Találatok a következő kifejezésre: Ki esélyes után Magyarország (1 db)

Ki esélyes 2010 után Magyarország új miniszterelnökének, és melyik párt képviseletében?

Kezd a régi megszokott egyensúly kicsit felborulni idehaza azzal hogy sokan rájöttek hogy orbán nem volt képes egy értelmes javaslattal el?állni az elmúlt másfél ciklus alatt, hanem nevetséges sárdobálással igyekezett minden droidját az épp aktuális kormányzat ellen hangolni, miközben ? baromi jól szórakozott, mint egy debil óvodás. Zsinórban 2 elvesztett szavazás után el kellett volna egyébként is gondolkoznia a fidesznek hogy érdemes e továbbra is az épp aktuális majmokkal égetniük magukat csak mert a képük olyan jó reklám párak szemében, mert ? a személyes megváltójuk akit imádhatnak.

Legjobb válasz: Orbán Viktor

Orbán Viktor
A magyar választópolgár nem tradicionális választó. A nemzetközi pénzügyi válság miatt bedõlt hitelesek, hogy fognak szavazni? Nem látható elõre, nem tudni. Lehetséges, hogy mérgükben, olyan pártokat is beszavaznak a parlamentbe, amelyeknek eddig esélyük sem lett volna bekerülni. Egy biztos, a kis pártok nagyon is meg fogják lovagolni ezt a témát.
Vona
Thürmer Gyula
http://jobbik.hu/ EZT TESSÉK MEGNÉZNI :)
Mondjuk én szívesen látnék ott a bársonyszékben valami iszonyat sportmániást. Támogatná a sportot minden mennyiségben, ezáltal lenne egy generáció amelyik a sport szellemében nõ fel, ergo nem lesz beteges és fáradékony, jobban helytáll a munkában. Ebbõl az következik, hogy a gazdaság is jobban teljesítene erõs és rugalmas munkaerõvel. Ha asportba fektetnének pár milliárdot, tuti megtérülne. Ezt én is olvastam és elgondolkodtatott, szerintem helyes az elv.
talán nem kellene magyar kánaánban reménykedni sem, mert olyan nem volt itt 1100 éve ez mindig is egy centralizált hatalmú, sok letelepített etnikumokból álló, vallásilag és politikailag megosztott ország volt szerintem a korrupció legyõzése lenne az elsõdleges és kulcsfontosságú feladat, ugyanis enélkül mindig is maradhatna a kettészakadás, mert a lenyúlt pénzekbõl mindkét fél saját tábort igyekszik építeni maga mögé és ez már annyira nemzeti sport lett, hogy az emberek maximum egy még húsosabb fazék miatt képesek verekedni egymással - pontosabban azon, hogy nehogy valaki másnak átengedjenek bármilyen felhalmozható hasznot/hatalmat a kérdésre válaszolva: talán valamelyik eddig politikailag semleges multimilliárdos rákattan az országvezetésre, à la Berlusconi?
Orbán lesz! Az a síkhülye birka, aki Fletóra szavazott!
A kérdező hozzászólása: A radikalizmussal maximálisan egyetértek mert szánalmas csürhe mindkét oldal a követõjeivel együtt, csk pár elvakult droid aki skandálja amit a személyes messiásuktól látnak csak annyi a különbség köztük hogy az egyik képtelen elfogadni a rendszerváltást a másik meg még ma sem hiszi el hogy megtörtént. Csak egy a baj ezzel, hogy a magyar az síkhülye volt mindig is ahhoz hogy a szélsõségekhez nyúljon mert ahhoz ész és önfegyelem is kell, ez pedig szánalmas csõcselék itt nem kultúrált nép.
Csak egy radikális párt jöhet szóba. A gazdaság csak úgy állna talpra, ha kissé letipornák a demokratikus útvesztõket, és egyenesen nekivágnának a teendõknek.
Mivel a magyar nép birka, így Orbán lesz a Fidesz szineiben. (egyébként fleto is ugyanolyan rossz lenne) úgy érzem, hogy ennek az országnak királyra lenne szüksége, mert csak 2 megalomániás közül tudunk választani.
Én az mszp-re tippelek Bajnai Gordonnal az élen.
Szerintem MSzP lesz, még az is lehet, hogy Gyurcsány. A Fidesz 3 választásra elegendõ lõszert lõtt el az elmúlt 2 évben. Kérdéses, hogy össze tudnak-e annyit söpörni a következõ 2 évben, ami elég a gyõzelemhez. Azt sem árt tudni, hogy egy komplett adó és nyugdíjreform egyeztetés fut a háttérben, kvázi fû alatt, ami ha 1 éven belül meg tud valósulni, akkor 1 év alatt meg tudja simán mutatni, hogy mennyire jó. Nehéz lesz a jobboldalnak nyernie, fõleg, ha nem Gyurcsányt indítják jelöltnek.
Erre egy ember nem képes. Társadalmi összefogásra lenne szükség. Elõször is szõnyeg alá kellene söpörni a pártpolitikát, a személyes érdekekkel együtt. Aztán megfelelõ szakembereket a megfelelõ helyre, pártoktól függetlenül. Más kiút nincs.
Gyurcsány Ferenc
Wittner Mária rakna rendet!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A náci Németország hogy volt egyszerre antikommunista és antikapitalista?

