Találatok a következő kifejezésre: Ki az férfi, és miért (17 db)

Mit jelentsen a sötét 50 árnyalatában az utolsó rész, amiben egy cigarettázó férfiról van szó? Ki az a férfi? És miért van benne a történetben?

Legjobb válasz: A cigarettázó férfi Jack Hide, Ana volt fõnõke a könyvkiadónál amíg Christian ki nem rúgta mivel ki akart kezdeni Ana-val Jack. Az, hogy miért van benne nem szeretném leírni mert akkor spoilereznék már csak annyit mindok, hogy Jacknek még lesz szerepe a harmadik részben.

A cigarettázó férfi Jack Hide, Ana volt fõnõke a könyvkiadónál amíg Christian ki nem rúgta mivel ki akart kezdeni Ana-val Jack. Az, hogy miért van benne nem szeretném leírni mert akkor spoilereznék már csak annyit mindok, hogy Jacknek még lesz szerepe a harmadik részben.
A kérdező hozzászólása: köszönöööm :)

Ki az a férfi, és miért "sír" Máté Péter számában, az Egyszer végetérben?

itt a link:

Legjobb válasz: én nem tudom, hogy miért sír, de talán annyira nagy hatással volt rá a zene. amúgy tényleg nagyon szép szám. sztem.

én nem tudom, hogy miért sír, de talán annyira nagy hatással volt rá a zene. amúgy tényleg nagyon szép szám. sztem.
közben megnéztem neked: http://www.budapestbalett.com/index.php?lang=hu&mid=102 itt pl olvashatsz róla egy keveset.
Szia! jajj hat ez nagyon szep!! en emlekszem mikor ezt eloadtak a tv-be! NEZZETEK MEG MEGERI!!
Ez az elõadás Máté Péter halála után volt, így emlékeztek rá, és ezért sír.
nem csodálom , hogy az elõadó nem bírta ki könnyek nélkül, hiszen én sem bírtam ki megható és gyönyörû

Mi vezetett a mostani angliai zavargásokhoz? A hírekben csak azt említik, hogy rendőrök lelőttek egy 29 éves férfit, és ez robbantotta ki a feszültséget, de ezt a férfit miért lőtték le?

Legjobb válasz: Semmi se nem biztos. Egyik újság azt írja, hogy õ lõtt elõször, de csak a rendõr walkie-talkieját találta el, és az csak azért tudott visszalõni. Máshol azt írják, h nem lõtt a 29 éves férfi. Az a 29 éves férfi, akirõl egyébként még mindig nem tudni, hogy valóban gengszter volt-e, ugyanis (ugyancsak) az egyik lap azt írja, hogy hírhedt bûnözõ volt, és ezt még a "rajos" képei is bizonyítják, másik újság viszont idézõjelbe teszi a gengszter szócskát, és arra hegyezi ki a dolgot, hogy a barátnõje összeroppant a hír hallatán, hogy meghalt a pasija, akivel már 13 éve együtt voltak. Egy biztos. Az, ami ott folyik most Londonban, a "nyugati társadalom" legszánalmasabb pillanata. Nem szórják a gáz-sprayt a rendõrök, mert ártalmas az egészségre. Liberálisként mondom, hogy ez most tényleg a túlzott liberalizáció sara. Több napot várni a bevetett rendõrök létszámának növelésével? Mégis mi a f.szt várnak Londonban, hogy megunják a fosztogatók azt, hogy ingyen vihetik a jobbnál-jobb cuccokat? Vagy hirtelen átcsapnak egy nagy hippi mozgalomba, és ezután a szeretet hatalmát fogják hirdetni, és együtt újjáépítik a tönkretett épületeket? Az a baj, hogy amíg nem csapnak le rájuk kellõ súllyal, addig a tisztességes, törvénytisztelõ állampolgárok élnek félelemben, nekik kell kerülni hazáig, nehogy valahol lecsapjanak rájuk, stb. Én ezt biztos nem hagynám, hogy akik be tudtak illeszkedni a rendszerbe, azok szenvedjenek a csõcselék miatt. Az ilyen egyéneket el kell távolítani a közösség más tagjaitól, én azt mondom. Akár feka, akár sárga, fehér, vagy árja. Ha nem képes a békés együttélésre, akkor nem nem érdemli meg, hogy a közösség tagja legyen. Igazából abban reménykedem, hogy ez valami nagy rendõrségi akció része, amiben bekerítik a bandákat, és százával fogják kiutasítani az egyértelmûen antiszociális egyéneket.

