Találatok a következő kifejezésre: Ki az Sport (29 db)

A romák (cigányok) miért nem használják ki az erejüket a sport területén?

elképeszt?en er?sek és ügyesek.

Legjobb válasz: Lusták. Meg javarészt azért járnak le ilyen edzésekre, hogy aztán az utcán a náluk gyengébbeket még hatékonyabban kirabolják. Nem a sport szeretete miatt. Én harcmûvészetre járok, és szerencsére még ott egyel se találkoztam. A cigányok meg inkább bokszra, vagy thai bokszra járnak.

Lusták. Meg javarészt azért járnak le ilyen edzésekre, hogy aztán az utcán a náluk gyengébbeket még hatékonyabban kirabolják. Nem a sport szeretete miatt. Én harcmûvészetre járok, és szerencsére még ott egyel se találkoztam. A cigányok meg inkább bokszra, vagy thai bokszra járnak.
Akiket én ismerek primitívek hozzá, de nem hinném, h olyan magas lenne a számuk, inkább az, h agresszívabbak, mint más népek. A jellem meg itt is rohadt sokat számít. Van egy-két kocsmai verekedõs ismerõsöm, hiába nem tanultak küzdõsportot, ütõképesek meg bátrak, fejben nagyon ott vannak.
szerintem nem kéne istenként kezelni õket, semmilyen természet feletti erejük nincs. iskolákban is azért õk a kemények minden osztályban mert még a magyar gyerek pl.13-14évesen 8adikos addig õk 16-17évesen.
Már megint te vagy az?
No offense, de mégis ki a francot érdekel, hogy mások elpocsékolják-e a tehetségüket? Mindenki a maga sorsának kovácsa és én pl pont [email protected], ha valaki nem használja ki a lehetõségeket.
Lehet, hogy dinamikusabbak, gyorsabbak, de NEM ERÕSEBBEK! Ha megnézel bármilyen erõsportot, az élvonal 90%-a fehér, kisebb súlycsoportokban pedig ázsiai. Ez tény. A rabszolgaságról pedig annyit, hogy az ipari forradalom elõtt az európai népesség 90%-a nehéz fizikai munkát végzett napi 12-14 órában.
Érdekes, és sok cigányt láttam már, sok cigánnyal verekedtem már, és mégse találkoztam szupererõs cigányokkal... Eddig cigánytól csak egyszer kaptam ki bunyóban.(a sokból) Nem egyszer láttam már, hogy ilyen 120 kilós kancigányokat vertek meg 70-80 kilós MAGYAR bokszológyerekek. 1vs1-be meg szinte sosem mernek kiállni. Ha mégis, akkor lásd, amit fennt írtam.
A kérdező hozzászólása: jaa és egy félgömb lóbálása nem igazán nevezhetõ nagy teljesítmények kai gyakorolja. kettlebel? emelj meg egy 1005-ös Zsigulit csak a hátulját és tegyél vele két teljes kört néhol egyes romáknál az számít erõpróbának. én láttam és õszintén szólva hihetetlen eredménynek nevezem ezt.
A kérdező hozzászólása: nektek az a bajotok hogy kasebrendûségi komplexusotok van és ezért találtok ki ilyen hülyeségeket én azt láttam hogy erõsebbek és ha ennyire utaljátok õket az nem azt jelenti hogy a szemetekben hulladékoknak kell látnotok õket minden tekintetben.
én cigány vagyok . kétfélét sportolok : kézi, foci. mindkettõbe jó vagyok (nem vagyok egoista , de a többség ezt mondja ) édesanyám nem LUSTA ! halálra dolgozza magát mindennap hogy enni tudjon nekem adni , mondhattok bármit ..
A kérdező hozzászólása: õõ a négerek gyorsabbak dinamikusabbak mint a fehére. a rabszolgaság idején az amerikaiak elvitték a rabszolgák gyerekeibõl jó párat és azokat küldték az olimpiákra mert egy néger tizenéves jobb atlétikai képességekkel bírt mint egy nála 5-6 évvel idõsebb fehér atléta. de akkor nem vitázom veletek a fehérek a magyarok a legerõsebbek a világon és nincs hozzánk fogható:DDDD bár így lenne:D
Ne adj senki szájába olyan szavakat, amit nem mondott! Ha figyelmesen elolvasnád az elõzõ 2-3 kommentet, észrevennéd, hogy arról van szó, hogy a romák GENETIKAI ALAPON nem erõsebbek, mint a nem romák. Én még azt is hozzátenném, hogy igazad van abban, hogy a cigányoknak jobbak a fizikai képességeik. De! Ennek oka az életmódjukban, neveltetésükben keresendõ, nem születési adottság.
