Találatok a következő kifejezésre: Ki esélyes után Magyarország (1 db)

Ki esélyes 2010 után Magyarország új miniszterelnökének, és melyik párt képviseletében?

Kezd a régi megszokott egyensúly kicsit felborulni idehaza azzal hogy sokan rájöttek hogy orbán nem volt képes egy értelmes javaslattal el?állni az elmúlt másfél ciklus alatt, hanem nevetséges sárdobálással igyekezett minden droidját az épp aktuális kormányzat ellen hangolni, miközben ? baromi jól szórakozott, mint egy debil óvodás. Zsinórban 2 elvesztett szavazás után el kellett volna egyébként is gondolkoznia a fidesznek hogy érdemes e továbbra is az épp aktuális majmokkal égetniük magukat csak mert a képük olyan jó reklám párak szemében, mert ? a személyes megváltójuk akit imádhatnak.

Legjobb válasz: Orbán Viktor

Orbán Viktor
A magyar választópolgár nem tradicionális választó. A nemzetközi pénzügyi válság miatt bedõlt hitelesek, hogy fognak szavazni? Nem látható elõre, nem tudni. Lehetséges, hogy mérgükben, olyan pártokat is beszavaznak a parlamentbe, amelyeknek eddig esélyük sem lett volna bekerülni. Egy biztos, a kis pártok nagyon is meg fogják lovagolni ezt a témát.
Vona
Thürmer Gyula
http://jobbik.hu/ EZT TESSÉK MEGNÉZNI :)
Mondjuk én szívesen látnék ott a bársonyszékben valami iszonyat sportmániást. Támogatná a sportot minden mennyiségben, ezáltal lenne egy generáció amelyik a sport szellemében nõ fel, ergo nem lesz beteges és fáradékony, jobban helytáll a munkában. Ebbõl az következik, hogy a gazdaság is jobban teljesítene erõs és rugalmas munkaerõvel. Ha asportba fektetnének pár milliárdot, tuti megtérülne. Ezt én is olvastam és elgondolkodtatott, szerintem helyes az elv.
talán nem kellene magyar kánaánban reménykedni sem, mert olyan nem volt itt 1100 éve ez mindig is egy centralizált hatalmú, sok letelepített etnikumokból álló, vallásilag és politikailag megosztott ország volt szerintem a korrupció legyõzése lenne az elsõdleges és kulcsfontosságú feladat, ugyanis enélkül mindig is maradhatna a kettészakadás, mert a lenyúlt pénzekbõl mindkét fél saját tábort igyekszik építeni maga mögé és ez már annyira nemzeti sport lett, hogy az emberek maximum egy még húsosabb fazék miatt képesek verekedni egymással - pontosabban azon, hogy nehogy valaki másnak átengedjenek bármilyen felhalmozható hasznot/hatalmat a kérdésre válaszolva: talán valamelyik eddig politikailag semleges multimilliárdos rákattan az országvezetésre, à la Berlusconi?
Orbán lesz! Az a síkhülye birka, aki Fletóra szavazott!
A kérdező hozzászólása: A radikalizmussal maximálisan egyetértek mert szánalmas csürhe mindkét oldal a követõjeivel együtt, csk pár elvakult droid aki skandálja amit a személyes messiásuktól látnak csak annyi a különbség köztük hogy az egyik képtelen elfogadni a rendszerváltást a másik meg még ma sem hiszi el hogy megtörtént. Csak egy a baj ezzel, hogy a magyar az síkhülye volt mindig is ahhoz hogy a szélsõségekhez nyúljon mert ahhoz ész és önfegyelem is kell, ez pedig szánalmas csõcselék itt nem kultúrált nép.
Csak egy radikális párt jöhet szóba. A gazdaság csak úgy állna talpra, ha kissé letipornák a demokratikus útvesztõket, és egyenesen nekivágnának a teendõknek.
Mivel a magyar nép birka, így Orbán lesz a Fidesz szineiben. (egyébként fleto is ugyanolyan rossz lenne) úgy érzem, hogy ennek az országnak királyra lenne szüksége, mert csak 2 megalomániás közül tudunk választani.
Én az mszp-re tippelek Bajnai Gordonnal az élen.
Szerintem MSzP lesz, még az is lehet, hogy Gyurcsány. A Fidesz 3 választásra elegendõ lõszert lõtt el az elmúlt 2 évben. Kérdéses, hogy össze tudnak-e annyit söpörni a következõ 2 évben, ami elég a gyõzelemhez. Azt sem árt tudni, hogy egy komplett adó és nyugdíjreform egyeztetés fut a háttérben, kvázi fû alatt, ami ha 1 éven belül meg tud valósulni, akkor 1 év alatt meg tudja simán mutatni, hogy mennyire jó. Nehéz lesz a jobboldalnak nyernie, fõleg, ha nem Gyurcsányt indítják jelöltnek.
Erre egy ember nem képes. Társadalmi összefogásra lenne szükség. Elõször is szõnyeg alá kellene söpörni a pártpolitikát, a személyes érdekekkel együtt. Aztán megfelelõ szakembereket a megfelelõ helyre, pártoktól függetlenül. Más kiút nincs.
Gyurcsány Ferenc
Wittner Mária rakna rendet!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van még itt valaki akinek tetszik Fodor Gábor új pártja a Liberálisok? Mi a véleményetek róla? Ha tartja a megígért irányvonalat, szavaznátok rá jövőre?

