Találatok a következő kifejezésre: Ki csinálta az első (10 db)

Ki csinálta az elsõ motort? Töri házihoz kell.

Legjobb válasz: Amennyiben ezt motornak lehet nevezni, akkor: [link]

Amennyiben ezt motornak lehet nevezni, akkor: [link]

Tanácsot szeretnék kérni! Nemsokára megszületik az 5 éves fiam kistesója és a fürdéssel kapcsolatba érdekelne, ki hogy csinálta, ki volt az első, ki feküdt le hamarabb, hogy a célszerűbb. Tudom, majd kialakul, de érdekelne, ki hogy oldotta meg?

Legjobb válasz: Én mindig elõbb a kisebbet fürdetem, majd engedtem hozzá még vizet a nagynak.fektetésnél a kisebb alszik el elõbb, igy van idõ a nagyra elalvàs elõtt egy kis mese vagy jàték.szerintem a kicsinek kell igazodjon a nagyhoz, de majd ugyis kialakul idõvel.

Én mindig elõbb a kisebbet fürdetem, majd engedtem hozzá még vizet a nagynak.fektetésnél a kisebb alszik el elõbb, igy van idõ a nagyra elalvàs elõtt egy kis mese vagy jàték.szerintem a kicsinek kell igazodjon a nagyhoz, de majd ugyis kialakul idõvel.
szia! nálunk fiam 4 éves volt mikor jött a hugica. Elõször amíg ugye kb 3 óránként eszik kicsit káosz volt, de mindig a kicsivel kezdtem, mert utána szoptattam, hiszen nem akartam szoptatás után macerálni - esetleges bukások- elkerülése érdekében! és akkor mértük is pucéran, mert legalább nem kajásan mértük le. Amíg szoptattam addig vacsizott a nagy is, majd õt fürdettem, és ment fogatmosni aludni, addig a kicsi is aludt.fürdés - kaja után szépen bealudt! Aztán ahogy nõtt és átaludta az éjszakákat akkor változott a dolog, mivel nagy fürdõnk van ezért egyszerre fürdenek a nagy a kádban zuhanyzik és pancsol, a kicsi még a kiskádban van ! idõt spórolok vele... utána vacsorázunk! persze mivel legtöbbször egyedül vagyok iilyenkor még ezért szervezés terén csiszolódtam! :)
Nekem is 5 év van a fiúk között, én úgy igazítottam a kicsi fürdését, hogy a nagynak megtartottuk az addigi 8 órát, (elõtte vacsizott) és a picit egy órával elõtte fürdettem, mert neki utána volt még szopi, büfi. A kicist én rendeztem a nagyot apa, de mire megfürdött mindig végeztem a kicsivel, így még 9ig vele is tudtam foglalkozni, most 1, 5 éves a kicsi, már nem alszik el olyan korán, így együtt fürdnek fél nyolc körül, elõtte vacsiznak mindketten. Én ragaszkodtam a korai fürdéshez, fekvéshez, mert a nagyot oviba kellett vinni reggelente ahova a kicsit is vinnem kellett, szóval mindenkinek tudni kellett reggel felkelni. Ma már orát lehetne igazítani hozzájuk 7 kor kelnek szinte mindíg pontosan :)
Szia! 3 évesem és 3 hnapos fiaim vannak! Én a kicsit fürdetem elõbb kb úgy ahogy az elõzök írják-1 órával hamarabb mint a nagyot! Szóval kicsi fürdik-szopi-büfi-altatás! Majd jön a nagy:vacsi-fürdés(közösen) és együtt még egy kis mesenézés-meseolvasás.Sajnos sokszor egyedül vagyok velük az esti fürdésnél(Apa van hogy éjszakás mûszakban van)és ezért kellett így alakítanom!De úgy tervezem, hogyha a kicsi már este bírja tovább meg nem szopik már hanem mondjuk õ is rendes vacsit eszik meg már tud stabilan ülni akkor egyszerre szeretném fürdetni õket a nagykádban!Már alig várom a nagy pacsálásokat!
menszesz?xd
Igen lehetseges hogy terhes vagy, a halvány csik is csik, amúgy az alacsony HCG szint miatt van, de ahogy telnek a napok az is nõ, szerintem csinálj még egy tesztet holnap reggel az elsõ vizeletbõl, mert abban koncentráltabb.Sok sikert
épp így jártam én is. vagy 5 tesztet csináltam. nem akartam elhinni. de a halvány csík is csík....épp most írtam be a kérdést h hány hetes is lehetek, mivel nem ulnek nekem se az idopontok a mensim szerint. mivel megjott nekem is pár napra, ...de... az idopontokat viszont a mensi alapján számolják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.mert mi elött ez a barnás menszim volt nagyon rosszul voltam hánytam szédültem.
A kérdező hozzászólása: mert mi elött meg jött ez abarnás menszeszem ami nem szokot leni kivános voltam hánytam szédültem akkor csináljak még egy tesztet?
én csinálnék! szerintem ez babagyanús.
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy másikat.de nagyon fura, mert a c nél erös csik van a t nél meg nagyon görbe világos szin jött ki de nem egybõl hanem egy fél óra után jött kiképet tudpk tölteni fel ha kell


