Találatok a következő kifejezésre: Ki az Expressz (9 db)

Tisztelt Olvasők. Az expresszen egy zsolthomas nevű fickó kevesebb mint féláron árusít led óriástévéket. De mindíg mást ír be hol lakik. Telefonszám nincs. Ki zudja, nem csaló ez?

Legjobb válasz: Valószínû az. Ha csak kicsit is gyanús az üzletfél, ne vásárolj tõle! Elõreutalás pl tipikusan ilyen szokott lenni, de utánvéttel való postázás sem egy életbiztosítás. Személyes átvételt kell favorizálni, ha elzárkózik attól, kalap-kabát.

Valószínû az. Ha csak kicsit is gyanús az üzletfél, ne vásárolj tõle! Elõreutalás pl tipikusan ilyen szokott lenni, de utánvéttel való postázás sem egy életbiztosítás. Személyes átvételt kell favorizálni, ha elzárkózik attól, kalap-kabát.
Az ilyen hirdetésbõl józan ember nem vásárol.

Nem tudok képet feltölteni 2 hete, az expressz.hu-ra, évek óta hirdetek még soha nem volt probléma, angol szöveg jön ki a feltöltésnél, azóta van ez a probléma, azzal lehet összefüggésbe?

Tanácstalan vagyok, hívogatom ?ket, üzengetek, de nem tudják mi a hiba, nem az ? rendszerükbe van azt mondják, ?k segítettek és feltöltötték nekem eddig ha kértem, de már megunták, többet nem fogják azt írták feltölteni nekem a képet. Azt írja ki hogy túl nagy fájl, de b?ven a méret alatt van, már 3 kbájt-ra is lecsökkentettem, azt se tölti, ugyanazt írja ki, túl nagy, közbe 1024 kb-ot lehetne képenként feltölteni. Más oldalra tudok feltölteni gond nélkül Segítene valaki mi lehet a baj, mit csináljak? Bea

Legjobb válasz: Vírusos a géped,újra kéne rakni rajta az op rendszert.

Vírusos a géped, újra kéne rakni rajta az op rendszert.
A kérdező hozzászólása: ja nem lehet vírusos, mert azt elfelejtettem írni, hogy más weboldalra viszont tudok feltölteni képeket, mindenhova, és a családba három gép van és ide egyikrõl sem tölti fel a képet, lehet a netünkkel van baj? de minden más mûködik tökéletesen, hát már megõrülök tõle.
Ha elolvastad, akkor mit nem értesz????
Hát szerintem ha nem inged, ne vedd magadra, ennyi. Inkább nyúljanak mellé néha, és kapjon olyan is levelet aki tényleg tenyésztõ. Ha ezzel csak egy diszpláziás, rossz idegrendszerû alom megszületését akadályozzák, akkor már megérte.
ma 16:41 Nem értek egyet. Egy igazi tenyésztõnek a hobbi célra eladott kutyák tenyésztésében is ugyanannyi pénze, energiája, és ideje van. Tovább megyek, egy igazi tenyésztõ szerintem nem ad el tk. nélkül kölyköt. Ugyanis ennek a kiváltása 6.000 Ft, tehát nem múlik ezen, hogy hobbi célra, vagy kiállításra tervezi valaki a kutyát. Ismerek 2 tenyésztõt is, és az egyiknek nemrég 4 puli kölyke született. Kölykönként csak az önköltségi ár volt 28 ezer ft, nem beszélve arról, hogy 4 hónapot kell végig asszisztálni a fedeztetéstõl addig, amíg a kutyák a gazdihoz kerülnek. Nem vagyok egy tenyésztõ ügynök, az én fajtatiszta kutyám sem törzskönyves, de azért ezt jobbnak láttam tisztázni:)
Nem tudom, az oldalt ki hozta létre. A kezdeményezés jó, de mikor megláttam, hogy a két legnagyobb, meg néhány kisebb husky szaporító jelentkezett ismerõsnek, gyorsan kitöröltem a listámról.
Az a baj, ez senkit sem fog érdekelni. Így is mindenki szaporítani fog. A tenyésztõk meg nem kérnek horror árakat. Szerinted talán, a kutyák tartása ingyen van? Az oltások ingyen vannak? Az orvos ingyen van? A betegségekre szûrés ingyen van? Egy rendes tenyésztõ örülhet ha nem veszteséges. Nem a haszonért adja ennyiért a kutyákat, hanem hogy legalább ne teljesen mínuszba menjen!
Mi számít horror árnak egy törzskönyves hobbi célra vásárolt kutyáért?
Ebben csak az a gáz, a tenyésztõk sem egyformák. Csili-vili eredmények, kupák , címek tömkelege, a kutya szép és itt a vége.:((
Persze, de én igazi tenyésztõkrõl beszéltem. A tenyésztõt pedig nem címek, a kupák teszik tenyésztõvé, hanem ahogy a kutyákkal bánik. Az igazi tenyésztõnek a fajta a mindene, annak a nemesítése.
majd, ha a tenyésztõk nem kérnek horror árat a hobbi célra eladott törzskönyves kiskutyákért, na majd akkor küzdjenek a szaporított ebek ellen, mert addig semmi értelme. a laikus ember mindig is az olcsóbbat fogja választani, ezt kellene megérteniük.
Azért kaptad ezt, mert valószinüleg a szaporitott kutyádat hirdetted.A többi le van irva a levélben..
linkeld be a hirdetésedet és megmondjuk mi van. ha tiszta vagy úgysincs mit szégyellni.


