Találatok a következő kifejezésre: Ki esélyes után Magyarország új (1 db)

Ki esélyes 2010 után Magyarország új miniszterelnökének, és melyik párt képviseletében?

Kezd a régi megszokott egyensúly kicsit felborulni idehaza azzal hogy sokan rájöttek hogy orbán nem volt képes egy értelmes javaslattal el?állni az elmúlt másfél ciklus alatt, hanem nevetséges sárdobálással igyekezett minden droidját az épp aktuális kormányzat ellen hangolni, miközben ? baromi jól szórakozott, mint egy debil óvodás. Zsinórban 2 elvesztett szavazás után el kellett volna egyébként is gondolkoznia a fidesznek hogy érdemes e továbbra is az épp aktuális majmokkal égetniük magukat csak mert a képük olyan jó reklám párak szemében, mert ? a személyes megváltójuk akit imádhatnak.

Legjobb válasz: Orbán Viktor

Orbán Viktor
A magyar választópolgár nem tradicionális választó. A nemzetközi pénzügyi válság miatt bedõlt hitelesek, hogy fognak szavazni? Nem látható elõre, nem tudni. Lehetséges, hogy mérgükben, olyan pártokat is beszavaznak a parlamentbe, amelyeknek eddig esélyük sem lett volna bekerülni. Egy biztos, a kis pártok nagyon is meg fogják lovagolni ezt a témát.
Vona
Thürmer Gyula
http://jobbik.hu/ EZT TESSÉK MEGNÉZNI :)
Mondjuk én szívesen látnék ott a bársonyszékben valami iszonyat sportmániást. Támogatná a sportot minden mennyiségben, ezáltal lenne egy generáció amelyik a sport szellemében nõ fel, ergo nem lesz beteges és fáradékony, jobban helytáll a munkában. Ebbõl az következik, hogy a gazdaság is jobban teljesítene erõs és rugalmas munkaerõvel. Ha asportba fektetnének pár milliárdot, tuti megtérülne. Ezt én is olvastam és elgondolkodtatott, szerintem helyes az elv.
talán nem kellene magyar kánaánban reménykedni sem, mert olyan nem volt itt 1100 éve ez mindig is egy centralizált hatalmú, sok letelepített etnikumokból álló, vallásilag és politikailag megosztott ország volt szerintem a korrupció legyõzése lenne az elsõdleges és kulcsfontosságú feladat, ugyanis enélkül mindig is maradhatna a kettészakadás, mert a lenyúlt pénzekbõl mindkét fél saját tábort igyekszik építeni maga mögé és ez már annyira nemzeti sport lett, hogy az emberek maximum egy még húsosabb fazék miatt képesek verekedni egymással - pontosabban azon, hogy nehogy valaki másnak átengedjenek bármilyen felhalmozható hasznot/hatalmat a kérdésre válaszolva: talán valamelyik eddig politikailag semleges multimilliárdos rákattan az országvezetésre, à la Berlusconi?
Orbán lesz! Az a síkhülye birka, aki Fletóra szavazott!
A kérdező hozzászólása: A radikalizmussal maximálisan egyetértek mert szánalmas csürhe mindkét oldal a követõjeivel együtt, csk pár elvakult droid aki skandálja amit a személyes messiásuktól látnak csak annyi a különbség köztük hogy az egyik képtelen elfogadni a rendszerváltást a másik meg még ma sem hiszi el hogy megtörtént. Csak egy a baj ezzel, hogy a magyar az síkhülye volt mindig is ahhoz hogy a szélsõségekhez nyúljon mert ahhoz ész és önfegyelem is kell, ez pedig szánalmas csõcselék itt nem kultúrált nép.
Csak egy radikális párt jöhet szóba. A gazdaság csak úgy állna talpra, ha kissé letipornák a demokratikus útvesztõket, és egyenesen nekivágnának a teendõknek.
Mivel a magyar nép birka, így Orbán lesz a Fidesz szineiben. (egyébként fleto is ugyanolyan rossz lenne) úgy érzem, hogy ennek az országnak királyra lenne szüksége, mert csak 2 megalomániás közül tudunk választani.
Én az mszp-re tippelek Bajnai Gordonnal az élen.
Szerintem MSzP lesz, még az is lehet, hogy Gyurcsány. A Fidesz 3 választásra elegendõ lõszert lõtt el az elmúlt 2 évben. Kérdéses, hogy össze tudnak-e annyit söpörni a következõ 2 évben, ami elég a gyõzelemhez. Azt sem árt tudni, hogy egy komplett adó és nyugdíjreform egyeztetés fut a háttérben, kvázi fû alatt, ami ha 1 éven belül meg tud valósulni, akkor 1 év alatt meg tudja simán mutatni, hogy mennyire jó. Nehéz lesz a jobboldalnak nyernie, fõleg, ha nem Gyurcsányt indítják jelöltnek.
Erre egy ember nem képes. Társadalmi összefogásra lenne szükség. Elõször is szõnyeg alá kellene söpörni a pártpolitikát, a személyes érdekekkel együtt. Aztán megfelelõ szakembereket a megfelelõ helyre, pártoktól függetlenül. Más kiút nincs.
Gyurcsány Ferenc
Wittner Mária rakna rendet!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek, ha 2006 ban a Fidesz nyeri a választásokat, akkor ők jobban tudták volna kezelni a 2008-9-es problémákat? (válság beköszöntése)