Semmi se nem biztos. Egyik újság azt írja, hogy õ lõtt elõször, de csak a rendõr walkie-talkieját találta el, és az csak azért tudott visszalõni. Máshol azt írják, h nem lõtt a 29 éves férfi. Az a 29 éves férfi, akirõl egyébként még mindig nem tudni, hogy valóban gengszter volt-e, ugyanis (ugyancsak) az egyik lap azt írja, hogy hírhedt bûnözõ volt, és ezt még a "rajos" képei is bizonyítják, másik újság viszont idézõjelbe teszi a gengszter szócskát, és arra hegyezi ki a dolgot, hogy a barátnõje összeroppant a hír hallatán, hogy meghalt a pasija, akivel már 13 éve együtt voltak. Egy biztos. Az, ami ott folyik most Londonban, a "nyugati társadalom" legszánalmasabb pillanata. Nem szórják a gáz-sprayt a rendõrök, mert ártalmas az egészségre. Liberálisként mondom, hogy ez most tényleg a túlzott liberalizáció sara. Több napot várni a bevetett rendõrök létszámának növelésével? Mégis mi a f.szt várnak Londonban, hogy megunják a fosztogatók azt, hogy ingyen vihetik a jobbnál-jobb cuccokat? Vagy hirtelen átcsapnak egy nagy hippi mozgalomba, és ezután a szeretet hatalmát fogják hirdetni, és együtt újjáépítik a tönkretett épületeket? Az a baj, hogy amíg nem csapnak le rájuk kellõ súllyal, addig a tisztességes, törvénytisztelõ állampolgárok élnek félelemben, nekik kell kerülni hazáig, nehogy valahol lecsapjanak rájuk, stb. Én ezt biztos nem hagynám, hogy akik be tudtak illeszkedni a rendszerbe, azok szenvedjenek a csõcselék miatt. Az ilyen egyéneket el kell távolítani a közösség más tagjaitól, én azt mondom. Akár feka, akár sárga, fehér, vagy árja. Ha nem képes a békés együttélésre, akkor nem nem érdemli meg, hogy a közösség tagja legyen. Igazából abban reménykedem, hogy ez valami nagy rendõrségi akció része, amiben bekerítik a bandákat, és százával fogják kiutasítani az egyértelmûen antiszociális egyéneket.
"A fosztogatás, tulajdon és rendõr elleni támadások elõrejelezhetõ, és valamennyire igazolható reakció az évtizedes nélkülözés, szegénység, munkanélküliség, a szociális lakások rossz állapota és hiánya, rendõri brutalitás, rendõri rasszizmus és rossz minõségû oktatás." Célszerû lenne tördelni kicsit a szöveget, mert ez így értelmetlen. Egyébként akkor minek mentek oda, ha nem tetszik nekik, és ilyen rossz a helyzet? Szerintem inkább az vezethetett ide, hogy a 'gengszter' életmódot túl sok helyen nyomatják. Elég belenézni kicsit a zenetévék mûsorába. Ez az egész már rég nem a lelõtt férfi miatt van szerintem, hisz akkor tüntetnének, esetleg zúznának kicsit, rendõrökkel harcolnának(mint pl nálunk), nem pedig plazmatévét lopnának.
Gusztustalan, undorító, büdös lumpenproli csürhe - valóban ide vezet a szélsõséges liberalizmus. Ezekkel 100 évvel ezelõtt még kõkeményen leszámoltak volna. Manapság viszont már Anglia menthetetlen, pár év, és totálisan alámerül a káoszba.
Egyértelmûen az elhibázott bevándorlási politika. Ha megnézed az összes gyújtogató és rabló bevándorlók vagy azok leszármazottjaik. Neki arrafelé -is- csak jogaik vannak semmi kötelezettség.
Rossz gazdaságpolitika, még rosszabb szociális politika.
Én még olyat is olvastam, hogy a golyó a rendõr walkie-talkie-jában egy másik rendõrtõl származott.
Hogy mi vezetett nem tudom, de ez szánalmas, tûrhetetlen. Nem vagyok az a kegyetlen, szigorú ember, de elég már, a fészkes fenébe is, hulljanak a fejek!

Szerintetek miért alakult az ki, hogy vannak külön férfi és női vécék?

Úgy értem, a nyilvános WC-kben fakkokban vannak a WC-k így már nem lehet látni egymás nemi szervét, felhozhatjuk érvek a pissoire-okat, de azokat meg elég lenne egy ilyen kisebb beálló paraván mögé tenni egy közös nem? WC-ben, hogy hátulról ne lehessen látni a férfiak nemi szervét.

Legjobb válasz: Nyilván azért alakult ki, mert az emberben benne van egy természetes szégyenérzet és szereti az ürítést és más intim dolgait saját kis magányában elvégezni. Mivel ez nem mindig lehetséges, igyekezték úgy megoldani a dolgokat, hogy legkevésbé legyen kínos. Nem csak a kislányok szégyenlõsek, hanem felnõtt nõk meg férfiak is. Azonos nemûek körében kissé felengedünk és kevésbé vagyunk zavarban. Bár az ürítés teljesen természetes, mégis kínosnak érezzük, ha tanúk vannak rá. Amúgy meg az utolsónak igaza van, én biztos nem szeretnék hajlakk- meg parfüm-felhõben pisálni meg várni húsz percet, míg a csajok kipingálják magukat és elhúznak végre a tükör elõl, hogy megmoshassam a kezem. Meg a véres betéteket sem muszáj látnom, nem?

