Találatok a következő kifejezésre: Ki az a Playboy villa (5 db)

Mae West. Remélem erre gondoltál:)
Sara Jean Underwood
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Ki az előadója a Playboy villa lakói c. Sorozat főcímdalának?

Nagyon imádom ezt a számot, de nem tudom a címét se az el?adóját.

Legjobb válasz: http://music.ign.com/articles/574/574048p1.html

találtam konkrétabb választ:-)Felix Da Housecat az elõadó!!-az elõzõ válaszoló-
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.


Milyen hasonló reality-k vannak az alábbiakhoz: A Playboy villa lányai, Hills, stb. , ami témát illetően ilyesmi? Érdekel más téma is, pl. Gordon Ramsay. Tippeket szeretnék, hogy kinek mi tetszett? !

Legjobb válasz: hát pl van a viván a vadóckák néha, a paris hilton bff -t keres, meg a k mint kardashian, meg a the city, aztán a mtv -n vannak lefogyós mûsorok, meg a audrina is. más témákból meg hát fõtõs mûsor van az amerika legrosszabb szakácsa többet nem nagyon tudok. :) remélem hasznos válasz volt :)

hát pl van a viván a vadóckák néha, a paris hilton bff -t keres, meg a k mint kardashian, meg a the city, aztán a mtv -n vannak lefogyós mûsorok, meg a audrina is. más témákból meg hát fõtõs mûsor van az amerika legrosszabb szakácsa többet nem nagyon tudok. :) remélem hasznos válasz volt :)

Playboy villa lányai Las Vegas-i részében ki volt az a csaj? (Mai rész)

Vegasba mentek, egy napra, Palms hotelben szálltak meg. És volt egy szöszi, aki Kendrával volt legtöbbet. Mi volt a neve?

Legjobb válasz: Régen sokat néztem a playboy villa lányait és kendra nagyon jóba volt egy destiny nevû lánnyal, kicsit utánanéztem a google-ba és megtaláltam a teljes nevét: Destiny Davis Rá gondoltál?

Régen sokat néztem a playboy villa lányait és kendra nagyon jóba volt egy destiny nevû lánnyal, kicsit utánanéztem a google-ba és megtaláltam a teljes nevét: Destiny Davis Rá gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Igen. Õ az. Köszönöm. Ment is a zöld kéz ;)
Szívesen!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!