Találatok a következő kifejezésre: Ki az férfi, és (87 db)

Nő énekel kis emelvényen és a férfi táncosok lángra kapnak ahogy táncolnak. Ki az előadó és mi a szám címe?

Az egész videóklipp azt hiszem erről szól,csak táncolnak a férfiak fekete ruhában és egyre inkább terjed a tűz rajtuk. Valami szomorú szerelmi dologról énekel a nő.

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=y7ZEVA5dy-Y

Manhattan: Csak azért, hogy szeress
A kérdező hozzászólása: Megkésve ugyan, de köszönöm szépen!


Mi vezetett a mostani angliai zavargásokhoz? A hírekben csak azt említik, hogy rendőrök lelőttek egy 29 éves férfit, és ez robbantotta ki a feszültséget, de ezt a férfit miért lőtték le?

Legjobb válasz: Semmi se nem biztos. Egyik újság azt írja, hogy õ lõtt elõször, de csak a rendõr walkie-talkieját találta el, és az csak azért tudott visszalõni. Máshol azt írják, h nem lõtt a 29 éves férfi. Az a 29 éves férfi, akirõl egyébként még mindig nem tudni, hogy valóban gengszter volt-e, ugyanis (ugyancsak) az egyik lap azt írja, hogy hírhedt bûnözõ volt, és ezt még a "rajos" képei is bizonyítják, másik újság viszont idézõjelbe teszi a gengszter szócskát, és arra hegyezi ki a dolgot, hogy a barátnõje összeroppant a hír hallatán, hogy meghalt a pasija, akivel már 13 éve együtt voltak. Egy biztos. Az, ami ott folyik most Londonban, a "nyugati társadalom" legszánalmasabb pillanata. Nem szórják a gáz-sprayt a rendõrök, mert ártalmas az egészségre. Liberálisként mondom, hogy ez most tényleg a túlzott liberalizáció sara. Több napot várni a bevetett rendõrök létszámának növelésével? Mégis mi a f.szt várnak Londonban, hogy megunják a fosztogatók azt, hogy ingyen vihetik a jobbnál-jobb cuccokat? Vagy hirtelen átcsapnak egy nagy hippi mozgalomba, és ezután a szeretet hatalmát fogják hirdetni, és együtt újjáépítik a tönkretett épületeket? Az a baj, hogy amíg nem csapnak le rájuk kellõ súllyal, addig a tisztességes, törvénytisztelõ állampolgárok élnek félelemben, nekik kell kerülni hazáig, nehogy valahol lecsapjanak rájuk, stb. Én ezt biztos nem hagynám, hogy akik be tudtak illeszkedni a rendszerbe, azok szenvedjenek a csõcselék miatt. Az ilyen egyéneket el kell távolítani a közösség más tagjaitól, én azt mondom. Akár feka, akár sárga, fehér, vagy árja. Ha nem képes a békés együttélésre, akkor nem nem érdemli meg, hogy a közösség tagja legyen. Igazából abban reménykedem, hogy ez valami nagy rendõrségi akció része, amiben bekerítik a bandákat, és százával fogják kiutasítani az egyértelmûen antiszociális egyéneket.