Vagy itt egy embertelen teljesítmény amit romától még nem láttam: http://www.youtube.com/watch?v=gjL_v-GhMWc&feature=related
Láttam már magát keménynek képzelõ nagydarab judos romát sírva fakadni miközben megpróbált bemutató edzésen fele akkora nem roma technikájába belefeküdni és ellenállni. Gyorsan visszavet az arcából könnyezve miközben bizonygatta, hogy egyáltalán nem fáj neki. Ennyit a rohadt erõs überromákról. Meg, hogy nem szteroidoznak? Nehogy azt hidd marékszámra kapkodják a román hamisítványokat.
Kérdezõ amúgy szerintem te is cigány vagy. Te már annyi fajta cigányt láttál, hogy egyszerûen lehetetlen hogy te ne legyél cigány vagy ha nem is vagy az akkor köztük laksz vagy nem tudom.
"nektek az a bajotok hogy kasebrendûségi komplexusotok van és ezért találtok ki ilyen hülyeségeket " Na, itt buktál le, hogy csak még életedben cigányt nem láttál! Ha valóban köztük laknál, ismernéd õket, és te is utálnád õket! Nem azért utáljuk õket, mert lenézzük õket. Azért, mert a nagy részük lusta, nem tanul, nem dolgozik, nem képes beilleszkedni, hangosak, kötekednek(de csak akkor, ha többen vannak!), szidják a magyarokat(holott õk tartják el õket!), stb! És ez nemcsak az én véleményem, hanem sok emberé, aki ismeri õket. És nemcsak a magyarok utálják õket! Az olaszoknak, angoloknak, románoknak, szerbeknek, németeknek, osztrákoknak, sõt, még az albánoknak, és az araboknak is megvan róluk a véleményük! Mellesleg, ahogy korábban is leírtam, nem erõsebbek, én már nem eggyel verekedtem, és csak egyszer kaptam ki! Sõt, nem egyszer láttam már olyat, nagydarab, kigyúrt kancigányokat vertek meg náluk kisebb emberek, volt, hogy többet is! Mellesleg mondom, és nem találkoztam még ilyen szupererõs cigányokkal. De az is lehet, hogy te is cigány vagy, és te írogatod mindig ezeket a kérdéseket, majd bejelentkezek más felhasználónévvel, és írod a bizonyító válaszokat.
Akkor magyarázd el nekem, hogy én miért láttam sokkal több cigányt elverni magyar által, mint fordítva?(és én itt nem arra gondolok, hogy egy girnyó cigánygyereket vert el, egy kigyúrt állat, sõt...) Gyenge a csontozatunk???? Haver, én gyerekkoromban rengeteget fociztam(betonon is, ráadásul sokkal idõsebbekkel, és sokat estem is), bringáztam, verekedtem, és egyszer tört el csontom, az is csak az ujjam volt. Na erre varrjál gombot! Arról pedig, hogy a feketék erõsebbek annyit, hogy az olimpián pl. súlyemelésben csak ázsiai, és fehétr olimpiai bajnokok voltak, nehézatlétikában négerek még csak dobogósak sem voltak(volt egy félig magyar, félig japán kalapácsvetõ férfi, azon kívül csak fehér dobogósok voltak, mindkét nembõl). Aztán a világ legerõsebb embere versenyeken is, a legjobb húszból ha egy néger van... A szteroidokról pedig annyit, hogy a profi sportolók MIND nyomják magukba dögivel az anyagot, legyen az ázsiai, európai, afrikai, ausztráliai, vagy észak amerikai eszkimó.
Minusz 40 50 fokos telet es azt is hozaveszed hogy az oroszok is ugyan olyanok mint mi viselkesesben akkor rajossz miert jo bokszolok
az oroszok egy mas tema
A feketék genetikája a boxhoz a 90-es évekig tartotta magát, amíg nem jöttek a kelet európai boxolók és szanaszét nem verték õket. (vagy a Klicsko fivérek titokban feketék?)