Nyilván azért alakult ki, mert az emberben benne van egy természetes szégyenérzet és szereti az ürítést és más intim dolgait saját kis magányában elvégezni. Mivel ez nem mindig lehetséges, igyekezték úgy megoldani a dolgokat, hogy legkevésbé legyen kínos. Nem csak a kislányok szégyenlõsek, hanem felnõtt nõk meg férfiak is. Azonos nemûek körében kissé felengedünk és kevésbé vagyunk zavarban. Bár az ürítés teljesen természetes, mégis kínosnak érezzük, ha tanúk vannak rá. Amúgy meg az utolsónak igaza van, én biztos nem szeretnék hajlakk- meg parfüm-felhõben pisálni meg várni húsz percet, míg a csajok kipingálják magukat és elhúznak végre a tükör elõl, hogy megmoshassam a kezem. Meg a véres betéteket sem muszáj látnom, nem?
A férfiak büdösebbet szarnak és szégyellik a nõk elõtt.
Szerintem azért mert pl. a gyerek lányok szégyenlõsek, és nem hajlandók úgy , , pisilni", hogy ott áll valahol az ajtónál egy fiú vagy férfi. És a felnõttek meg szerintem félnek, hogy nehogy benyissanak a férfik hozzájuk és akaratuk ellenére közösüljenek.
Szerintem haszon, hogy így kialakult. A WC-kben, vagy inkább úgy mondom a mosdókban nem csak wc-zni lehet. Volt már olyan többször is, hogy mondjuk ruhát kellett átvennem, és csak beszaladtam, átvettem, és kijöttem. Vagy ugye nõk sminkelni is szoktak ott, és azt lehet, nem a másik nem képviselõi elõtt szeretik. Más ötletem nincs :)

Ki számít rib*ncnak? Valamint miért tartanak szeretőket azok, akiknek van párkapcsolatuk, de nem házasok. És miért megy bele a harmadik fél, hogyha nem szerelmes a férfiba?

Mert engem mindig lerib*ncoztak, meg kurv*ztak, holott nem is vagyok az, és nem is öltözködök úgy meg semmi ilyesmi....:S

Legjobb válasz: Hát, a csaj egy pici, melltartó máéretû topban, rövidgatyában és kilátszó tangában jár, hát, egy k*rva. Ha valami túl sokat flörtöl, hát, azt is nézhetik annak, meg ez igazából nagyban függ a közösségtõl is, mivel egy vallási fanatikus közösségben az is ribanc, aki úgy csókolózik, hogy nem házas. Ennyi. Hát, azért mert valami hiányzik a kapcsolatból, vagy a csaj/pasi nimfomániás, vagy egyszerûen csak szeret több vasat tartani a tûzben. Remélem elég kielégítõ választ nyújtottam.

Hát, a csaj egy pici, melltartó máéretû topban, rövidgatyában és kilátszó tangában jár, hát, egy k*rva. Ha valami túl sokat flörtöl, hát, azt is nézhetik annak, meg ez igazából nagyban függ a közösségtõl is, mivel egy vallási fanatikus közösségben az is ribanc, aki úgy csókolózik, hogy nem házas. Ennyi. Hát, azért mert valami hiányzik a kapcsolatból, vagy a csaj/pasi nimfomániás, vagy egyszerûen csak szeret több vasat tartani a tûzben. Remélem elég kielégítõ választ nyújtottam.
Valami oka nyilván van annak hogy többen így látnak, nem zörög a haraszt ha nem fúj a szél ugyebár... Magadba kéne keresni a hibát, a ribanc leginkább a viselkedésében az aztán az öltözködésben.
attól hogy kicsi a top és kivan a tanga nem [email protected], [email protected] ha pénzért árulja magát, [email protected] ha több pasival kikezd, lefekszik, hülyíti az embert! Ha rád egy nõ mondja hogy ribvnc az más :D nõ nõre mindig mindent mond :D féltékenység és irigység fõleg! Bár én most az egyik \'barát\'nõmre mondom hogy [email protected], de ezt neki is megmondtam ugyan is amióta nincs barátja sorra hülyíti a férfiakat és kicsit elszállt magától, pofára fog esni és valahogy észhez kell téríteni, de azt mondja nem érdekli hogy [email protected] tartják a férfiak meg mások, na ez az igazi [email protected] aki elismeri hogy így viselkedik és még tetszik is neki!
én ribanc vagyok, beismerem és nem széggyellem. mindig kirívó ruhákba bújok és hetente 5-6 különbözõ szexpartnerem van. egyszerûen imádom ha szétdugnak _:D

Miért akadnak ki azon ha egy 30 éves fiú beleszerett egy 12-13 éves lányba? Bezzeg azon senki se akad ki ha egy 48 éves férfi beleszeret egy 30 éves nőbe. Vagy egy 58 éves egy 40 esbe.20/f

Legjobb válasz: Azért, mert egy 12-13 éves lány még gyerek, aki szexuálisan még teljesen éretlen. Ha 20 évesen szeret bele valaki egy gyerekbe, az ugyanúgy pedofília.

