Találatok a következő kifejezésre: Ki az és (13343 db)

Rákérdezzek nála, hogy ki az és mit akar tőle? Vagy hagyjam?

Néhány hete történt, hogy a barátom megkért nézzem meg a facebooját, hogy a haverja vissza írt-e (a párom kint autót szerelt, engem küldött be) mivel am is be volt jelentkezve, chatablakban ugrott fel a beérkez? üzenet, amit nem a haverja írt, hanem egy n?: "majd legközelebb;)" Fölötte lév? sorban pedig amit a párom írt el?tte való nap a n?nek: "holnap hánykor végzel? Tudom nem kérdezted de én 4kor. Ha szeretnéd haza viszlek" Kimentem, mondtam neki hogy xy írta, hogy majd legközelebb, erre mintha mi se történt volna, nem is reagált, nem is foglalkozott vele. Majd mikor bementünk ki x-elte és annyi. Viszont bennem nagyon megmaradt ez a dolog.. Eléggé aggaszt, félek hogy megcsal.. Rákérdezzek így utólag? :/

Legjobb válasz: "a párom kint autót szerelt" -> a párodnak biztos kocsija is van "holnap hánykor végzel? Tudom nem kérdezted de én 4kor. Ha szeretnéd haza viszlek" -> gondolom útba esik a csaj háza és jól nevelt férfi módjára hazaviszi de a ki x-elés nagyon gyanús, mert ha csak simán úgy hagyta volna akkor biztos nem lehet nagy szám az ügy, de ezzel a ki x-eléssel magyaránt elárulta hogy ezt jobb ha nem láttad volna .... :D mivel õ kérdezte a csajtól hogy mikor végez, aztán ki x-eli elõtted mintha nem is ismerné...:D asszem nem csak hazavinni akarja, de sztem ágybavinni is :D

"a párom kint autót szerelt" -> a párodnak biztos kocsija is van "holnap hánykor végzel? Tudom nem kérdezted de én 4kor. Ha szeretnéd haza viszlek" -> gondolom útba esik a csaj háza és jól nevelt férfi módjára hazaviszi de a ki x-elés nagyon gyanús, mert ha csak simán úgy hagyta volna akkor biztos nem lehet nagy szám az ügy, de ezzel a ki x-eléssel magyaránt elárulta hogy ezt jobb ha nem láttad volna .... :D mivel õ kérdezte a csajtól hogy mikor végez, aztán ki x-eli elõtted mintha nem is ismerné...:D asszem nem csak hazavinni akarja, de sztem ágybavinni is :D
Téged aztán jó alaposan hülyének néznek...
a csaj irányából próbálj meg nyomozni. pasid egyszer már letagadta... persze lehet, hogy csak egy barát/kolléga/rokon.
Vagy megbízol benne, és akkor nem, vagy nem, és akkor kideríted. Adott valami okot rá ezen kívül?
A kérdező hozzászólása: Az exének a nõje a csaj...
A kérdező hozzászólása: * barátnõje
Hát nekem ez nagyon gyanúsnak tûnik....
kérdezõ: az exének a nõje a csaj? akkor meg mit izgulsz? homokos a csaj, nem? (a barátod exe egy nõ....)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, JAVÍTOTTAM, mint azt olvashatod is: BARÁTNÕJE. tudod, bestcsi friendcsi... Amúgy köszönöm a válaszokat.

Medela swing szívócsövét ki lehet főzni? Tej ment bele, és nem tisztítottam ki azonnal, és beleszáradt. Hogy tisztítsam ki?

Legjobb válasz: Igen, ki lehet. Én már fõztem is ki, meg raktam már mikrós sterilizálóba is.

Igen, ki lehet. Én már fõztem is ki, meg raktam már mikrós sterilizálóba is.

Mi számít kijelölt tûzrakóhelynek? Ki jelölheti ki azt és hol?

