Találatok a következő kifejezésre: Ki esélyes után Magyarország (1 db)

Ki esélyes 2010 után Magyarország új miniszterelnökének, és melyik párt képviseletében?

Kezd a régi megszokott egyensúly kicsit felborulni idehaza azzal hogy sokan rájöttek hogy orbán nem volt képes egy értelmes javaslattal el?állni az elmúlt másfél ciklus alatt, hanem nevetséges sárdobálással igyekezett minden droidját az épp aktuális kormányzat ellen hangolni, miközben ? baromi jól szórakozott, mint egy debil óvodás. Zsinórban 2 elvesztett szavazás után el kellett volna egyébként is gondolkoznia a fidesznek hogy érdemes e továbbra is az épp aktuális majmokkal égetniük magukat csak mert a képük olyan jó reklám párak szemében, mert ? a személyes megváltójuk akit imádhatnak.

Legjobb válasz: Orbán Viktor

Orbán Viktor
A magyar választópolgár nem tradicionális választó. A nemzetközi pénzügyi válság miatt bedõlt hitelesek, hogy fognak szavazni? Nem látható elõre, nem tudni. Lehetséges, hogy mérgükben, olyan pártokat is beszavaznak a parlamentbe, amelyeknek eddig esélyük sem lett volna bekerülni. Egy biztos, a kis pártok nagyon is meg fogják lovagolni ezt a témát.
Vona
Thürmer Gyula
http://jobbik.hu/ EZT TESSÉK MEGNÉZNI :)
Mondjuk én szívesen látnék ott a bársonyszékben valami iszonyat sportmániást. Támogatná a sportot minden mennyiségben, ezáltal lenne egy generáció amelyik a sport szellemében nõ fel, ergo nem lesz beteges és fáradékony, jobban helytáll a munkában. Ebbõl az következik, hogy a gazdaság is jobban teljesítene erõs és rugalmas munkaerõvel. Ha asportba fektetnének pár milliárdot, tuti megtérülne. Ezt én is olvastam és elgondolkodtatott, szerintem helyes az elv.
talán nem kellene magyar kánaánban reménykedni sem, mert olyan nem volt itt 1100 éve ez mindig is egy centralizált hatalmú, sok letelepített etnikumokból álló, vallásilag és politikailag megosztott ország volt szerintem a korrupció legyõzése lenne az elsõdleges és kulcsfontosságú feladat, ugyanis enélkül mindig is maradhatna a kettészakadás, mert a lenyúlt pénzekbõl mindkét fél saját tábort igyekszik építeni maga mögé és ez már annyira nemzeti sport lett, hogy az emberek maximum egy még húsosabb fazék miatt képesek verekedni egymással - pontosabban azon, hogy nehogy valaki másnak átengedjenek bármilyen felhalmozható hasznot/hatalmat a kérdésre válaszolva: talán valamelyik eddig politikailag semleges multimilliárdos rákattan az országvezetésre, à la Berlusconi?
Orbán lesz! Az a síkhülye birka, aki Fletóra szavazott!
A kérdező hozzászólása: A radikalizmussal maximálisan egyetértek mert szánalmas csürhe mindkét oldal a követõjeivel együtt, csk pár elvakult droid aki skandálja amit a személyes messiásuktól látnak csak annyi a különbség köztük hogy az egyik képtelen elfogadni a rendszerváltást a másik meg még ma sem hiszi el hogy megtörtént. Csak egy a baj ezzel, hogy a magyar az síkhülye volt mindig is ahhoz hogy a szélsõségekhez nyúljon mert ahhoz ész és önfegyelem is kell, ez pedig szánalmas csõcselék itt nem kultúrált nép.
Csak egy radikális párt jöhet szóba. A gazdaság csak úgy állna talpra, ha kissé letipornák a demokratikus útvesztõket, és egyenesen nekivágnának a teendõknek.
Mivel a magyar nép birka, így Orbán lesz a Fidesz szineiben. (egyébként fleto is ugyanolyan rossz lenne) úgy érzem, hogy ennek az országnak királyra lenne szüksége, mert csak 2 megalomániás közül tudunk választani.
Én az mszp-re tippelek Bajnai Gordonnal az élen.
Szerintem MSzP lesz, még az is lehet, hogy Gyurcsány. A Fidesz 3 választásra elegendõ lõszert lõtt el az elmúlt 2 évben. Kérdéses, hogy össze tudnak-e annyit söpörni a következõ 2 évben, ami elég a gyõzelemhez. Azt sem árt tudni, hogy egy komplett adó és nyugdíjreform egyeztetés fut a háttérben, kvázi fû alatt, ami ha 1 éven belül meg tud valósulni, akkor 1 év alatt meg tudja simán mutatni, hogy mennyire jó. Nehéz lesz a jobboldalnak nyernie, fõleg, ha nem Gyurcsányt indítják jelöltnek.
Erre egy ember nem képes. Társadalmi összefogásra lenne szükség. Elõször is szõnyeg alá kellene söpörni a pártpolitikát, a személyes érdekekkel együtt. Aztán megfelelõ szakembereket a megfelelõ helyre, pártoktól függetlenül. Más kiút nincs.
Gyurcsány Ferenc
Wittner Mária rakna rendet!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