Azért, mert egy 12-13 éves lány még gyerek, aki szexuálisan még teljesen éretlen. Ha 20 évesen szeret bele valaki egy gyerekbe, az ugyanúgy pedofília.
A 12_13 éves lány még gyerek, még fejlõdõ korban van, hogyan hasonlithatod össze a 2-õt?
Ezt komolyan kérdezed?!
A 48 éves férfi meg a 30 éve nõ már felnõtt ember. A 12-13 éves lány még csak tinédzser, a 30 éves férfi!! (nem fiú) meg már rég felnõtt, azért.
A 48 éves pasi, ha 30 éves nõbe szeret, az nem liliomtiprás/pedofília/. A harmadik példád még inkább nem az. Az elsõ viszont, a 30 éves "fiú" nem fiú, hanem felnõtt férfi, a 12-13 éves lány pedig kislány, aki épp a serdülõkor küszöbén van és talán még a babázásról sem szokott le, tehát ebben az esetben én nem szerelemrõl beszélnék, hanem valami egészen másról, mindkét oldal esetében!!!
Pancser vagy, Milán. Ez a 2. kérdés tõled, ami ezzel a témával foglalkozik. Akkor nem szerettem volna személyeskedni, de mostmár tiszta számomra a dolog. Balek vagy, nem tudsz a saját korosztályodból felszedni egy lányt se, ezért sokkal fiatalabb lányokkal kezdesz, akik már csak azért is "szeretnek" téged, mert idõsebb vagy.
"12-13 évesek már nem babázgatnak, hidd el, egy kettõnek volt már fele annyi palija, mint egy 30-40 éves nõnek egész életében." Húha... Azok a nagy kapcsolatok:D Ne nevettesd már ki magad!:)
és egy 25 a 7-be? Normális? Ugyanúgy 18 év.
Utolsó: én teljesen egyetértek veled (természetesen a többiekkel is, de nem nekik szánom az üzenetet), és ne is értsd félre kérlek, de a mai 12-13 évesek már nem babázgatnak, hidd el, egy kettõnek volt már fele annyi palija, mint egy 30-40 éves nõnek egész életében. Ez halál komoly, és nem a kisujjamból szopkodtam... jó is lenne, ha csak kitaláció lenne. Pont ezért lehet a kérdés is, mert egy 13 éves manapság van már annyira érett (nem testileg! bár sok esetben akkor is), hogy elsõ látásra ne lehessen pl. a korát megsaccolni. Ha jól nevelik, akkor lehet jóval magasabb értelmiségi szinten is, mint akár egy 15-16 éves. Ja, kérdezõ: én 1994-es vagyok, tehát nincs sok különbség. Nekem is megfordult a fejemben sokszor, hogy nemrég lettem én mondjuk 16 évnél idõsebb, szinte semmi nem is változott. Talán megmaradtak a fejedben neked is ezek a dolgok, hogy míg 15-16 évesen beszélgettél 13-14 évesekkel, addig ezt most folytatnád, mert nem érzed magad idõsebbnek. Szerencsémre ez nem jellemzõ rám, nincs is alkalmam és nem is szeretnék 16-17 évnél fiatalabbal találkozni, nemhogy kapcsolatba "egyeledni".
Nincs azzal semmi probléma. A szerelm szép dolog. Csak várni kell a 30 éves fiú...öö...30 éves férfinek türelmesen hat évecskét és máris elveheti feleségül.
Azt hiszem értem, mi a problémája a kérdezõnek. Vegyük le róla a szerelem-szex részt, mert attól lett ideges mindenki. A fogantatástól az ember fejlõdik, 25- 30 évig. Ez nem lineáris! - az elsõ idõben rohamos, majd fokozatosan csökken a testi-lelki-szellemi fejlõdés. A testi meg is áll 19-22 körül, a szellemi-lelki fejlõdés értelmes embernek a halálig tart. 7 éves korig a nemes szervek fejlõdnek -szív, máj, tüdõ, stb- ez a fogváltással zárul. Egy 5 éves nem tud olyan jól barátkozni egy 2 évessel, mint egy 5 körülivel. Egy 13 éves sem annyira egy 10 évessel. Egy 23 éves viszont elég jól megtalálja a hangot egy 20 évessel. Egy 30 éves észre sem veszi, hogy 33 évessel barátkozik, egyre inkább eltûnik a különbség. 35 és 50 év közt meg szinte mindegy a korkülönbség. Remélem tudtam segíteni.
Remélem elõadod a retardált hegyibeszéded egyszer egy apukának is, aki úgy szétrúgja a tökeidet, hogy nem csak az idõsebb nõktõl megy el a kedved, hanem kislányoktól is. Megérdemelnéd. Nem vagy normális, ilyen mentalitással börtönben a helyed, vagy elmegyógyintézetben.
someone call the police
