Találatok a következő kifejezésre: Ki az a (28159 db)

Mit csináljakVan egy kis cicám egy éve élünk együtt panel házba. Tehát benti cica. Most egy hónap múlva el költözünk kertes házba. Mit csináljak? Tartsam bent és ne engedjem ki vagy engedjem ki? Az a baj h nagyon félős féltem h baja esik.

Legjobb válasz: Bent kell tartani és amikor már teljesen megszokta az új környezetét, akkor lehet lassan kifelé szoktatni. Akár vékony pórázzal elõször. Mindig legyél majd kint vele. Kb. 2 -3 hónap alatt ki tud szokni. Fontos, hogy ivartalanított legyen.

Bent kell tartani és amikor már teljesen megszokta az új környezetét, akkor lehet lassan kifelé szoktatni. Akár vékony pórázzal elõször. Mindig legyél majd kint vele. Kb. 2 -3 hónap alatt ki tud szokni. Fontos, hogy ivartalanított legyen.
Hurrá, végre valaki aki felszabadít egy macskát! :D Igen, ki lehet engedni, de persze fokozatosan, csak kis idõkre közben legyél vele. Hagyd hogy szabadon szaglásszon, nézelõdjön! Valószínûleg zavarban lesz, és hamar vissza akar majd menni a házba. :) A mi macskánkat is végre ivartalanítottuk, és most ismerkedik a kerttel és még eléggé zavarban van, pedig ezelõtt mindig az ablakot bámulta.
Tarts csak bent.

Ki nem tudja ki az a JAMES DOAKES?

Legjobb válasz: Én. Ha már itt tartunk... ki az???

Én. Ha már itt tartunk... ki az???
õ nem a Dexterbõl az egyik szereplõ?
én
én
Álmomból felkeltve is tudnám... :) Igen, a fekete rendõr a Dexterbõl... Jaj istenem, de imádom, a világ legjobb sorozata!!! Alig várom az 5. évadot!!!

Fankadeli ugyan már zsolti című számában kinek szól vissza? Ki az a zsolti?

Legjobb válasz: Mr. Bustának. Gõzöm sincs, ki az, de neki.

Mr. Bustának. Gõzöm sincs, ki az, de neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:D közben énis ráakadtam...
a kamikázés bustának.


Ki az a Sean O'Donnell? Õ ilyen "netceleb"?

Legjobb válasz: Õ egy amerikai modell, de netcelebnek is nevezheted mert fent van olyan alapvetõ oldalakon mint pl. Instagram, Tumblr, Twitter... Amelyen egy átlagos amcsi tini. JA, és persze gazdag, és finom kajákat posztol ki amitõl éhes leszek szóval... Igazából nem tudom ki õ , de vettem a fáradságot és megnéztem neked! :D És deszkázik, és gyönyörû helyen él Long Islandon, New Yorkban *___* És aranyos szemüvegben! :D <3 És jó képeket csinál :O Na jó abbahagytam, sztem megtudtad ki õ :DDDDDD

Õ egy amerikai modell, de netcelebnek is nevezheted mert fent van olyan alapvetõ oldalakon mint pl. Instagram, Tumblr, Twitter... Amelyen egy átlagos amcsi tini. JA, és persze gazdag, és finom kajákat posztol ki amitõl éhes leszek szóval... Igazából nem tudom ki õ , de vettem a fáradságot és megnéztem neked! :D És deszkázik, és gyönyörû helyen él Long Islandon, New Yorkban *___* És aranyos szemüvegben! :D <3 És jó képeket csinál :O Na jó abbahagytam, sztem megtudtad ki õ :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Csak érdekelt mert láttam róla pár képet és nagyon jóképûnek találom.:)

Ki az a Rácz Indi? Valóban terhes? L/16

állítólag 17 évesen terhes <[link]

Legjobb válasz: Kit érdekel, hogy ki az a rácz ? És kit érdekel, hogy terhes-e ? És ha igaz ? Akkor mi csinálsz ? Megujjazod magad ? Erre gerjedsz.. Törõdjél már a saját dolgoddal hülye gyerek.

Kit érdekel, hogy ki az a rácz ? És kit érdekel, hogy terhes-e ? És ha igaz ? Akkor mi csinálsz ? Megujjazod magad ? Erre gerjedsz.. Törõdjél már a saját dolgoddal hülye gyerek.
A kérdező hozzászólása: bocs hogy élek! engem érdekel mert kiváncsi vagyok hogy fake-e a csaj vagy igazi :D egyébként szebb választ is adhatnál -.- ha meg nem tetszik valami akkor minek válaszoltál?
Azt a rézfán fütyülõ rézangyalát! Nagy vita van bontakozóban itten, gyerekek!

Kik azok a kupecek?

A google csak azt hozta ki, kereskedik az állatokkal (lóval, szarvasmarhával, etc.). Pontosan miért is rosszak ezek a kereskedők?

Legjobb válasz: Ki mondta hogy rosszak?...

