküliekért? A gazdagok zsebét tömi a Fidesz és nem törődik mással csak a saját hasznával! Amióta a Fidesz hatalmát gyakorolja azóta sokan lettek öngyilkosak az ellehetetlenített életük vagy a kilátástalanság miatt,de erről a Fidesz hallagat!

9

Melyik párt az én pártom?

Ha a Jobbikkal ellentétben pont azt szeretném, hogy az EU-nak inkább USA-jellege legyen (nagy államszövetség, egységes költségvetéssel, nyelvvel, hagyományokkal). Tehát ne legyen jelentősége annak, hogy Magyarország, Hollandia, Németország, stb. Szóval ne legyen jelentős szerepük a nemzetállamoknak, hanem egy egységes irányítás legyen, elvéve az országok szuverenitását.

26

Mikor fog javulni a helyzet Magyarországon? Mert szerintem soha, kár ebben bízni. IGAZ?

Fizetés emelés, árak csökkenése.
Ezt szeretném. Ilyen sose lesz nemde?
DE AKKOR MIRE VÁRNAK AZ EMBEREK? Itt nem lesz jobb soha! Mitől is lenne jobb?

AKÁRMELYIK KORMÁNY VAN HATALMON ÍGY IS ÚGY IS EGY NAGY SZAR LESZ MAJD A HELYZET.

!!!!!!

17

Ki Alaszka jelenlegi kormányzója?

6

Meg vagytok elégedve a Fidesz munkájával?

Ha nem akkor mondjatok meg miert nem, vagy ha igen akkor miért igen...avagy a fidesz helyett melyik pártot látnátok szivesebben és miért...
Kerlek titeket ne szidjatok egymast mer másnak más a véleménye..válaszokat kérek nem pedig kommenteket..:)

48

Milyen előnyt lehet abból kovácsolni, hogy a házelnök és a köztársasági elnök most pár hétig ugyanaz a személy?

9

Egy jobboldali kormányzás sosem nevezhető progresszívnek?

egy jobboldali kormányzás sosem nevezhető progresszívnek?

9

Mi az a zöld liberalizmus?

Mert számomra nagyon oximoron . Előbb lehet egy fasiszta (gazdaságilag liberális) mint egy zöld.

3

Mik azok az alapvető értékek, amik nem változtak a FIDESZ-ben az elmúlt 24 évben?

Kósa Lajos mondta a 24. FIDESZ-születésnapon, hogy nem változtak az alapítás óta az alapvető értékek.

Akkor lehet, hogy én nem figyeltem jól, de kezdetben ateisták voltak, ma bigott katolikusok, liberálisok voltak, ma konzervatívok, kozmopoliták voltak, ma nacionalisták, EU-pártiak voltak, ma EU-ellenesek stb. Kósa szerint a szabadság és a demokrácia ezek az alapvető értékek, de ez meg azért nem stimmel, mert pont ők számolják fel a szabadságot és a demokráciát, ezt mindenki látja.


5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!