2014-ben melyik hónapban lesz a választás?

Nagyjából,melyik hónap hanyadik napján és egy vagy kétfordulós lesz e?

6

A Horthy-korszak jó volt? 'Tudományos' értelemben.

Azaz nem szülők/nagyszülők visszaemlékezése alapján és szimpatizálás alapján, hanem tényleg mi jót és mi rosszat tett az országnak?

12

Hogyan vélekedtek arról, hogy idén januárban 4, 1 %-kal csökkent a kiskereskedelmi forgalom?

Meddig tarthat ez a csökkentő trend?
Nem tudom, miért, nekem a Mercedes példája jutott eszembe. Mikor volument akart növelni, akkor "lefelé"nyitott, azaz megalkotta a 190-es osztályt, majd az A-osztályt, stb.
Visszatérve a kérdésemre: A fentiek alapján nem az lenne-e logikus, hogy az alacsonyabb jövedelmű tömegek fogyasztását kellene kis mértékben támogatni ahhoz,hogy a zuhanás megálljon? Ha a jelenlegi tendencia folytatódik, akkor mi lesz a sorsa számos kisvállalkozásnak, akik csak a belső piacra tudnának termelni?

5

Orbán miért egy ilyen debilis kinézetű embert tett fontos pozícióba, aki ráadásul nyakig kommunista felmenőkkel rendelkezik?

http://kuruc.info/r/2/108881/

29

Az új bankelnök Matolcsy a magyar átlagbér 10-szeresét fogja kapni. Szabad-e erkölcsileg ekkora jövedelmet odaadni valakinek egy gyakorlatilag "0" gazdasági növekedést mutató országban?

A nyugati országokban nincs ekkora különbség az
átlagbér és a bankelnöki fizetés között.

7

Miért ennyire végletesen erkölcsteln a Fidesz?

7

Mi szükség van egyéni választókerületekre?

Szerintem csak eltorzítják a választás eredményét. Ráadásul egy egyéni képviselőnek semmi kapcsolata a választókkal, felveszik a rengeteg pótlékot. A választók pedig meg se nézik, ki a jelölt, úgyis a pártra szavaznak.

1

Lehetséges leváltani az Orbán kormányt? Ti elhiszitek, hogy a Fidesz töretlenül népszerű? Orbán a második legnépszerűbb? !

Papíron Ceausescu, ill. Rákosi is az volt. Rákosi haláláig abban a tudatban élt,hogy a szeretett nép visszavárja még a 70-es évek elején is.

27

Mennyire vagytok elégedettek az Orbán-rendszerrel?

23

Te hová küldenéd nyaralni ezt a kislányt?

"Auschwitz üdülőtábor, medence is, kemence is" feliratú pólóban próbálta énekelni a magyar Himnuszt ez a kis fruska:


Szerintem a "Deutschland über alles" jobban állt volna neki...

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!