Legjobb válasz: Az adott terület tulajdonosa/kezelõje jelölheti ki, megfelelve a tûzrendészeti elõírásoknak. pl. erdészetek

Az adott terület tulajdonosa/kezelõje jelölheti ki, megfelelve a tûzrendészeti elõírásoknak. pl. erdészetek
A kérdező hozzászólása: tehát akkor azt nem szabad megcsinálni hogy pl. kimegyek egy út melletti fásításhoz, vagy egy erdõbe és ott magam csinálok egy tûzrakóhelyet egy alkalomra?

Valaki folyamatosan feltöri az MSN-em (többek közt), valahogy ki tudom deríteni, hogy ki az és hogy csinálja?

Ezen kívül más honlapokat is, ahol regisztrálva voltam, kiderült, hogy feltörték (pl. egy számomra fontos embert?l sosem kaptam meg a leveleket egy bizonyos oldalon és nála a gépén megjelent hogy olvasatlanul törölték, tehát bizonyítva lett, hogy valaki belépegetett a nevemmel)

Legjobb válasz: esetleg valahol beállítottad a jelszó megjegyzését és úgy lépett be valaki.vagy valaki a suliban (vagy akárhol) látta amikor írtad be.több hozzászólásomban írtam már ,hogy nem lehetetlen ,de nagyon nehéz feltörni akár 1 emailt vagy akár 1 msn-t .ehhez nagyon bonyolult kódfejtés kell és aki ilyesmihez ért az meg nem a TE msneddel vagy emaileddel fog foglalkozni.

esetleg valahol beállítottad a jelszó megjegyzését és úgy lépett be valaki.vagy valaki a suliban (vagy akárhol) látta amikor írtad be.több hozzászólásomban írtam már , hogy nem lehetetlen , de nagyon nehéz feltörni akár 1 emailt vagy akár 1 msn-t .ehhez nagyon bonyolult kódfejtés kell és aki ilyesmihez ért az meg nem a TE msneddel vagy emaileddel fog foglalkozni.
az teljesen mindegy, ha otthon van beállítva rajta a jelszó megjegyzés, akkor is bele tudnak lépni, akár kukutyinból is.és jelzem, nem kell hozzá nagy ész!
A kérdező hozzászólása: Légyszi, valaki aki ért hozzá, segítsen!!!
A kérdező hozzászólása: Itthon a gépemen van olyan oldal, ahol bevan állítva a jelszó megjegyzése. De az itthoni gépemhez SENKI nem fér hozzá. Suliban nem jellemzõ, hogy netezek. Igazából még így se értem akkor teljesen a dolgot, de azért köszönöm a választ! Amúgy ha ilyen bonyolult dolog feltörni egy jelszót, akkor teljesen egyetértek, hogy ekkora "tudással" nem egy mezei ember jelszavával szórakoznak!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, bocs, nem akarok hülyének tûnni, de én nem értek ezekhez a dolgokhoz, nemtudtam, hogy ilyen lehetséges.... És azt nemtudod véletlenül, kilehet deríteni valahogyan, hogy ki lép bele a gépembe?

Ki az a MAGYAR vívónő aki a legtöbbet nyert olimpián? (Ki az és hányszor )

Köszönteeem !! :D

Legjobb válasz: Elek Ilona 2x-szeres olimpiai bajnok tõr egyéniben, 1936-ban és 1948-ban nyert, 1952-ben 2. lett. Rejtõ Ildikó, két olimpiai bajnoki címe, van, mindkettõt 1964-ben nyerte egyéniben, ill. csapatban. Továbbá az olimpiákon 3x volt ezüstérmes, 2x bronzérmes. „Mellesleg” 5x-rös világbajnok, 7x-szeres vb 2. helyezett. Szabad megemelni a kalapot elõtte!