https://www.youtube.com/watch?v=lCSqH78XO-I En franciaba lakom es sokaig uztem ezt a sportagat.Es kedves ciganyokat szarozok nekem a regi boksz edzom mondta hogy nincs genetikatok a bokszhoz ellentetben a ciganyokal es a feketekel.Raaasul az edzo francia volt apai agon pedig magyar.Pl erosportokhoz olyan merteku sztreroidot szedtek hogy egy lonak is eleg lenne.mivel gyenge csontozatotok van kulon csonterositot szedtek.A kerdezonek igaza volt sok mindenben ti allandoan gepeztek x box oztok stb.Mig mi focizunk verekszunk vagy mas szabadteri elfoglaltsagokat uzzunk.Es legyszives ne tamadjatok a helyesirasomal vagy az ekezetek hianyaval mivel franciaban lakom
A 26. válaszoló jól írta... 1v1-ben nem mernek ki állni... legalább 5X annyian kell h legyenek mint mi.. de akkor nagy a pofájuk... amúgy az nem 1005-ös hanem 1500-as mert az a hengerûrtartalomra utal h kb 15 köbcenti ( de egy videót azért szívesen megnéznék h hogy tesz meg vele egy kört 1 ember és itt lehet szó cigányról nem cigányról...
Igazad van dirtiboy, már meg is bántam, hogy egyáltalán válaszoltam.
teljesen feleslegesen strapáljátok magatokat a kérdezõt úgy sem lehet meggyõzni, nem is értem minek tette fel a kérdést. csak azok a válaszok felelnek meg neki amik egyetértenek vele a többi meg le van pontozva, meg vissza ír hogy de igenis erõsebbek a cigányok. nincs értelme vitázni vele, õ már elmentette a memóriájába hogy a cigányok a legerõsebbek és kész. ti meg mondhattok/írhattok akár mit nem érdekli.
"jaa és egy félgömb lóbálása nem igazán nevezhetõ nagy teljesítmények kai gyakorolja. kettlebel? emelj meg egy 1005-ös Zsigulit csak a hátulját és tegyél vele két teljes kört néhol egyes romáknál az számít erõpróbának. én láttam és õszintén szólva hihetetlen eredménynek nevezem ezt." Ha olyan könnyû küldj egy videót amin 10 perc alatt szakítasz 200 felett egy ilyen szaros félgömbbel. Vagy ahol szabályos TGU-t viszel véghez egy 48 kilóssal, de valamelyik szupererõs cigány barátod is csinálhatja kíváncsi lennék rá (de nem ám rángatózni). Kettlebellesek és egyéb erõsportolók kedvenc erõpróbája a vashajlítás és az 1 vagy 2 kártyapakli kettétépése. De az autók borogatása meg húzogatása sem ritka.
ma, 20:08-as Igen, én is unom már ezeket a hülye kérdéseket. Az a baj, hogy a mai gyerekek, fiatalok semmit sem mozozgnak, egész nap a gép elõtt kockulnak, aztán meg ide irogatjáj a hülyeségeiket, hogy "A romák miért erõsebbek/jobbak szkanderban/verekszenek jobban..."Hát azé, b+, mert õk nem otthon ülnek egész nap! Egyébként az is vicces, hogy sokan azt gondolják, hogy a négerek milyen k..a erõsek, közben pedig a legjobb erõsportolók egytõl-egyig fehérek. Mellesleg ezeket a kommenteket érdemes végigolvasni. Nagyon tanulságos! http://velvet.hu/blogok/kockahas/2011/05/23/izompumpalas_hol.. http://velvet.hu/blogok/kockahas/2011/04/23/nosztalgiazzon_r.. Na, ezért erõsebbek a romák! Ha rajtam múlna, bevezetném, hogy elsõ osztálytól 12. osztályig minden tanítási nap KÖTELEZÕ tesióra legyen, és semmilyen kamufelmentéssel ne lehessen kibújni ez alól! Ha a gyerek nem mozgássérült, és nincs súlyos egészségkárosodása, akkor minden nap tesiznie kell! És a tesiórák nem 45 pert játékból állnának, hanem 35-40 perc képességfejlesztésbõl, és utána, ha maradt idõ, akkor játékból.
Utolsó! Te írtad le a lényeget. Istenem, hányszor leírtam már én is ugyanezt itt a gyik-en! Hiába. :(
