Találatok a következő kifejezésre: Ki esélyes után (1 db)

Ki esélyes 2010 után Magyarország új miniszterelnökének, és melyik párt képviseletében?

Kezd a régi megszokott egyensúly kicsit felborulni idehaza azzal hogy sokan rájöttek hogy orbán nem volt képes egy értelmes javaslattal el?állni az elmúlt másfél ciklus alatt, hanem nevetséges sárdobálással igyekezett minden droidját az épp aktuális kormányzat ellen hangolni, miközben ? baromi jól szórakozott, mint egy debil óvodás. Zsinórban 2 elvesztett szavazás után el kellett volna egyébként is gondolkoznia a fidesznek hogy érdemes e továbbra is az épp aktuális majmokkal égetniük magukat csak mert a képük olyan jó reklám párak szemében, mert ? a személyes megváltójuk akit imádhatnak.

Legjobb válasz: Orbán Viktor

Orbán Viktor
A magyar választópolgár nem tradicionális választó. A nemzetközi pénzügyi válság miatt bedõlt hitelesek, hogy fognak szavazni? Nem látható elõre, nem tudni. Lehetséges, hogy mérgükben, olyan pártokat is beszavaznak a parlamentbe, amelyeknek eddig esélyük sem lett volna bekerülni. Egy biztos, a kis pártok nagyon is meg fogják lovagolni ezt a témát.
Vona
Thürmer Gyula
http://jobbik.hu/ EZT TESSÉK MEGNÉZNI :)
Mondjuk én szívesen látnék ott a bársonyszékben valami iszonyat sportmániást. Támogatná a sportot minden mennyiségben, ezáltal lenne egy generáció amelyik a sport szellemében nõ fel, ergo nem lesz beteges és fáradékony, jobban helytáll a munkában. Ebbõl az következik, hogy a gazdaság is jobban teljesítene erõs és rugalmas munkaerõvel. Ha asportba fektetnének pár milliárdot, tuti megtérülne. Ezt én is olvastam és elgondolkodtatott, szerintem helyes az elv.
talán nem kellene magyar kánaánban reménykedni sem, mert olyan nem volt itt 1100 éve ez mindig is egy centralizált hatalmú, sok letelepített etnikumokból álló, vallásilag és politikailag megosztott ország volt szerintem a korrupció legyõzése lenne az elsõdleges és kulcsfontosságú feladat, ugyanis enélkül mindig is maradhatna a kettészakadás, mert a lenyúlt pénzekbõl mindkét fél saját tábort igyekszik építeni maga mögé és ez már annyira nemzeti sport lett, hogy az emberek maximum egy még húsosabb fazék miatt képesek verekedni egymással - pontosabban azon, hogy nehogy valaki másnak átengedjenek bármilyen felhalmozható hasznot/hatalmat a kérdésre válaszolva: talán valamelyik eddig politikailag semleges multimilliárdos rákattan az országvezetésre, à la Berlusconi?
Orbán lesz! Az a síkhülye birka, aki Fletóra szavazott!
A kérdező hozzászólása: A radikalizmussal maximálisan egyetértek mert szánalmas csürhe mindkét oldal a követõjeivel együtt, csk pár elvakult droid aki skandálja amit a személyes messiásuktól látnak csak annyi a különbség köztük hogy az egyik képtelen elfogadni a rendszerváltást a másik meg még ma sem hiszi el hogy megtörtént. Csak egy a baj ezzel, hogy a magyar az síkhülye volt mindig is ahhoz hogy a szélsõségekhez nyúljon mert ahhoz ész és önfegyelem is kell, ez pedig szánalmas csõcselék itt nem kultúrált nép.
Csak egy radikális párt jöhet szóba. A gazdaság csak úgy állna talpra, ha kissé letipornák a demokratikus útvesztõket, és egyenesen nekivágnának a teendõknek.
Mivel a magyar nép birka, így Orbán lesz a Fidesz szineiben. (egyébként fleto is ugyanolyan rossz lenne) úgy érzem, hogy ennek az országnak királyra lenne szüksége, mert csak 2 megalomániás közül tudunk választani.
Én az mszp-re tippelek Bajnai Gordonnal az élen.
Szerintem MSzP lesz, még az is lehet, hogy Gyurcsány. A Fidesz 3 választásra elegendõ lõszert lõtt el az elmúlt 2 évben. Kérdéses, hogy össze tudnak-e annyit söpörni a következõ 2 évben, ami elég a gyõzelemhez. Azt sem árt tudni, hogy egy komplett adó és nyugdíjreform egyeztetés fut a háttérben, kvázi fû alatt, ami ha 1 éven belül meg tud valósulni, akkor 1 év alatt meg tudja simán mutatni, hogy mennyire jó. Nehéz lesz a jobboldalnak nyernie, fõleg, ha nem Gyurcsányt indítják jelöltnek.
Erre egy ember nem képes. Társadalmi összefogásra lenne szükség. Elõször is szõnyeg alá kellene söpörni a pártpolitikát, a személyes érdekekkel együtt. Aztán megfelelõ szakembereket a megfelelõ helyre, pártoktól függetlenül. Más kiút nincs.
Gyurcsány Ferenc
Wittner Mária rakna rendet!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Átlépnék az egyik nagy pártból a másikba. Mennyire tekintenének megbízhatatlannak?