Elek Ilona 2x-szeres olimpiai bajnok tõr egyéniben, 1936-ban és 1948-ban nyert, 1952-ben 2. lett. Rejtõ Ildikó, két olimpiai bajnoki címe, van, mindkettõt 1964-ben nyerte egyéniben, ill. csapatban. Továbbá az olimpiákon 3x volt ezüstérmes, 2x bronzérmes. „Mellesleg” 5x-rös világbajnok, 7x-szeres vb 2. helyezett. Szabad megemelni a kalapot elõtte!

Miért írja ki az ESET NOD32 Antivirus azt, hogy "A memória fertőzött. " és hogy a megtisztítás nem lehetséges? Ez gondot jelent?

A teljes kiírás így néz ki: Objektum: Műveleti memória Kártevő: módosult win32/Spy.Zbot.ZR trójai Információk: a megtisztítás nem lehetséges A kérdésem még az is, hogy miért nem tudta eltávolítani a vírust? Működik a gépem, most is erről írok, de azért zavar egy trójai a memóriában. Lehet ennek hosszú távon káros hatása?

Legjobb válasz: Persze, hogy nem tudta kilõni, mert fut a trójai és nem engedi leállítani magát. Megoldás: leszedsz egy freedrweb-et vagy avastot, az egy scannelés után a következõ újraindításkor kiszedi a cuccot. Vagy win újratelepítés. Hosszútávú trójai következménye pedig lehet: adatvesztés, személyiséglopás, jelszólopás, botnet, stb.

Persze, hogy nem tudta kilõni, mert fut a trójai és nem engedi leállítani magát. Megoldás: leszedsz egy freedrweb-et vagy avastot, az egy scannelés után a következõ újraindításkor kiszedi a cuccot. Vagy win újratelepítés. Hosszútávú trójai következménye pedig lehet: adatvesztés, személyiséglopás, jelszólopás, botnet, stb.
Szia. Megoldás lehet még a CD-rõl való bootolás és virusirtás, ehez program : http://www.hirensbootcd.org/category/all-versions/ Sok sikert. Üdv.
Ha nem vetted meg és tört licenszkóddal használod, annak ez a vége. A valódi be se engedi a gépre. Tessék, itt van: https://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/virusleirasok/spy-z..
Futtasd le ezt az Online Scannert: http://www.emsisoft.com/en/kb/articles/news101004/

Volt már olyan hogy megvettetek egy ruhát egyszer felvettétek rájttetek hogy mégse jó az anyaga vagy nem úgy áll ha mész benne gyűródik stb. ami nem derül ki azonnal és visszavittétek és kicseréltétek v. Visszakértétek a pénzt?

Legjobb válasz: Siman visszakerem a penzt ha valamit nem olyannak talalok, de nem hiszem hogy sokszor csinaltam volna meg. De nem vagyok szivbajos emiatt. Amugy az anyagat erzem, az esezet megint latom amikor felprobalom. Sminket vittem vissza a LaMakiage izetol, amit hirtelenjeben megvettem, nem gondoltam at hogy muszalas ecset 8000 - nekem nem is volt kerdeses hogy ennyiert nek muszalast kapnek foleg hogy a kislany at mondta Mac minoseg meg hogy New Yorkban gyartjak. Nem. New Yorkban van a forgalmazo ceg, a szarmazasarok meg semmi info nincs, de gondolom Kina.

Siman visszakerem a penzt ha valamit nem olyannak talalok, de nem hiszem hogy sokszor csinaltam volna meg. De nem vagyok szivbajos emiatt. Amugy az anyagat erzem, az esezet megint latom amikor felprobalom. Sminket vittem vissza a LaMakiage izetol, amit hirtelenjeben megvettem, nem gondoltam at hogy muszalas ecset 8000 - nekem nem is volt kerdeses hogy ennyiert nek muszalast kapnek foleg hogy a kislany at mondta Mac minoseg meg hogy New Yorkban gyartjak. Nem. New Yorkban van a forgalmazo ceg, a szarmazasarok meg semmi info nincs, de gondolom Kina.