Nem unod még ezeket a hülye kérdéseket? A cigányok az átlag magyarnál azért erõsebbek, mert õk nem olyan kényelemben nõttek fel, mint a legtöbb magyar. Ha a középkorból idehoznánk egy bármilyen átlagembert(magyar, román cseh. német, cigány, stb.), akkor az is sokkal erõsebb lenne az átlagnál, mert õ keményebb körülmények között nõtt fel! Ez nem azt jelenti, hogy a középkorban mennyivel jobb genetikájúak voltak az emberek, hanem azt, hogy mi vagyunk eltunyulva! Ahogy korábban is írták, túl alacsonyra van téve a léc! Civilizálódás=elpuhulás. A verekedésrõl meg annyit, hogy a cigók 1vs1-be, fegyver nélkül szinte soha nem mernek kiállni, vagy ha igen, akkor az esetek 95%-ban kikapnak.(ez saját, személyes tapasztalat!)
Nem tudom de itt mindig ugyan az rakja fel a cigány kérdéseket, hogy a cigányok így úgy faszák meg hogy milyen erõsek meg ügyesek?
másként vannak nevelve ennyi, te is képes lennél arra amire õk csak a magyar gyerekek általában nem olyan körülmények közt nõnek fel, ennyi. ha egy gyerek kis kora óta meg kap mindent meg nem mozog eleget csak telefonozik, x-boxozik, gépezik akkor persze hogy nyámnyila lesz. a cigánygyerekek másként vannak nevelve, ennyi. semmi átleg feletti nincs bennük pont hogy inkább a mai magyar gyerekek az átlag aluli selejt termékek. alacsonyra van téve a léc és azért gondolod te is azt hogy amit a cigányok tudnak az hú de nagy teljesítmény.
A kérdező hozzászólása: és igen fontos hogy mikor hogy állunk hozzá a dolgokhoz. hisz egy jól irányzott ütés vagy ha eltalál egy tereptárgy az elég fatális tud lenni:DDD de általában a mai verekedések elég civilizállak én nem sok kocsmai vagy fiatalabb koromban diszkós verekedést láttam ami egy maximum 2 ütésnél tovább tartott volna. az egyik vére meghûl és a harcnak vége. mivel nincsenek hozzászokva az élethalál harchoz mint a régi idõk emberei. és nem istenként dicsõítem õket de valóban soknak impozáns képességei vannak.
A kérdező hozzászólása: elképesztõ ez a lenézõ magatartás. am hogy hogy kit érdekel? ennyi erõbõl én több tíz kérdésnél feltehetném ezt hogy kit érdekel. szerintem ez egy érdekes téma.
Hát figy, ahogy egy nagyon okos ismerõsöm megmondta, a bunyó a pillanatról szól, szal hiába vagy te jó a tatamin, ha kint a kocsmában nem úgy állsz hozzá a dolgokhoz. Ez az ismerõsöm volt, h úgy rendezett le egy boxolót, h elkapta a két kezét aztán könyökkel odabaszott neki, majd fejelt is egyet. De volt, z berugdosta a sarokba, az elõl nem tud eltáncolni.
A kérdező hozzászólása: csak annyit akarok ezzel mondani hogy sokaknak lenne jövõjük ebben. de õk ezt.. sokan nem fogják fel igazán? vagy csak ez a lehetõség nem érdekli õket? az egyik srác pl 2 év alatt olyan könnyen kigyúrta magát a kondiban hogy belenyomott a 125kg-ba 170-es guggolása volt és 60 kg-al 8 ismétlést tudott bicepszezni erre abbahagyta és átállt a fegyencedzésre. (paul coach wade könyve)azt mondta unja a gyúrást. mondtam neki hogy lehetne jövõje erre az: a halál az!! csak megy vele az idõ.
A kérdező hozzászólása: persze kell tapasztalat de ez nem kocsmai bunyós szint. ráadásul olyanokat is legyõzött akik már jó ideje tanulnak küzdõsportokat és tapasztalati szintjük meghaladja az egy illetve két ütéses rúgásos kocsmai vagy diszkós verekedések szintjét. pláne sok roma akkorákat tud ütni int egy 150 kg-os ember. annak ellenére hogy csak 70 kg.
mert inkább a könnyebb (és rosszabb) utat választják. Amúgy általánosban nekem is volt olyan osztálytársam aki fizikálisan jóval erõsebb volt mindenkinél, csodálkoztam is hogy hogyan pedig nem is gyúrt, max 1 évvel volt idõsebb nálunk, és inkább alacsonyabb volt a többségnél, mondjuk a fizikális munkát nem vetette meg. De amúgy jó haver is volt vele mindenki szinte mert nem abba a leggyakoribb típusba tartozott (akik fûbe-fába belekötnek) hanem másikba de nem tudom hogy az pont milyen. De õ is rossz tanuló volt és utána õ is a rossz útra lépett, bár most nem tudom mi van vele...