Ki az Outlook Expressz beérkező és kimenő leveleinek a kiszolgálója a t-online-nál?

Legjobb válasz: A T-Online POP3 és SMTP kiszolgálója: mail.t-online.hu A szolgáltatás használatához a hitelesítést be kell kapcsolni. Részteles információ: http://www.t-online.hu/email

A T-Online POP3 és SMTP kiszolgálója: mail.t-online.hu A szolgáltatás használatához a hitelesítést be kell kapcsolni. Részteles információ: http://www.t-online.hu/email

Valaki megtudná mondani milyen fajta kutya ez a linken? //www.expressz.hu/allat-noveny/haziallat/kutya/kutya-fajta/a merikai-rokakopo/ Amerikai rókakopónak van kiírva, de az nem így néz ki!

Ilyet szeretnék énis de nem jövök rá milyen fajta ez.Lehet hogy rókakopó felvágott fülekkel?

Legjobb válasz: http://www.expressz.hu/allat-noveny/haziallat/kutya/kutya-fa..

Nem rókakopó.
Remélem eszedben sincs szaporítókat támogatni! Itt vannak eladó pointer kiskutyák, hívd fel a tenyésztõket és érdeklõdj, de ne felejts el elõtte egy kicsit beszélni magadról és a céljaidról, terveiddel a kiskutyáddal: http://www.posteleki-pointer.hu/alomhirek.htm
A kérdező hozzászólása: Angol pionter érdekelne, ha tud esetleg valaki kölyköt eladót, vagy elvihetõt az legyen szíves és szóljon, a többit megbeszéljük :)
lehet h nem fajtiszta amstaff, de ide hívtam anyát, és még laikus szemmel nézve sem hasonlít egy kopóra...aki meg ennyi pénzért el akarja adni, annak csak gratulálni tudok, hogy ennyire nem ért hozzá.
http://www.expressz.hu/amerikai-rokakopo-kan-kutya-elado-333.. EZ rókakopó? Na ne... Még azt is nehéz elhinni, hogy törzskönyvezett amstaff (pedig valószínûleg az), ennyi pénzért. De nem néz ki éppen kiállítási minõségûnek, mint ahogy ajánlják... Bár még alakulhat. Valószínûleg a "tenyésztõ" elírta, bár nem értem, hogy nem tûnt fel neki a hiba.
A kérdező hozzászólása: Nem ezt szeretném, csak ilyet.Tuti nem sztaff mert ahoz túl kicsi, de amúgy tényleg úgynézki azért tetszik nagyon, és ezért szeretném kideríteni, hogy mi is ez ponotsan mert jó, hogy ilyen pici.
az 1000% h nem rókakopó
Nem található az oldal, de ha van törzskönyv, akkor.rókakopó, ha nincs, ne vedd meg.
inkább amerikai staffordshire terrier, vagy vmi ilyesmi :)

Ehhez a videokártyához milyen alaplap kell, egyet már ki néztem de ennek csak pci expressz 2. 0 csatlakozója van a kártyának meddig 2.1 es Az mennyire számít az hogy 2. hanyas?

vidókártya:

Legjobb válasz: A pci express szabvány visszafelé kompatibilis, a 2.1-es kártya zokszó nélkül mûködni fog 2.0 foglalatban is.

A pci express szabvány visszafelé kompatibilis, a 2.1-es kártya zokszó nélkül mûködni fog 2.0 foglalatban is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!