Semmi se nem biztos. Egyik újság azt írja, hogy õ lõtt elõször, de csak a rendõr walkie-talkieját találta el, és az csak azért tudott visszalõni. Máshol azt írják, h nem lõtt a 29 éves férfi. Az a 29 éves férfi, akirõl egyébként még mindig nem tudni, hogy valóban gengszter volt-e, ugyanis (ugyancsak) az egyik lap azt írja, hogy hírhedt bûnözõ volt, és ezt még a "rajos" képei is bizonyítják, másik újság viszont idézõjelbe teszi a gengszter szócskát, és arra hegyezi ki a dolgot, hogy a barátnõje összeroppant a hír hallatán, hogy meghalt a pasija, akivel már 13 éve együtt voltak. Egy biztos. Az, ami ott folyik most Londonban, a "nyugati társadalom" legszánalmasabb pillanata. Nem szórják a gáz-sprayt a rendõrök, mert ártalmas az egészségre. Liberálisként mondom, hogy ez most tényleg a túlzott liberalizáció sara. Több napot várni a bevetett rendõrök létszámának növelésével? Mégis mi a f.szt várnak Londonban, hogy megunják a fosztogatók azt, hogy ingyen vihetik a jobbnál-jobb cuccokat? Vagy hirtelen átcsapnak egy nagy hippi mozgalomba, és ezután a szeretet hatalmát fogják hirdetni, és együtt újjáépítik a tönkretett épületeket? Az a baj, hogy amíg nem csapnak le rájuk kellõ súllyal, addig a tisztességes, törvénytisztelõ állampolgárok élnek félelemben, nekik kell kerülni hazáig, nehogy valahol lecsapjanak rájuk, stb. Én ezt biztos nem hagynám, hogy akik be tudtak illeszkedni a rendszerbe, azok szenvedjenek a csõcselék miatt. Az ilyen egyéneket el kell távolítani a közösség más tagjaitól, én azt mondom. Akár feka, akár sárga, fehér, vagy árja. Ha nem képes a békés együttélésre, akkor nem nem érdemli meg, hogy a közösség tagja legyen. Igazából abban reménykedem, hogy ez valami nagy rendõrségi akció része, amiben bekerítik a bandákat, és százával fogják kiutasítani az egyértelmûen antiszociális egyéneket.
"A fosztogatás, tulajdon és rendõr elleni támadások elõrejelezhetõ, és valamennyire igazolható reakció az évtizedes nélkülözés, szegénység, munkanélküliség, a szociális lakások rossz állapota és hiánya, rendõri brutalitás, rendõri rasszizmus és rossz minõségû oktatás." Célszerû lenne tördelni kicsit a szöveget, mert ez így értelmetlen. Egyébként akkor minek mentek oda, ha nem tetszik nekik, és ilyen rossz a helyzet? Szerintem inkább az vezethetett ide, hogy a 'gengszter' életmódot túl sok helyen nyomatják. Elég belenézni kicsit a zenetévék mûsorába. Ez az egész már rég nem a lelõtt férfi miatt van szerintem, hisz akkor tüntetnének, esetleg zúznának kicsit, rendõrökkel harcolnának(mint pl nálunk), nem pedig plazmatévét lopnának.
Gusztustalan, undorító, büdös lumpenproli csürhe - valóban ide vezet a szélsõséges liberalizmus. Ezekkel 100 évvel ezelõtt még kõkeményen leszámoltak volna. Manapság viszont már Anglia menthetetlen, pár év, és totálisan alámerül a káoszba.
Egyértelmûen az elhibázott bevándorlási politika. Ha megnézed az összes gyújtogató és rabló bevándorlók vagy azok leszármazottjaik. Neki arrafelé -is- csak jogaik vannak semmi kötelezettség.
Rossz gazdaságpolitika, még rosszabb szociális politika.
Én még olyat is olvastam, hogy a golyó a rendõr walkie-talkie-jában egy másik rendõrtõl származott.
Hogy mi vezetett nem tudom, de ez szánalmas, tûrhetetlen. Nem vagyok az a kegyetlen, szigorú ember, de elég már, a fészkes fenébe is, hulljanak a fejek!

Mit jelentsen a sötét 50 árnyalatában az utolsó rész, amiben egy cigarettázó férfiról van szó? Ki az a férfi? És miért van benne a történetben?

Legjobb válasz: A cigarettázó férfi Jack Hide, Ana volt fõnõke a könyvkiadónál amíg Christian ki nem rúgta mivel ki akart kezdeni Ana-val Jack. Az, hogy miért van benne nem szeretném leírni mert akkor spoilereznék már csak annyit mindok, hogy Jacknek még lesz szerepe a harmadik részben.

A cigarettázó férfi Jack Hide, Ana volt fõnõke a könyvkiadónál amíg Christian ki nem rúgta mivel ki akart kezdeni Ana-val Jack. Az, hogy miért van benne nem szeretném leírni mert akkor spoilereznék már csak annyit mindok, hogy Jacknek még lesz szerepe a harmadik részben.
A kérdező hozzászólása: köszönöööm :)

Hogy néz ki olyan, ha férfi meghagyja a pajeszát az állkapocsontig és előrevan hegyesítve és a állán egy kis szakál meg van hagyva? Jól néz ki?

Legjobb válasz: Bevallom nekem nem tetszik. Én a simára borotvált makulátlan férfi arcot szeretem. 21/L De ne aggódj sok lánynak tetszik.

Bevallom nekem nem tetszik. Én a simára borotvált makulátlan férfi arcot szeretem. 21/L De ne aggódj sok lánynak tetszik.
Huhh, engem kiráz a hideg az ilyentõl, nem bírom.
túl rövid az állad? rá akarod tenni a poharat
Férfitársaim! Igazán leszokhatnánk az arcszõrzetbe borotvált leszállópályákról..
szerintem ne erõltesd az ilyeneket. csúnya és macerás is.borotváld le simára, hagyd picit borostásra, hagyj körszakállat, de ne legyenek össze vissza vagdosott sávok meg minták az arcodon, mert az undorító szerintem.kb mint a rétiniggereknél az agyoncsíkozott plébojnyuszis frizurák...

Ki találta ki azt a zöldséget, hogy amelyik férfi 25-30 és fölötte nincs komoly kapcsolatban/házasságban, az selejtes?

