Találatok a következő kifejezésre: Ki az Katinka, (38 db)

Nyelvtan:egészítsd ki az alábbi szövegeket! -...? -"A vigyázat oroszlánok! " útjelző tábla miatt -Én egy szerencsétlen flótás vagyok:Ha... -kat vásárolnék, a Nap nem menne le. -A hazug embert sem éred utol, hát még a ... -t.

Legjobb válasz: Nyelvtan: Egíszítsd ki az alábbi szövegeket! 1: -______? - A "Vigyázat oroszlánok!" útjelzõ tábla miatt. 2: Én egy szerencsétlen flótás vagyok:Ha ______-kat vásárolnék, a Nap nem menne le. 3:A hazug embert sem éred utol, hát még a _____-t. (a számok jelzik a mondatok elejét, nem összefüggõ mondatok)

A kérdező hozzászólása: Nyelvtan: Egíszítsd ki az alábbi szövegeket! 1: -______? - A "Vigyázat oroszlánok!" útjelzõ tábla miatt. 2: Én egy szerencsétlen flótás vagyok:Ha ______-kat vásárolnék, a Nap nem menne le. 3:A hazug embert sem éred utol, hát még a _____-t. (a számok jelzik a mondatok elejét, nem összefüggõ mondatok)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszaidat :)
Sztem a 3-a az az, hogy sánta kutyát, mert szólások akarnak lenni, vagy rosszul gondolom? :/
nem nagyon értem a kérdést. Ez összefüggõ kéne hogy legyen? vagy melyik mondat hol kezdõdik-meddig tart?
szia! Sztem több megoldás is lehetséges 1.) Miért nem mersz bemenni az erdõbe? A másodikat nem tom 2.) ...hát még az igazat.
A kérdező hozzászólása: hát ezek elvileg csak egyszerû mondatok :D

Az ejtőernyős katonáknak. Hogy néz ki az orvosi vizsgálatuk? Miben tér el a sima katonák orvosi vizsgálataitól?

Legjobb válasz: elvileg a kecskeméti repkorházba kell menniük, és ott vizsgálják a pilótákat, a bornemisszásokat és a kmz-t, elvileg másnak nincs ernyõje amiben más, az hogy van egyensúly és nyomáskamrás vizsgálat, illetve bizonyos egészségügyi kritériumok sokkal szigorúbbak, a gerincnek például tutinak kell lennie

elvileg a kecskeméti repkorházba kell menniük, és ott vizsgálják a pilótákat, a bornemisszásokat és a kmz-t, elvileg másnak nincs ernyõje amiben más, az hogy van egyensúly és nyomáskamrás vizsgálat, illetve bizonyos egészségügyi kritériumok sokkal szigorúbbak, a gerincnek például tutinak kell lennie
A kérdező hozzászólása: értem van egy kis gerincferdülésem most 15 vagyok ha 18 éves koromra rendbe hozom akkor akkor engednek még kiképzésre ugye?
A kérdező hozzászólása: Mik azok a kriteriumok?

Ki készítette Kat Von D színes Pixie portréját az La Ink-ben?

Legjobb válasz: Nikko Hurtado (Ignition Tattoo)

Nikko Hurtado (Ignition Tattoo)
A kérdező hozzászólása: köszönöm (:


Miért hiszik sokan, hogy a Kid vs Kat az Disney?

Legjobb válasz: Te nagyon elfoglalt lehetsz.

Te nagyon elfoglalt lehetsz.
Esetleg mert a DISNEY CHANNEL-en megy?! Amúgy nem a nagy "The Walt Disney Company" gyártya, hanem annak valami alvállalata vagy magán vállalkozó...

Ki az előadója az Indian Summer, vagy indián nyár című dalnak, amelyet Kovács Kati is énekelt? A külföldi előadóra gondolok, aki "fütyölte" a dalt! HE£P

Legjobb válasz: Basszus itt fütyül a fejemben, de nem jut eszembe és nem is találom azt a feldolgozást. :( Mindenesetre ezek alapján el tudsz indulni keresgélni hátha: http://neroblanco.blog.hu/2011/02/22/indian_nyar_dassin http://www.youtube.com/watch?v=e_MEdqsZVKI&feature=player_em..

Basszus itt fütyül a fejemben, de nem jut eszembe és nem is találom azt a feldolgozást. :( Mindenesetre ezek alapján el tudsz indulni keresgélni hátha: http://neroblanco.blog.hu/2011/02/22/indian_nyar_dassin http://www.youtube.com/watch?v=e_MEdqsZVKI&feature=player_em..
A kérdező hozzászólása: Köszii megtaláltam! : B-1 ft. Maverick-Indian Summer

Lejár a B kat. Jogsim kategória-érvényessége 2011. 08. 06. Gondoltam a héten elintézem a háziorvost, pénteken pedig az okmányirodát. Ott bizonyára újra lefényképeznek, stb, DE bevonják a régi jogsim amíg nem jön ki az új, vagy használhatom még addig?

