Találatok a következő kifejezésre: Ki esélyes után Magyarország új (1 db)

Ki esélyes 2010 után Magyarország új miniszterelnökének, és melyik párt képviseletében?

Kezd a régi megszokott egyensúly kicsit felborulni idehaza azzal hogy sokan rájöttek hogy orbán nem volt képes egy értelmes javaslattal el?állni az elmúlt másfél ciklus alatt, hanem nevetséges sárdobálással igyekezett minden droidját az épp aktuális kormányzat ellen hangolni, miközben ? baromi jól szórakozott, mint egy debil óvodás. Zsinórban 2 elvesztett szavazás után el kellett volna egyébként is gondolkoznia a fidesznek hogy érdemes e továbbra is az épp aktuális majmokkal égetniük magukat csak mert a képük olyan jó reklám párak szemében, mert ? a személyes megváltójuk akit imádhatnak.

Legjobb válasz: Orbán Viktor

Orbán Viktor
A magyar választópolgár nem tradicionális választó. A nemzetközi pénzügyi válság miatt bedõlt hitelesek, hogy fognak szavazni? Nem látható elõre, nem tudni. Lehetséges, hogy mérgükben, olyan pártokat is beszavaznak a parlamentbe, amelyeknek eddig esélyük sem lett volna bekerülni. Egy biztos, a kis pártok nagyon is meg fogják lovagolni ezt a témát.
Vona
Thürmer Gyula
http://jobbik.hu/ EZT TESSÉK MEGNÉZNI :)
Mondjuk én szívesen látnék ott a bársonyszékben valami iszonyat sportmániást. Támogatná a sportot minden mennyiségben, ezáltal lenne egy generáció amelyik a sport szellemében nõ fel, ergo nem lesz beteges és fáradékony, jobban helytáll a munkában. Ebbõl az következik, hogy a gazdaság is jobban teljesítene erõs és rugalmas munkaerõvel. Ha asportba fektetnének pár milliárdot, tuti megtérülne. Ezt én is olvastam és elgondolkodtatott, szerintem helyes az elv.
talán nem kellene magyar kánaánban reménykedni sem, mert olyan nem volt itt 1100 éve ez mindig is egy centralizált hatalmú, sok letelepített etnikumokból álló, vallásilag és politikailag megosztott ország volt szerintem a korrupció legyõzése lenne az elsõdleges és kulcsfontosságú feladat, ugyanis enélkül mindig is maradhatna a kettészakadás, mert a lenyúlt pénzekbõl mindkét fél saját tábort igyekszik építeni maga mögé és ez már annyira nemzeti sport lett, hogy az emberek maximum egy még húsosabb fazék miatt képesek verekedni egymással - pontosabban azon, hogy nehogy valaki másnak átengedjenek bármilyen felhalmozható hasznot/hatalmat a kérdésre válaszolva: talán valamelyik eddig politikailag semleges multimilliárdos rákattan az országvezetésre, à la Berlusconi?
Orbán lesz! Az a síkhülye birka, aki Fletóra szavazott!
A kérdező hozzászólása: A radikalizmussal maximálisan egyetértek mert szánalmas csürhe mindkét oldal a követõjeivel együtt, csk pár elvakult droid aki skandálja amit a személyes messiásuktól látnak csak annyi a különbség köztük hogy az egyik képtelen elfogadni a rendszerváltást a másik meg még ma sem hiszi el hogy megtörtént. Csak egy a baj ezzel, hogy a magyar az síkhülye volt mindig is ahhoz hogy a szélsõségekhez nyúljon mert ahhoz ész és önfegyelem is kell, ez pedig szánalmas csõcselék itt nem kultúrált nép.
Csak egy radikális párt jöhet szóba. A gazdaság csak úgy állna talpra, ha kissé letipornák a demokratikus útvesztõket, és egyenesen nekivágnának a teendõknek.
Mivel a magyar nép birka, így Orbán lesz a Fidesz szineiben. (egyébként fleto is ugyanolyan rossz lenne) úgy érzem, hogy ennek az országnak királyra lenne szüksége, mert csak 2 megalomániás közül tudunk választani.
Én az mszp-re tippelek Bajnai Gordonnal az élen.
Szerintem MSzP lesz, még az is lehet, hogy Gyurcsány. A Fidesz 3 választásra elegendõ lõszert lõtt el az elmúlt 2 évben. Kérdéses, hogy össze tudnak-e annyit söpörni a következõ 2 évben, ami elég a gyõzelemhez. Azt sem árt tudni, hogy egy komplett adó és nyugdíjreform egyeztetés fut a háttérben, kvázi fû alatt, ami ha 1 éven belül meg tud valósulni, akkor 1 év alatt meg tudja simán mutatni, hogy mennyire jó. Nehéz lesz a jobboldalnak nyernie, fõleg, ha nem Gyurcsányt indítják jelöltnek.
Erre egy ember nem képes. Társadalmi összefogásra lenne szükség. Elõször is szõnyeg alá kellene söpörni a pártpolitikát, a személyes érdekekkel együtt. Aztán megfelelõ szakembereket a megfelelõ helyre, pártoktól függetlenül. Más kiút nincs.
Gyurcsány Ferenc
Wittner Mária rakna rendet!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tényleg a Jobbik ma az egyetlen párt, aki használja az agyát?