A za gond hogy a 13 év körüli kor egy bûvös szám mivel általában erre teszik a pubertás kezdetét (bár lehet már kissé elõrébb), és így egy olyan embert aki most ismerkedik a szexualitással annak nem biztos hogy az használ ha egy sokkal idõsebb személlyel ismerik meg egymás testét. vagyis társadalmilag ha a pubertásban hasonló korúak fedezik fel egymást az annyira nem elítélendõ, mintha egy felnõtt egy gyerekkel ismertetné meg a testi gyönyöröket. Hasonló mintha valaki egy óvodással akarna sört itatni, az is olyan lenne ami lehet hogy ártana neki lehet hogy nem de nagyobb rá a valószínûség hogy ártana mivel még nem tud annyit nem tapasztalhatott annyit mint egy idõsebb a témában. Ja és pedofil témában ez a film segít szerintem helyretenni dolgokat.Dokumentumfilm szóval kéretik nem lehurrogni egybõl. Minden férfi pedofil? (2012) mozicsillag(dot)com/movie_show.php?id=10425
Nincs semmi indokotok csupán az állítólagos "éretlenség". Ami azért is nevetséges mert ha egy értelmi fogyatékosról beszélnénk akkor eszetekbe nem jutna felhozni ilyesmit. Semmi többrõl nincs szó mint a társadalomba belerögzült férfigyûlöletrõl. Azért fáj ez a nõknek mert egy nõ minél fiatalabb annál kívánatosabb persze az érett nõknek is megvannak a maguk szépsége de a az etalon akkor is a fiatal nõ. Meg persze a nõkbe bele van rögzítve hogy ne adják könnyen magukat ezért vetik meg annyira a r*bancokat és mivel a fiatal lányok buknak az idõsebb férfiakra ami már végképp sok a 20-as, 30-as nõknek hiszen az az õ területük. Ezért kell kitalálni mindenféle ostobaságokat és ezért támadják azokat a férfiakat akik 20 alatti lánnyal jön össze. A nõket is csak a saját szexuális vonzalmaik vezérlik pedig a különbség egy r*banc és egy átlagos szexuális életet elõ nõ között nagyon kevés. A r*bancokkal se az a probléma hogy mindenkivel összefekszenek hanem az hogy a szex dominanciát és uralkodást fejez ki és ez valahogy már sok néhány nõnek ezért vannak lenézve a r*bancok. Mintha olyan hatalmas különbség lenne egy olyan nõ között aki rendszeresen orálisan kényezteti párját és a végén az arcára kapja a g*cit vagy egy olyan nõ között akinek sok szexuális kapcsolata volt de soha nem g*cizték le.
#15 Ne próbáld igazolni magad. Felesleges. A nézeteid ezzel a témával kapcsolatban tévesek, és ez egyike azoknak a dolgoknak, amik felett nem lehet átsiklani, és azt mondani: "Rendben van, tiszteletben tartom a véleményed, és elfogadom, ha nem is értek egyet."
Most komolyan, te hány éves vagy, utolsó? A nõk harmincon felül vannak a csúcson, de te kisfiú vagy még ehhez... menj szépen aludni...
Csak azért mondod ezt mert nõ vagy. A jog meg változik országról országra. A nõk kb.16 éves korukban vannak a csúcson. Agyilag meg a nõk késõbb se sokkal érettebbek.
A sok nyomorék... Egy normális 30-as férfi nem fog tinilányokba beleszeretni. A 12-13 éves lányok nagy része pedig sajnos van annyira nyomorék, hogy belemegy egy ilyen kapcsolatba, amit mellesleg a törvény büntet. 12-13 én már csajoztam, nem fogok álszenteskedni, de én a saját korosztályomat "üldöztem". Most, 15 évesen nem tudnék beleszeretni egy 13 éves lányba. Éretlenek. Az emberiség szennye az a férfi, aki úgy gondolja, hogy normális dolog ilyen fiatal lányokkal szerelmi szálakat fonni.
"Ez már nem pedofília itt nemileg érett lányokról beszélünk" Egyrészt, itt van a kutya elásva, nemileg érett, agyilag nem. Másik válaszolónak üzenem, azért nem most jöttem én sem a falvédõrõl, nem gondolhatsz annyira naivnak, hogy ne tudnám, pasiznak, kamatyolnak - egy részük biztosan, de értelmileg akkor is gyerekek! Se kialakult világképük, se kialakult személyiségük nincs még. Másrészt, de igen, jog szerint ez pedofília, tetszik, vagy sem. Én nem akartam pasizni 12-13 évesen, irigy rájuk a kutya, hogy mondhatsz ilyet? Talán te is ez a korosztály vagy, aki 30-as faxikkal kufircolna?
Vicces hogy ilyenkor egy 12-13 éves még gyerek de ha meg kell csinálni a házimunkát vagy az anyjuk lusta vigyázni a saját gyerekeire akkor bezzeg már felnõtt. Itt inkább arról van szó hogy az anyák féltékenyek saját lányaikra vagy azért mert szebbek és fiatalok vagy mert õk az õ korukban nem pasizhattak. Ez már nem pedofília itt nemileg érett lányokról beszélünk és ha szeretik egymást akkor azt el kell fogadni.
#10 - te nagyon konzervatív vagy, és kicsit hmm.. nem is mondom. Nem, nem kapcsolatokban gondolkodnak, hanem inkább testiségben. Kicsit nyisd ki a szemed, aztán nem kell ilyeneket irkálnod. Avagy jobb álomvilágban élni? Bocs.
Ez a 18%-os mennyire sötét... Te Úristen:D