52

A kommunisták mikor döntik meg Észak-Koreában a monarchiát?

Mikor lesz forradalom az örökletes dinasztia eltörlése érdekében?

9

Szerintetek jó az ha a kormányzópártokat és a miniszterelnököt szembesítik az ígéreteivel? https://www.youtube.com/watch? V=Mn0-ItH14yI

11

A liberalizmus jobb, vagy baloldali "eszme"?

11

Mit jelent, hogy a választási körzet többmandátumos?

4

Mi a partikuláris és az univerzális ideológiák között?

2

Nem szégyelli el magát ez az ember?

http://www.youtube.com/watch?v=2XLZss9Bpa8

9

Ángyán József rekordbüntetést kapott, 250, 000 Ft-ot fizet . Ti mit szóltok hozzá?

Ángyán mellett Révész Máriusz, L. Simon László és Kovács Ferenc is pénzbüntetést kapott, és egyenként 150 ezer forintot kell fizetniük, amiért, bár jelen voltak, nem szavaztak

Kérem a parlamentben rendnek kell lenni. Nincs külön vélemény

10

Diákmegmozdulások VS Jobbik. Ezt most hogy?

A Jobbik illetve pár prominens tagja egyetértésének adott hangot a diákok tiltakozásával kapcsolatban, majd több demonstrációnál is megpróbáltak jelen lenni, de a diákok elküldték avagy elzavarták ?ket politikai semlegességre hivatkozva. (Megjegyzés ezt megtették másokkal is, pl. Szarvas Koppány Bendegúzt és társait a DK-tól is elküldték a sunyiba.)

Ebben magában semmi érdekes nincs, lehet rajta vitázni, hogy most kell vagy sem a pártok támogatása, vagy biztos semlegesek a diákok ...

A kérdésem az, hogy miként van az, a Jobbik (vagy egy része) támogatná a diákokat (ha hagynák), de amikor nem hagyják, akkor hirtelen tele lesz azzal a véleménnyel az összes fórum, blog, akármi, hogy igazából nincs is igaza a diákoknak, a semmiért tüntetnek vagy utópiért, stb.

Csak szerintem gáz, hogy megpróbáltak eltéríteni egy tiltakozási hullámot és amikor nem sikerül akkor izomból fikázzák?

(A kérdés NEM arra irányul, hogy most a diákok okkal vannak kint vagy se, nem is arra igazuk van vagy se. A kérdés arra vonatkozik, hogy kétszín?ek voltak egyesek a Jobbik irányából vagy ...?)

24

"Szabadnak lenni jó. " "Jónak lenni jó. " Szerintetek is ugyanaz találta ki őket? Mi lesz a következő aktuális szlogen a közmédiában?

Az els? az 1956 október 23-át felelevenít? kiállítás, a második meg a Böjte Csaba-féle alapítvány hirdetésének a mottója, copyright by MTVA :)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!