Nagy szükségem lenne rá, mert napi szinten vezetek és 08.06 még nem holnap lesz, ugyanakkor postán küldik az újat, de annak is van valamennyi átfutási ideje.

Legjobb válasz: Megkapod az új jogsid adatait egy A4 -es papíron is amivel addig míg nem jön meg a kártyád addig belföldön nyugodtan vezethetsz .

Megkapod az új jogsid adatait egy A4 -es papíron is amivel addig míg nem jön meg a kártyád addig belföldön nyugodtan vezethetsz .
Én összesen 4 kategóriából vizsgáztam idáig. Minden új kategória után új jogsit kaptam. Amikor csináltattam, ott lefényképeztek, ki kellett fizetni 4000ft-ot és mondták, hogy majd amikor megérkezik az új az okmányirodába, menjek be és adjam be a régit, kapom az újat. Szerintem ezt nálad is így csinálják. Az A4-es papír egyáltalán nem jogosít vezetésre.
A régi nálad marad amíg nem jön meg az új. Mivel még idõben vagy és nem járt le.
Nekem az önkin mondták , hogy azzal igenis veezethetek (ugyanis nekem 1-2 napra rá lejárt volna az orvosim) ! (nekem is már megvan a BCD és mindig cserélték szépen szóval tapasztalatom van nekem is)
Lehet vezetni a hosszabbításkor kapott A4-es (fényképes) lappal.
A kérdező hozzászólása: Hú, hát van itt minden, de akkor a lényeg az, h nem veszik el amíg nem jön meg az új és úgy néz ki A4-es lappal is lehet vezetni! Egyébként nem ma kezdtem vezetni, de eddig egyszer ellenõriztek, odab.szna ha pont akkor legközelebb, amikor lap lesz nálam. :D Köszi mindenkinek!
Cseréltem jogsit. A régi és az A4 is velem volt. Semmi gond nincs vele 30 napig. Egyébként kicsit elcseszted. Úgy vettem ki, hogy naponta vezetsz. Jobb lett volna szerintem ha kérsz sms értesítést ha ez megoldott. És szépen beballagsz az irodába és elviszed. Nyersz vele egy pár napot. Összegezve: az A4 formátumú jogsi ugyan annyit ér 30 napig mint az eredeti.
Lagzi lajcsi kiköpött mása.
A kérdező hozzászólása: eltekintve attól h marha vicceset próbáltál írni, felhívnám a figyelmedet arra, h a kérdésben az áll, kik azok a SZTÁROK.. lagzi lajcsi közel sem sztár pf
Kate Middleton, Meg félannyira sem.
Értékes, válaszok tömbkelegét látom.Kérdezz még ilyen érdekeseket!
A kérdező hozzászólása: hát aki szerint lagzi lajcsi nagyobb médiasztár, mint kate middleton az oltári primitiv tajparaszt lehet...
Miért, Kate Middleton mit tett le az asztalra? Hozzáment Vilihez? De nagy teljesítmény!
A kérdező hozzászólása: miért, paris hilton mit tett le az asztalra? milliomos családba született? de nagy teljesítmény... ha nem tûnt volna fel a sztárok és médiaszereplõk nem feltétlenül, sõt nagyon sok esetben nem a tehetségük vagy teljesítményük miatt lesznek híresek. és az angol hercegné sztem nagyobb figyelmet érdemel mint lagzi lajcsi...

Ki az a Katinka, aki a héten Lilu mellett van a Csak Csajokban?

Legjobb válasz: A Romantic egyuttes enekesnoje volt.

A Romantic egyuttes enekesnoje volt.
A kérdező hozzászólása: NEM az!! Már rájöttem én is. EGRES KATINKA, színésznõ. Játszott pl az új Koltai feilmben is, A megy a gõzösben! :) )
Én ugyan így jártam ilyen jég darabbal amit rámlõttek de egy idõ után eltünt.
Ez egy bug, de szerencsére van rá megoldás. Játék közben nyomd meg a nullát, amire meg fog jelenni egy konzol. Írd be hogy "sexchange", majd nyomj entert. Ezután csináld ezt meg mégegyszer és minden a régi lesz. Van egy másik megoldás is, változz át farkasemberré és szintén el fognak tûnni a nyilak.
A kérdező hozzászólása: 1. neked mennyi idõ után tûnt el kb a jégdarab? 2. xbox-on játszom és farkasemberré nemtudom hogy lehet valtozni :SS Köszi mindkettõtöknek a választ!
Farkasemberré úgy változhatsz, ha beállsz a Companions-ba. (Whiterun, fordított hajó alakú épület) Miután megcsinálsz nekik néhány küldetést, felajánlják, hogy legyét te is farkasember. Ezután kapsz egy új varázslatot, ami átváltoztat egy idõre farkassá. Miután visszaváltozol, eltûnnek majd a nyilak. Ez tuti.
A kérdező hozzászólása: köszi, ezt jó tudni, bár most eltûntek :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!