http://velvet.hu/blogok/helyszinelo/2012/06/07/videoval_kere.. Itt van, errõl pofáztam, agresszívak, semmi több. Rohadjon meg az összes!
Gondolom azért olyan gyorsak mert sokat futnak a rendõrök elõl. Erõsek meg azért mert hát csak le kell cipelni a tv-t valamikor a 3.-ik emeletrõl is. Na meg ha be kell mászni valahol az ablakon akkor oda azért kell az ügyesség.
A kérdező hozzászólása: rendben dirtboy akkor lássuk 2 év edzéssel a hátad mögött táplálékkiegészítõk nélkül mekkora erõvel fogsz bírni. egyes srácok ekkora már a felnõtt férfiaknál sokkalta erõsebbek és nem csak limit erõben. nem csak súlyok megmozgatásában de bármilyen erõgyakorlatban fogadni mernék hogy lealázzák a magyarok úgy 90%-át szóval nem túlzok ha azt mondom hogy az erõsebb szteroidokat használó férfiak erejével bírnak. tápkieg nélkül hanyag edzéssel. és mivel nem szednek cuccokat egyik sem több max 90kg-nál de azok már a magasabbak. azt mondod erre bárki képes lenne? hát én nem lennék ilyen könnyedén pedig nem a legjobb körülmények közt nõttem fel a gyerekkorom 14 éves korom óta fizikai munkára épült. ezen fejlõdõképesség genetikai adottság. persze nem mind ilyen most ne a 40kg-os romákra gondolj. de rengeteg jó adottságú van köztük arányban jóval több mint a magyaroknál.
Valószínûleg azért utálják õket ennyien mert kiérdemelték nem gondolod?
A kérdező hozzászólása: vannak a romák közt nagyon jó emberek is nem is kevés. nekem sok roma ismerõsöm van akikre nem tudnék rosszat mondani. nem ítélhetsz el valakit a származása miatt.
Az a baj hogy szinte az összes ilyen...
A kérdező hozzászólása: és megnéztem a videót. az ilyen orvul támadó mocskok kapják meg a méltó büntetésüket. én láttam rosszabbat is ennél az esetnél. sajnos vannak ilyen romák is.
nem gondoltam semmilyen konkrét koxra
A kérdező hozzászólása: akiktt ismerek a teremben azok ne hinném hogy szteroidoznának nincsenek olyan anyagi körülményeik. a szteroid ne m5 forint és ja elmesélem ha a naposimmal jössz azt 3 éve nem gyártják mert egészségtelen. bár régebben voltak akik szedtek ilyen cuccokat sõt rengetegen:DD sokan kórházba is kötöttek ki:D én sosem mertem volna kipróbállni.
nem szednek cuccokat? ha világítanának azok a cigányok akik szedtek már szteroidokat akkor Magyarországon nem kéne közvilágítás. te mirõl beszélsz? szinte minden cigány gyerek már fiatalon /gyúr/ erõsíti magát mert nem jár máson az agyuk mint hogy mekkora gengszterek meg milyen kemények meg erõsek. lehet hogy most két év nem soknak tûnik pl.30 vagy 32éves az mindegy mert nincs szinte különbség de 14 és 16 éves közt már azért elég sok van.
A kérdező hozzászólása: biztosíthatlak hogy nem vagyok roma. teljesen átlagos magyar férfi vagyok aki 32 éves. a mi korunkban nem volt ilyen divatos a fajgyûlölet a mi környékünkön nem voltak roma magyar ellentétek ha voltak is nagyon kevés és az olyan romákat kiközösítettük mind a magyarok mind a többi roma. mivel egy kezelhetetlen emberrel nem éri meg foglalkozni.barátkozni. talán akkor több eszük volt az embereknek mint most.
A kérdező hozzászólása: ahhoz képest ez elég primitív volt. akirõl én ismertem pl. egy tisztességes roma aki középiskolában tanul. És nagyon rendes srác és nem ért senkinek nagyon nyomós ok nélkül. Sajnos igen láttam én is a romák közt undorító férgeket. nem is egyszer meg is gyûlt a bajom néhánnyal de akkor sem vehetek egy kalap alá minden romát. helytelen és ostoba dolog pláne hogy vannaK roma barátaim NAGYON JÓ EMBEREK és ezzel õket is lenézném. azt meg semmikép sem akarom.