Ez mindig is érdekelt! Miért van az, hogy nagyon sok férfi fiatalon nem nézett ki olyan jól csak később lett szívtipró? És aki fiatalon jól néz ki az később csúnya lesz?

Amúgy ezt az id?sebb generációnál figyeltem meg (mivel a mostani még nem öreg ,tehát fiatal tehát értitek :D) .

Legjobb válasz: http://www.nemkutya.com/wp-content/uploads/2012/04/133546675.. 1.http://s3.amazonaws.com/fictionaut/avatars/3240/johnny-depp-.. 2.http://fashx.com/wp-content/uploads/2012/06/young-Johnny-Dep.. 1.http://www.mainstreetmallonline.com/fanstuff/members/buhhoe1.. 2.http://img2-2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/050121/173155__jak.. 1.http://i.usatoday.net/life/_photos/2011/10/19/Famous-people-.. 2.http://2.bp.blogspot.com/-aiZuxZMjIXA/Tnc6P__8-ZI/AAAAAAAACY..

A kérdező hozzászólása: http://www.nemkutya.com/wp-content/uploads/2012/04/133546675.. 1.http://s3.amazonaws.com/fictionaut/avatars/3240/johnny-depp-.. 2.http://fashx.com/wp-content/uploads/2012/06/young-Johnny-Dep.. 1.http://www.mainstreetmallonline.com/fanstuff/members/buhhoe1.. 2.http://img2-2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/050121/173155__jak.. 1.http://i.usatoday.net/life/_photos/2011/10/19/Famous-people-.. 2.http://2.bp.blogspot.com/-aiZuxZMjIXA/Tnc6P__8-ZI/AAAAAAAACY..
azt nem tudom pontosan mitõl, de az utobbi 5évben pl sokkal jobban akarnak a nõk, mint mikor 20 voltam pl.. 34f ;)
Mert a csúnyábbak többsége törekedik arra, hogy szebb legyen. A szebbek többsége meg elhanyagolja magát, mivel "minden nõt megkapok" elven élnek. Gondolom én.
A kérdező hozzászólása: Hát nem hiszem utolsó :D Talán csak késõn érõk :D Meg gondolj már bele az arcon nem változtathat (kivéve ha plasztikáztat)
szerintem nem volt, semmi pénze akkor, így aztán a sminkje is, bénább volt sokkal. most, hogy meg gazdag, és nagyon sikeres. elmondható róla, hogy milliókat keres.
"Hát nem hiszem utolsó :D Talán csak késõn érõk :D Meg gondolj már bele az arcon nem változtathat (kivéve ha plasztikáztat)" Sok embernek vannak tinédzser korában bõrhibái, pattanásai amitõl a nõk többsége távolodik. :) Ez késõbb a felnõtt korban már nem jelennek meg, mivel a hormonok már nem dolgoznak annyira. Meg ugye ott van a borosta, körszakáll, stb. :) Rengeteg nõ odavan értük.
Csatlakozom a ketteshez. 35 vagyok. S bizony az elmúlt években lettem kapós. S nem törekedtem szépülésre. :D Talán olyanok vagyunk mint a bor: meg kell érni ehhez. :D De a jelenség létezik. S ennek alátámasztása bizony a korábbi fotóimat nézve megtörtént. S nem én állítottam ezt.
de kár hogy a nõknél ez fordítva van:s
Fiatalon is jól néztem ki és most sem panaszkodhatok.

Hölgyek, lányok, elégített-e már ki benneteket orálisan nő is és férfi is? Melyik volt jobb és miért? Aki meg nem próbálta, azt foglalkoztatja a gondolat, hogy megtegye?

Legjobb válasz: Biszex vagyok. A barátnõm valahogy érzékibben csinálja, olyan finoman nyalogat és nagyon élvezem. Viszont szerintem nem törvény az, hogy a lányok jobban nyalnak, mint a fiúk, mert mindenki mást élvez. Engem mondjuk a látvány vadít be, hogy egy lány feje van a lábaim között. :) De szeretem, ha a pasi is nyal, szóval. :) 21l.

Biszex vagyok. A barátnõm valahogy érzékibben csinálja, olyan finoman nyalogat és nagyon élvezem. Viszont szerintem nem törvény az, hogy a lányok jobban nyalnak, mint a fiúk, mert mindenki mást élvez. Engem mondjuk a látvány vadít be, hogy egy lány feje van a lábaim között. :) De szeretem, ha a pasi is nyal, szóval. :) 21l.
Bocs, és 100% hetero vagyok és kiszaggatnám a nõ nyelvét. XD Kérdezd biszex embertársaimat. Egyértelmûen a jó szõrös férfit választom.
A kérdező hozzászólása: Azért köszönöm a válaszod. :)
Hát én is hetero lány vagyok, de egyszer voltam lánnyal is!Csak kíváncsiságból voltunk együtt, azóta nem voltam lánnyal és nem is tervezem!! :) Hogy melyik volt a jobb? Erre nem tudnék válaszolni, mindkettõ jó volt, de azért nõvel kicsit más, gyengédebb volt talán! Másik nõt nyalni nagyon fura volt, de jó lehetett neki mert nem panaszkodott!!!:)
A kérdező hozzászólása: 4/4 Privátban esetleg elárulnál részleteket is?
Én is 100%-ig hetero csaj vagyok! Soha meg nem fordulna a fejemben, hogy én kinyaljak egy másik lányt.. fúúúj.. :D Ellenben ha engem nyalna ki egy csaj az annyira nem zavarna.. de inkább a pasimat választom ^^ :) (mondjuk õ biztosan bírná a nõ nõvel látványt :D :P )
Én lány vagyok, hetero. Nyalt már ki lány, jó volt, de maradok a férfiaknál. Egyedül egy másik csaj nem izgatna, de 1 pasi 2 nõ, úgy már igen. Szerintem sem törvényszerû, hogy a nõk jobban nyalnak. Egy nõ is csak azt tudja, hogy neki mi jó, hogy egy másik nõ is úgy szereti-e?... nem biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Lány. De nem azért, mert lányból volt és mert a fiúk nem jól nyalnának, csak egyszerûen neki volt jobb a technikája, jobban egymásra hangolódtunk, mint máskor bárkivel. De nem tartom kizártnak, hogy lesz fiú, aki az "élre tör és lemossa az elsõ helyrõl". :DDD
Gratulálok minden kedves hetero nyalogatós embertársamnak! Gusztusosak vagytok!

Miért van az, hogy ha meglátok egy férfit, és kijelentem, hogy vele soha az életben nem jönnék össze mert unszimpatikus, addig keveri az élet a lapokat, míg mellette kötök ki?