11

A Fidesz a saját vagy az állam pénzét költi a mindenféle kommunikálásukra? (levelezés)

19

Szerintetek az őszödi-beszéd miért lett volna "igazságbeszéd"?

Nem akkor lett volna az, ha azt nem csak egy szűk, a legmagasabb pártvezetés körében mondta volna el Gyurcsány, és nem csak a véletlennek, egy belógott újságírónak, vagy akármi egyébnek köszönhetően került volna napvilágra? Tehát ha kiáll az emberek elé és úgy mondja el, hogy "nyilvánvaló volt, hogy amit mondunk, az nem igaz ... másfél két éven át csak hazudtunk ... európában ilyen böszmeséget még mint amit mi csináltunk kormány nem csinált" stb. Szóval már miért lett volna ez igazságbeszéd? Hiszen csak a saját felsővezetésük körében lett elmondva, valszeg 1000 hasonló beszéd volt ilyen évek óta csak azok nem szivárogtak ki.

15

Hogyan kell pártot alapítani?

5

Hol lehet megtekinteni az összes bejegyzett párt listáját?

Van valahol egy ilyen lista?

3

Mit kell csinálni ha az ember apja zsidózik?

Azt mondom: Kár hogy bezárt a Tungsram! Apám: a zsidók miatt van!

A TV mondja: elkaptak egy korrupt rendőri vezetőt! Apám: "zsidó!" Ettől meg lehet hülyülni mit csináljak?

22

A mai helyzetet ismerve, szerintetek jó dolog-e a DEMOKRÁCIA, vagy valami mást kéne a jövő generációjának kitalálni?

13

Gyurcsány "atyánk" miért nyomul ennyire?

http://nol.hu/belfold/20130506-ellenerzesek_gyurcsany_ferenc..

Már a baloldalon is vállalhatatlan a személye.

És még fenyegetőzik is:

Nevetséges , ahogy ennyire görcsösen újra vissza akar kerülni a hatalomba.
Köszönje magának a Feri ,a ő tette tönkre.

2

Jobbikosok! Most már anticionisták vagytok?

A cionizmus: a zsidó nacionalizmus, vagyis az a törekvés, hogy a világban szétszórt zsidóság egy nemzetállamban, Izraelben egyesüljön.

Ezek szerint azok a jobbikosok, akik most felkapták ezt, hogy ők nem antiszemiták (miért nem?), hanem anticionisták, azok tisztában vannak azzal, hogy mit beszélnek?

Az anticionizmus Izrael állam létjogosultságát vonja kétségbe. Képzeljük el, hogy Izrael megszűnik a palesztinok javára, és az ott élő, immár hazátlan zsidóság megindul új hazát keresni.

Ti ezt szeretnétek? Alig várjátok, hogy ideérjenek az izraeli menekültek? Vagy majd a Turulmadár meg a Szentkorona segítségével megakadályozzátok a betelepülést Magyarországra, meg az itt lévőket elkergetitek (mint ahogy eddig is látványos eredményeket sikerült elérni ezen a téren...)?

Vagy mindebbe bele se gondoltatok, csak megint megy a lódítás meg a mellébeszélés?

16

Honnan van a Jobbiknak pénze ilyen jellegű hangosításokra, és egyéb technikai eszközök megfizetésére- bérlésére?

http://www.youtube.com/watch?v=H1gbEGdi3Ko
Ez a tüntetés több millióba került szimplán bérléssel is....

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!