Kinek mikor csinálták a toxoplazma vizsgálatot. Nekem úgy nézem nincs benne az első laborban? Olvastam hogy az afp-vel szokták egybe venni ez igaz?

Legjobb válasz: nekem az elsõ laborral csinálták meg és késöbb ismételtük.bármikor megcsináltathatod de jobb minél elõbb.említsd meg a dokidnak mert van aki nem is csináltatja meg.az elsõ nekem nem kellett kérnem de az ismétlõdött igen.33 h kismama

nekem az elsõ laborral csinálták meg és késöbb ismételtük.bármikor megcsináltathatod de jobb minél elõbb.említsd meg a dokidnak mert van aki nem is csináltatja meg.az elsõ nekem nem kellett kérnem de az ismétlõdött igen.33 h kismama
Nekem nem csináltak és nem is fognak. Ezen meglepõdtem. Kérdeztem a dokit kell-e, azt mondta nem. Pedig nagyon alapos és sok plusz vizsgálatot is csinál.
Nekem is az AFP-vel csinálták és amikor legközelebb kellett mennem a 24. heti beutalókért, akkor adta ide. De azt mondta, ha gond lett volna, azonnal értesítettek volna.
Nekem 3-szor csináltak, mert van cicánk (mindig is volt) és az elsõ (16 hetes) laborral, afp-vel csinálták elõször. Mivel kiderült, hogy nem fertõzõdtem még meg, kb 6-8 hetente csináltak még egyet. Az utolsót kb 32-33 hetesen. Összesen 3-mat. (Még mindig nem kaptam el:) Utána állítólag már nem sok értelme van, itt Szegeden 2 hét mire megjön az eredmény... 38 hetes kismami
Nekem 28 hetesen csináltak, mert akkor derült ki, hogy valamiért az elsõ laborból kimaradt:)
Nekem 30. hetesen csinálták meg, mert kértem. Amúgy nem csináltak volna.

Az első után, mennyire zavarodnak meg a hormonok, mennyire hat ki rá? Igazából eddig se állt be még rendesen a menzeszem, és márc.12. -kén volt az első és azóta nem jött, meg és nem vagyok terhes, mert tesztet is csináltam!

Legjobb válasz: végülis késhet az elsõ után, sõt én ezt hallottam már valahol, hogy késni szokott 1-2 hetet. csak ne stresszelj ezen, mert attól is késhet.

végülis késhet az elsõ után, sõt én ezt hallottam már valahol, hogy késni szokott 1-2 hetet. csak ne stresszelj ezen, mert attól is késhet.
Természetesen késhet. Hány éves vagy?
Nekem is késett az elsõ után. De ha eddig se volt rendszeres akkor pont nem most lesz az. Ha pedig a teszt is negatív lett akkor megnyugodhatsz. De ha nem vagy nyugodt akkor csinálj egy újabb tesztet. De ha rendesen védekeztetek akkor nem lehetsz terhes, ennyi.
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok

Ki csinálta fel az első tyúkot?

(igazi tyúk, kotkodács! )

