Találatok a következő kifejezésre: Ki az Kiki (41614 db)

Kit vagy kiket küldenétek ki az Eurovíziós Dalfesztiválra?

Legjobb válasz: New Level Empire, Fool Moon, Király Viktor, Szabó Leslie a kedvenceim

New Level Empire, Fool Moon, Király Viktor, Szabó Leslie a kedvenceim

Kinek szurkolsz, ki jusson ki az Eurovízióra?

Legjobb válasz: Én neked szurkolok.

Én neked szurkolok.
VV Tuja Csaba! :-)

Iwiwen hogy lehet megtudni hogy ki törölt ki az ismerőseim közül?

Rendszerüzeneteknél nincs semmi, és e-mail-en se kaptam semmit.

Legjobb válasz: Lehet, hogy magát törölte ki, és akkor ugyebár tõled is törlõdik egy ember. Nem lehet tudni ki az.. már én is jártam így többször, de nem jöttem rá, ki törölte magát.

Lehet, hogy magát törölte ki, és akkor ugyebár tõled is törlõdik egy ember. Nem lehet tudni ki az.. már én is jártam így többször, de nem jöttem rá, ki törölte magát.
Ha már nem látod, hogy nincs az ismerõseid közt, bizonyára törölt...


Ki találta ki azt, hogy vihar esetén mindent ki kell húzni a konnektorból?

Legjobb válasz: A tapasztalat. Nyilván Budapesten nem sok realitása van (bár ne hidd, hogy ha melletted csap le a villám, az általa indukált áram nem okozhat problémákat), de vidéken, ahol légvezetéken keresztül csatlakozik a hálózatra a háztartás, annál inkább. Tévedés ne essék, ez csak elõvigyázatosság, nem jelenti azt, hogyha mégsem húznád ki, mindenképp tönkremennének a dolgok, de ha a környékeden csap le a villám, bizony tönkreteheti az érzékenyebb eszközöket.

A tapasztalat. Nyilván Budapesten nem sok realitása van (bár ne hidd, hogy ha melletted csap le a villám, az általa indukált áram nem okozhat problémákat), de vidéken, ahol légvezetéken keresztül csatlakozik a hálózatra a háztartás, annál inkább. Tévedés ne essék, ez csak elõvigyázatosság, nem jelenti azt, hogyha mégsem húznád ki, mindenképp tönkremennének a dolgok, de ha a környékeden csap le a villám, bizony tönkreteheti az érzékenyebb eszközöket.
Ezért érdemes egy 1-2 ezer forintos túlfesz védõt venni. Nekem a számítógép és a TV is ilyenbe van bedugva. Fõ a biztonság!!! :P
Az a gond, hogy azok sem képesek csodát tenni, ha nincs normális többfokozatú túlfeszültség védelem kiépítve.
Ahogy írtál, az 1-2 ezer forintos túlfeszvédõ a villámvédelem utolsó állomása. Ha ez nincs, és minden más van, még tönkremehet a gép, de ha csak ez van, akkor is. Sokan abba a hitbe ringatják magukat, hogy így védve vannak. Pedig ilyenkor úgy átüt rajta a villám, mint a sicc, akár ha ott sem lenne. Ráadásul ez a végsõ védelem egy szikraköz, vagy egy varisztor. Ami a legtöbb pc, tv, monitor tápegységében megtalálható. Ha ki van építve a komplett villámvédelem, akkor nem kell kihúzni semmit a konnektorból. Viszont ha nincs, akkor érdemes, mert iszonyatos kárt tud csinálni ha egy közeli villanyvezetékbe trafál .
1-2 ezer forintos cuccok megvédenek egy kis feszültségemelkedéstõl, de a villám kicsit másabb. Illetve hiába van akármilyen jó villámvédelem kiépítve, TV kaphat túlfeszt antennacsatlakozóról is, számítógép routeren keresztül... tehát a tuti megoldás ha kihúzod.

