Találatok a következő kifejezésre: Ki adna nekem, ha a bank (3 db)

Ki adna kölcsönt nekem, ha a bank már nem ad?

Nagyon szorult helyzetbe kerültünk.Bank nem ad.Már nincs más lehetöségünk,csak a kölcsönkérés!Sürg?s!

Legjobb válasz: Meg azokat is kerüld, akik úgy hirdetik magukat, hogy hitel BAR listásoknak is :( Sajnos tényleg csak az ismerõs,rokon, barát a megoldás:(

Meg azokat is kerüld, akik úgy hirdetik magukat, hogy hitel BAR listásoknak is :( Sajnos tényleg csak az ismerõs, rokon, barát a megoldás:(
Kérj az ismerõseidtõl, családtagjaidtól. Itt tuti nem kapsz!
Az ismerõsökön kívül csak uzsorástól kaphatsz. Kerüld el õket, mint ördög a tömjénfüstöt!
Hamarosan indul Magyarországon egy lehetõség, ami nem kimondottan hitel, de mégis megfelelõ megoldásnak bizonyulhat. Írj, és szólok amint elindult. De attól függõen, hogy jelenleg van-e valamilyen önrészed, talán már most is tudok segíteni. Persze információval, nem pénzzel. :)
Vitatkoznék azzak, aki azt írta, hogy vigyázni kell azokkal, akik a BÁR-osokat is finanszírozzák. Én egy bankfüggetlen hitelspecialista céggel együttmûködve foglalkozom hitelezéssel. Problémás ügyfeleket is ki tudunk szolgálni, mert a bankokon kívül vannak olyan pénzintézetek, akik ugyan kicsit drágábban, de bevállalják az ilyen ügyeket is. És semmi átverés nincs benne. És jobban jársz vele, mint egy uzsorással, aki havi 10-20% kamatra ad (!!!) és kiköti, hogy minimum 3-4 hónapra, és ha bajba kerülsz, rádküldi a buflákjait. Ha írsz egy mailt, akkor felvehetjük a kapcsolatot.

Sokan azt mondjak, hogy azok a babak, akik tapszert kapnak es nem szopnak nem kotodnek anyira az anyjukhoz. Valoban nem alakul ki az a szoros kapcsolat anya es baba kozott, ha nem tudok neki anyatejet adni? Nagyon bant a dolog.

Legjobb válasz: szerintem ez hülyeség, az én babám is tápszeres a születésétõl fogva, és nagyon oda van értem. a múltkor pl. beteg volta és nem tudtam foglalkozni vele és amikor megfogtam olyan boldog volt és nyugodt. biztos sokat számít a szoptatás, de ezért ne legyél elkeseredve. a babád épp úgy szeret mintha szoptatnád. ugyanannyira kötõdik hisz tudja, hogy te vagy az anyukája :)