Szerintem nagyon jó párt lehet belőle, ha helyesen kormányozzák.

-Nagyon helyesen elveti az SZDSZ értelmiségű gőgjét és az úgynevezett "liberális elit" dogmáit

-Deák Ferencből, Széchenyiből merít, ezzel erősen támogatja a klasszikus liberalizmust. Ezt is tudom támogatni, mert én mindeképp abban látom a jövőt, ha abbahagyjuk ezt az irányított szocializmus szerű-rendszert és egy kicsit "amerikanizáljuk" a gazdaságot az alapján, hogy nagyobb teret engedünk a kapitalizmusnak, csökkentjük az adókat, a segélyeket, a támogatásokat, viszont cserébe az egyszerű embernek több mozgástere lesz, egyszerűbb lesz vállalkozásokat indítani, meg alapvetően is minden olcsóbb lesz

-Közéleti liberalizmus terén támogatom a melegházasságokat, a drogokat stb. Ha egy olyan hagyományosan vallásos konzervatív népet mint a hollandok vagy egy olyen szélsőséges népet, mint a németek a nácik alatt meg lehetett reformálni a modern kor példaértékű liberálisaivá, akkor a hagyományosan toleráns és elfogadó magyar népből, aminél a szélsőségesség kimerül pár hőbörgő hobbinácinál, nem lehet nagy munka toleráns liberálist nevelni.

Nektek mi a véleményetek?

10

Szeretnéd 2014-ben Gyurcsány Ferencet újra miniszterelnöknek? Ha igen, miért, ha nem, miért?

12

Miért árasztották el az oldalt a bérkommentelők?

13

Mi lenne, ha 2014-ben Gyurcsány Ferenc nyerné meg ismét a választásokat és ezáltal újra Õ lenne a miniszterelnök? Ti mit szólnátok hozzá?

24

A Jobbik elnöke Vona Gábor hogyan lett politikus?

Hisz egy szegény paraszti családból származik, akkor hogyan lett politikus?
Nem úgy van hogy csak az lehet politikus aki olyan családba született?

12

A HVIM elnöke a Jobbik képviselője. Fáj az igazság?

Egyik kérdésre válaszoltam, ahol a kérdező és többen "nem értették" (nem akarták érteni), hogy a Jobbik több képviselője részt vett és részt vesz szélsőjobboldali, neonácik által szervezett rendezvényeken. Erről a saját médiájuk is beszámol:


A belinkelt cikkeket és képeket rendre törölték. Valaki magyarázza el, miért...

19

Na lám, összefújta a szemetet a szél?

http://www.origo.hu/itthon/20130427-kozos-jeloltallitasrol-a..

Bajnai ha egyedül indulna még tűrhető lenne, ha ne adj Isten megnyerné , na de Szanyi , Gyurcsány és az elvtársakkal egy bandában....Kizárt.

Bajnai megfogja bánni.

4

Ha valakit kitesznek egy pártból vagy ő maga lép ki, akkor másik pártba már nem léphet be? (Magyarországon)

6

Mi a véleményetek Fodor Gábor új "liberális" pártjáról?

http://www.magyarhirlap.hu/tobb-liberalizmust-iger-fodor-uj-..

Azért Széchenyi arcképével és nevével kampányolni , ehhez ,már pofa kell.Az ő általa képviselt "liberalizmus" köszönő viszonyban sincs azzal az ideológiával amelyet Széchenyi képviselt.Hatalmas vétek és bűn egy kalap alá venni a kettőt.

Emellett ez a Fodor , nem semmi köpönyegforgató ,Fidesz alapító volt ,majd átpártolt az SZDSZ-hez , és ma bárkivel összeállna az új pártjával.

Ezt a pártot jelenleg az MSZP/DK/E2014 konkurenciájának szánja.

9

Miért utálja mindenki Gyurcsányt?

32

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!