Rendre olvasom itt egy rakás n? és lány véleményét, hogy mekkora bajban vannak, mert nem találnak egyetlen normális férfit sem. Ez szerintem enyhén szólva is borzasztóan sért? és megalázó dolog. Egyáltalán hány férfit ismernek ?k? Mert nem hinném , hogy túl sokat, plusz a valódi értéket sokszor észre sem veszik.

Legjobb válasz: csatlakozom a kérdezõhöz! szinte minden második kérdés, és a hozzátartozó válaszok nagy többsége, nemtõl függetlenül a külsõségekre korlátozódnak! volt már vékony, volt már vastag párom is, de egyiket se a külseje miatt választottam!!! az, akinek ez a legfontosabb egy emberbõl, az ne is számítson rá, h éppelméjû férfit v nõt talál magának

csatlakozom a kérdezõhöz! szinte minden második kérdés, és a hozzátartozó válaszok nagy többsége, nemtõl függetlenül a külsõségekre korlátozódnak! volt már vékony, volt már vastag párom is, de egyiket se a külseje miatt választottam!!! az, akinek ez a legfontosabb egy emberbõl, az ne is számítson rá, h éppelméjû férfit v nõt talál magának
Én úgy vagyok vele, hogy elõbb megismerem, aztán alkotok véleményt. Ha egy 30-as pasinak nincs komoly kapcsolata, nem gondolkodik családalapításon, annak több oka van: a) Nem akar se feleséget, se gyereket, inkább alkalmi kapcsolatokat, ahol nincsenek kötöttségek, örök agglegény típus. b)Túl sokat dolgozik, nincs ideje vagy kedve ismerkedni. c)Eddig karriert épített, szórakozott, de most már néha elgondolkodik azon, hogy mi lenne, ha megállapodna. d)Túl önállótlan, a szüleivel lakik, nem tud ismerkedni, nincs sikere a nõknél. A c-típusú pasikkal szívesen ismerkedem, a többivel nem. De épp ezek miatt szeretem megismerni a helyzetüket és ha rájövök, nem is akar komoly kapcsolatot, akkor továbbállok, nem ítélem el õket, mert mindenki maga dönti el, hogy milyen életformával boldogabb.
Ezen az oldalon ne várj sok jót. Rengeteg a feminista nõ személy.
Én így 21 éves fejjel a 35 év fölötti pasikról gondolom ezt, amit leírtál. Mármint nem azt, h selejtesek, de ebben a korban már a férfiak is nagyrészt megkomolyodnak, megállapodnak. Ha mégsem, akkor bizony a pasiban van a hiba. Lehet szépíteni, meg magyarázkodni, de ez az igazság. Persze vannak kivételek, de ez bizony nagyon kevés.
A kérdező hozzászólása: 13.49 Vagy csak szimplán késõn érõk. Akinek 25 évesen lesz elõször barátnõje, attól ne várja senki, hogy 28-30 évesen már családos ember legyen. Ezt példaként írtam.
A kérdező hozzászólása: Viszont ha ugyanennek a korosztálynak menõ kocsija, vállalkozása, önálló egzisztenciája van, akkor jó parti:) Ne próbáld megérteni a nõket!:D Köszi és azt is, hogy nõként írtad. Jó egzisztenciával nemhogy 30 évesen, hanem 40-es éveiben sem fog senki fennakadni azon, hogy miért nincs még felesége és gyereke.
Akinek nincs szeme a valódi értékhez az nem azt választja. Sértõ, vagy megalázó abban az esetben lehet ha nem vagy tisztában vele, hogy akikrõl írsz mind szánalomra méltó, ráadásul azt hiszik õk azok, és a vélemény is a sajátjuk(!!). Evidens, hogy akkora gond van, hogy inkább hagyni kell õket a francba, nem saját magad frusztrálni! Neked - bizonyára - van/lesz életed, és nekik is valamilyen ha ezt csinálják magukból akkor a gyümölcsét is õk zabálják meg.. Örülj, hogy nem kapsz, nem még kérj belõle!!! :) Légy állhatatos, ne feledd a gondolataidért te vagy a felelõs, inkább ilyesminek ne legyen hely! Üdv
az ilyen amikor valaki ilyeneket ír az nekem is az agyamra tud menni.....meg hogy egy 30 éves már öreg és feláll e neki....jééézusom....egyesek nagyon hülyék... :) szóval egyetértek veled kérdezõ én is.
13:44 Teljesen egyetértek veled!
Miert irjak folyton ide ki az ilyen selejtes ferfiak ezeket a kerdeseket? Talan ahelyett, hogy itt rinyaltok, allnatok az elet utan es akkor lenne feleseg meg asszony a haznal , en meg ezt nem ertem...
A kérdező hozzászólása: Miert irjak folyton ide ki az ilyen selejtes ferfiak ezeket a kerdeseket? Talan ahelyett, hogy itt rinyaltok, allnatok az elet utan es akkor lenne feleseg meg asszony a haznal , en meg ezt nem ertem... Na pontosan errõl beszéltem. Tudsz te egyáltalán rólam vagy bárki másról valamit? Nem. Akkor emg légy oly szíves és ne nevezz így minket!
nemtõl független ez a dolog! olvassatok bele pár kérdésnél a férfiak válaszába is...
Viszont ha ugyanennek a korosztálynak menõ kocsija, vállalkozása, önálló egzisztenciája van, akkor jó parti:) Ne próbáld megérteni a nõket!:D 34/L
ezt azok mondják akik betegesen kapcsolatfüggõk, egy hetet is alig bírnak ki pasi/csaj nélkül. és automatikusan úgy veszik hogy ez a normális, holott velük van a baj. aki csak azért összeáll valakivel mert éppen csak az szabad, nem is tartja nagy számnak de csak kell hogy legyen mellette valaki, az szerintem IGÉNYTELEN. és az ilyeneknek böki a csõrét hogy mások meg várják azt, akivel kölcsönösen szerelmesek egymásba és azzal jönnek össze és nem olyan a kapcsolat hogy csak a szex, a bújásigény tartja össze.
Nem tudom ki találta ki de nagy hülyeség.. :D
A kérdező hozzászólása: Igen, igazad van elsõ. Magamat és pár férfiismerõsömet is beleértve legalább 4 olyan emberrõl tudok, aki ennyi idõs és semmi baj nincs velünk.
szerintem akik a randizással, párkapcsolattal kapcsolatos íratlan szabályokat is kitalálták, ami mind marhaság
A kérdező hozzászólása: 13.40 Igen, de mégis olyan magabiztossággal hangoztatják itt, mintha kõbe lenne vésve.
Ki mondta, h. selejtes? 28 leszek, és csak azért nem akarok barátnõt, hogy legyen... Nagyon nagyon kevés a szép, aranyos, kedves és normális nõ, ha meg akad, az vagy foglalt már, vagy el van szállva magától (tehát nem normális). Én nem tartom magam selejtesnek, csak mert nincs barátnõm most.
nem tudom mit mondjak erre mivel nem latok erre a kijelentesre bizonyitekokat.
13.40 vagyok :) sose azt nézd, h mit mondanak, hanem azt, h ki mondja! aki ilyen hülyeségeket hangoztat, ráadásul magabiztosan, annak el lehet képzelni, h mi van a fejében, és a lelkében!
Sajnos a mai világban sok nõ csak azt nézik: hogy néz ki, milyen kocsia van, mennyire vastag a pénztálcája stb. A férfiak meg elsõsorban (tisztelet persze itt is a kivéltenek), hogy húúú ezen van mit fogni... Pedig a belsõ sokkal fontosabb volna, hisz a külsõ az idõ elõrehaladtával változik, de a belsõ csak csekély mértékben változhat. 26/N
A kérdező hozzászólása: "Akkor meg légy"

