Találatok a következő kifejezésre: Ki az rendező, (9 db)

Ki az a rendező, aki élete nehéz szakaszában a teniszgyőzelmeiért kapott serlegei eladásából élt?

Roberto Benigni, Luchino Visconti, Michelangelo Antonioni, Nanni Moretti

Legjobb válasz: Ez jó kérdés... 10 perc keresgélés után a legtöbb, amit mondhatok, hogy Antonioni az egyetlen, akit tenisz bajnokként említenek egyáltalán, illetve, Moretti is teniszezett. Egy szavazat Antonionira. :) KD

Ez jó kérdés... 10 perc keresgélés után a legtöbb, amit mondhatok, hogy Antonioni az egyetlen, akit tenisz bajnokként említenek egyáltalán, illetve, Moretti is teniszezett. Egy szavazat Antonionira. :) KD

MI a neve annak a valaminek amit a film forgatásokkor használnak rendezők, kameramanok? úgy néz ki mint egy kis objektív a nyakukba lóg és néha beletekintgetnek, érdekelne hogy mi az, és mi a neve

Legjobb válasz: Viewfinder, vagy minifinder, microfinder. Magyarul kontrollkeresõ vagy keresõ. Igazából egy speciális multifunkciós objektív a végén egy keresõvel, vagyis olyan, mintha kihagynád a dologból magát a kamerát. Elsõsorban a rendezõ használja a beállítások megtervezésére.

Viewfinder, vagy minifinder, microfinder. Magyarul kontrollkeresõ vagy keresõ. Igazából egy speciális multifunkciós objektív a végén egy keresõvel, vagyis olyan, mintha kihagynád a dologból magát a kamerát. Elsõsorban a rendezõ használja a beállítások megtervezésére.
A kérdező hozzászólása: na végre valaki :) köszönöm szépen a hasznos infót!


Rendezünk szegénységi versenyt, hogy megtudjuk kik a legszegényebbek, és legreménytelenebb helyzetűek itt az oldalon?

Tudom rengetegen vagyunk,és sajnos nem tudjuk elpanaszolni senkinek,milyen sok problémáink vannak,és hogy ezek a dolgok mennyire kihatnak a lelki világunkra is.(Mármint a pénzbeli szegénység)Itt lehet végre panaszkodni,kinek mi a gondja, baja, problémája?Na és arról is szó eshetne,hogy ezt(vagy ezeket a problémákat) a problémát,hogy lehetne megoldani?Bár azt hiszem,erre inkább egy fórum alkalmasabb lenne,de megpróbálom itt is!

Legjobb válasz: Én gyesen vagyok, párom december óta munkanélküli. Én zaciba adtam az összes ékszeremet, már minden rokontól kértünk kölcsön. Párom elseje óta dolgozik, de ugye ezt a hónapot még valahogy ki kell húznunk. Utána "jó" lesz, leszámítva, hogy ugye vissza kell fizetnünk a pénzeket a rokonoknak, befizetni visszamenõleg is az elmaradt csekkeket stb. Én 4-én kapom meg a gyest és a családit, addig meg kellene oldanom 5765Ft-ból.

Én gyesen vagyok, párom december óta munkanélküli. Én zaciba adtam az összes ékszeremet, már minden rokontól kértünk kölcsön. Párom elseje óta dolgozik, de ugye ezt a hónapot még valahogy ki kell húznunk. Utána "jó" lesz, leszámítva, hogy ugye vissza kell fizetnünk a pénzeket a rokonoknak, befizetni visszamenõleg is az elmaradt csekkeket stb. Én 4-én kapom meg a gyest és a családit, addig meg kellene oldanom 5765Ft-ból.

Nemrég irtam egy történetet melynek cime Halhatatlan Szerelem és a Fény Pálcája:3 Rendezönek küldtem el, ök azt mondták nagyon jó lett, érdemes lenne vele foglalkozni. Filmet akarnak belöle kséziteni de nincs szponzorom. Kihez forduljak?

Legjobb válasz: Az íróknak ugyanolyan ügynökük van,mint a színészeknek,sportolóknak,tehát keress egyet.Az ügynök legfõbb feladata a szponzor keresés is.

Az íróknak ugyanolyan ügynökük van, mint a színészeknek, sportolóknak, tehát keress egyet.Az ügynök legfõbb feladata a szponzor keresés is.
A kérdező hozzászólása: és pontosan hol keresem öket?

Az adósság rendező cégnek jogában áll-e a lakásra ki jönni, és felbecsülni az értékeket?

Legjobb válasz: Nincs joga bemenni a lakásodba. Az magánlaksértés lenne. Indíthat végrehajtási eljárást, ami jellemzõen fizetési meghagyás kiadása iránti kérelem a bíróság felé.

Nincs joga bemenni a lakásodba. Az magánlaksértés lenne. Indíthat végrehajtási eljárást, ami jellemzõen fizetési meghagyás kiadása iránti kérelem a bíróság felé.