Mit mondanál a gyermekednek, ha látná a TV-ben a melegfelvonulást és megkérdezné, hogy kik azok és mit csinálnak?

Olyan korú gyermekre gondolok, aki még nem tudja, mi az, hogy homoszexuális, de már elég id?s ahhoz, hogy lehessen beszélni vele róla.

Legjobb válasz: mondd neki, hogy õk egy speciális, különleges csoport, olyan bácsik, akik nem olyanok, mint apukád, mert õ engem szeret, hanem olyanok, akik nagyon kedvelik egymást. vagy vmi ilyesmi :S

mondd neki, hogy õk egy speciális, különleges csoport, olyan bácsik, akik nem olyanok, mint apukád, mert õ engem szeret, hanem olyanok, akik nagyon kedvelik egymást. vagy vmi ilyesmi :S
Semmit mert megmondanám, hogy ilyen a szerelem, nem az számít ki milyen nemhez tartozik.
Elnézést, de erre kell válaszolnom. Engem a szüleim úgy neveltek, hogy fogadjam el az embereket, amilyenek, nem vagyunk egyformák.Ez igaz, és mily' szerencse is! Soha nem tiltottak senkitõl, ez is rendben van. De voltak olyan dolgok az életemben, amiket tapasztaltam, hogy majd' a gyomrom jött ki szószerint! Tízenéves voltam, amikor megkért egy barátnõm, hogy segítsek neki takarítani a házban. Nem mondtam nemet, elmentem, jókat bohóckodtunk. Kis idõ múlva jött egy jó ismerõse, fiú. Tök jól nézett ki, nagyon helyes volt, kedves, jókat beszélgettünk. Meg is tetszett nekem... A srác mondta, hogy nemsokára jön a barátja, és elmennek valahova. Eddig rendben is volt, gondoltam majd beszélek a barátnõmmel a srácról, mert tényleg helyes volt. Igenám, de ami most következik, az felettébb borzasztó! Megérkezett a barátja, üdvözölték egymást egy forró csókkal... Nem akartam hinni a szememnek!!!Földbegyökerezett a lábam, köpni, nyelni nem bírtam! Akkor mondta meg a barátnõm, hogy: melegek. Mondom, mi??!!???!!! ÚrIsten!!!! Mintha egy nõ és egy férfi lettek volna, úgy nyalták-falták egymást elõttünk, a barátnõmnek ez tök természetes volt, bár akkor nem igazán érezte Õ sem magát jól, én meg azt néztem hova hánnyjak! Alig vártam, hogy elmenjenek, utána elbeszélgettem a barátnõmmel, mert errõl nem beszélt nekem, aztán szépen elváltak útjaink. Mondtam, hogy hát köszönöm szépen ebbõl nem kérek! Undorító mocs-os népek ezek! Mind a nõk akik "bi"-k, és mind a férfiak, akik melegek. Hát én teljes mértékben elítélem a bu...kat! Isten nem Ádámot és Bélát teremtett, hanem egy Férfit és egy Nõt! Aztán fogadjuk el õket? S.O.H.A.!!! Milyen példát mutatnak ezek a Gyerekeinknek?! Õk a fertõhordozók!Nem csoda, hogy sok az Aids-es beteg ezen a világon! nekik köszönhetjük többnyire! Remélem, hogy egyszer eljön az az idõ, amikor végre CSAK a normális emberek lakják ezt a Bolygót, nem ilyen ferdehajlamú köcs...g, b..ik! Nekem soha meg nem fordult a fejemben, hogy egy nõvel éljek nõ létemre! Undorító mocs...os világban élünk... Nagyon sajnálom a Gyerekeket, akik ilyenbe nõnek fel! (...) A b...zi felvonulást pedig egy bombával kéne befejezni! Nyugi, nem csak én gondolom így. :) Na üdv!