Egy munkahelyi konfliktus és egy "kedves" kolléganő aljas ármánykodása következtében kiléptem az egyik nagy pártból (miután ellenem hangolták az alapszervezetet és addig barátaimnak vélt párttársaimat). Gondoltam, átlépek a másik nagy pártba, ahány köpönyegforgató van a "nagyobbak" között is, pont engem bélyegeznének meg?

8

Meddig tud még hazudozni a FIDESZ? Õk is az MSZP sorsára jutnak?

Orbán állítja, hogy növekedési pályára állt a gazdaság, nőtt a foglalkoztatottság, csökkennek a rezsik...

Ezzel szemben 28%os a fiatalok munkanélküliségi aránya, folyamatosan elbocsátásokat és cégmegszűnéseket hallunk, érezhetően kevesebb a munkakínálat, főleg a regisztrálatlan álláskeresők, vagy nem keresők (hajléktalanok, drogosok, stb reményvesztett emberek) száma nő, a bankadót meg telekommunikációs adót természetesen áthárították a felhasználókra.

Legutóbbi beszédében Orbán megértésre intette az Uniót, de én inkább az előző kormány Gyurcsány-gesztusait láttam már csak benne: a reménytelen hazudozást.

Közben meg a Zsiga Marcell (tudjátok, aki szerint 47 ezerből meg lehet élni) ügyét vizsgálják, hogyan sikerült neki 1 év alatt 20 milliót "spórolni", amiben az ellenzék-kormánypártiak 3v4 arányban folyamatosan leszavazzák a kivizsgálást célzó kérdéseket.
Na ezért nem volt elszámoltatás, mert nekik is belelóg a bokájuk.

13

Vatikánnak is van kormánya?

És kik a tagjai?És miután megválasztják a pápát,az bármilyen országból való legyen vatikáni állampolgárságot kap?

1

Kommunistázók! Mit szóltok ahhoz, hogy a Fidesz elnökségében, illetve a kormányban több a volt MSZMP-tag, mint a szociknál?

http://orulunkvincent.blog.hu/2013/02/25/komcsizz_csak_toni

18

Szerintetek mi lesz a következo, nagy divat-elv, ideológia?

Eloször volt a kommunizmus:
-A hatalom a tied
-Le mindenkivel, aki gazdag
-Le mindenkivel, aki a rendszer ellensége
-Cél: Világhatalom

Utána jött a nácizmus:
-A fajgerinc az ideál, mindenki, aki eltér az ideáltól, ellenség
-Ellenségképünk: mindenki, aki gazdag (Zsidók)
-Cél: Világhatalom

Mind a ketto az olcsópopulista, nép számáa könnyen beveheto elveket hirdeti. Nem azért sikeresek, mert jók, hanem mert a szegénységre, nyomorra épülnek (márpedig szegénybol sok van / volt) és ellenségképet adnak:
Kommunizmus a munkás parasztokra, kisemmizett proletárokra, ellenségnek megjelöli a gazdagokat
Nácizmus a nemzetszocialista, dolgozó népre, az áriára, ellenségnek megjelöli a gazdagokat (Zsidóságot)

Szerintetek mi lesz a következo, ilyen nagy divat-elv, nagy populista ideológia, ami szintén a hülyékre épít?

16

Miként vélekedtek arról, hogy a KSH szerint tavaly 1, 9 %-kal csökkent a kiskereskedelmi forgalom volumene?

Vajon mi okozza ezt? Az egykulcsos adó, vagy a nagy lakossági hiteltörlesztések, vagy egyszerűen csak takarékosabbak lettünk?

3

Ha amerikai lennél, akkor a Demokrata vagy a Republikánus pártra szavaznál, és miért?

11

Miért 'utálják' a szélsőjobb pártok a zsidókat?

És itt nem általánosságokra gondolok, hanem konkrét okokra (nem csak Mo-i pártra értve).

16

Mi lenne ha hívnánk egy nyugati országból (pl. : Nagy-Britannia, Franciao. Vagy Német. O -ból) egy miniszterelnököt vagy köztársasági elnököt a mostani helyett? Egyáltalán lehetséges ezt megvalósítani?

5

Mi lesz az Együtt 2014-gyel, ha nem nyernek jövőre?

Feloszlanak? Átnevezik magukat Együtt 2018-ra? Vagy meghagyják a nevüket, mint a Munkáspárt 2006?

43

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!