Valaki állandóan kifordítja a visszapillantó tükrömet, és már nemsok minden tartja, attól félek előbb utóbb leesik. Mit tegyek? Hogyan lessen ki hogy ki az?

az is benne van a pakliban, hogy egy mocskos cigány, és akkor mit tegyek? hiába verem meg meg akármi, mert úgyis én ba szok rá, rend?rség szempontjából is meg úgyis agyonvernek utána. hogyan tudnék jól ráijeszteni? vagy mit tanácsoltok, hagyjam a pi csába és járjak be mindig? legszívesebben megfognám aztán kalapáccsal törném szét azt a kezét amelyikkel kifordítja a tükröt

Legjobb válasz: Figyeld ki, hogy ki az, aztán páran jól verjétek meg. Azután 100%, hogy befejezi. Bár lehet az is, hogy csak egy kisgyerek, vagy az egyik haragosod, pl. szomszéd, akárki. Egx cigány sztem feltörné, ellopná, vagy legalább jól megrongálná.

Figyeld ki, hogy ki az, aztán páran jól verjétek meg. Azután 100%, hogy befejezi. Bár lehet az is, hogy csak egy kisgyerek, vagy az egyik haragosod, pl. szomszéd, akárki. Egx cigány sztem feltörné, ellopná, vagy legalább jól megrongálná.
Kendd be mézzel, vagy hagyj rajta egy cetlit, hogy úgy fogdossa, hogy ráh.gyoztál, vagy valami ilyesmi. Jobb nem jut eszembe hirtelen. Bár azt is mérlegelni kell, hogy ha megakadályozod a visszapillantó kifordítgatását, akkor más játékot talál, és esetleg kulcsozni fog az oldalán, vagy leeresztgeti a gumikat.
A megoldás õsi ezekre a helyzetekre: METILKÉK. Egy finom por, amivel behinted a tükör hátát. A mindig picit nedves/zsíros emberi tenyér lemoshattalanul kék lesz tõle és napokig tart, míg lekopik. A korom, vagy a lézernyomtatód tonerpora is megtenné, de az csak átmenetileg feketít, nem lép vegyi reakcióba az emberi bõrrel. Hatás-ellenhatás törvénye: Minél kellemetlenebb az ellenhatás, a r.dék annál kisebb valószínûséggel fejt ki hatást a tükrödre... Ráadásul (ha szomszéd) kék tenyérrel ciki neki mondjuk Veled másnap vagy harmadnap összefutni. :D Másik tippem: kapszaicin por. (brutálisan erõspaprika erejével való napi dörzsölgetés is tökéletes) Elkezdi a bõrét órákon át csípni. Ha szemébe nyúl, wc-re megy - megsiratja azt is, hogy megszületett...
Volt egy idõszak, amikor gyakran volt szög a hátsókerekembe, de nem csak nekem, hanem a mellettem parkoló autókban is... Fóliázott az autóm, egyszer "virrasztottam"benne, és láss csodát, jött az illetõ.. Éppen leguggolt, amikor kipattantam.A többire most nem térnék ki. Ja, /mint kiderült/egy közeli gumisnál dolgozott a tag...
A belsõ térben el kéne helyezni egy kamerát, kamerás mobilt. Feltéve, hogy nagyjából tudod mikor szokott piszkálni a tag. Ezt esetleg ki lehet egészíteni azzal, hogy otthon készítesz egy átalakított "tûpárnát" (tûlapot) és azt felragasztod a tükör aljára. ( Tûket kicsire levágod egy átlátszó mûanyag darabba rögzíted és celluxal feltapasztod ). Az, hogy a tû végét bekened-e valamivel... az már csak rajtad múlik.. :)
Belsõ kamera.aztán eldöntöd, mi a teendõ. Verés, vagy más.
A kérdező hozzászólása: legszívesebben agyonütném, de ha cigányról van szó, akkor ha agyonütöm vagy megyek a börtönbe, vagy agyonvernek utána, plusz még a kocsit is szétverik

Egri csillagok, Eger veszedelme Mi történt 1552. évet megelőzően? Kikkel találkozunk Sopronban? Két fontos tárgy gazdát cserél, melyek ezek a tárgyak, és kikhez kerülnek? Ki az a Balogh Tamás uram, és miért rabolja el Jancsikát? Ki Eger várkapitánya?

