Találatok a következő kifejezésre: Ki az Kiki Kannibal (3 db)

Ki az a Kiki Kannibal?

A neten eddig láttam róla egy csomó rajongói oldalt,képet,rengteg videót..

Legjobb válasz: Dakota-Rose huga, Dakota meg egy modell, és ilyen emo-scene féleségeskedõk:D:D ezt jól megmondtam. Van ékszer boltjuk, meg ilyesmi.

Dakota-Rose huga, Dakota meg egy modell, és ilyen emo-scene féleségeskedõk:D:D ezt jól megmondtam. Van ékszer boltjuk, meg ilyesmi.
Bocsi, Dakotának a nõvére.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
sziasztok!!!én világosabban letudom írni, ki is Kiki... nem, nem szerzõstetett model..volt 1-2 fotózása, van video is róla. így indult be a hírnév ami tul.képpen netes népszerûség. elõször scene volt, majd emo-de csak külsõleg.majd ismét scene, és mára már cicababásabb lett. és azt mondja, egyik stílushoz sem sorolja magát (emo, scene, saucy stb) . -ien netes scene-k még Audrey Kitching, Hanna Beth, és még sokan, de én õket kedvelem :) :) jobban... Bár nemigen van közük Kikihez, az köztudott, h Kiki régi híres csíkos haja Hanna Beth ötlete volt, mert neki volt elõször oyan haja, és ezért utálja Kikit... van is egy képen oylan pólója h "Fuck Kiki Kannibal" én nekem kiki is kedvenc. Nah kb ennyi ha érdekel vmi szólj. jah és Kiki ma már otthon készít képeket modelli minõségben, Dakota fényképezi úgy tudom. videóit õ készíti webcamjával... ezeknem ninc sköze ahhoz h õ modell volt!!!! sziasztok:)
upsz, néhány szót elírtam: *szerzõdtetett *modell *ezeknek nincköze ahhoz (h õ modell) :P:P :) nah sziasztok...
hm..elõzõben is volt hiba, pedig ujra írtam, de rem. értitek.nemtudom mikor írták a kérdést... még azt kifelejtettem a Kiki regébõl, h nem ékszer boltjuk van "meg ilyesmi". hanem egy netes oldin, a shop.kikikannibal.com-on lehet rendelni Kiki által tervezett éxereket..ezeket Dakota is tervezni, vagyis néhányat. De fõleg kKiki.ez nekik ien üzlet. a neve: Kiki Kannibal Kouture

Tudja vki hogy mi lett tegnap 2010. 09.13-án a Dr Csont befejező évadának a vége mer én kb. pont az utolsó 10-15 percet nem láttam. Ki volt a gyilkos? (kannibál stb. ) ÉS mi lett a végén a filmnek?

Legjobb válasz: zack volt a segédje, és a "kannibál" pedig egy tök ismeretlen emberke volt, és elkapták. zackre pedig börtönszerûség vár.

zack volt a segédje, és a "kannibál" pedig egy tök ismeretlen emberke volt, és elkapták. zackre pedig börtönszerûség vár.
Húúúú, kár h lemaradtál róla, de megpróbálom összefoglalni :D Bones rájött hogy Zack volt a gyilkos, mert a 'raktárban' vagy hol, ahol tárolják a régi csontokat, ott kiderült hogy mindegyik koponyának hiányzik a szemfoga, méghozzá ott lett kihõzva, és azt olyan tehette akinek volt bejárása és kiderült hogy Zack a tettes... Akkor Booth és Bones bementek Zackhez... És Zack elmondta h hogy s mint volt, elmondta hol rejtõzik a FõKannibál ember, Bones a csapatával (kommandósokkal vagy kikkel) megtalálták vmi elhagyott helyen, és elfogták. Zack-kel vádalkut közöttek így nem börtönbe hanem azthiszem valami psziho-s helyre megy, de nem diliház (asszem)... A végén pedig megnézték Zack holmiávla teli dobozt, amiben minden bent volt amit valamelyiküktõl kapott :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!!!! és mi lett a kezével?
a kezérõl nem is volt már szó a végén...

Most kit érdekel az hogy egy kannibál megevett egy embert?

Egyszer úgytom a Fókuszban adták ezt le. De komolyan ki kíváncsi rá? Ezt a kannibáloktól megszokhadtuk... Oda megy valaki elkapják megeszik a húsát vagy egészben és kész. Nagyon érdekel ez engem mondhatom :DD Titeket érdekel ez? :D

Legjobb válasz: Én az egyik újságban olvastam errõl. De egyébként akkor is ezt mondanád, ha a te egyik rokonoddal, vagy ismerõsöddel történt volna? Tudod vannak még olyan emberek akiket megdöbbent a hír, hogy ilyesmi elõfordulhat, egy elméletileg civilizált világban. De amint látom te nagyon nem vagy az.

Én az egyik újságban olvastam errõl. De egyébként akkor is ezt mondanád, ha a te egyik rokonoddal, vagy ismerõsöddel történt volna? Tudod vannak még olyan emberek akiket megdöbbent a hír, hogy ilyesmi elõfordulhat, egy elméletileg civilizált világban. De amint látom te nagyon nem vagy az.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor odamentem volna megölni azt aki ezt tenné.
Persze, megszokott a kannibáloktól... akik az isten háta mögött élnek primitív életmódok közt. Civilizált világban viszont igenis meghökkentõ a kannibalizmus. Te nem csodálkoznál rá, ha egy barátodról kiderülne, hogy nem kimondottan a pipihusira esküszik? Szerintem nagyon is meglepõdnél...
Ennyibõl kit érdekel Stohl András, Gyõzike, Valóvilág... Semmi értelmes nincs a tv-ben. Ezért maradok inkább az internetnél, és a könyveknél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!