Ha megérik rá elfogom magyarázni mi a helyzet.Most még kicsi a lányom. Elmondom neki hogy vannak emberek akik a saját nemükhöz vonzódnak, nem olyan mint anya és apa.Õk igy élnek, igy születtek nem tehetnek róla.Az én lányom 1000%ék hogy nem lesz homofób, báris én mindent megteszek hogy ne legyen korlátolt, beszûkült ember.
A kérdező hozzászólása: #10 csatlakozom :/
# 7 csak úgy mondom, hogy teljesen normálisan neveltek a szüleim és meleg vagyok mégis. Paff....
Igen, elmondanám õszintén, hogy kik azok az emberek. Biztos megértené, és abban is biztos vagyok, hogy Õ nem lenne olyan ember. Ez nevelés kérdése is. Nyugodt vagyok, mert tudom, hogy a Gyermekem nem lesz ferdehajlamú. :) 1000000% !!!
A kérdező hozzászólása: #5, most hogy levezetted a feszültséget, válaszolsz a kérdésre is? Bár nem tudom, hány éves vagy...
Hát igen, nehéz ügy.Úgy elmagyarázni, h azért ne is ítélje el õket.Fiam még csak 2 és fél.még odébb ez a kérdés, nem tudom mit fogok mondani, bár gondolom már az is sokat számít, h mi szülõk elfogadjuk-e ezt a fajta másságot.Én teljesen elfogadom van több meleg ismerõsöm is, semmi gondom velük, de, h majd mit fogok válaszolni erre a kérdésre még nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos nincs gyermekem, csak elgondolkoztam ezen. Amúgy azt hallottam, hogy Amerikában olyan meséket olvasnak a gyerekeknek, hogy a királyfihoz mennek a lányok, hogy válasszon közülük, de õ egy fiút választ... (meg hasonlók) és volt, hogy egy szülõnek nem tetszett, aztán a végén bilincsben vitték el, mert "iskolaidõben az államé a gyerek". Én meleg vagyok és persze jó, ha arra tanítják õket, hogy elfogadjanak mindenkit, de szerintem egyáltalán nem kellene úgy beállítani, hogy ugyanolyan normális, mint egy fiú-lány kapcsolat. Aki így született, úgy sem tud megváltozni, de ne mondjuk már azt, hogy ha tetszik, próbáld ki, mert miért ne...
A kislányomnak én úgy magyaráztam el, hogy fiú és lány puszilkózik, az a normális.Leszbinek hívjuk mikor lány lánnyal(szájelhúzás), és megkérdezte mit jelent a b..i szó, hát elmondtam amikor egy fiú megpuszil egy fiút. 8 éves a lányom ennyi bõven elég, hogy megértse a dolgot, többet még nem kell tudnia.Egyébként a suli egész jól felvilágosítja sajna.:(
Mit mondanál a gyerekednek, ha pornót látna? Hogy "ha anyu és apu szerelmesek, akkor ezt csinálják, de akik a tv-ben vannak, nekik az a "munkájuk"?

