Találatok a következő kifejezésre: Ki az Gabka, (6 db)

Másnak is váltott ki allergiás bőrreakciót a babájánál a Gabi habfürdő ill. a termékcsalád vmelyik tagja? Hol lett kiütéses a baba? A lányomnak az arcán két oldalt a fülénél apró pöttyök jelentek meg. Lehet a Gabi habfürdőtől? 7 hónaposak vagyunk.

Legjobb válasz: Lehet a fürdetõtõl is, bár mondjuk akkor test szerte kellene jelentkeznie a pöttyöknek (bár nem tudom). S mit evett mostanában? Valami újdonság nem volt? Mondjuk, ha a fürdetõ új, akkor valószínû az lesz a ludas. Nálunk a Niveás babaolajtól lett pöttyös a lányom, szinte mindenhol, de fõleg a pocakjánál.

Lehet a fürdetõtõl is, bár mondjuk akkor test szerte kellene jelentkeznie a pöttyöknek (bár nem tudom). S mit evett mostanában? Valami újdonság nem volt? Mondjuk, ha a fürdetõ új, akkor valószínû az lesz a ludas. Nálunk a Niveás babaolajtól lett pöttyös a lányom, szinte mindenhol, de fõleg a pocakjánál.
A kérdező hozzászólása: nem volt, odafigyelek erre. több ismerõsöm is mondta hogy 1-2 hét használat után jött ki nekik is.
Nem csak a gyerekeimet, engem is kicsapott a Gabi
Szia! Mi 6 hónapos kora óta használtuk a Gabi termékeket kb. a hozzátáplálással egy idõben. A babám ekcémás lett, akkor azt tehénfehérje allergiával magyarázták. Nagyon csúnya volt a bõre. Most már nem allergiás a tejre, de még mindig csúnya volt nem sokkal ezelõttig a bõre. Kb. 1 hónapja elhagytam azt fürdetõszert és már nagyon szépen alakul. Nem feltétlen, hogy van összefüggés a bõre és a fürdetõ között, mindenesetre nagyon örülök, hogy alakul neki.
Remélem Szikora marad, amúgy Geszti miért lép ki?
Egyébként igen!Csak most én kifejezetten Gesztire koncentráltam!!!6. voltam.[aki a pontokat írta hogy miért nem bírja Gesztit]
Utolsó, nem veszekedésbõl, de az utolsó kettõ Alföldire is igaz.;)
Én a gesztit utáltam már nagyon!Örülök neki hogy kilép.Az hogy nem csíptem annak számos okai vannak: - Az hogy csak a saját versenyzõit találta szépnek és jónak, a többiét pedig konkrétan a vége felé már a földbetiporta - Ahogy tavaly beszólogatott Maleknek, most sokkal jobban Alföldinek is - Hogy annyira fenhordta az orrát, mindig csak neki legyen igaza - Másokat lenézet
Nekem bejön Szikora, mint pasi. :D Maradjon Szikora, Gabika meg menjen a francba.
Geszti kilép?:O Most hallom elõször.Szerintem Alföldi marad, hacsak nem kap egy színházat.Gabi is, feltûnési viszketegsége van, még õ fog fizetni, hogy benne legyen az élõ adásban...:D Szikora kétséges, nem egy nagy arc, folyton csak a "nyugger tatika"fejét láttuk.Én 4.mentornak valami igazán vicces, egyedi embert várnék.:)
Lesz, ahogy Való világ 6 is lesz. Alföldit is csíptem és Szikorát. Gabi elég fiatal volt ehhez a feladathoz. Most mindegy, hogy milyen énekesnõ, de mentorként borzastó volt. Geszti pedig nagyon elfogult volt, fõleg Tündével.
A kérdező hozzászólása: de lesz megmondták
Remélem nem lesz több ilyen "tehetség!" kutató...
A kérdező hozzászólása: fogalmam sincs :/...nekem az a lényeg h Alföldi legyen :D
A kérdező hozzászólása: leci a kerdesre valaszoljatok :D !!mindenki irja h szerintem szikora meg geszti igy meg ugy..dehat .....XD


Mi a francért nézel ilyen szennyet?
A kérdező hozzászólása: A tv-ben a szennyen kívül más nincs, ráadásul barinõm sincs, unatkozom, mindent nézek a focin kívül... Barátokközt south park stb... :D
Na... ráadásul még fiú is vagy. Szép mondhatom. És ki mondta neked, hogy kötelezõ tv-t nézni? Gondolkoztál már azon, ha senki nem nézné ezeket a szarokat, akkor nem is léteznének és olyan lenne helyette, amire igény van, ergo jöhetne valami jobb?
nem nzem, de amiket reklámból láttam, mindegyik pasi ocsmány belõle
A kérdező hozzászólása: Még csak most kezdtem el nézni... A jó pitsák miatt fõleg :D De egyébként amit írtál azzal egyetértek és totálisan igazad van, korcs világban élünk...
A kérdező hozzászólása: Na! Na! ivicivous vagy mi :D Azért én örülnék neki ha kinézhetnék úgy mint pl a Marci! Meg a Kristóf! Ne essünk át a ló túlsó oldalára azért mert te olyan nõ vagy aki esetleg nem kaphatna meg ilyen fiúkat akár társnak és inkább lefikázza! :) Nem véletlenül lettek õk beleválogatva! Szarokat nem tesznek bele amit a kutya sem nézne, ergo én sem nézném a dagadt csajok lennének benne!
Szerintem ne bánts a kövérebb lányokat ilyen intelligencia szintel. Nekem sincs barátnõm mégse nézek ilyeneket. Ha látni akarok szép csajokat elmegyek olyan helyekre ahol láthatok.
nem kaphatnék meg olyan fiúkat? :D sajnos volt részem elég sokban ilyen divat, buta fiúkban. már elvbõl undorodok tõlük :)
A kérdező hozzászólása: De a kérdésemre még mindig nem érkezett válasz... Elég szomorú hogy az ilyen divatmajmoknak van mindig szerencséjük , én sem vagyok az...

Hányadik évad az a született feleségek rész, amiben carlos azt mondja Gabinak, hogy nem találkozhat többet Bree-vel, mert megtudta, hogy ki ölte meg az anyját?

Ebben a részben egy vidéki kunyhóba mennek, bree és Gabi Carlos és Bree fia után...

Legjobb válasz: Asszem a hetedik évad,de nem emlékszem,hogy hányadik rész.

Asszem a hetedik évad, de nem emlékszem, hogy hányadik rész.
Óóóó, én viszont kívülrõl fújom a sorozatot. :) 7. évad-18. rész vége.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!