Körülbelül mennyi időt hagyjak ki az étkezés és a sport között? Egyáltalán: sportolás előtt vagy után egyek?

Legjobb válasz: attól függ mit sportolsz..de nagyban mindegy,hogy mit, ha sport elõtt eszel akkor 1-2 óra legyen a differencia...sportolás után sztem minnél hamarabb "tankolj" :)

attól függ mit sportolsz..de nagyban mindegy, hogy mit, ha sport elõtt eszel akkor 1-2 óra legyen a differencia...sportolás után sztem minnél hamarabb "tankolj" :)
edzés után egy órával ne egyél edzés után semmi esetre se egyél vagy igyál cukrosat, mert akkor kilõtted az edzést 16 éves triatlonos
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)

Mi a dal címe és ki az előadó? Még régebben láttam a Sport 1-en vagy Sport 2-őn ment egy kis bejátszás.

amibe sportjelenetek voltak,azt hiszem tenisszel kezd?dött,és utána több sportot is mutattak.Az alatt ment egy jó zene,azt hiszem énekelte benne azt,hogy: under the sun......én sajna sehol sem találom meg ezt a számot,pedig nagyon-nagyon régóta keresem :( lány és fiú is énekli SOS!!!!!!

Szerintetek a fogyásnál, mi tesz többet ki. a sport, vagy az étkezés?