Hétvégén focibulit rendezünk a haverokkal (spanyol győzelmet ünneplünk) és a focicsapatunk edzőjét is meghívtuk. Hogy sminkeljem ki magam, hogy az edzőnek imponáljak?

A füstös szemek kil?ve mert szinte minden hétvégén úgy van megcsinálva a sminkem.A hajamat kivasalom,egy farmer,sportcip?t meg egy feliratos pólót húzok.

Legjobb válasz: Te most meleg vagy, vagy elírtad a nemedet?

Te most meleg vagy, vagy elírtad a nemedet?
nem, nem, kicsikém, a kérdés inkább az, h. egy nem meleg fiu minek akarná úgy sminkelni magát, h tetszen 1 fociedzõnek???!!!
A kérdező hozzászólása: Egy nem meleg fiú miért nem sminkelheti ki magát?
Ha nem vagy meleg, minek akarod kisminkelni magad??És az edzõdnek minek akarsz bejönni?:| Nem értem:S Ez valami vicc akart volna lenni??:S
Ez most kamu? Ha nem vagy meleg ne sminkeld magad! Nekem nincs bajom a melegekkel, de én ezt nem értem, magyarázd már el, kissrác létedre minek sminkeled magad és pózolsz rózsaszín felsõbe, hogy tetsszél az edzõdnek, ha nem vagy meleg?
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok meleg.És az edzõm se.Illetve õt nem tudom.De szeretném ha bukna rám!
nem értem...:S srác vagy , sminkelni akarsz, és a férfi edzõdnek akarsz tetszeni...katasztrófa am az edzsõd is meleg?
õszintén remélem h ez 1 [email protected] vicc lett volna
Még ha te lány lennél, és az edzõ férfi, akkor is azt mondanám, hogy egyedül a játékoddal és az edzéseken tanúsított hozzáállásoddal próbálj imponálni neki, semmi mással, és ha bármi mással lehet neki imponálni, akkor az botrányos. De így még inkább. Miért gondolod, hogy beteges külsõvel lehet imponálni egy edzõnek?
A kérdező hozzászólása: Ne viccelõdjetek, komoly válaszokat kérek.Amúgy nem írtam l a nemem. 15/F.De miért?
Sehogy. Ha az edzõnek a sminktõl imponálsz, azonnal ki kell rúgni, és örök életére eltiltani a pályától.
Azért, mert sminkelni a lányok és a melegek szoktak. Sminkelni nem férfias! Ha sminkelsz, azzal nem a lányok érdeklõdését fogod felkelteni, és jelen esetben nem is ez a célod, ezért kérdeztük, hogy meleg vagy-e. De tényleg, miért a külsõddel akarsz tetszeni az edzõdnek? Ha be akarsz vágódni nála inkább legyél jó a pályán v próbálj meg értelmes dolgokról beszélgetni vele, de ez a póló meg a smink dolog nagyon meleg.
Tarantino - Ponyvaregény. Nem hiszem, hogy magyaráznom kéne.
David Fincher: Játsz/ma Tim Burton: Charlie és a csokigyár Martin Scorsersess: Viharsziget
Danny Boyle kedvenceim tõle: Trainspotting Milliók
igen amit Quentin Tarantino-val készített Quentin csinálta a másik filmet(mert a Grindhouse két részes) nekem Quentin meg Guy Ritchie ja és Rodriguez is ügyes
kedvencem David Fincher Hetedik, Harcosok klubja
12:45 vagyok nem írtam miért, meg alkotást se szal Guy R.:Ravasz az agy és a két füstölgõ puska csõ, Blöff, Rock'n rolla, Revolver, Sherlock holmes, QT:Becstelen brigantyk, Tiszta románc, 4 szoba, Ponyvaregény, Kill bill 1.2. , Jackie Brown, Kutyaszorítóban azért imádom mind2-õt mert nagyon érdekes filmek , és az ilyen alvilági dolgok vannak benne:bûnözés, gyilkosság stb.stb. és beleéli magát az ember a filmekbe
Peter Jackson: Bad Taste Dead Alive Gyûrûk Ura District 9 Quentin Tarantino: Ponyvaregény Kill Bill Motel Becstelen Brigantik Frank Miller: Sin City 300 The Spirit Guy Ritchie: Ravasz az agy és két füstölgõ puskacsõ Blöff Sherlock Holmes Kevin Smith: Clerks 1, 2
jaigen és még Ridley Scott: Alien, Gladiátor, Amerikai Gengszter amúgy Robert Rodriguez a Sin City-ben is társrendezõ volt Tarantino és Frank Miller mellett :D
Martin Scorsese Casino, Nagymenõk, A tégla, Viharsziget, Taxisofõr rajta kivûl Tarantino, Guy Ritchie, Cristopher Nolan :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!