Találatok a következő kifejezésre: Ki esélyes után Magyarország új (1 db)

Ki esélyes 2010 után Magyarország új miniszterelnökének, és melyik párt képviseletében?

Kezd a régi megszokott egyensúly kicsit felborulni idehaza azzal hogy sokan rájöttek hogy orbán nem volt képes egy értelmes javaslattal el?állni az elmúlt másfél ciklus alatt, hanem nevetséges sárdobálással igyekezett minden droidját az épp aktuális kormányzat ellen hangolni, miközben ? baromi jól szórakozott, mint egy debil óvodás. Zsinórban 2 elvesztett szavazás után el kellett volna egyébként is gondolkoznia a fidesznek hogy érdemes e továbbra is az épp aktuális majmokkal égetniük magukat csak mert a képük olyan jó reklám párak szemében, mert ? a személyes megváltójuk akit imádhatnak.

Legjobb válasz: Orbán Viktor

Orbán Viktor
A magyar választópolgár nem tradicionális választó. A nemzetközi pénzügyi válság miatt bedõlt hitelesek, hogy fognak szavazni? Nem látható elõre, nem tudni. Lehetséges, hogy mérgükben, olyan pártokat is beszavaznak a parlamentbe, amelyeknek eddig esélyük sem lett volna bekerülni. Egy biztos, a kis pártok nagyon is meg fogják lovagolni ezt a témát.
Vona
Thürmer Gyula
http://jobbik.hu/ EZT TESSÉK MEGNÉZNI :)
Mondjuk én szívesen látnék ott a bársonyszékben valami iszonyat sportmániást. Támogatná a sportot minden mennyiségben, ezáltal lenne egy generáció amelyik a sport szellemében nõ fel, ergo nem lesz beteges és fáradékony, jobban helytáll a munkában. Ebbõl az következik, hogy a gazdaság is jobban teljesítene erõs és rugalmas munkaerõvel. Ha asportba fektetnének pár milliárdot, tuti megtérülne. Ezt én is olvastam és elgondolkodtatott, szerintem helyes az elv.
talán nem kellene magyar kánaánban reménykedni sem, mert olyan nem volt itt 1100 éve ez mindig is egy centralizált hatalmú, sok letelepített etnikumokból álló, vallásilag és politikailag megosztott ország volt szerintem a korrupció legyõzése lenne az elsõdleges és kulcsfontosságú feladat, ugyanis enélkül mindig is maradhatna a kettészakadás, mert a lenyúlt pénzekbõl mindkét fél saját tábort igyekszik építeni maga mögé és ez már annyira nemzeti sport lett, hogy az emberek maximum egy még húsosabb fazék miatt képesek verekedni egymással - pontosabban azon, hogy nehogy valaki másnak átengedjenek bármilyen felhalmozható hasznot/hatalmat a kérdésre válaszolva: talán valamelyik eddig politikailag semleges multimilliárdos rákattan az országvezetésre, à la Berlusconi?
Orbán lesz! Az a síkhülye birka, aki Fletóra szavazott!
A kérdező hozzászólása: A radikalizmussal maximálisan egyetértek mert szánalmas csürhe mindkét oldal a követõjeivel együtt, csk pár elvakult droid aki skandálja amit a személyes messiásuktól látnak csak annyi a különbség köztük hogy az egyik képtelen elfogadni a rendszerváltást a másik meg még ma sem hiszi el hogy megtörtént. Csak egy a baj ezzel, hogy a magyar az síkhülye volt mindig is ahhoz hogy a szélsõségekhez nyúljon mert ahhoz ész és önfegyelem is kell, ez pedig szánalmas csõcselék itt nem kultúrált nép.
Csak egy radikális párt jöhet szóba. A gazdaság csak úgy állna talpra, ha kissé letipornák a demokratikus útvesztõket, és egyenesen nekivágnának a teendõknek.
Mivel a magyar nép birka, így Orbán lesz a Fidesz szineiben. (egyébként fleto is ugyanolyan rossz lenne) úgy érzem, hogy ennek az országnak királyra lenne szüksége, mert csak 2 megalomániás közül tudunk választani.
Én az mszp-re tippelek Bajnai Gordonnal az élen.
Szerintem MSzP lesz, még az is lehet, hogy Gyurcsány. A Fidesz 3 választásra elegendõ lõszert lõtt el az elmúlt 2 évben. Kérdéses, hogy össze tudnak-e annyit söpörni a következõ 2 évben, ami elég a gyõzelemhez. Azt sem árt tudni, hogy egy komplett adó és nyugdíjreform egyeztetés fut a háttérben, kvázi fû alatt, ami ha 1 éven belül meg tud valósulni, akkor 1 év alatt meg tudja simán mutatni, hogy mennyire jó. Nehéz lesz a jobboldalnak nyernie, fõleg, ha nem Gyurcsányt indítják jelöltnek.
Erre egy ember nem képes. Társadalmi összefogásra lenne szükség. Elõször is szõnyeg alá kellene söpörni a pártpolitikát, a személyes érdekekkel együtt. Aztán megfelelõ szakembereket a megfelelõ helyre, pártoktól függetlenül. Más kiút nincs.
Gyurcsány Ferenc
Wittner Mária rakna rendet!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fideszesek! Ha csalódnátok a Fideszben, akkor a következő pártok közül melyikre szavaznátok inkább? MSZP-DK-LMP koalíció vagy Jobbik?

Csak fidesz szavazóktól kérek válaszokat!

43

Miért jó Orbánnak az, hogy tönkreteszi az országot?

20

Matolcsy teljesen elveszítette a realitás-érzékét, az ítélőképességét?

10

Mikor jön vissza végre Bajnai?

Már jó lenne egy szakértői kormány Bajnai Gordon vezetésével. Az ő ideje alatt rendbe jött a gazdaság és a szélsőjobb sem burjánzott. Nem kellett félnie a baloldlai gondolkozóknak, cigányoknak, zsidóknak. Õk lassan az utcára is alig mernek kimenni. A szegény emberektől is mindent elvesz a jobboldali fidesz. Mikor lesz nekünk is szakértői kormányunk mint Görögországnak vagy Olaszországnak?

36

Hogy is van az a kettős mérce?

http://www.hir24.hu/belfold/2012/04/26/sajat-zsebre-dolgozik..

2

Ki mit szol ehez a pazarlo kormanyzathoz es hogy nindet a kis emberrel akarnak megfizetetni nekik meg mindent szabad?

27

Eltűnt a Náczivadász a netről. Mi az oka? Ki tette?

Tomket Béla áll a háttérben vagy a FideSS?

11

Mit tennél Orbán Viktorral és pártjával ha nem kapnál érte semmi büntetést? !

21

Ha lenne egy keresztény ideológiai alapon szerveződő párt, szavaznál-e rá?

Nem a KDNP és társaira gondolok, hanem olyan emberekre, akik komolyan hisznek Istenben, emiatt nem megvesztegethetők, becsületesek és mások javáért dolgoznak. Nem megvásárolhatóak. Nem kényszerítenek senkire dogmákat, de a saját életüket igyekszenek feddhetetlenül igazgatni. De természetesen nem pártolják a homoszexualitást, az abortuszt, a drogozást, a diszkóban részegeskedést.

Olyanokra gondolok, mint pl. Molnár Róbert, Kübekháza polgármestere.

43

Melyik a rosszabb, az MSZP, vagy a Fidesz?

Gondolom mindkettő simlis, inkább úgy kérdezem, kinek mit lehet a számlájára írni, és mik voltak előnyös döntéseik?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!