Találatok a következő kifejezésre: Ki csinálja genetikai (2 db)

Kit ajánlotok Tatabányán szülésznőt, aki vállal szülést, van saját rendelője, csinál genetikait és uh képet is lehet kérni?

Legjobb válasz: Szülésznõnek nincs rendelõje, és nem csinál ultrahangot. Ezt csak orvos csinálja. A szülésznõ az NST-t csinálja a terhesség végén.

Szülésznõnek nincs rendelõje, és nem csinál ultrahangot. Ezt csak orvos csinálja. A szülésznõ az NST-t csinálja a terhesség végén.

Ki csinálja a genetikai UH-ot, a fogadott orvosom? Vagy az SZTK-ba kell mennem?

Legjobb válasz: Nem irtad hogy hova valósi vagy, mert mindenhol máshogy csinálják.Nekem például másik kórházba kellet mennem/nem ahol szülni fogok/mert ott nincs genetikus meg olyan komoly UH gép sem. Kérdezd meg a védönödet vagy a dokidat!

Nem irtad hogy hova valósi vagy, mert mindenhol máshogy csinálják.Nekem például másik kórházba kellet mennem/nem ahol szülni fogok/mert ott nincs genetikus meg olyan komoly UH gép sem. Kérdezd meg a védönödet vagy a dokidat!
Mi tegnap voltunk Szegeden és a nuha szûrést+a genetikát is nem az orvosom, hanem direkt genetikus csinálta. Annyi szerencsénk volt, hogy ugyan abban az épületben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!