Találatok a következő kifejezésre: Ki esélyes után Magyarország (1 db)

Ki esélyes 2010 után Magyarország új miniszterelnökének, és melyik párt képviseletében?

Kezd a régi megszokott egyensúly kicsit felborulni idehaza azzal hogy sokan rájöttek hogy orbán nem volt képes egy értelmes javaslattal el?állni az elmúlt másfél ciklus alatt, hanem nevetséges sárdobálással igyekezett minden droidját az épp aktuális kormányzat ellen hangolni, miközben ? baromi jól szórakozott, mint egy debil óvodás. Zsinórban 2 elvesztett szavazás után el kellett volna egyébként is gondolkoznia a fidesznek hogy érdemes e továbbra is az épp aktuális majmokkal égetniük magukat csak mert a képük olyan jó reklám párak szemében, mert ? a személyes megváltójuk akit imádhatnak.

Legjobb válasz: Orbán Viktor

Orbán Viktor
A magyar választópolgár nem tradicionális választó. A nemzetközi pénzügyi válság miatt bedõlt hitelesek, hogy fognak szavazni? Nem látható elõre, nem tudni. Lehetséges, hogy mérgükben, olyan pártokat is beszavaznak a parlamentbe, amelyeknek eddig esélyük sem lett volna bekerülni. Egy biztos, a kis pártok nagyon is meg fogják lovagolni ezt a témát.
Vona
Thürmer Gyula
http://jobbik.hu/ EZT TESSÉK MEGNÉZNI :)
Mondjuk én szívesen látnék ott a bársonyszékben valami iszonyat sportmániást. Támogatná a sportot minden mennyiségben, ezáltal lenne egy generáció amelyik a sport szellemében nõ fel, ergo nem lesz beteges és fáradékony, jobban helytáll a munkában. Ebbõl az következik, hogy a gazdaság is jobban teljesítene erõs és rugalmas munkaerõvel. Ha asportba fektetnének pár milliárdot, tuti megtérülne. Ezt én is olvastam és elgondolkodtatott, szerintem helyes az elv.
talán nem kellene magyar kánaánban reménykedni sem, mert olyan nem volt itt 1100 éve ez mindig is egy centralizált hatalmú, sok letelepített etnikumokból álló, vallásilag és politikailag megosztott ország volt szerintem a korrupció legyõzése lenne az elsõdleges és kulcsfontosságú feladat, ugyanis enélkül mindig is maradhatna a kettészakadás, mert a lenyúlt pénzekbõl mindkét fél saját tábort igyekszik építeni maga mögé és ez már annyira nemzeti sport lett, hogy az emberek maximum egy még húsosabb fazék miatt képesek verekedni egymással - pontosabban azon, hogy nehogy valaki másnak átengedjenek bármilyen felhalmozható hasznot/hatalmat a kérdésre válaszolva: talán valamelyik eddig politikailag semleges multimilliárdos rákattan az országvezetésre, à la Berlusconi?
Orbán lesz! Az a síkhülye birka, aki Fletóra szavazott!
A kérdező hozzászólása: A radikalizmussal maximálisan egyetértek mert szánalmas csürhe mindkét oldal a követõjeivel együtt, csk pár elvakult droid aki skandálja amit a személyes messiásuktól látnak csak annyi a különbség köztük hogy az egyik képtelen elfogadni a rendszerváltást a másik meg még ma sem hiszi el hogy megtörtént. Csak egy a baj ezzel, hogy a magyar az síkhülye volt mindig is ahhoz hogy a szélsõségekhez nyúljon mert ahhoz ész és önfegyelem is kell, ez pedig szánalmas csõcselék itt nem kultúrált nép.
Csak egy radikális párt jöhet szóba. A gazdaság csak úgy állna talpra, ha kissé letipornák a demokratikus útvesztõket, és egyenesen nekivágnának a teendõknek.
Mivel a magyar nép birka, így Orbán lesz a Fidesz szineiben. (egyébként fleto is ugyanolyan rossz lenne) úgy érzem, hogy ennek az országnak királyra lenne szüksége, mert csak 2 megalomániás közül tudunk választani.
Én az mszp-re tippelek Bajnai Gordonnal az élen.
Szerintem MSzP lesz, még az is lehet, hogy Gyurcsány. A Fidesz 3 választásra elegendõ lõszert lõtt el az elmúlt 2 évben. Kérdéses, hogy össze tudnak-e annyit söpörni a következõ 2 évben, ami elég a gyõzelemhez. Azt sem árt tudni, hogy egy komplett adó és nyugdíjreform egyeztetés fut a háttérben, kvázi fû alatt, ami ha 1 éven belül meg tud valósulni, akkor 1 év alatt meg tudja simán mutatni, hogy mennyire jó. Nehéz lesz a jobboldalnak nyernie, fõleg, ha nem Gyurcsányt indítják jelöltnek.
Erre egy ember nem képes. Társadalmi összefogásra lenne szükség. Elõször is szõnyeg alá kellene söpörni a pártpolitikát, a személyes érdekekkel együtt. Aztán megfelelõ szakembereket a megfelelõ helyre, pártoktól függetlenül. Más kiút nincs.
Gyurcsány Ferenc
Wittner Mária rakna rendet!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hát én ezt nem értem, sehol semmi anyag nincs a Szálasi-korszakról és arról kell házi dolgozatot irjak. Valaki esetleg valami anyagot tudna linkelni vagy másolni?