Kicsit vicces,mert szinte mindegyik így kezd?dik.És nem azért változik meg a véleményem mert beszélgetek vele,hanem az unszimpátia folyamán egyszer csak belémhasít a vonzalom.Ez normális?:)

Legjobb válasz: Szinte mindegyik? hányadiknál tartasz? 2-3 után már gondolhatnál az elsõ elutasító véleménynél a korábbi tapasztalataidra..

Szinte mindegyik? hányadiknál tartasz? 2-3 után már gondolhatnál az elsõ elutasító véleménynél a korábbi tapasztalataidra..
Szerintem azt vonzza az ember akiknek nagyon ellenáll illetve hasonlít rá.
Szerintem meg jöjjenek az esti trollok :D
A kérdező hozzászólása: Gondolhatnék, de ezt mindig elfelejtem.Példa: túl nyálas és csámpás volt egy fickó, ami nem tetszett.Ez így meg is maradt bennem, de úgy belezúgtam hogy ihaj, egy év lett belõle.Most van egy akiben ugyanúgy taszít egy dolog, sokszor láttam már, erre hétvégén belém hasított a vonzalom. A trollokat szeretem, irányukba nem fogok vonzalmat érezni ezek szerint..:D
Igen normális. Eredeti naiv lány vagy. :) Az miatt van. Ez az oka a jelenségnek. :) De ez nem baj. Szerintem kimondottan jó, hogy vannak ilyen lányok, csak sajnos kevés. 26/F
A kérdező hozzászólása: Naiv lennék? Ez érdekes, nem érzem hiszékenynek magam, pontosan hogy átlátok mindenkin, és már nem dõlök be senkinek:) A hormonjaimmal lehet a gond, vagy az agyammal, hogy nálam az utálat jelenti a vonzódást....:D
Ez azért van, mert a nõk gyenge, az eseményekkel sodródó, akarat nélküli lények, akiket jobbra-balra rángatnak a hangulatok meg bárki, akinek van kedve elég idõt és energiát fektetni a befolyásulásukba.
A szenvedélyes ellenszenv közelebb áll a vonzalomhoz, mint a közöny.
Nem fikázni akartalak, nem ismerlek, de én pl. csak olyan lányokkal kezdtem ki valaha is, akik így álltak hozzám (default negatívan). A többi nem érdekes. Szóval szerintem ez normális és jó is. De pl lehet, hogy ez kinézettõl függ. Én helyes vagyok és szívtelen, érzéketlen a humorom, ha egy lány egybõl kedves lesz, vagy áradni kezd, akkor az már mi. Vagyis, akkor azzal most mit kezdjek?

Miért várják el manapság a férfiak (tisztelet a kivételnek, ami sajnos nagyon kevés) hogy a nők kezdeményezzenek? Elvileg a férfi az erősebb nem, és ez az ő feladatuk, ők az 'úr a háznál', akkor ebben is vegyék ki a szerepüket!

Én az a típus vagyok, aki elvárja a férfitól, hogy ő kezdeményezzen és legyen annyira bátor hogy akár egy szórakozóhelyen vagy bárhol máshol ő tegye meg az első lépést!

Legjobb válasz: Mert ha a nõ választja a férfit, az nem mond nemet(kicsi az esélye), ellenben ha a férfi kezdeményez sok kudarcon át vezet az út az igaziig.

