Találatok a következő kifejezésre: Ki az Gabka, aki (2 db)

Mi a francért nézel ilyen szennyet?
A kérdező hozzászólása: A tv-ben a szennyen kívül más nincs, ráadásul barinõm sincs, unatkozom, mindent nézek a focin kívül... Barátokközt south park stb... :D
Na... ráadásul még fiú is vagy. Szép mondhatom. És ki mondta neked, hogy kötelezõ tv-t nézni? Gondolkoztál már azon, ha senki nem nézné ezeket a szarokat, akkor nem is léteznének és olyan lenne helyette, amire igény van, ergo jöhetne valami jobb?
nem nzem, de amiket reklámból láttam, mindegyik pasi ocsmány belõle
A kérdező hozzászólása: Még csak most kezdtem el nézni... A jó pitsák miatt fõleg :D De egyébként amit írtál azzal egyetértek és totálisan igazad van, korcs világban élünk...
A kérdező hozzászólása: Na! Na! ivicivous vagy mi :D Azért én örülnék neki ha kinézhetnék úgy mint pl a Marci! Meg a Kristóf! Ne essünk át a ló túlsó oldalára azért mert te olyan nõ vagy aki esetleg nem kaphatna meg ilyen fiúkat akár társnak és inkább lefikázza! :) Nem véletlenül lettek õk beleválogatva! Szarokat nem tesznek bele amit a kutya sem nézne, ergo én sem nézném a dagadt csajok lennének benne!
Szerintem ne bánts a kövérebb lányokat ilyen intelligencia szintel. Nekem sincs barátnõm mégse nézek ilyeneket. Ha látni akarok szép csajokat elmegyek olyan helyekre ahol láthatok.
nem kaphatnék meg olyan fiúkat? :D sajnos volt részem elég sokban ilyen divat, buta fiúkban. már elvbõl undorodok tõlük :)
A kérdező hozzászólása: De a kérdésemre még mindig nem érkezett válasz... Elég szomorú hogy az ilyen divatmajmoknak van mindig szerencséjük , én sem vagyok az...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!