4

2014-ben Fidesz-Kdnp-Jobbik vagy Jobbik-MSZP koalíció lesz? LMP és Demokratikus Koalíció nem oszt nem szoroz :-)

Az én meglátásom szerint a mostani parlamenti pártok semelyike nem fog 2 év mulva 50% feletti eredmény elérni.A Fidesz a hibás spekulációi és kompromisszum képtelensége miatt nagyon sokat veszített, az Mszp-nek 8 éve volt bizonyítani, hát nagyon felemásra sikeredett,viszont az 1994-98 MSZP-kormány előtt le a kalappal (nagymértékben csökkentett államadósság és kötségvetési hiány, gyorsuló gazdasági növekedés beindítása 1996=1.7% 1997=4.5% 1998=4.9%,Bokros-csomag gazdasági stabilizációja) A Jobbik mostanra jelentős politikai erő lett,de kormányzásban semmi rutinjuk,és a nácikhoz hasonlóan csak válsághelyzetben tudnak megerősödni. A Jobbik együtt szavazott a Fidesszel a kettős állampolgárság ügyében, az MSZP-vel pedig a progresszív adórendszer tekintetében az egyetértrés. Tehát a Jobbik kivel fog 2014-ben összeállni?Vagy a 2014-es választás teljes patthelyzetet eredményez?

12

Tudtok mondani 10 épkézláb érvet a DK és az MSZP mellett?

Nem értem ,hogy lehet olyan pártok mellet letenni a voksot ,amelyek ennyire nem állnak Magyarország mellé.Sőt az MSZP 8 évig szinte csak rombolt,nem épített.A DK vezetője meg Gyurcsány ,aki ennek a rombolásnak a főkolomposa volt(persze ehhez kellettek a párttársak)
De tényleg nem tudom elhinni miben bízhatnak ezeknek a pártoknak a szimpatizánsai?

23

Lengyel tüntetők tömegei jöhetnek március 15-én Budapestre?

http://www.muon.hu/on-line-tartalom/639-ketezer-lengyel-stat..

Miért szólhat bele egy külföldi állampolgár a magyarok belügyeibe? Fizetnek Magyarországon adót, hogy a nemzeti ünnepünkön véleményt alkothassanak?

43

Tudtok mondani 10 épkézláb érvet a Jobbik mellett?

Mivel másik kérdésbe belebonyolódtam már többször is hogy a Jobbik jobb-e, ezért inkább külön kérdést teszek fel.

Tudtok mondani 10 épkézláb érvet a Jobbik mellett, illetve amellett hogyha ők lesznek hatalmon miért lesz másabb mint most, és mi erre a garancia?

38

Mi az unortodoxia, mi az unortodox gazdaság politika. mi az ortodox gazdaság politika?

10

Hol lehet aláírni az LMP általi népszavazás kezdeményezést?

Pest megyében érdekel elsősorban, de írhattok ezen kívül is, biztos sokaknak hasznos lesz!

7

Igaz, hogy Simicska Lajos fogva tartja az orszagot?

1

A 10000 Forintoson, ami a Szent István királyt ábrázolja, a király fején mért nem a Szent Korona látható?

21

Mely pártok kormányoztak '89-től?

Tehát kiket szavaztak meg?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!