Számotokra ki a pasi és ki férfi? Az előbb éppen erről beszélgettem valakivel.

Legjobb válasz: pasi kis nyomi aki csak dugni akar és semmi tisztelet nem érdekel férfi akit tisztelek nem csalna meg és már elég érett

pasi kis nyomi aki csak dugni akar és semmi tisztelet nem érdekel férfi akit tisztelek nem csalna meg és már elég érett
Nem mindegy?? Én a férfit jobb szeretem, de ugyanaz.
a férfi az aki felnõtt korú, az ilyen általánosítás, mint a nõ, a pasi az aki már tetszik is, pl. õ egy jó pasi. érted...:)
Semilyen különbség sincs közte.
69%-osnak van igaza. A "pasi" jellemzõ szó ezekre a mai nyápic szexmániás idiótákra, nem érdemelnek semmiféle tiszteletet vagy megbecsülést. A férfi ezzel szemben a klasszikus, erõs hímnemû egyed, aki mind lelkileg, mind testileg megállja a helyét. Szerintem a lelki a fontosabb, avagy legyen okos, határozott, erkölcsös meg mindenmiafene. Magamnak is ezt a jövõképet néztem ki, emiatt kikérem magamnak, ha valaki lepasizik...
A kérdező hozzászólása: Köszi, csak kíváncsi voltam a véleményetekre!

Egy cég 3 férfi és 4 női alkalmazottat akar felvenni. Erre 5 férfi és 6 nő jelentkezett. Hányféleképpen választhatjuk ki az alkalmazottakat?

Most itt vagy 150 az eredmény vagy 25. A lényeg, h nemtudom h összeadni kell vagy szorozni.

Legjobb válasz: szorozni kell nõk*férfiak (6 alatt a 4) *(5 alatt a 3)=15*10=150

szorozni kell nõk*férfiak (6 alatt a 4) *(5 alatt a 3)=15*10=150
A kérdező hozzászólása: köszönöm :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!