Találatok a következő kifejezésre: Ki esélyes után Magyarország új miniszterelnökének, (1 db)

Ki esélyes 2010 után Magyarország új miniszterelnökének, és melyik párt képviseletében?

Kezd a régi megszokott egyensúly kicsit felborulni idehaza azzal hogy sokan rájöttek hogy orbán nem volt képes egy értelmes javaslattal el?állni az elmúlt másfél ciklus alatt, hanem nevetséges sárdobálással igyekezett minden droidját az épp aktuális kormányzat ellen hangolni, miközben ? baromi jól szórakozott, mint egy debil óvodás. Zsinórban 2 elvesztett szavazás után el kellett volna egyébként is gondolkoznia a fidesznek hogy érdemes e továbbra is az épp aktuális majmokkal égetniük magukat csak mert a képük olyan jó reklám párak szemében, mert ? a személyes megváltójuk akit imádhatnak.

Legjobb válasz: Orbán Viktor

Orbán Viktor
A magyar választópolgár nem tradicionális választó. A nemzetközi pénzügyi válság miatt bedõlt hitelesek, hogy fognak szavazni? Nem látható elõre, nem tudni. Lehetséges, hogy mérgükben, olyan pártokat is beszavaznak a parlamentbe, amelyeknek eddig esélyük sem lett volna bekerülni. Egy biztos, a kis pártok nagyon is meg fogják lovagolni ezt a témát.
Vona
Thürmer Gyula
http://jobbik.hu/ EZT TESSÉK MEGNÉZNI :)
Mondjuk én szívesen látnék ott a bársonyszékben valami iszonyat sportmániást. Támogatná a sportot minden mennyiségben, ezáltal lenne egy generáció amelyik a sport szellemében nõ fel, ergo nem lesz beteges és fáradékony, jobban helytáll a munkában. Ebbõl az következik, hogy a gazdaság is jobban teljesítene erõs és rugalmas munkaerõvel. Ha asportba fektetnének pár milliárdot, tuti megtérülne. Ezt én is olvastam és elgondolkodtatott, szerintem helyes az elv.
talán nem kellene magyar kánaánban reménykedni sem, mert olyan nem volt itt 1100 éve ez mindig is egy centralizált hatalmú, sok letelepített etnikumokból álló, vallásilag és politikailag megosztott ország volt szerintem a korrupció legyõzése lenne az elsõdleges és kulcsfontosságú feladat, ugyanis enélkül mindig is maradhatna a kettészakadás, mert a lenyúlt pénzekbõl mindkét fél saját tábort igyekszik építeni maga mögé és ez már annyira nemzeti sport lett, hogy az emberek maximum egy még húsosabb fazék miatt képesek verekedni egymással - pontosabban azon, hogy nehogy valaki másnak átengedjenek bármilyen felhalmozható hasznot/hatalmat a kérdésre válaszolva: talán valamelyik eddig politikailag semleges multimilliárdos rákattan az országvezetésre, à la Berlusconi?
Orbán lesz! Az a síkhülye birka, aki Fletóra szavazott!
A kérdező hozzászólása: A radikalizmussal maximálisan egyetértek mert szánalmas csürhe mindkét oldal a követõjeivel együtt, csk pár elvakult droid aki skandálja amit a személyes messiásuktól látnak csak annyi a különbség köztük hogy az egyik képtelen elfogadni a rendszerváltást a másik meg még ma sem hiszi el hogy megtörtént. Csak egy a baj ezzel, hogy a magyar az síkhülye volt mindig is ahhoz hogy a szélsõségekhez nyúljon mert ahhoz ész és önfegyelem is kell, ez pedig szánalmas csõcselék itt nem kultúrált nép.
Csak egy radikális párt jöhet szóba. A gazdaság csak úgy állna talpra, ha kissé letipornák a demokratikus útvesztõket, és egyenesen nekivágnának a teendõknek.
Mivel a magyar nép birka, így Orbán lesz a Fidesz szineiben. (egyébként fleto is ugyanolyan rossz lenne) úgy érzem, hogy ennek az országnak királyra lenne szüksége, mert csak 2 megalomániás közül tudunk választani.
Én az mszp-re tippelek Bajnai Gordonnal az élen.
Szerintem MSzP lesz, még az is lehet, hogy Gyurcsány. A Fidesz 3 választásra elegendõ lõszert lõtt el az elmúlt 2 évben. Kérdéses, hogy össze tudnak-e annyit söpörni a következõ 2 évben, ami elég a gyõzelemhez. Azt sem árt tudni, hogy egy komplett adó és nyugdíjreform egyeztetés fut a háttérben, kvázi fû alatt, ami ha 1 éven belül meg tud valósulni, akkor 1 év alatt meg tudja simán mutatni, hogy mennyire jó. Nehéz lesz a jobboldalnak nyernie, fõleg, ha nem Gyurcsányt indítják jelöltnek.
Erre egy ember nem képes. Társadalmi összefogásra lenne szükség. Elõször is szõnyeg alá kellene söpörni a pártpolitikát, a személyes érdekekkel együtt. Aztán megfelelõ szakembereket a megfelelõ helyre, pártoktól függetlenül. Más kiút nincs.
Gyurcsány Ferenc
Wittner Mária rakna rendet!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ezek teljesen hüjének néznek? A baleseti adót sem mi fizetjük ugye?