Mit gondoltok pl. erről a kémrepülő ügyről?

57

2014 után lehetetlen lesz a kormányzás?

A Fidesznek nem lesz 2/3 többsége.
Az eddigi tapasztalatok alapján...
A döntéshozás igen nehéz lesz , senki nem fog senkinek megszavazni semmit.

15

Gyurcsány Ferenc visszakerülhet a parlamentbe 2014-ben?

Lehetséges?Felkapaszkodik a többi hátán a koalícióval?

11

Állampolgárság szerzés Magyarországra. Miért van ennyire megkönnyebbítve?

Még a bajban lévő mediterrán országokban is több 10ezer euró hogy állampolgársághoz jussál. Magyarországon az állampolgárság feltétele hogy euro alapú államkötvényben kell elhelyezzél pénzt ami ráadásul nemzetközi mértékben igen jó befektetés mostanság. Miért könnyítette meg ez a 'nemzeti' kormány ennyire hogy bárki pénzes ember magyarrá válhasson?

11

Ti ilyen helyzetben melyik polgármester jelöltre szavaztatok volna? A párt a fontosabb, vagy a személy?

Szóval, leírom a helyzetemet, pártok neve nélkül. Tudom, hogy nem mostanában volt választás, de kíváncsi vagyok.
3 párt indított jelöltet.
1. párt - szimpatikus, az országgyűlésben végzett munkájuk tetszik, kormányzó pártnak biztosan rájuk szavaznék
2. párt, nem annyira tetszik a munkájuk, de még mindig jobb mint a 3. párt
3. párt - soha nem szavaznám meg hogy ők vezessék az országot, mindent utálok ami tőlük van

viszont a jelölteknél meg pont fordított a sorrend. a 3. (általam utált) párt jelöltje nagyon szimpatikus, a munkásságával meg vagyunk elégedve, rá mernénk bízni a város vezetését
a 2. párt jelöltje annyira nem szimpatikus, nem szavaznék rá, de még mindig sokkal jobb mint az 1. párt jelöltje
az 1. párt jelöltje egy sóher, bár nem bizonyított, de valószínűleg piszkos dolgokban is benne van a keze, és nagyon nem akarom hogy ő legyen a város vezetője.

Szóval az általam utált párt jelöltje nagyon szimpatikus, az általam kedvelt párt jelöltje pedig nagyon rossz (szerintem). ti ilyenkor mire szavaznátok?
még annyi kiegészítést tennék, a pártokról mi is annyit tudunk amennyit az országgyűlésben látunk, úgyhogy a helyi munkásságukat egyiknek sem ismerjük, viszont mivel kicsi város, a jelölteket majdhogynem személyesen, de legalábbis nem csak politikai, hanem emberi oldalukról is ismerjük

7

Ki melyik pártra szavaz jövőre?

Nem kérek magyarázatot, és veszekedést, vagy lepontozásokat sem, csupán egy közvélemény kutatást az oldalon lévők között!

Mindenki csak egy betűjelet írjon válasznak!
A: FIDESZ
B: MSZP
C: Jobbik
D: LMP
E: DK
F: Együtt 2014
G: Más

36

Magyarországon miért mutyizzák el az Eu támogatásokat a csatlakozás óta?

A Fidesz meg az MSZP elcsalja őket ,lenyúlja.
Ez ,hogy lehetséges?
Miért nincs valami ellenőrzés vagy kontroll?

4

Lehetséges-e hogy Magyarországon a Fasizmus mozgalom elkezdődjön/megerősödjön mint Németországban volt a II. Világháború után?

Már mint NEM a jobbikra gondolok hanem 1 új párt jönne létre és megerősödne mint Nemzetiszocialista párt ként.
Szélső jobb oldalú párt ként!

27

Ez a Bajnai is ugyanazt a demagóg szöveget nyomja mint a Fidesz?

Ugyanaz a szöveg , mint a Fidesznél.
-évi 10 ezer új munkahely
-rezsi csökkentés
-erősödés.....stb...stb
Dettó , mint a Fidesz.

Miért kellene hinnünk ennek , ezeknek?
Az MSZP elkezdte a tönkretételt , a Fidesz folytatta ,és az ismét MSZP tovább viszi.

10

Nem szemétség ez az MSZP, DK részéről?

Az MSZP hanyatlik ,ez egyértelmű , ezt ők maguk is érzik.A DK pedig jelentéktelen támogatással rendelkezik.

Most itt van ez a Bajnai gyerek , újra a képben.És az MSZP , DK felkapaszkodik a hátán , hogy újra a nyeregbe üljön.
Miféle egy aljas húzás ez?

Ezek a csúszómászók nem képesek méltóságteljesen eltűnni a süllyesztőben és átadni a helyüket a fiataloknak.

Az utolsó cérnaszálba is kapaszkodnak.Véresre karmolnák egymást a hatalomért , mint a bogarak amik repülnek a cukorba.

Persze , egyik párt sem különb , a Fidesz is megtenné ezt a helyükben.

Na kérem , ez bizony a politikusbűnözés egyik fajtája.

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!