El?re is köszönöm :)

Legjobb válasz: 1552 után a török bécs felé fordult dde gyõr közelében vereséget szenvedett. Sopronban a császári csapatok állomásoztak. NA az egyik fontos tárgy egy batyu tele arannyal és érte valami nyakláncot adtak aminek nagy a jelentõsége a könyvben. A Balogh meg csak egy szegény koldusvolt aki belekeveredett a háborúba és az Egri várfalon harcolt de meglátott egy zászlós törököt és lerántotta a mélybe így a vár megmenekült. Jancsika meg rosszkor volt rossz helyen neki a nyaklánchoz van köze. A vár kapitánya Dobó. Nagyon szívesen. Majd olvasd el a könyvet

1552 után a török bécs felé fordult dde gyõr közelében vereséget szenvedett. Sopronban a császári csapatok állomásoztak. NA az egyik fontos tárgy egy batyu tele arannyal és érte valami nyakláncot adtak aminek nagy a jelentõsége a könyvben. A Balogh meg csak egy szegény koldusvolt aki belekeveredett a háborúba és az Egri várfalon harcolt de meglátott egy zászlós törököt és lerántotta a mélybe így a vár megmenekült. Jancsika meg rosszkor volt rossz helyen neki a nyaklánchoz van köze. A vár kapitánya Dobó. Nagyon szívesen. Majd olvasd el a könyvet
Mármint Dobó Kata

Ki esett ki az X-Faktorból? És kivel párbajozott?

Valaki összefoglalhatná röviden a mai rész lényegét. :)

Legjobb válasz: Az ikreknek már a legelején ki kellett volna esniük ennyire nulla énekhanggal.

Az ikreknek már a legelején ki kellett volna esniük ennyire nulla énekhanggal.
VÉGRE. Már épp ideje volt.
még csak most fog kiderülni, de már rágjuk a körmünket :D
Nah kb erre számítottam.. :) Ma relatív jók voltak az Ikrek, de szerintem õket kéne dobni..
Párbaj vagy sem..
Én az Ikreknek szurkolok. Õk se a legjobbak, de a másik csapat szánalmas(szeretem a rockot, de nevetséges, amit õk mûvelnek).
Ikrek sokkal jobbak a párbajban..
Rocktenors se jobb, de örülök hogy az ikrek mentek.
Az ikrek estek ki és egyedül Fecó hagyta volna õket tovább menni.
http://www.akk.hu --> lakossági állampapírok

Ki esett ki az x faktorbol? Es ki parbajozott?

Legjobb válasz: Janicsák Veca és a Summer Sisters párbajozott. A Summer Sisters esett ki.

Janicsák Veca és a Summer Sisters párbajozott. A Summer Sisters esett ki.
summer sisters és janicsák veca párbajozott.és a summer sisters esett ki.
Janicsákkal párbajoztak.
Veca és a nyári lányok párbajoztak és a nyári lányok estek ki
Bocsi, félrenyomtam, az volt a fejemben:S2.válaszoló vagyok
Summer Sisters esett ki...a Nyári lányok, és a Non Stppal párbajoztak

Mi számít kijelölt tûzrakóhelynek? Ki jelölheti ki azt és hol?

Legjobb válasz: Az adott terület tulajdonosa/kezelõje jelölheti ki, megfelelve a tûzrendészeti elõírásoknak. pl. erdészetek

Az adott terület tulajdonosa/kezelõje jelölheti ki, megfelelve a tûzrendészeti elõírásoknak. pl. erdészetek
A kérdező hozzászólása: tehát akkor azt nem szabad megcsinálni hogy pl. kimegyek egy út melletti fásításhoz, vagy egy erdõbe és ott magam csinálok egy tûzrakóhelyet egy alkalomra?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!