Azt mondták, hogy a baleseti adót nem az emberek hanem a biztosítók fizetik majd. Ki fizeti a végén.... Hát mi.
A telefonadóval is ezt csinálják nem mi persze nem várjatok egy kicsit majd meglátjátok! És mi szépen minden beveszünk aztán szopunk....

11

Jelenleg melyik országokban legerősebb a szélsőjobb?

10

Kell-e több hitel?

Sziasztok! Történelemből mindig is azt tanultuk, hogy régebben hiteleket csak háború és katasztrófa esetén volt "divat" felvenni. Hogy képes Magyarország újabb hiteleket felhalmozni, hogy képes eladósítani háború nélkül is az országot? Miért? Ha nem lehet fenntartani ezt a színvonalat egy stabil gazdaságban, akkor miért ragaszkodnak hozzá?

4

Mit kell tennem, hogy miniszterelnök legyek?

Pl. kell-e jogi végzettég, stb.

11

Mi a miniszterelnök és a köztársasági elnök feladata? Melyiknek van nagyobb hatalma?

11

Az lenne hogy én nemzeti öntudatunak tartom magam elviekben de sajnos a tapasztalatom az hogy a gyakorlatban liberális dolgokat cselekszek. Ti hogy vagytok evvel?

5

Végül melyik közterület lett az Elvis Presley tér?

Az Üllői út - Ferenc körút kereszteződésénél nem láttam ilyen feliratú táblákat, és gyalogosként fürkészve, a Margit-híd budai hídfője közvetlen közelében sem.
A Szabadság téren is csak Szabadság tér feliratú táblákat láttam. Az - ezek szerint - hivatalosan is Szabadság tér maradt?

Tiszteltem a néhai katolikus egyházfőt, de a Köztársaság is szívügyem. Nem lehetett volna mégis más közterületet elnevezni Róla? (Vagy éppen az volt a lényeg, hogy a sok évtizedes elnevezést megváltoztassák? Minden áron?) Szerintem ideális lehetett volna a Pasaréti tér - Pasaréti út úgyis van már -, ahol sokan megfordulnak, ráadásul ott egy római katolikus templom is található.

Van olyan lakóház, amelyikre Pongrátz Gergely tér táblát helyeztek el vagy csak egy lakóház nélküli park kapta a nevét?

Ki volt Szőcs Áron? Én tudom, de kíváncsi vagyok, hogy Internetes segítség nélkül vagy fejből más is tudja-e? (Az a paradoxon, hogy az út elején a Szőcs Áron utca támogatásból történt felújításával büszkélkedő tábla díszeleg!) 22 évig jó volt, most hirtelen nem kívánatos személye lett a magyar történelemnek? (Tudom, nem friss elnevezés, de ritkán járok azon a környéken.)

5

Mit gondoltok a Fidesz politikájáról?

Én személy szerint FIDESZ mániás vagyok és politikai pályára készülök.

18

Állam és egyház szétválasztassa Forradalmi úton?

Vajon ha egyszer az ellenzék hatalomra kerül újra szét lesz választva az oktatás és a egyház? Vagy a baloldali ateistáknak és más vallásúaknak forradalommal kell majd ezt kiharcolni mint Spanyolországban ?

5

A demokrácia egypártrendszerrel is működhetne?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!