Legjobb válasz: Szerintem az étkezés számít többet. Sportolhatsz akármennyit, ha nem táplálkozol hozzá megfelelõen akkor semmit sem ér, max javítod az állóképességed. De ha odafigyelsz rá, hogy mit és mennyit eszel, azzal nagyon hamar is lehet látványos eredményeket elérni.

Szerintem az étkezés számít többet. Sportolhatsz akármennyit, ha nem táplálkozol hozzá megfelelõen akkor semmit sem ér, max javítod az állóképességed. De ha odafigyelsz rá, hogy mit és mennyit eszel, azzal nagyon hamar is lehet látványos eredményeket elérni.
A kérdező hozzászólása: igaaz:o thx xd

Hogyan ejtsem ki az alábbi sport nevét? Kettlebell

Legjobb válasz: 'oroszpiaciágyúgolyóemelgetésaminagyonjóatestnekfunkcionális szempontbóljobbmintagyúrás.'

'oroszpiaciágyúgolyóemelgetésaminagyonjóatestnekfunkcionálisszempontbóljobbmintagyúrás.'
KETLBELL
elsõ, lökött vagy, de igazad van:) amúgy ketlbell.
Ahogy írják... :) de ne ejtsd, hanem emeld! :) Egyébként sem sport, hanem egy eszköz... :)
Horthy Gábor ? De õ nem brazil :D
Felipe Matos. Tényleg nagyon komoly arc. Volt róla szó, hogy a Fradi futsal hívja õt, de megakadtak a tárgyalások. Alsóbb osztályban játszik nagypályán.
A kérdező hozzászólása: Kössz!
Felipe a neve. Itt tanul Magyarországon.
De ott van tisztán hogy "ki az a BRAZIL" Erre elkedztek Hortizni...
A kérdező hozzászólása: Nem a Horti Gábor, õt ismerem. Ez egy Magyarországon élõ brazil srác erõs akcentussal, tegnap is kommentálta az Internacional-Flamengo meccset. Csak a nevére lettem voltam kíváncsi, nincs fent a Sport Klub honlapján sem.
2. vagyok Menjé' má'... Mondtam, hogy nincs kedvem oda kapcsolni. És az elsõ válaszból arra mertem én is következtetni, hogy horti az... Mert az "jóarc". Nem kell itt egybõl [email protected], te [email protected]...
De f*szok vagytok. Szerintetek Horthi brazil?:S Tényleg van egy fiatal brazil srác, aki ilyen "szakértõként" van jelen a brazil meccseken. Ha jól tudom itt Magyarországon játszik valami alsóbb osztályú csapatban.
Nem akarok most odakapcsolni, de lehet hogy a Horti Gábor az. (mint ahogy elöttem írták) Ha olyanokat nyom, hogy "Húúúúh" "Höhö" és társai, na meg oltogatja a játékosokat, és becézgeti õket, akkor õ az. A Barca Tv-t is szokta kommentálni néha.
Hát brazíliában egy betelefonálós müsort vezet. :D

A Sport szelet reklámban ki az a csaj előadó aki énekel? Nagyon jó zenéje van.

Legjobb válasz: Hybrid- The Formula of Fear http://www.youtube.com/watch?v=E4gnVnDrUSs

Hybrid- The Formula of Fear http://www.youtube.com/watch?v=E4gnVnDrUSs
Nem
esélytelen..:) nem lehet érezni..:)
úgy tom nincs benne semmiféle ideg ezért nem tod érezni
engem az jobban érdekelne, hogy mégis milyen sporttevékenységtõl szakadhat ki a szûzhártya...
elõzõ hozzászóló: azt mondják, rendszeres sportolásnál (itt olyanokra gondolok, mint pl. tánc, lovaglás, aerobic) elszakadhat a szûzhártya

Ki az a Sport Géza?

Akinek a neve alatt fut most az index sportrovata...

Legjobb válasz: http://sportgeza.hu/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!