Az egyik barátnőm tudja hogy szeretek egy fiút és tudja h ki az és amikor én nem vagyok ott fogdossa becézgeti meg minden. Szóltam neki h haggya abba de nem haggya. Mit csináljak?

Legjobb válasz: biztos, hogy az ilyen barátnõ? inkább azt kérdezd meg tõle, miért teszi ezt. neki nem tetszik? vannak olyanok, akik olyanokra indulnak be, akik másnak is kellenek, ettõl vonzóbbak, meg harcolni kell értük.

biztos, hogy az ilyen barátnõ? inkább azt kérdezd meg tõle, miért teszi ezt. neki nem tetszik? vannak olyanok, akik olyanokra indulnak be, akik másnak is kellenek, ettõl vonzóbbak, meg harcolni kell értük.
A kérdező hozzászólása: õt nem zavarja:) mi örökké LB-k leszünk és a sráccal is legjobb barátok vagyunk;)
ha a barátnõdet sem zavarja -nehogy tönkremenjen a barátságotok- (azt, akivel járt) akkor lépj
A kérdező hozzászólása: a sráccal mindennap megyünk sétálni:) a legjobb barátnõmet szerette a srác és megkérdeztem h milyen nehéz volt elfelejtenie õt és aztmondta hogy hülye volt... én annyira szeretnék vele összejönni:) )
A kérdező hozzászólása: am már volt egy ilyen és akkor 3 vagy 4 hónapig hozzá se szóltam és a tanárok piszkáltak mert õ egy kiskedvenc és sirt hogy figyeljenek rá..olyan szánalmas-.-" és ez ebbe a tanévbe volt!!
az agresszió nem megoldás nyáron amúgy sem tud mit csinálni a sráccal, hogy azt te is lásd és idegesíthessen, viszont te tudod a fiúvak tartani a kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: renben.köszönöm szépen:)
akkor ne mondd el neki a magánügyeidet, így kiküszöbölhetsz ilyen szituációkat. valszeg õ sem csíp téged, így akar idegesíteni. hagyd figyelmen kívül, akkor leáll vele, mert már nem szórakoztatja a dühöd.
A kérdező hozzászólása: de holnap évzárón beszélek vele és max. megtépemxD mert nagyon zavar
A kérdező hozzászólása: Én amúgy utálom a csajt... olyan kétszinû amikor megmondtam neki hogy zavar hogy piszkálja meg fogdossa aztmondta õt nem érdekli mert túl kerek a feje...gondoltam magamba h ez nem kifogás.. az a kétszinû kis liba nem õt szereti
A kérdező hozzászólása: am a legjobb barátnõm és a srác nem jártak csak a srác szerelmes volt a legobb bnõmbe!

Miért írja ki az Eset Nod32 telepítéskor a következőt: "Nem lehet írni egy értéket (ProductCode) a kulcsba: \Software\ESET\ESET Security\Current Version\Info. "?

Tehát ez jelenik meg: Telepítő információ Nem lehet írni egy értéket (ProductCode) a kulcsba: \Software\ESET\ESET Security\Current Version\Info. Ellenőrizze, hogy van elegendő jogosultsága a kulcshoz, vagy lépjen kapcsolatba a supporttal. Mégse Újra Mellőz Aztán még 13-szor ugyanez, azzal a kivétellel, hogy a ProductCode név helyén az alábbiak jelennek meg: PackageFeatures LanguageCode ProductACode ProductBase ProductName ProductType ProductVersion AppDataDir DataDir EditionName InstallDir LanguageId PackageTag Ha a "Mellőz" gombra kattintok, akkor a telepítés folytatódik ugyan, de ez akkor sem normális telepítést jelent, ennek nem szabadna megjelennie! Ötlet, javaslat?

Legjobb válasz: Lehet,hogy az elõzõ programot nem tudtad valami miatt rendesen eltávolítani.Olyankor vacakol így.

Lehet, hogy az elõzõ programot nem tudtad valami miatt rendesen eltávolítani.Olyankor vacakol így.
A kérdező hozzászólása: Revo Uninstaller-rel távolítok el mindent (s nem a biztonságos vagy közepes, hanem a speciális módban), bár ott is elõjött ez a hibaüzenet. Lehet benne valami. De akkor ha a Revo Uninstaller Pro sem tudja eltávolítani az ESET-et, akkor mi? Olyasmit hallottam még, hogy tisztítsam a registry-t, de én ahhoz nem értek (hogy tisztítsam? mit? mivel keressek meg benne dolgokat? stb.)
A Startmenûbõl XP-nél lehet inditani a Keresést (Windows kutya) és beirod, hogy az ESET mappát keresed. Amit kilistáz, azokat onnan ki is tudod törölni, én így szoktam azokkal a progikkal, amelyek mindenhová beírják magukat (pl. Firefox). Ha nem megy, írjál nekik, segítenek: https://www.eset.hu/tamogatas/kapcsolat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!