Mert ha a nõ választja a férfit, az nem mond nemet(kicsi az esélye), ellenben ha a férfi kezdeményez sok kudarcon át vezet az út az igaziig.
hülyeség:) a férfi is csak akkor kezdemény, ha a nõ már megtette az elsõ lépést JA és a mai nõkért rohadtúl nem éri meg fáradozni, úgyis jönnek úgyis mennek.
Ne szólj semmit, fel vagy szedve! Elvárás? Ha õ ezt várja, te meg azt, hogy õ lépjen, akkor nem lesz semmi. Aztán valamelyikõtök megunja, vagy jön egy harmadik, aki nem ismeri a szabályokat, csak megismerkedik azzal aki érdekli.
Én szívesen kezdeményezek, de könyörgöm, adjatok néhány érthetõ jelet.. Egy olyan nõhöz, aki nem mutat felém érdeklõdést sose fogok odamenni. Másrészt van némi félelem a bunkó visszautasítástól.
Én rá szoktam mosolyogni arra aki tetszik, ha nem jön oda akkor ennyi, de általában ilyenkor ha viszonzott a dolog odajönnek. Azért a lányok közt is van az a véglet, pl egy barátnõm aki kb rá se néz a srácra aki tetszik neki mert érte meg kell küzdeni...hát nem nagyon küzdenek és nem a pasik a hibásak ilyen esetben sztem.
Persze, mert ha te vagy a férfi, akkor te is égesd meg magad, te gyalogolj végig az aknamezõn, meg te is menj be elõszõr az oroszlánketrecbe megdögleni. MErt hát te vagy a férfi, és ezért inkább te is bassz rá nemigaz? Még ilyen köcsög hozzáállást. Köcsög hozzáállás, köcsög nõktõl szeretettel! Wáo, le vagyok nyûgözve. Annyi ész nincs, hogy felfogná a kérdezõ, HOGY: mindig az baszik rá érzelmileg, lelkileg, aki leszólít, mert az van az elutasított poziciójában. AKit leszólítanak az gyakorlatilag képtelen pofára esni. Vagy legalábbis minimális az esélye, mert akit leszólítottak, az már érzi, hogy a leszólító félnek tetszik, szüksége lenne a társaságára, ezáltal nyeregben érzi magát. EZ ám a keleti kényelem.... Talán úgy volna jó, ha mindkét fél tenne valamit. Mivel ennyire nagyurak lettek a párválasztásban a nõk, akkor talán aki tetszik nekik, ahhoz közeledhetnének kifejezetten. Mire gondolok? Odamész hozzá, beszélgetést kezdeményezel, érdeklõdést mutatsz iránta. Ezzel még nem mondod ki konkrétan, hogy hello pali , jössz baszóra? Nem kell ez. Nem kell nyomulni. CSak elég , ha érdeklõdsz iránta, pár kedves mondat, beszélgetésbe elegyedsz. Ennyi..Ettõl még nem lesz bajotok. De a szemezõs szarozás nem elég. Az gyér, kutya nem érti, hogy mit is akar jelenteni valójában a bámészkodás. Ettõl még nem leszel ribanz. Ez a bátorság dolog meg olyan, hogy nem biztos hogy ér annyit... Csak gondolj a frontvonal legelején mászkáló marha katonákra, elsõként lövik ementálivá õket, de BÁTRAK voltak, hogy elsõnek pusztuljanak meg. Aztán vágják be õket a tömegsírba, és kutyát nem érdekelnek. A bátorság nem mindig kifizetõdõ. Fõleg ha egy életre lelki roncsot csinálhat belõled egykét parasz pina. Mert olyanok akadgatnak a dekoratív nõstények között jószerivel. Sose tudhatod, hogy mikor fogsz ki egy patkányt. Orosz rulett sztáyl. Ez nem mindenkinek kell. Egy patkány féle nõnél még a magány is jobb! érdemes vigyázni.
A kérdező hozzászólása: 4-es: nagyon tanulságos a sztori tényleg, de ez a baj hogy egy ilyen eset miatt az összes többi normális lány is le van minõsítve sajnos :( és egyre nehezebben bízok meg én is bárkiben 1-1 csalódás után!
Kedves kérdezõ Értem az építõ jellegû kritikád, csak 30 felett kissé nehéz. ... Azt hiszem össze kéne szedni magunk.
Ha lennének egyértelmû jelek és nyitottak volnátok, továbbá nem élnétek vissza ezzel, akkor lenne kezdeményezés is!
Csak halkan jegyezném meg, hogy mindig a nõ kezdeményez...sose a férfi...a lány adja a "jeleket" komolyságtól függõen x ideg( flörtöl, néz, kedves, érezteti mindenhogyan, hogy jó vagyok nála)aztán pedig én kezdeményezek konkrétan! Na most ha egy lánynál azt veszem észre, hogy nem ad semmilyen jelet akkor így járt..ha pedig jeleket küldözget de hamar feladja és nem flörtöl velem sokáig( akár hetek, hónapok) akkor szintén így járt! Mindig van olyan lány aki kitartóan küldözgeti a jeleit felém és azoknál a lányoknál mindig kezdeményezek is..lehet ez is lutri persze, mert késõbb kiderülhet, hogy még sem vagyok szimpatikus vagy akármi, de ha jelek megvannak és kelõ ideig akkor általában a férfiak kezdeményeznek!
A férfi kezdeményezés addig mûködött, amíg a nõk félénkek, önbizalomhiányosak voltak.Ez esetben a nõ értékelt bármi nemû közeledést. Manapság már beképzeltek, magas lovon ülnek (természetesen a semmire fel), így a szerepek és a feladatkörök is változnak.
Ugyanabba a "típusba" tartozom, mint te kedves kérdezõ, viszont párszor már én is kezdeményeztem az elmúlt pár évben, tehát teljesen attól sem zárkozom el, viszont azok a kezdeményezések teljes kudarccal végzõdtek, mert azoknak a férfiaknak én, mint nõ, nem jöttem be, csak, mint barát. Ezért fogadtam meg, hogy többet nem kezdeményezek, mert az amúgy is kevés önbizalmamat ezek a kudarcok csak még jobban lerombolták. Azért teszem hozzá, hogy vannak még kezdeményezõ férfiak is, tehát nem mindegyik várja el azt, hogy a nõk tegyék meg az elsõ lépést, úgyhogy kedves kérdezõ légy türelmes és hidd el, akkor rád talál majd a számodra is igazi férfi. 31N
Mert ha egy lánynak nem tetszik a srác, akkor az híába udvarol, kezdeményez ugyis kikosarazza. Viszont a jópasikat meg ugyis ti szeditek fel.
Talán azért , mert annyit hisztiztetek az egyenjogúság miatt. Egyenlõ fizetést, jogokat, elbánást akartok. Nos, ahogy Aladdin mondta Jaffarnak a mese végén: "Azzal más is együtt jár!" Bizony. Itt az egyenjogúság ideje, lehet örülni. És tessék randira hívni a pasast (!)
A pasik kényelmesek, a kínálat meg nagy.
én vagyok az úr a háznál.
Ti magamfajta srácok, meg NE sértõdjetek meg azon ami ránk igaz, mert én se tettem " Szeretetéhes, de korrekt - Sok nyámnyila pali nem találja a helyét ebben a szeretetmentes világban, ezért kaptok tõlük munkát. Szeretetéhes, próbálkozós - Rengeteg hímet nevelt az anyja, és ez látszik is a balfékségükön, ezért kaptok tõlük munkát. "

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!