szerintem ez hülyeség, az én babám is tápszeres a születésétõl fogva, és nagyon oda van értem. a múltkor pl. beteg volta és nem tudtam foglalkozni vele és amikor megfogtam olyan boldog volt és nyugodt. biztos sokat számít a szoptatás, de ezért ne legyél elkeseredve. a babád épp úgy szeret mintha szoptatnád. ugyanannyira kötõdik hisz tudja, hogy te vagy az anyukája :)
Szia! Ezen ne aggódj! NEM IGAZ!! Sajnos vagyunk egy páran (én is), akik nem tudtunk szoptatni, pedig mindent megetettünk érte, de ugyanúgy kötõdik hozzám a kislányom, mintha szoptatnám. Biztos, hogy a szoptatás egy bensõséges kapocs anya és gyermeke közt, de szerintem a szoros kapcsolat és a kötõdés nem ennek a függvénye. Nagyon boldog kislányt nevelek, aki imád engem, annak ellenére, hogy nem tudtam szoptatni, és tápszert eszik. A szoros kapcsolatot és a kötõdést a szereteteddel és sok-sok törõdéseddel tudod kialakítani a babáddal. Boldog babázást Neked! 5, 5 hós kislány anyukája
Ez úgy hülyeség ahogy van, a tesómnak a már nagy fia, hát úgy kötõdött hozzá, hogy az már túlzás, sehova nem tudott elmenni mert nem volt neki jó csak õ. Egy 5 hó. fiú anyukája vagyok aki szoptat.
Hülyeség! Az én lányom 2 hetes kora óta tápszeres, kötõdünk annyira egymáshoz, mint egy anyatejes baba az anyjához, ha bármi van, csak én vagyok jó Neki, senki más. Egész nap nevet, jókedélyû baba. Anyukám egy napot nem szoptatott, csak tápszeres voltam, mégis kiváló kapcsolatunk van!!!!!! Ne bántson a dolog! 10 hós kislány anyukája.
ez a lehetõ legnagyobb butaság, amit hallottam. a kötõdés nem a szoptatás miatt alakul ki a baba és gondozója között, hanem a szeretet, az odaadó gondoskodás, a baba igényeinek kielégitése által. ha éhes megeteted, ha kell, tisztába teszed, ha sir, megvigasztalod, megszeretgeted, játszol vele. a szeretõ gondoskodás által kötõdik hozzád szorosan a baba.
Na ilyen mondatok miatt van lelkiismeretfurdalása a nem szoptató anyukákna. Bárhol is hallottad felejtsd el. Én nem szoptatom a lányom, de csak én létezek a számára. Lassan már apa sem jó. Gondolj csak bele. Te vagy vele, te eteted (legyen az tápi, vagy tej), te teszed tisztába, te vagy ott ha sír, Te vígasztalod, Te ringatod és játszol vele. Kire is számíthatna másra. Csak rád, Te vagy az anyukája akkor is ha van tejed, akkor is ha nincs. A szoros kötõdés ettõl alakul ki, nem az anyatejtõl. Majd megérted, ha nagyobb lesz és és megy puszit adni, csak úgy, pedig nem is kérted.
Ez nem igaz!4 hónapos a kislányom.Õ is szinte újszülött kortól tápszeres baba és ahogy meglát hangosan nevet és boldog baba.A másik az, hogy én pl nem is szopiztam csak cumisüvegbõl fogadtam el a tejet anyutól és imádom!(31 éves vagyok)Nekem is lelki furim volt emiatt de rájöttem ez butaság!
Adj neki nyugodtan többet! Ha már nem fogja esetleg kérni úgysem eszi meg mind.
A kérdező hozzászólása: Csajok, nagyon szépen köszi nektek!!Most már akkor nyugodtan fogok neki többet adni holnaptól!!
Én adnám neki a többet. Az enyém is ilyet evett. 3 hónaposan maximum 140 ml-t volt hajlandó megenni belõle. Én nagyon kevesellettem, mert a barátnõm kislánya már ekkor 180 ml-t simán elfogadott. Az enyémnek nem volt nagy súlya, 3 hónaposan volt 4900 g. (3000 g-mal született, 2890g-ra esett vissza a súlya sárgaság miatt)
Minden baba más õ ennyit igényel nyugodtan adj neki akkor annyit õ ugy tudja mennyit akar enni.Nem árthatsz neki.
Szia! Adhatod neki nyugodtan a többet! Ami a dobozokon van írva az csak iránymutatás.Az én kisfiam 3 hónaposan 190-230ml-t evett, 5hónapos korától pedig csak 150-t van hogy annyit sem:) .
Szia Mindkét fiam Milupán nõtt fel. sosem azt ette, ami a dobozon volt, hanem amit a doki kiszámolt neki a súlya alapján! Esetleg próbáld meg úgy etetni! Nálunk sosem volt sírás ha kiürült az üveg, és el sem híztak a fiúk!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!