Ki mondta hogy rosszak?...
A szüleim anno azt mondták, hogy õk nagyon rafinált kereskedõk voltak akik rád sózták pl. a beteg állatot is. Mint amikor gyorsan felhizlalnak egy évek óta koplaltatott állatot hogy egészségesnek/jó vételnek tûnjön, pedig valójában nem az hiszen elõtte nem kapott minõségi eledelt. Azt hiszem ezért emlegetik õket negatív kontextusban.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Várok még válaszokat, saját tapasztalatokra is kíváncsi vagyok(negatívra-pozitívra)! Kedves elsõ, ahogy a második válaszoló is írta, sokszor használják ezt a kifejezést negatív kontextusban. (Sõt én még csak így hallottam.) Itt is a gyk-n sokszor olvasom, hogy pl. "ne vegyél kupectõl lovat", stb.
Kupec az is, aki megvesz egy csikót, szakszerûen belovagolja, és eladja, vagy megvesz egy alapszinten belovagolt lovat, felhozza XY szintre, és úgy adja el - de az is, aki megvesz 20 lovat olcsón, bevágja õket valahova, aztán az elsõ vevõre rásózza valamelyiket - és gyakori, hogy a kehes lovat telenyomja fokhagymával, vagy leitatja az agresszívet, és így tovább, sokszor a lónak nincsenek papírjai, vagy épp sütése, esetleg az van, de hamis (mert xy sütéssel a ló többet ér), esetleg egy már halott ló útlevelét adja a megvásárolt lóhoz, és így aztán nincs épkézláb szerzõdés, amire hivatkozva visszamehetsz reklamálni... Vagy pl. a ló nem olyan idõs, mint állítja, vagy neki sincs lövése se, milyen szinten van a ló belovagolva/bekocsizva, és így tovább. Jobb helyen a ló legalább legelõn vagy karámban áll, és kap rendesen kaját, de még ezeknél is elõfordulhat sok minden. Azt azért látni kell, hogy az nem mindegy itt, mit tud az illetõ az adott lóról, például egyik ismerõsöm lova amint ráültek, elkezdett helyben vágtázni, és ha kicsit rázártál csizmával, akkor kilõtt, mint az õrült, és ment, amíg valahogy le nem birkóztad. Viszont kétszer megsimizted, megnyugtattad, akkor egész órán nagyon szépen dolgozott, stb., de érzékeny ló volt nagyon, és ezt minden alkalommal el kellett vele játszani, és csak tippelni lehetett, hogy valószínûleg verték annak idején... Vagy a franc se tudja. Viszont azt tudni kell, hogy néha nagyon jó elit lovak is kerülnek akár a legalja kupecek kezére is, nem csak a jobbakéra, de ehhez tudni kell választani, látni, és érteni hozzá, hogy pontosan mit keresel. És most nem csak arra gondolok, hogy a lónak hiperszuper származása van esetleg, az is lehetséges, de akár az is, hogy a ló olyan tudással, képzettségi szinttel rendelkezik, hogy nem épp alap kategóriákban indulhatsz vele egy hónapon belül xy versenyen.
Nem mindegyik rossz de a többsége átb @sz. Nem rég volt egy lóról itt kérdés, azt is kupec árulta, a képek magukért beszéltek.

Ki tudja ki az a galen?

tudtomal valami hippi,

Legjobb válasz: Egy kacsatenyésztõ pelyhes jedi.

Egy kacsatenyésztõ pelyhes jedi.
Én tudom! :D
Akkor már Jézus is hippi volt.
Aki tudja, hogy ki az a Galen, az írjon nekem és azt is, hogy mit tud róla!:)
Picard kapitány használta ezt az álnevet, mikor egy romulán mûkincseket fosztogató banda hajóján régésznek adta ki magát.

Az utóbbi években kik azok a pilóták akik sokra vitték, és kik azok akik visszaestek? (F1)

Szerintem: Akik a legtöbbre vitték az egyértelmű Button és Vettel. Õk fejlődtek a legtöbbet. Akik visszaestek az Massa és valamilyen szintem Hamilton. Hamiltontól 2008 után többet vártam. Igaz néha a csapat miatt volt a teljesítménye rosszabb, de voltak időszakok amikor magánéleti problémái miatt (2011). 2008 óta egyszer sem tudott a top3-ba végezni év végén.

Legjobb válasz: vettel nem fejlõdött csak kapott egy olyan kocsit amivel még egy butább csimpánz is dobogós

vettel nem fejlõdött csak kapott egy olyan kocsit amivel még egy butább csimpánz is dobogós
Akik fejlõdtek : Webber, Vettel, Button, Alonso, Perez, Kobajasi Akik visszaestek : Massa, Schumacher, Hamilton, De ezek a dolgok nem csak a versenyzõkön múlik , mert a csapat diktál...
Fejlõdtek: Vettel, Webber és Grosjean, mert Grosjean 2009-ben azért bénázott elég gyakran. Rontottak: Massa és Button. Buttontól tavaly minimum egy év végi dobogót vártam.
Utolsónál a pont.
Akkor ezek szerint Webber még egy butábbnál is butább csimpánz lehet, ha ennyit tudott belõle kihozni. Vettel a mai F1 (egyik) legjobb pilótája, aki ezt nem képes belátni, az elfogult. Mondom ezt Ferrari-drukkerként.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!