Találatok a következő kifejezésre: Ki az rendező, aki élete nehéz (1 db)

Ki az a rendező, aki élete nehéz szakaszában a teniszgyőzelmeiért kapott serlegei eladásából élt?

Roberto Benigni, Luchino Visconti, Michelangelo Antonioni, Nanni Moretti

Legjobb válasz: Ez jó kérdés... 10 perc keresgélés után a legtöbb, amit mondhatok, hogy Antonioni az egyetlen, akit tenisz bajnokként említenek egyáltalán, illetve, Moretti is teniszezett. Egy szavazat Antonionira. :) KD

Ez jó kérdés... 10 perc keresgélés után a legtöbb, amit mondhatok, hogy Antonioni az egyetlen, akit tenisz bajnokként említenek egyáltalán, illetve, Moretti is teniszezett. Egy szavazat Antonionira. :) KD


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Járhat olyan személy doktori iskolába, aki különböző szakokon szerezte meg az alap és a mester diplomáját?

2

Hiteles (és jó) történelmi könyvek a Római Birodalomról? (magyar, de angol nyelven is akár)

6

Tudnátok pszichológiai témájú oldalakat, blogokat ajánlani?

Úgy értem olyanokat keresek, melyeket hozzáértő ír a témában nem jártasak számára is érthető módon, úgy általában pszichológiai dolgokról. Kerülöm a női magazinokat, az ezotériával fűszerezett maszlagokat és a szenzációhajhász megmondóembereket szóval ilyeneket köszönöm nem kérek. Viszont a józan ész keretein belül nyitott vagyok elgondolkodtató dolgokra.

4

Mi az állítmány? Józsi, menj el az iskolába! Gondolom a "menj el" az állítmány. Csakhogy egyetlen nyelvtankönyv sem határolja körül ezt a fajta szerkezetet, amikor állítmányról beszél.

9

Hogyan öltöztek a középkori kereskedők?

Segítségre lenne szükségem, hogy hogyan öltözött egy kalmár mondjuk a XV. század környékén (vagy egyszerűen a középkorban). Ha valakinek van tudása, hogy akár miben különbözött, egy arab, magyar, orosz, vagy angol kereskedő, netán (esetleg képeket is tartalmazó) linke(ke)t tudna mutatni, nagyon megköszönném!

2

Már lehet tudni, hogy mikor fogják ujjáépíteni Salamon templomát Jeruzsálemben?

2

Mi volt az "agrárius-merkantil vita"?

1

Tudjuk, hogy az anyag molekulákból épűl fel a molekulák atomokból az atom az atommagból és a körülötte keringő elektronokból az atommag pedig a nukleonokból épül fel (neutron, proton) na és a nukleonok miből álnnak? Köszönöm.

5

Vajon mit jelenthet?

A bontott tégla históriáját tartsuk evidenciában.

1

Mi volt az amitől az ember lett az uralkodó faj a bolygón?

Mi indította el ezt a folyamatot? Szerencsénk volt amikor a majom felkapott egy botot, hadonászott vele és rájött hogy ez jó?

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!