Legjobb válasz: az elsõ kakas

az elsõ kakas
Ha hinni lehet a Bibliának, és miért ne hinnénk? Akkor az elsõ kakas "csinálta fel a tyúkot." A Biblia szerint Isten megteremtette a hím és a nõstény (tojó és kakas) állatokat a maguk neme szerint. Tehát egy tojót és egy kakast teremtett. Ezért az a probléma is megoldódott, hogy vajon mi volt elõször a tyúk, vagy a tojás? Hm.? :)
az tuti, hogy a tojás volt elõbb, de honnan tudod hogy nem a kakas volt elõbb, mint a tyúk?
ha viszont a tyúktojás a téma, akkor is evidens, hogy az volt elõbb: az ilyen genetikai változások az utódokban jelentkeznek, bennük jelenik meg az új tulajdonság, jelen esetben az, ami tyúkká-kakassá teszi. Ha a tulajdonság nem lett volna hasznos, szépen eltûnt volna, de láthatjuk, csak erõsödött és egyre tyúkabb tyúkjaink vannak :D
Chuck Norris.
TE!!!!
Miért lett volna a tojás az elsõ? Ha már adott a first kakas és a tyúk, akkor ezek egyesülésébõl jön a tojás. Feltéve ha erre a kakas alkalmas.:) Meg valakinek ki is kell költenie azt a tojást...:)
Már csak azért is! A tojás volt elõbb, egy roppant egyszerû dolog miatt:) Még a tyúk elõtt volt tojás, hisz a hüllõk is azzal szaporodtak/nak :D:D:D ( ezt a kérdést felvetettük biosz órán, és a mi jó kedélyû biosztanárunk kifejtette a kérdést ;) )

South Beach diétával ki mennyit fogyott? (aki nem csak az első 2 hetet csinálta végig)

Ma letelt az els? 2 hét és tényleg lement 5 kilót. Mit várhatok a második fázisban? Kinek van tapasztalata?

Legjobb válasz: Ha ez valójában]y van, szeretném ezt én is kipróbálni... mibõl áll a diéta ? Köszönöm

Ha ez valójában]y van, szeretném ezt én is kipróbálni... mibõl áll a diéta ? Köszönöm

Szeptember 3. -an volt meg utoljara meg varom a hetföt aztan csinalok meg egy tesztet! Kicsit nagyobb lett A mellem! Meg lehet hogy a teszt azert nem mutatta ki mert nem az elsö vizeletböl csinaltam? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Ne görsölj és képzelõdj! Ha a teszt nega akkor nega....hétfõn csinálj még egyet,de én nem reménykednék annyira a helyedben.Sajnálom.

Ne görsölj és képzelõdj! Ha a teszt nega akkor nega....hétfõn csinálj még egyet, de én nem reménykednék annyira a helyedben.Sajnálom.
Ma csináltad a tesztet? Úgy értem szerdán? Mert akkor már kimutatja általában a nap bármely szakában, fõleg ha tüneteket is érzel. Lehet, hogy a teszt azért nem mutatta ki, mert nem vagy terhes. Sok ilyenrõl olvasni itt, hogy éreznek ezt-azt, de baba sehol. 2-3 nap múlva próbáld meg ismét, ha addig nem jön meg, és ha az is negatív, akkor fogadd el, ne támaszkodj a tüneteidre.

Ti mit csináltok? Első sorban pasikat kérdezem Kb 1, 5éve borotválom ott lent de mindig ki pattog. Vettem már különböző krémeket az olcsóbbtól a legdrágábbig . Kentem rendszeresen fürdés után, aztán naponta 2szer . De akkor is ki pattog.28/P

Legjobb válasz: Akkor minek borotválod? A legjobb megoldás az olló lenne és a fazonra nyírás, azt jobban szeretik a lányok és afiúk is, ha így van megigazítva a szõrzet.

Akkor minek borotválod? A legjobb megoldás az olló lenne és a fazonra nyírás, azt jobban szeretik a lányok és afiúk is, ha így van megigazítva a szõrzet.
> Kb 1, 5éve borotválom ott lent Minek? 10ezer évig jó volt, most mi bajod van vele? > 28/P P? Az mi?
gondolom Pasi...
nyírd hajnyiróval
Szerintem is elég lenne géppel levágni a legrövidebbre. :) Akkor nem volna szabad kipattognia a bõrödnek. Ha benõ a bõr alá a szõr, akkor szokott begyulladni, szóval a borotválásnak ez a hátránya és valszeg a Te bõröd méginkább hajlamos erre.

Kisfiamnak első két foga nem nől rendesen egyik görbén jött ki, a gyerekorvos azt mondta, hogy fel kell vágni, valakinek csináltak már ilyet a gyermekének a fogán?

Legjobb válasz: hogy görbén? oldalára fordulva és nem az élével nõtt? nem tudom elképzelni sem miért mondhatja hogy fel kéne vágni. írd meg hogyan néz ki, és megpróbálok segíteni.

hogy görbén? oldalára fordulva és nem az élével nõtt? nem tudom elképzelni sem miért mondhatja hogy fel kéne vágni. írd meg hogyan néz ki, és megpróbálok segíteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!